De ce scriem noi aici?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

De ce scriem noi aici?

Mesajde Kryszti » Sâm Mai 04, 2002 3:12 am

Dat fiind ca sunt atatea si atatea dicutii "fani" vs. "nefani" samd, as vrea sa spuna fiecare de ce scrie pe forum. Adica ce va afce sa stati aici si nu pe alt site de exemplu?

(Ca sa inteleaga si gaina de deedee cum trebuie sa stearga sau sa nu stearga un mesaj... )
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

gand la gand cu bucurie

Mesajde Joao » Sâm Mai 04, 2002 10:06 am

Tocmai voiam sa fac si eu un subiect in genul acesta.
deci eu am intrat aici de pe muzica buna.ro si vreo doua zile am scris numai la barfe,pana m-am prins ca mai sunt si celelalte.

Si am continuat sa fiu activ acolo,dar in ultimul timp subiectele de pe muzica au luat-o razna! Deci pot sa spun ca acum intru cu bucurie numai pe diverse si cinema(cu multumirile de rigoare celor 3 moderatori: moshu,bobo si aliosha-cei mai tari moderatori,asa ca oameni simpli ma mai contrazic cu ei,dar ca moderatori,au respectul meu!:o )
Pe canalele alea gen Blondy si andre,am intrat o data,am intrat prima data si apoi m-am lasat pt ca erau penibile!
Iar pe barfe,parca au innebunit,au aparut tot felul de moroi gen ccmusic si roby13. Pe house am spus ce am avut de spus in 5 posturi,iar pe rock nu prea vreau sa ma bag ,pt ca acolo sunt oameni care se pricep la asta cu mult mai bine ca mine!:)

ziceti ca pop-up e pt a atrage membrii,dar tare mi-e ca daca aia mai destepti intra mai intai la andre,se lasa, si numai aia idioti intra si la alea mai bune!

Respect!:cool:
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 04, 2002 11:51 am

Eu..la inceput am intrat aici..pentru a scrie despre NBA ! Pe atunci eram mic..nu ma cunostea nimeni ! Forumul era stapanit de mamutzi..adica de rockeri ! Ei ma injurau si ma bateau.
Nu aveam nici un aliat ! L-am rugat pe Alisoha sa se inscrie si el pe forum...dar mi-a raspuns ca este o mare porcarie ! Intr-un final s-a inscris si el la misto....si mi-a dat un PM tare dragutz..pe care il mai pastrez si acum ! :D

Doar Sopra..mai vorbea cu mine la inceput...fiind fan al aceleiasi echipe din NBA. Si tot asa...vorbind cu Sopra despre basket..am ajuns moderator la sport ! Si tare bine mi-a mai parut !
Usor..usor..am inceput sa scriu mai pe la toate subiectele....si am devenit dependent.
Forumul a devenit ca o a doua viatza a mea !
Intre timp...mamutzii au murit...(exceptzie face Dana) ....iar eu am ajuns celebru ! :D
Au venit noi useri..pe gustul meu...Mirela,Darkshines (de fapt..Darkshines era pe forum si cand am venit eu..dar nu posta nimic) . Aliosha....care in octombrie radea cu gura pana la urechi de mine ca scriu pe forum..a a juns mai bolnav decat sunt eu..din pricina forumului.
Acum....traiesc bucuria unui nou val de noi useri : AcidJazz,Joao ,Colonelul.
Cam atat !

PACE !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 04, 2002 2:46 pm

Eu mai intram pe forum-uri aproximativ similare(ca forma)numai ce se refereau la jocuri shi alte chestii legate de army(era un forum pe sit-ul lui atomic games,aia cu close combat 1,2,3,4 shi 5) shi apoi am intrat pe RATM dar ambele au disparut ulterior(acuma sper sa nu dispara shi asta,sper k nu port ghinion:) ).Aici amkintrat prima oara fara sa shtiu ca e forum....am auzit de la cineva de site shi cand am vazut ca au shi forum..Ya mama!!aici raman.Primele post-uri au fost pe literatura dar cum moderatorii de acolo nu prea sunt prieteni cu bunele maniere shi cu bunul simt in general m-am indreptat incet-incet spre sport,muzica shi generalitati(cum se shi vede)....shi imi place(e mai bine ca pe mirc :D)Forumul e foarte bine pus la punct shi pot sa zic ca imi place,fiind un loc unde pot sa schimb pareri cu altzii shi sa vad ce gandessc shi ceilaltzii,intr-un mod,zic eu, civilizat shi amuzant sometimes...Deci,da,deci ca o concluzie o sa mai auzitzi de mine pe aici(daca nu imi taie astia telefonu` cand nu o sa mai am bani sa platesc :p)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 04, 2002 4:20 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu..la inceput am intrat aici..pentru a scrie despre NBA ! Pe atunci eram mic..nu ma cunostea nimeni ! Forumul era stapanit de mamutzi..adica de rockeri ! Ei ma injurau si ma bateau.
Nu aveam nici un aliat ! L-am rugat pe Alisoha sa se inscrie si el pe forum...dar mi-a raspuns ca este o mare porcarie ! Intr-un final s-a inscris si el la misto....si mi-a dat un PM tare dragutz..pe care il mai pastrez si acum ! :D

Bai rad cu lacrimi in acest moment.... (te injurau si te bateau :p )

Da,Moshu m-a batut la cap peste o saptamana sa ma inscriu. Eu nu prea eram cu netul pe vremea aia, nici nu prea aveam timp si chef. (ca acum, cand stau cu teava la nas).
Am intrat si am postat cate ceva, mi-au raspuns dana, vali si msux, le-am raspuns si eu... tot asa pana m-a luat flama.
Momentan imi face mare placere sa schimb pareri si gusturi depsre muzica, sport , filme etc... Forumul a evoluat mult in ultimul timp. S-a mai asezat ca sa zic asa.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gaga » Mar Mai 07, 2002 8:59 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Forumul era stapanit de mamutzi..adica de rockeri ! Ei ma injurau si ma bateau.

Doar Sopra..mai vorbea cu mine la inceput...

...mamutzii au murit...(exceptzie face Dana) ....iar eu am ajuns celebru ! :D

lol gabi, mah... :lol:

Si eu vorbeam mah cu tine, mai stii cand erai mod pe sport si am deschis eu thread de Formula 1 si atzi sarit (tu si Sopra) in capul meu? Si p-orma am vorbit pe pemeie ;D mah superbule cosh, si cum te chema pe tine Blink 199 ;) in loc sa te cheme acasa?

Eh, ce vremuri.

Btw, mai sunt mamutzi: KickAss, manelesux, nerentabilul aphextwinz... cred ca restul au mai dat coltzul (vezi cazul vali)

Asaaa, ontopic, eu scriu aici fiindca am net la munca, vreau si pot.

Pace (yeah, right),

Dana Mamut
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Mai 08, 2002 7:22 am

deci, sa intzeleg ca eu sunt ca un dealer de stupefiante... greu e pana va conving... :D

AcidJazz - forumul nu o sa cada... cel putin atata timp cat ma ocup eu de el... si este aproape sigur ca o sa ma ocup de el pana termin facultatea (mai mult de 1 an)
Sopra Tutt1
Junior Member

Re: De ce scriem noi aici?

Mesajde Dee Dee » Mie Mai 08, 2002 10:36 am

Initial trimis de Kryszti

(Ca sa inteleaga si gaina de deedee cum trebuie sa stearga sau sa nu stearga un mesaj... )

u really have a problem ..mr God....

cred ca am devenit o obsesie pentru tine:) ....
"numele meu e ..." in toate mesajele tale...
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Mai 08, 2002 11:38 am

deedee nu iti faci pagina la fani?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Mai 08, 2002 7:57 pm

ugh , God , i know we haven't talked in a while but ... can i have my rubber chicken back now?i really miss it n stuff...so send Peter(you know who ;) ) to my house with it when you're done, mkay?

=====

eu personal sunt obsedata de fanclub.mai intru si eu pe blondy & andre , postez chestii anti-whatever care sunt sterse imediat(i have no right to an opinion there...) , dar generalitatile sunt ... kind of like my i-net home or something.
si in general postam aici pt ca sunt subiecte care ne intereseaza?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Dee Dee » Mie Mai 08, 2002 10:01 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
deedee nu iti faci pagina la fani?

ba da:) ...
tre sa-mi fac o poza care sa ma reprezinte in totalitate si apoi imi fac si pagina la fani....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mai 08, 2002 10:43 pm

cand am inceput eu sa scriu aici, am descoperit ca acest forum este o chestie chiar interesanta. am devenit moderator pe mai multe forumuri, am devenit super controversat, si sunt, si s-au intamplat multe alte chestii. de ce scriu aici? scriu pt. a afla lucruri noi, pt. a ma distra, pt. a ma certa, pt. a fi sictirit, pt. a ajuta la dezvoltarea si animarea forumului. imaginati-va forumul fara gabytu... [ mdeah shtiu, un vis ce devine realitate... nu e nevoie sa-mi spuneti] :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Kryszti » Joi Mai 09, 2002 1:22 am

Initial trimis de deedee

E doar o serie de mesaje de vineri sau sambata seara, cand m-ai scos din pepeni pt. ca stergeai aiurea mesaje, dar lasai toate :cow: sa scrie offtopic.
Nu am nici o obsesie...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Mai 09, 2002 10:06 am

Io scriu aici sa mai vorbesc discutii, sa mai schimb o impresie etc... Un fel de divertisment in timpul serviciului. In plus e misto sa ai unde sa-ti spui parerile. Poate ati observat ca nu prea postez pe unde nu am treaba....
Rolf
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Mai 09, 2002 10:14 am

Io postez aici fiindca ma distrez la culme, si din cand in cand mai aflu si lucruri noi. Plus ca luptele intelectuale sunt deliciul meu, si ca spectator si ca participant... :)
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Mai 09, 2002 10:23 am

Nu shtiu de ce am eu impresia ca deedee si Kryszti sunt facuti unul pentru altul :A... cine stie... poate gresesc... dar asta ramane de vazut

Initial trimis de Rolf
Poate ati observat ca nu prea postez pe unde nu am treaba....
:B
si rau faci :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde vali » Joi Mai 09, 2002 10:43 am

mamut aah?

la cum imi merge mie netul...sa ziceti mersic ca postez si atat...

dana, nu uita de de unde ai plecat

io am ajuns aici pe la inceput (user nr 97) de la barfe online si am speriat forumul cu orele petrecute aici...apoi m-am mai linistit

sunt aici pentru ca vreau sa aflu si parerea altora ... in materie de diverse si vreau sa ajut pe cei care nu stiu
some people deserve to die
vali

Mesajde gaga » Joi Mai 09, 2002 11:13 am

vali, io fac misto si tu te bashici? bine mah, nu mai glumesc cu matale, whatever. oricum intr-o luna-doua implinim un an de forumism.

alt motiv (ca sa fiu ontopic): ca sa ne vorbim cu amicii reali
gaga

Mesajde vali » Joi Mai 09, 2002 11:21 am

nu ma bashic mah, continuam mishtoul...separe ca o sa ajung sa iti explic shi tzie, cum ii fac onkai, cand fac glume

OT: am facut rost de niste clipuri cu megadeth
some people deserve to die
vali

Mesajde May » Sâm Mai 11, 2002 2:45 am

Am venit pe forum din acelasi motiv care i-a facut pe majoritatea membrilor sa se inregistreze: lipsa unei ocupatii mai de seama ;)
"Get away from me!
Take heed to thyself and see my face no more!
For in the day Thou see my face Thou shalt die!"
May
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 11, 2002 2:50 am

Eu vin pe forum ca la servici..nu din lipsa preocuparilor ! Nu imi vad capul de treburi..dar am contract cu Sopra...si tre' sa scriu zilnic.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Sâm Mai 11, 2002 9:33 am

vali: adu-le maine in regie
may: have a life (kidding sopra, nu da)
mosh: ce fel de contact mah? :gay:
gaga

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 10:02 am

Pe mine m-a adus aici o piesa de la "Melodii copiate"
Vita de Vie - "Liber" vs. lutricia McNeal - "My side of town", sorin de la Vita de Vie a deschis un subiect pe barfe, m-am bagat si eu in seama, am sapat mai adanc si am descoperit ditamai galeriile, clar cel mai mare forum de muzica.
Am inceput sa mai scriu si eu pe unde aveam ceva de zis, pana am inceput sa am prea multe de zis.
intru aici pentru ca e singurul loc unde sunt discutii atat de intense la capitolul muzica.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 12:04 pm

Deci aveam dreptate cand ziceam ca melodia aia e copiata! Mersi, Zgubi, nu ma sustinea nimeni!
bhuttu

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 1:12 pm

hey hey stai usor.
n-am zis ca e copiata, din contra, am intrat ca mi-a displacut asta, intra pe forum la Vita de Vie la thread-ul ala mare si frumos (o discutie pentru fani si nefani) si o sa intelegi!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 1:43 pm

Fost, citit, priceput!
bhuttu

Mesajde gaga » Sâm Mai 11, 2002 1:43 pm

S-a vorbit mult despre asta pe barfe, nu e copiata, e "imprumutata" :rolleyes:
gaga

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 11, 2002 3:33 pm

Dana lol:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 5:22 pm

Nu e copiata pentru ca sunt multe piese facute pe schema aia de acorduri, cum e si la strada ta de la iris: Sol - Re - Do - Re o gasesti la o multime de melodii!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 5:27 pm

La un moment dat mi s-a parut chiar ca linia de chitara e luata dupa "Like a Rolling Stone", dar cred ca m-am inselat.
Problema e alta cu asemanarile astea: cat e intentie si cat e intamplare?
bhuttu

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma