L-am atins pe ....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

L-am atins pe ....

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 9:13 pm

Acum pe bune!Sunt sigura ca macar unii dintre voi,ati fost atinsi:D
sau ati atins niste vedete...eu am avunt bucuria s-o intalnesc pe AndreEA...voi?:o
cat_
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 27, 2003 9:29 pm

Eu i-am atins pe cei de la o-zone si chiar am stat cu ei de vorba.
A fost super!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 9:34 pm

Initial trimis de Unregistered
Eu i-am atins pe cei de la o-zone si chiar am stat cu ei de vorba.
A fost super!!!!!!!!!
serios?povesteste-mi si mie ,ca-mi plac la nebunie moldovenii astia?imi povestesti?pls..
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Sep 27, 2003 9:54 pm

looool! kind of diary... hmm.. :con:
mare kestie.. hai sa ne laudam in stg si`n dreapta cum cand pe cine am atins... nuj... dar nu e cazu` sa ne agitam asa.. pt ca la noi nu's cine stie ce artisti...mari vedete...
anyway...si ca sa rasp la intreb.... i'am vazut pe cei de la 3se prin intermediului unuia din dansatori care este coregraful meu... ;) then.. pe animal x... si mai multi..majoritatea prin spectacole....culise...cand se nimerea sa aiba in acelasi timp cu noi... :)
si cam atat... in rest..simplu spectator...la diverse spectacole dp litoral... etc.. :D
that's all folks! :kiss:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Sâm Sep 27, 2003 9:56 pm

Nu am avut sansa de a sta prea aproape de nici un idol. Dar avand in vedere k nici nu mi-am dorit asta intr-atat de mult incat ma stradui sa obtin asa ceva, nu am de ce regreta.

PS. Sa raspunzi la sb alalalt! :p
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Sep 27, 2003 10:59 pm

hahahaahahahahhaaaaaaa!!!!!!!! da care e faza cu atinsu mah ?!?!? ce ei nu sunt oameni!??! e ca si cum m-as lauda eu k l-am atins pe Oribilul Mosh sau pe Aliosha...legendele vii ale acestui forum...!!! ce mare chestie?!?! si doar cu atat va laudati ?! asta avand in vedere ca traim intr-o tara in care toti sunt "vedete" !!! ia sa vedem..care ce mai cunoaste ?? eu va vad cam obsedati/obsedate...asa k nu ma bag la dezvaluiri k cine stie cu ce pm-uri amenintatoare ma trezesc !!!! lol....oricum...frumos subiect !!!!!!! :) inteligent...

uitasem sa va zic...veniti miercurea in twice la etaj sa va atingeti idolii....k toti se strang acolo .... !!! sa va indepliniti si voi visele...daca astea sunt visele voastre!!!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 27, 2003 11:02 pm

Dia...ca ne-ai atins pe noi 2 (je & Aliosha) e chiar o lauda. Putini se pot mandri cu asa ceva.
Spune-i lu Catelu Fantoma ca azi ai avut onoarea sa te ating pe picior...si ca ti-am vazut si chilotii aia nespalatzi. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Sep 27, 2003 11:06 pm

LOL moshule...!! avand in vedere cata lume am "atins" eu ...e o onoare pt tine k ai pus mana pe mine !! iar chilotzii mei...erau negri k asa sunt ei....da tu nu ai de unde sa stii..ai tai sunt toti maro de nespalatzi :p ...de unde sa stii tu cum arata lenjeria fina de dama? :p
i'm missing every part
Dia

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 11:06 pm

Initial trimis de Dia The Koala Bear
hahahaahahahahhaaaaaaa!!!!!!!! da care e faza cu atinsu mah ?!?!? ce ei nu sunt oameni!??! e ca si cum m-as lauda eu k l-am atins pe Oribilul Mosh sau pe Aliosha...legendele vii ale acestui forum...!!! ce mare chestie?!?! si doar cu atat va laudati ?! asta avand in vedere ca traim intr-o tara in care toti sunt "vedete" !!! ia sa vedem..care ce mai cunoaste ?? eu va vad cam obsedati/obsedate...asa k nu ma bag la dezvaluiri k cine stie cu ce pm-uri amenintatoare ma trezesc !!!! lol....oricum...frumos subiect !!!!!!! :) inteligent...

uitasem sa va zic...veniti miercurea in twice la etaj sa va atingeti idolii....k toti se strang acolo .... !!! sa va indepliniti si voi visele...daca astea sunt visele voastre!!!!
oooooooo..cine l-a invatat purandelul asta sa critice atat de tare?:silly: nenea?stiu ca esti vedeta in devenire[in sensul rau],dar las-o mai moale cu criticile,stii de ce?un sfat prietenesc:esti slab,nene..n-ai sa te poti inpune pe acets forum..munceste-ti mintea mai mult,poate.....scoti si tu o replik cat de cat :j ;m :dir: :t
''Si mi-e atat de dor.Mi-e dor sa ma privesti cu drag.Vin peste mine,iar ma pierd prin ganduri ratacesc.INChid ochii visand,si recunosc ca te iubesc ,mi-e dor de tine oricand,atat de rau..''
cat_
Junior Member

Mesajde Dia » Sâm Sep 27, 2003 11:12 pm

Nenea...gramatica...jale ... minte...pe minus..tinde la minus infinit... !! esti varza catzel javra...pardon..fantoma !! tu ai impresia ca daca pui mana pe vreun om de-asta care apare la TV esti mai smecher?! si ei sunt tot oameni mah...!! io in locul lor nu as lasa disperatii ca tine sa ma atinga !! si crede-ma...m-am impus pe fanclub...da...iMpus...cu M..nu cu N ... si replicile mele sunt bune...si te fac sa plangi oricand referitor la "vedetele" cunoscute...nu atinse..k orice tampit....cunoscute...e diferit !!!! mai plimba-te pe aici pe fanclub...pe alte forumuri..nu numai pe barfe...si mai documenteaza-te...mai creshti... !!! grow up si get a life !! te astept sa-ti demonstrezi inteligenta si in alta parte...nu pe barfe... !! sa te vad pe acolo ce jmecher de cartier esti !! si by the way...sunt fata....da...ai inteles bine...te cam pisha in cur o fata... !!!!
i'm missing every part
Dia

Mesajde Bortzianu' » Sâm Sep 27, 2003 11:20 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
oooooooo..cine l-a invatat purandelul asta sa critice atat de tare?:........un sfat prietenesc:esti slab,nene..n-ai sa te poti inpune pe acets forum..munceste-ti mintea mai mult,poate.....scoti si tu o replik cat de cat :j ;m :dir: :t

... gagiule (castelu' lu' fantoma) da-ti shut down ... n-ai trecut de varsta "impunerii in fata celorlaltzi" prin fitze si fasoane? ...

..lasati copiii sa viseze ...

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Sâm Sep 27, 2003 11:22 pm

...m-am atins pe mine ... :)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Sep 27, 2003 11:30 pm

ba ... nu se compara nimeni cu mine ... io l-am atins pe insusi Dzeu ... il atingeam in fiecare zi cand il dadeam pumni :yD
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dia » Sâm Sep 27, 2003 11:32 pm

Bortzianu`...bun asa! :) :o da tot moshu rulz....el isi atinge maimutza in fiecare zi...:o
i'm missing every part
Dia

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 8:08 am

Bortzianu`...bun asa! :) :o da tot moshu rulz....el isi atinge maimutza in fiecare zi...:o
oribiloul mosh te atinge in fiecare zi?loooool!a!si inca ceva:pe tine nu te-a intrebat NIMENI ,NIMIC.soooooo...acets subiect a fost facut,mai bine toate subiectele au fost facute pentru CEI CARE STIU SA RASPUNDA., nu care arunca replici.A!Stiam ca acest nick catelul_fantoma, va fi strambat de imbecile ca teine in niste nume gen"javra fantoma'' ....nume fara sare si piper...ce ma!fata desteapta!
P.S. nu am pentru ce sa-ti demonstrez TIE ca sunt inteligenta.macar eu am trecut de varsta ''glumelor'' gen ''javra fantoma''...oare cum bietul mosh suporta sa te atinga?:monkey:
:bye:
''Lasa lumea SA ZICA CE-O VREA,NU mai CREDE ascultati inima.."
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 6:30 pm

Initial trimis de Bortzianu'

... gagiule (castelu' lu' fantoma) da-ti shut down ... n-ai trecut de varsta "impunerii in fata celorlaltzi" prin fitze si fasoane? ...

..lasati copiii sa viseze ...

Bafta!
BULA,in primu' rand i-ati un abecedar...stiu ca la varsta ta ,nu ar mai fi nevoie ,dar vezi tu....nu toti au fost inzestrati la nastere:j ..in primu' rand psala-te pe ochi..invata sa citesti,dupa care vine marea descoperire:nu-i castelu fantoma ci catelul_fantoma.uhh si scoala-i importanta..iar eu n-am fitze de vedeta cum ai tu...macar daca as fi ''vedeta'' ca tine,as incerca sa ma afirm pe piata..sooooooo...nu ma mai critica si treci la traeba..
''O stea din cerul meu am ales..pentru tine.Vreau sa intalegi,eu,te cunosc cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti,vreau sa imi spui,ca tu..ma iubesti''
cat_
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 28, 2003 7:01 pm

da...ce sa zic ! parca tu nu iti bagi mana in chiloti...seara la culcare , cand intunericul impresaora camera ta. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Dum Sep 28, 2003 7:15 pm

eu am inteles ca moshu se atinge singur (normal de altfel) nu ca ar atinge-o pe koala ( actiune care nu l-ar deranja deloc) draga catea_fantoma (nu de alta dar mi s-a parut din posturile tale ca esti fata)
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 28, 2003 7:37 pm

Si am mai inteles ca Oana este campioana continentala la atins maimutze !
Oribilul Mosh
Junior Member

Pe...

Mesajde I`m With You » Dum Sep 28, 2003 7:41 pm

Hello!! Eu am avut ocazia sa vorbesc cu fetele de la candy,le`am atinis cum ziceti voi,am facut poze cu ele si mi`a dat nr`ul de tel. Apoi... pe bamby (nu`s kiar asha de preferate dar ... le putem numi VEDETE).. pe baietii de la O-zone,Andreeea Balan,AndreEA,Pepe Si Fuego...
I`m With You
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 8:06 pm

Initial trimis de Superba Oana

eu am inteles ca moshu se atinge singur (normal de altfel) nu ca ar atinge-o pe koala ( actiune care nu l-ar deranja deloc) draga catea_fantoma (nu de alta dar mi s-a parut din posturile tale ca esti fata)
da,draga mea Oana sunt fata.auzi?te-as ruga sa ma ajuti intr-o problema.am 50 de mesaje..dar nici un avatar.am intrat unde trebuia,am vazut si pagina cu avataruri,dar..nimic..nu pot alege nici unul.pls da-mi o mana de ajutor.
''O stea din cerul meu am ales..pentru tine.Vreau sa intelegi ,eu,te cunsoc cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti...vreau sa imi spui ca tu..ma iubesti''
cat_
Junior Member

the best...

Mesajde gagika » Dum Sep 28, 2003 8:14 pm

doamneee... l-am atins pe Hades... nu stiu... m-am simtzit ca in al 9-lea cer...
gagika

Mesajde monk » Dum Sep 28, 2003 9:24 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
BULA,in primu' rand i-ati un abecedar...

nu mai rezist ... io zic ca tu esti cea care trebuie sa iti iei un abecedar si vezi la pg 47 e o lectie despre locul unde se punc cratima in diferite cuvinte ... (i-ati , ia-ti) vezi si tu ce gasesti pe acolo

Hades tata ... te-ai scos ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dia » Dum Sep 28, 2003 9:28 pm

Oana...prieten Oribil...Bortzianu`...tot respectul da io zic sa ne retragem de aici...! Catzeaua isi apara teritoriul ... se chinuie sa se afirme! a deschis un subiect da ea nu a atins pe nimeni...nici macar pe ea...! :) ia uite...o fata e fericita ca a atins fetele de la candy.... waaaaaaa....ce norocoasa dom'le !!! povesteste-ne !!! Catzea fantoma... scuza-ma ca ma abat de la subiectul tau stupid da mi-e sa nu citeasca vreunii de la VIP pe aici si sa le fac probleme celor "atinshi" !! te rog sa imi permiti sa ma sustrag...cu voia ta... !!
i'm missing every part
Dia

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 9:29 pm

Initial trimis de monk

nu mai rezist ... io zic ca tu esti cea care trebuie sa iti iei un abecedar si vezi la pg 47 e o lectie despre locul unde se punc cratima in diferite cuvinte ... (i-ati , ia-ti) vezi si tu ce gasesti pe acolo

Hades tata ... te-ai scos ...
oops!sorry!de data asta,chiar ca a fost greseala mea.eram prea nervoasa si..am gresit ca orice om normal..nu?
''O stea din cerul meu am ales ..pentr tine.Vreau sa intelegi,eu te cunosc..cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti..vreau sa imi spui ca tu..ma iubesti''
cat_
Junior Member

Mesajde sohatzki » Dum Sep 28, 2003 10:22 pm

din show-bizu' romanesc? eh... eu n-am prea atins pe nimeni, ca nu-mi place sa pun mana pe kkt... :)
totusi, as vrea sa le "ating" o data p'alea de la spaisi, sa nu le mai fie frica sa doarma singure... :j :N
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 10:43 pm

Oana...prieten Oribil...Bortzianu`...tot respectul da io zic sa ne retragem de aici...! Catzeaua isi apara teritoriul ... se chinuie sa se afirme! a deschis un subiect da ea nu a atins pe nimeni...nici macar pe ea...! :) ia uite...o fata e fericita ca a atins fetele de la candy.... waaaaaaa....ce norocoasa dom'le !!! povesteste-ne !!! Catzea fantoma... scuza-ma ca ma abat de la subiectul tau stupid da mi-e sa nu citeasca vreunii de la VIP pe aici si sa le fac probleme celor "atinshi" !! te rog sa imi permiti sa ma sustrag...cu voia ta... !!
catea e maica-ta in primul rand.In al doilea rand nu te alia cu Oana,Bortianu ,sau Oribilul MOsh...ca efortul tau e in zadar.eu n-am nimic cu ei,,,..insa cu tine DA.Nu te suport!!simplu!
''O stea din cerul meu am ales..pentru tine.Vreau sa intelegi,eu te cunosc..cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti.Vreau sa imi spui ca tu ..ma iubesti''
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Sep 28, 2003 10:53 pm

O.K.,lighioano!retrage-te!NUMAI TU.lasa-i pe ceilalti in pace!!!nu-i influienta,ca lor nu le-am facut nimik.retrage-te tu si pe mine lasa-ma-n pace!hus!hus!
cat_
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Sep 28, 2003 11:04 pm

Mi-am atins scopu ` :) o sa primesti ce mi-am dorit de la bun inceput !! :D bun asa!!! cutzu cutzu...acu ai lesa.... :) logic k nu ai nimic cu ei...ei nu au zis k au atins pe nimeni...esti multumita...in schmb la mine te nemultumeste k ti-am spus k" am atins" pe multi !! invidia asta....well...bun asa :o !! Oribilul Mosh...ai legatura !!
i'm missing every part
Dia

Mesajde cat_ » Lun Sep 29, 2003 3:00 pm

Mi-am atins scopu ` :) o sa primesti ce mi-am dorit de la bun inceput !! :D bun asa!!! cutzu cutzu...acu ai lesa.... :) logic k nu ai nimic cu ei...ei nu au zis k au atins pe nimeni...esti multumita...in schmb la mine te nemultumeste k ti-am spus k" am atins" pe multi !! invidia asta....well...bun asa :o !! Oribilul Mosh...ai legatura !!
:hehe: :D :A
auzi!!!!eu invidioasa pe TINE!Doamne,apara-ma de prosti,ca de dusmani ma apra singura!!:D :o ...hai ca-i fost tare la faza asta!!
''O stea din cerul meu,am ales..pentr tine.Vreau sa intelegi,eu,te cunosc..cel mai bine.Nu e de ajuns sa stiu cine esti,vreau sa imi spui ca tu..ma iubesti''
cat_
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma