Sincer nu inteleg de ce toata lumea are cva de spus cu privire la ce face cutare, in ce se imbrak cutare si mai ales cand e vorba de a critik, suntem primii! Cel mai bine ar fii sa-si vada fiekre de treaba lui, mai ales cei kre vorbesc in necunostinta de cauza! A propos de formatia Cocktail.... vreau sa spun k ii cunosc pe toti si in afara de Teo kre considera k "modestia este apanajul prostilor" (ya, right.... si prostul dak nu-i fudul zice k nu-i prost destul

)..... toti sunt super OK! Chiar mai mult Sandrina s-a dovedit a fi o buna prietena, iar cu Raluk am invatat 8 ani de zile in aceasi scoala si pot sa va spun k munk ei a inceput de prin clasa a5a! Cat depre baieti... c sa mai zic!
Recunosc k nici mie nu imi place muzik pe kre o canta.... nici lor!!!!!! dar am ajuns sa-i cunosc si sa-i respect pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce canta....pt k nu definesti un actor dupa rolul p kre-l joak!
Fiekre mesaj rautacios la adresa lor p mine m-a intristat pentru k stiu k nu-l merita (nici makr Teo!

), nu e vina lor, nu e alegerea lor!
Poate am reusit sa va schimb parerea, makr un pic!