Imaginea de "Scena"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Imaginea de "Scena"

Mesajde mazdrunka » Sâm Feb 15, 2003 2:28 am

Ce calitati trebuie sa aiba un solist / o solista pentru a fi cineva la noi in tara?
Bineinteles, in afara de voce, despre care nici nu ar trebui sa se puna problema, copiii nostri trebuie sa arate bine. Oare e de ajuns? Ma insel.
Ma chinui cu trupa mea de un an jumate sa face ceva si nimeni n ne baga in seama. Toti ne zic: "bravo, sunteti buni!", dar nimeni nu se incumeta sa ne ajute.
Sa fie oare imaginea de scena? Nu cred. Daca ne vede lumea pe strada, nu fuge. Calitati avem, muzica stim (in comparatie cu vedetele la moda) in mai multe limite, instrumente avem, timp facem rost, dar degeaba. Vrem sa cantam si ni se da in cap pentru asta. Vrem Live!
Ce ne trebuie pentru Scena asta romaneasca, domne?
mazdrunka

Re: Imaginea de "Scena"

Mesajde Bortzianu' » Sâm Feb 15, 2003 4:12 am

Initial trimis de mazdrunka
Ce calitati trebuie sa aiba un solist / o solista pentru a fi cineva la noi in tara?
Bineinteles, in afara de voce, despre care nici nu ar trebui sa se puna problema, copiii nostri trebuie sa arate bine. Oare e de ajuns? Ma insel.
Ma chinui cu trupa mea de un an jumate sa face ceva si nimeni n ne baga in seama. Toti ne zic: "bravo, sunteti buni!", dar nimeni nu se incumeta sa ne ajute.
Sa fie oare imaginea de scena? Nu cred. Daca ne vede lumea pe strada, nu fuge. Calitati avem, muzica stim (in comparatie cu vedetele la moda) in mai multe limite, instrumente avem, timp facem rost, dar degeaba. Vrem sa cantam si ni se da in cap pentru asta. Vrem Live!
Ce ne trebuie pentru Scena asta romaneasca, domne?

1. ..:) ...noroc..:(
2. ....atat
Bortzianu'

Re: Re: Imaginea de "Scena"

Mesajde mazdrunka » Dum Feb 16, 2003 6:48 pm

Initial trimis de Bortzianu'

1. ..:) ...noroc..:(
2. ....atat

Sa Fie !!!
Tine-ne pumnii !!!
Daca te intereseaza mai multe, poti intra pe http://www.sahara.3x.ro sau http://www.sahara.go.ro
Spune si tu daca n-am dreptate...
Mersi oricum... :)
mazdrunka

Mesajde Lovely_angel » Lun Feb 17, 2003 12:46 am

DECI...TREBUIE SA AIBA :
NOROC
TALENT
SA AIBE UN LOOK KALUMEA
SA AIBA RELATII(PILE)
BANI
CAM ATAT...RESTUL VINE DE LA SINE
Love, love ,love...
Love, love, love...
La multi ani tuturor indragostitilor!
Lovely_angel
Junior Member

Re: Re: Re: Imaginea de "Scena"

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 17, 2003 10:32 am

Sa Fie !!!
Tine-ne pumnii !!!
Daca te intereseaza mai multe, poti intra pe http://www.sahara.3x.ro sau http://www.sahara.go.ro
Spune si tu daca n-am dreptate...
Mersi oricum... :)

..Am fost . Am vazut, acum descarc cele trei.

..Pai, nenea! Ce te tot agiti atat? Vad ca ati fost si la Club A (si noi trebuia sa mergem... dar imi pleaca ch.solo vreo 2 luni din tara..:(( )..Ati participat si cu o piesa la Eurovision... (eu ma pastrez pentru la anul..:) ) .. Aveti ceva concerte ... Stai calm . Ca nu asa, dintr-o data ... reusesti ..de fapt n-are rost sa-ti spun chestia asta...sigur stii ce inseamna ASTEPTAREA...:)...
...Iar atat timp cat oamenii va vin la concerte, atat timp cat bucurati macar un suflet pe zi cu ceea ce faceti voi.... CARE e problema? Ca nu va asculta toata tara? INTOTDEAUNA va vor asculta doar cei care va merita...

..Las' ca timpul le rezolva pe toate ...

Bafta!

PS: du-te si tu la http://www.buricul.3x.ro si fa un download ceva (sa facem schimb de timbre...:) ) . Daca ma lansez eu primul, te ajut cat pot. PROmit . Dar si tu sa faci la fel..:)))
PPS: Chiar, ce-ar fi sa facem o organizatie a artistilor in devenire? Cred ca ne-ar fi mai usor..:))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Feb 17, 2003 12:23 pm

V-am vazut la session-ul din Ramirez. Si uite si parerea mea rapida: solista voastra are o voce foarte buna dar ca prezenta scenica... Imi aduc aminte ca intre cele doua piese pe care le-am vazut eu (ultimele doua - au mai fost si altele?) s-a lasat o liniste destula de lunga iar domnisoara se uita in pamant. Cantarea live nu inseamna numai interpretare ci si show. Daca nu stii sa-i "prinzi" pe oamenii aia din fata scenei e cam nasol. Din pacate chestia asta cu charisma, ori o ai ori nu. Se mai educa dar iti trebuie mult timp si mult exercitiu. Despre "maiestria" voastra instrumentala n-as putea sa spun prea multe in clipa asta, poate dupa ce o sa mai ascult demo-ul, ca acolo n-am priceput foarte mult, nu va ajuta nici sunetul foarte tare.
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Lun Feb 17, 2003 12:36 pm

Initial trimis de Unregistered
V-am vazut la session-ul din Ramirez. Si uite si parerea mea rapida: solista voastra are o voce foarte buna dar ca prezenta scenica... Imi aduc aminte ca intre cele doua piese pe care le-am vazut eu (ultimele doua - au mai fost si altele?) s-a lasat o liniste destula de lunga iar domnisoara se uita in pamant. Cantarea live nu inseamna numai interpretare ci si show. Daca nu stii sa-i "prinzi" pe oamenii aia din fata scenei e cam nasol. Din pacate chestia asta cu charisma, ori o ai ori nu. Se mai educa dar iti trebuie mult timp si mult exercitiu. Despre "maiestria" voastra instrumentala n-as putea sa spun prea multe in clipa asta, poate dupa ce o sa mai ascult demo-ul, ca acolo n-am priceput foarte mult, nu va ajuta nici sunetul foarte tare.

..dupa o ora..

Am descarcat/ascultat. Sincer si la obiect:
Partea buna : instrumentisti buni. Vocea tipei e buna. Totul e OK.
Partea trista: am stat 4 minute si v-am ascultat. Nu am ramas cu nici un mesaj/gust.M-ati dus de nas 4 minute..Si la final... am ramas cu NIMIC... Nu am inteles multe versuri. Ca de ex.: "cum e sa uiti fara rost/de o poveste care nici nu a fost".. Nu e vorba de context. ..
Referitor la instrumental: solo-uri fumate. N-am vazut originalitate/ingeniozitate.... Si ... Schimbati compozitorul ..Intreaga compozitie ..am mai auzit-o de prea multe ori.

Fara suparare. Poate e o problema de gust. Nu va luati dupa mine...Nu stiu de ce pixul meu parca ar canta Gianina Corondan cu trupa ei... :( .. si ea chiar ca ma lasa rece-rece....
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Imaginea de "Scena"

Mesajde mazdrunka » Mar Feb 18, 2003 12:46 am

..Am fost . Am vazut, acum descarc cele trei.

..Pai, nenea! Ce te tot agiti atat? Vad ca ati fost si la Club A (si noi trebuia sa mergem... dar imi pleaca ch.solo vreo 2 luni din tara..:(( )..Ati participat si cu o piesa la Eurovision... (eu ma pastrez pentru la anul..:) ) .. Aveti ceva concerte ... Stai calm . Ca nu asa, dintr-o data ... reusesti ..de fapt n-are rost sa-ti spun chestia asta...sigur stii ce inseamna ASTEPTAREA...:)...
...Iar atat timp cat oamenii va vin la concerte, atat timp cat bucurati macar un suflet pe zi cu ceea ce faceti voi.... CARE e problema? Ca nu va asculta toata tara? INTOTDEAUNA va vor asculta doar cei care va merita...

..Las' ca timpul le rezolva pe toate ...

Bafta!

PS: du-te si tu la http://www.buricul.3x.ro si fa un download ceva (sa facem schimb de timbre...:) ) . Daca ma lansez eu primul, te ajut cat pot. PROmit . Dar si tu sa faci la fel..:)))
PPS: Chiar, ce-ar fi sa facem o organizatie a artistilor in devenire? Cred ca ne-ar fi mai usor..:))

ok, am sa intru acum promit!
hai sa facem asa! afacere contra afacere!
e mai mult de discutat aici, se pare ca multi n-au inteles ce vreau sa zic...
mazdrunka

treaba e asta

Mesajde mazdrunka » Mar Feb 18, 2003 12:52 am

Sa-ti explic care e treaba... asta daca vrei... In Ramirez am fost invitati cu o zi inainte. Habar n-aveam despre ce era vorba, decat ca vor canta mai multi. Si cum noi am fost luati de fraieri pana acum si am catat de-a moaca, am ajuns si acolo. Si crede-ma ca e ultima oara cand mai facem chestii de genul asta.
Sa-ti mai explic de ce am dat-o in bara toti... In primul rand, sunetul a fost de cacao ( adica ce mai, era pregatit pentru blues-ul de acolo ), noi nu ne pupam cu nimic din ceea ce a fost atunci, nu erau instrumentele noastre, aveam examene a doua zi, etc... stiu ca astea nu ar trebui sa conteze dar... s-a intamplat... Oricum, "cantarea" din acel Ramirez a fost si va ramane pentru noi inexistenta. Si ultima de genul ala.
Si apropo de alea doua piese (ultimele care le-ai prins tu), afla ca trebuia sa fie doar una si de-aia a ramas solista asa....
Cat despre solista, mai spune-mi, ca chiar ma intereseaza parerea publicului... desi imi stiu greselile de obicei...
mersi, oricum...
mazdrunka

Mesajde mazdrunka » Mar Feb 18, 2003 12:58 am

..dupa o ora..

Am descarcat/ascultat. Sincer si la obiect:
Partea buna : instrumentisti buni. Vocea tipei e buna. Totul e OK.
Partea trista: am stat 4 minute si v-am ascultat. Nu am ramas cu nici un mesaj/gust.M-ati dus de nas 4 minute..Si la final... am ramas cu NIMIC... Nu am inteles multe versuri. Ca de ex.: "cum e sa uiti fara rost/de o poveste care nici nu a fost".. Nu e vorba de context. ..
Referitor la instrumental: solo-uri fumate. N-am vazut originalitate/ingeniozitate.... Si ... Schimbati compozitorul ..Intreaga compozitie ..am mai auzit-o de prea multe ori.

Fara suparare. Poate e o problema de gust. Nu va luati dupa mine...Nu stiu de ce pixul meu parca ar canta Gianina Corondan cu trupa ei... :( .. si ea chiar ca ma lasa rece-rece....

omule, la noi in tara se cer prea multe. adica o basina de melodie, versuri de cacao si eventual ceva fizic de expus. noi am fi vrut sa fie mai cu feeling, mai altfel. si aici e foarte mult de discutat.
si apropo de versurile alea, crede-ma ca e vorba de context... ti le explica daca vrei... chiar s-a intamplat... ma rog...
mazdrunka

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 18, 2003 1:18 pm

omule, la noi in tara se cer prea multe. adica o basina de melodie, versuri de cacao si eventual ceva fizic de expus. noi am fi vrut sa fie mai cu feeling, mai altfel. si aici e foarte mult de discutat.
si apropo de versurile alea, crede-ma ca e vorba de context... ti le explica daca vrei... chiar s-a intamplat... ma rog...

..:) ..ma ..sigur tu dai cu vocea ...stai calma ca mie imi place foarte mult vocea ta... e nativ dedicata ... si lucrata..:)

...comercial - comercial ..dar cu buna simt macar ..si noi facem anumite compromisuri (ca de ex: linia melodica a refrenului sa fie cat mai usor retinuta, versurile macar ale refrenului ..cat mai explicite, solo-ul cu o amprenta puternic personalizata..... etc..)

..ce ma oftica este ca aveti clar un potential mare, ca nu cantati de 2 zile pe instrumente... Si totusi ..cantati ce nu va place ...macar 40% sa va placa dintr-o piesa ..si o veti canta altfel...

..hai ma fratilor ..artati-mi si mie o piesa, necomerciala ...dar care sa va placa voua. si atunci ... va voi spune despre VOI ...acum va pot vorbi doar despre VOI - asa cum va vreau altii...

OK..mai discutam

Pe messenger am ID-ul bortianu
Bortzianu'
Junior Member

Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde basstard » Mar Feb 18, 2003 10:40 pm

Mai/tu mazdrunka,
Problema voastra nu tine de imaginea de scena sau de calitatile pe care tre sa le aveti. La voi problema e compozitia si stilul.
Am ascultat "Nu mai stiu de tine" si m-am plictisit groaznic. Piesa nu imi spune nimic, iar stilul ... e Compact (- aici poate sunt subiectiv - nu imi plac deloc Compactii)
Targetul vostru e clar ca nu e tineretul bovin biped consumator de dance-uri. Pentru cei care v-ar asculta ce le oferiti? Piese mediocre (sper ca nu v-am jignit cu termenul asta - nu asta era intentia mea) cantate foarte bine. Sincer, prefer piese bune cantate mediocru.
Deci sfatul Bassplayer-ului din trupa Bortzianului: schimbati stilul daca vreti sa fiti si ascultati, nu numai apreciati.
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde mazdrunka » Mar Feb 18, 2003 11:18 pm

Initial trimis de Bassplayer
Mai/tu mazdrunka,
Problema voastra nu tine de imaginea de scena sau de calitatile pe care tre sa le aveti. La voi problema e compozitia si stilul.
Am ascultat "Nu mai stiu de tine" si m-am plictisit groaznic. Piesa nu imi spune nimic, iar stilul ... e Compact (- aici poate sunt subiectiv - nu imi plac deloc Compactii)
Targetul vostru e clar ca nu e tineretul bovin biped consumator de dance-uri. Pentru cei care v-ar asculta ce le oferiti? Piese mediocre (sper ca nu v-am jignit cu termenul asta - nu asta era intentia mea) cantate foarte bine. Sincer, prefer piese bune cantate mediocru.
Deci sfatul Bassplayer-ului din trupa Bortzianului: schimbati stilul daca vreti sa fiti si ascultati, nu numai apreciati.

hai sa iti zic eu care e faza cu melodia aia, daca chiar te intereseaza... sincer, a fost compusa de basistul de la Talisman. mie personal nu-mi place deloc. dar se pare ca e cea mai comerciala din ceea ce cantam noi... oricum, avem piese foarte necomerciale, care ne plac, cum spui tu... dar se cere comercial. si stii bine ca la noi in tara nu poti face nimic cu un stil adevarat. asa ca am ales varianta in care noi ne vom chinui sa scoatem ceva mai comercial, ca sa ne castigam painea si sa ne bage cineva in seama... nu sa ne ia toti de fraieri ca suntem papagali ce canta pe gratis si se pricep cat de cat... si cred ca intelegi asta, pentru ca si tu esti un 'artist in devenire'...
daca vrei, mai discutam. sunt atatea probleme care apar dupa ce ti-ai format o trupa stabila, incat nu stii pe care sa o rezolvi mai intai...
uuuufa.....
mazdrunka

Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde unu oarecare » Mie Feb 19, 2003 1:19 am

Mai/tu mazdrunka,

Publicul roman : 90% imbecili + manelisti + labari + tzigani + copii de tzatza

7% basinoshi + fitzoshi + importantzi + mascarici + doctori in muzika + muzicieni + putze belite

2% compozitori ratati + temishani + cotabitzi + monici angheloase + copii minune + pushti sji alti imbecili

1% nu asculta muzica

Am greshit undeva ?!?!?
daca fac "partz" si mie imi miroase bine ce dreaq va bagati voi sa spoonetzi ca poote ???
unu oarecare
Junior Member

Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde Unregistered » Mie Feb 19, 2003 11:33 am

Initial trimis de unu oarecare

Publicul roman : 90% imbecili + manelisti + labari + tzigani + copii de tzatza

7% basinoshi + fitzoshi + importantzi + mascarici + doctori in muzika + muzicieni + putze belite

2% compozitori ratati + temishani + cotabitzi + monici angheloase + copii minune + pushti sji alti imbecili

1% nu asculta muzica

Am greshit undeva ?!?!?

Nu, nu ai gresit...DAr...Tu unde te incadrezi? pe la 7%? ..sau 2%?
..
Unregistered

Re: Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde copiutzu » Mie Feb 19, 2003 11:58 am

..

GOOD ONE!!!
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 19, 2003 1:57 pm

Initial trimis de copiutzu

GOOD ONE!!!

Ala cu intrebarea eram eu ... :) ..dar am uitat sa ma loghez ..:)
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde copiutzu » Mie Feb 19, 2003 2:23 pm

Ala cu intrebarea eram eu ... :) ..dar am uitat sa ma loghez ..:)

Si iata cum dupa razboi multi viteji se arata. :));) :o
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 19, 2003 3:30 pm

Initial trimis de copiutzu

Si iata cum dupa razboi multi viteji se arata. :));) :o

..pe bune , nu vi se intampla? ..normal folosesc cokie (sau cum s-or scrie!) ..inca de la prima logare ..dar uneori (e drept, rareori) nici impuscat nu ma recunoaste ..nu stiu ce naiba se intampla ca ..nu am mai avut timp si sa invat programare...

... poa' rezolva careva?

.. ca asa nu mai ajung vreodata la 500 de mesaje sa-mi scriu in avatar CE ABERATIE vreau EU (ca de ex: "urmasul nelegitim a lui ceausescu")..:))
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde unu oarecare » Mie Feb 19, 2003 8:05 pm

..

:)) Nu sunt roman :))
unu oarecare

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde mazdrunka » Joi Feb 20, 2003 1:28 am

..pe bune , nu vi se intampla? ..normal folosesc cokie (sau cum s-or scrie!) ..inca de la prima logare ..dar uneori (e drept, rareori) nici impuscat nu ma recunoaste ..nu stiu ce naiba se intampla ca ..nu am mai avut timp si sa invat programare...

... poa' rezolva careva?

.. ca asa nu mai ajung vreodata la 500 de mesaje sa-mi scriu in avatar CE ABERATIE vreau EU (ca de ex: "urmasul nelegitim a lui ceausescu")..:))

Fii si tu mai atent, ma!
Iti primesti injuraturi pe aici... de fapt... esti sigur ca tu erai? Nu prea suna a tine....:)
mazdrunka

Mesajde Draga » Joi Feb 20, 2003 9:49 am

:)) Nu sunt roman :))

Zau? Da' ce natie esti atunci si cum de le rupi atat de bine pe romaneste?
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 20, 2003 10:50 am

Initial trimis de Draga

Zau? Da' ce natie esti atunci si cum de le rupi atat de bine pe romaneste?

Poate ca e rrom an ...intr-adevar , nu e roman ..e unul din-ala care fura lebede in austria si il doare-n cot de noi .... sau spala 3 ani bude in jjjermania si apoi vine aici mare smecher ..:)

..nici nu tre' sa fii roman ca sa te incadrezi in vreo categorie..
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde unu oarecare » Joi Feb 20, 2003 5:14 pm

Poate ca e rrom an ...intr-adevar , nu e roman ..e unul din-ala care fura lebede in austria si il doare-n cot de noi .... sau spala 3 ani bude in jjjermania si apoi vine aici mare smecher ..:)

..nici nu tre' sa fii roman ca sa te incadrezi in vreo categorie..

bortianule :)) (ce dreaq nick mai e sji asta nu shtiu :)) )... dupa cum ti-am spus mai demult, stai mai mult in sala de repetitii si mai putin pe forumuri de cacao. oricum artishtii in devenire sunt totzi de cacao. as fi fost mandru sa spal bude in jermania pe 3000 de para decat sa fac orice altceva in tzara asta de cacat. baga la kap ;)
unu oarecare

Mesajde aphextwinz » Joi Feb 20, 2003 5:20 pm

mandru sa spal bude in jermania pe 3000 de para

lol, dreamland inc. :D
aphextwinz
Junior Member

hep! hep!

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 20, 2003 5:40 pm

bortianule :)) (ce dreaq nick mai e sji asta nu shtiu :)) )... dupa cum ti-am spus mai demult, stai mai mult in sala de repetitii si mai putin pe forumuri de cacao. oricum artishtii in devenire sunt totzi de cacao. as fi fost mandru sa spal bude in jermania pe 3000 de para decat sa fac orice altceva in tzara asta de cacat. baga la kap ;)

Pai bortzianu e ..de la un martian (adica eu) cu burta... e porecla mea (si nevasta-mea imi zice asa) de prin ...94 ..cred ..si cam singura ..asa ca , asta este...oricum ma caracterizeaza perfect...

..Merci de sfat ..stau destul de mult si la repetitii...doar ca tre' sa fac 8 ore de servici ..si uneori ..ma mai relaxez... Oricum ..e bine ca cineva iti mai da si sfaturi bine intentionate..:)

..Din 9 ani de armata ..2 si ceva am spalat bude..:((( ..pe bune ...le faceam sa luceasca, aranjam, cu manutele amandoua , varul cloros, cat mai estetic, pe peretii budelor turcesti...:(( ..M-as fi intors cu 5 bmw-uri din jermania ...daca faceam asta akolo....dar nu si de 5 ori mai jjmecher..:)

..hai, nu te eschiva si raspunde-mi : prin ce categorie te consideri? ..la obect ..:)

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Va apreciez, dar nu va ascult

Mesajde basstard » Joi Feb 20, 2003 7:12 pm

hai sa iti zic eu care e faza cu melodia aia, daca chiar te intereseaza... sincer, a fost compusa de basistul de la Talisman. mie personal nu-mi place deloc. dar se pare ca e cea mai comerciala din ceea ce cantam noi... oricum, avem piese foarte necomerciale, care ne plac, cum spui tu... dar se cere comercial. si stii bine ca la noi in tara nu poti face nimic cu un stil adevarat. asa ca am ales varianta in care noi ne vom chinui sa scoatem ceva mai comercial, ca sa ne castigam painea si sa ne bage cineva in seama... nu sa ne ia toti de fraieri ca suntem papagali ce canta pe gratis si se pricep cat de cat... si cred ca intelegi asta, pentru ca si tu esti un 'artist in devenire'...
daca vrei, mai discutam. sunt atatea probleme care apar dupa ce ti-ai format o trupa stabila, incat nu stii pe care sa o rezolvi mai intai...
uuuufa.....

Am ascultat celelalte piese. Suna excelent.
Pai crezi CA CU porcaria aia de "nu mai stiu de tine" o sa faceti ceva? E bine sa sune comercial, dar sa aiba si ceva deosebit, aia e o labareala - acum ca mi-ai zis cine a scris-o parca imi si suna a Talisman. Piesele voastre cred ca au mai multe sanse. Publicul de alternativ acum incepe sa se formeze la noi dar exista si creste.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde unu oarecare » Joi Feb 20, 2003 8:34 pm

Am ascultat celelalte piese. Suna excelent.
Pai crezi CA CU porcaria aia de "nu mai stiu de tine" o sa faceti ceva? E bine sa sune comercial, dar sa aiba si ceva deosebit, aia e o labareala - acum ca mi-ai zis cine a scris-o parca imi si suna a Talisman. Piesele voastre cred ca au mai multe sanse. Publicul de alternativ acum incepe sa se formeze la noi dar exista si creste.

Hai sa iti raspund shi tie shi lu' bortzianu ca am impresia ca faceti parte din aceiashi familie.

1. Bortianu tata, esti un baiat simpatik si nu spun asta asea ca sa ma aflu in treaba dar pe bune, incearca sa nu te mai pui in postura de victima a alora pe care i-am insirat io mai sus. Da-le m..e dar pe limba lor, ca pe limba ta n-o sa inteleaga nici dracu. Incercati sa pricepeti ca pentru tzara asta de cacat muzica occidentala se rezuma la bashinile de pe mtv. Cant de 7 ani prin trupe si crede-ma ca sunt satul sa vad aceiashi handicapati pe la festivale sau cantari in cluburi care acum 7 ani aveau 23 de ani si erau macho man iar aku au 30 sji burta. A trecut vremea cand ne spargeam in bashini cu instrumente si faze de vedete necunoscute. Crede-ma ca am prins vremurile alea si am footut o gramada de ametzite prin toata tzara asta. Mi-a ajuns. Vreau ca munca mea sa fie platita si nu neaparat apreciata de 50 de oameni pe care am inceput sa-i numesc "fugiti de acasa". Asa ca ti-o spun cu drag, deschide ochiii si loveshte-i pe imbecili pe limba lor.

2. Mah bassplayer, piesele alea au fost facute ca sa prinda un contract cu o casa de discuri de cacat din romania. Am cantat de mi-a venit rau progresiv (poate ai auzit de Byron) si tot ce am cashtigat de pe urma asta e un maldar de diplome, o strangere de mana si multe pixde. A trecut vremea aia. Nu ai observat ca ashtia cu hip hopu au pixde mai bune ca noi ? Si inca ceva, Sahara nu canta ALTERNATIV !!!! Muzica alternativa e inventia MTV-ului pentru a denumi muzica unora care nu au fost decat produse ale unor case de discuri in lipsa de idei (ex: Oasis, Cardigans etc). Trupa Sahara canta pop-rock. Punct si de la capat. Daca aveti cantari prin orashul vostru poate ne invitati pe acolo... o punem de una mica.

PS: Bortianule, ia ghici cine sunt ;)

PS2: Mazdrunka.... lasa dreaq forumu' si baga studiu la vocea aia ca ai inceput sa dai pe langa ;). Maine repetitii ;)

Hai pa ca netu costa ;)
unu oarecare

Mesajde basstard » Vin Feb 21, 2003 6:33 am

2. Mah bassplayer, piesele alea au fost facute ca sa prinda un contract cu o casa de discuri de cacat din romania. Am cantat de mi-a venit rau progresiv (poate ai auzit de Byron) si tot ce am cashtigat de pe urma asta e un maldar de diplome, o strangere de mana si multe pixde. A trecut vremea aia. Nu ai observat ca ashtia cu hip hopu au pixde mai bune ca noi ? Si inca ceva, Sahara nu canta ALTERNATIV !!!! Muzica alternativa e inventia MTV-ului pentru a denumi muzica unora care nu au fost decat produse ale unor case de discuri in lipsa de idei (ex: Oasis, Cardigans etc). Trupa Sahara canta pop-rock. Punct si de la capat. Daca aveti cantari prin orashul vostru poate ne invitati pe acolo... o punem de una mica.

PS: Bortianule, ia ghici cine sunt ;)
Hai pa ca netu costa ;)

Am auzit de Byron, dar nu v-am auzit piesele.
Am inteles treaba cu contractu si piesele minunate pt tineretul bovin biped de la noi.
Pop rock sa fie daca vrei tu, ca doar tu o canti :D .Io cand zic pop-rock ma gandesc la U2. Alternative inseamna pt mine pop-rock modern.(exista trupe bune de alternative :K's choice, Live, Radiohead si lista poate continua. Onanistii de la Oasis canta brit-pop, adiCA COpiaza Beatles si alte chestii da' cu distorsu dat la maxim - ce nu pot sa aud io acord plin dat cu drive. Cardigans imi plac uinele piese)
Sa stii ca ai dreptate cu pixdele: daca nu te asculta femeile nu te asculta nimeni (grupul de 15 rockerasi care urla si dau din cap in fata scenei nu te ajuta cu prea mult in cariera :D ) Oricum, eu nu cant cu scopul de a f*te pixde. Pentru aia am un motor mare si imresionant... :))
SA dam cu ghiciul: Sa fii tu Ciprian traiti-ar GSR-ul, in special coarda Si sau domnu Felix chitara Yamaha. Pe Cristi (Serj Tankian) nu pariez prea mult... nu cred ca intra el pe forum sa ne traga de urechi.
Cat despre showuri la Sibiu, cap putine. E un club: Rythm&Blues unde se canta, dar e cam mic. Se poate pune de-un show acolo....
discutam treaba asta
human being/being human
basstard
Junior Member

aha ..:)

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 21, 2003 12:51 pm

lui unul oarecare..:)

..Am inteles ..chiar prea bine ..:) ai dreptate ..

adevarul e ca mi-am dat seama ca tre' sa lovesc pe/cu aceeasi limba ... chiar am ramas (si nu mi-am revenit) mult-mirat cand i-am auzit pe cei de la bosquit-o ...cantand celor 300-500 de oameni adunati la un concert in sibiu, vara trecuta : "suntem popor de second hand" ..iar poporul urla dupa ei , satisfacut/orgasmatic de implinit : "suntem de second hand"....

..atunci am relalizat ..ce imi spuneai tu mai sus ... cred ca un refren de genul : suntem popor de prosti ..ar prinde foarte repede...

cum pompierul meu sa rad de mine , sa radem de noi , in cor si sa nu ne prindem???? sau poate ca simtim NEVOIA asta?.... Atunci e de factura patologica ..sociala..si e naspa ..ca boala unei societati (atentie!!!!!) se extinde si la cei sanatosi ...:((

ar fi multe ..:) dar ..las' ca poate vara asta facem una mica...:)

BAfta!

..PS: (pentru mine) Bortziene lasa naibii forumu'si baga studiu la voce ca in ultimul timp ti-o ia vocea pe aratura !!! (vezi ultimul concert)

..
Bortzianu'
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma