Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nae cinefil » Lun Apr 26, 2004 11:20 am

MiG29 scrie:cinefilule,la articolu 73 litera b Cod Penal,nu ie aia cu depasirea limitelor starii de necesitate?:

"art. 73. Circumstantele atenuante - Urmatoarele imprejurari constituie circumstante atenuante:
a) depasirea limitelor legitimei aparari sau ale starii de necesitate;
b) savarsirea infractiunii sub stapanirea unei puternice tulburari sau emotii, determinate de o provocare din partea persoanei vatamate, produsa prin violenta, printr-o atingere grava a demnitatii persoanei sau prin alta actiune ilicita grava."

shi cu asta basta, ca m-am saturat deja de penale!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde MiG29 » Lun Apr 26, 2004 6:28 pm

Se pare ca iar am luat teapa:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Mar Apr 27, 2004 2:43 pm

Nanuka scrie:Asta face misto de noi cu par pe poola

LOOOOOL p-asta ierea s-o scap ,noroc cu alex ca-mi ghidona pasii
acu ca nanuka ar avea poola n-ar fi o problema ca ne-am obishnuit cu shocurile da sa aiba si par pe ea ie cam najpa. poate ne zice pe medicina si sanatate cateceva de balsamuri, creme si fixative pentru paru respectiv.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde eyewitness » Joi Apr 29, 2004 8:28 am

Nanuka scrie:..mama mi-a trimis prin mail cateva retete la ciorbite scrise ca la prosti..

stie mama ce stie
eyewitness

Mesajde wwritza » Joi Apr 29, 2004 11:09 am

[quote="nae cinefil"] pokenitzo, stai linishtita! profitam shi noi de ocazie sa mai facem nishte posturi [quote]
aham!! ok....( asta a fost sa mai fac si eu un post ;-) )
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde wwritza » Joi Apr 29, 2004 11:18 am

nae cinefil scrie:pokenitzo, stai linishtita! profitam shi noi de ocazie sa mai facem nishte posturi!
shi ca veni vorba migule, eshti pe-aproape, aia e la litera a)!

no gata!

aham!! ok...( asta fu sa mai fac si eu un post :lol: )
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde eyewitness » Vin Apr 30, 2004 11:21 am

ketyy scrie:Parerea mea este k e super bun filmul! Este exact cum a afirmat si el,Mel Gibson, in cadrul unui interviu, filmul este format din "picturi" nu fotograme. Pe langa asta toate elementele cinematografice se imbina cum nu se putea mai bine,astfel transmitind senzatii si sentimente.

io am vazut "blowjob in the park 14" si parerea mea e k e super bun filmu asa cum a afirmat si regizoru intr-un interviu. filmul este format 16/9 cu multe picturi/fotograme(?), adica blowjoburi pe banca,in tufisuri,pe iarba ,pe alei si toate elementele(?) cinematografice ,plan apropiat/departat ,sepia, blur, stopcadru etc se imbina cum ii sta bine unui film superbun astfel transmitand senzatii si sentimente , unele senzatii chiar ma facura sa ma urc pe pereti
eyewitness

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Apr 30, 2004 11:35 am

Iar io am vazut, ieri, cu ochii mei cum se transforma filmu in fotograme. Eram la foto si tanti aia a bagat filmu de 200/36 pozitii in aparatu ala si pe partea ailalta ieseau pozele in ce format vroiai: 10/15, 13/18 etc...
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Mai 04, 2004 12:47 am

*shakes head*
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mai 06, 2004 7:45 am

Ruxandra scrie:dar poate nu sti ca francezii cred ca suntem toti tigani.ca tot restul lumii de fapt

io unu m-am linistit acu. nu numai romanii sunt tigani ci de fapt tot restu lumii , cel putin din punctul de vedere al cercetatorilor francezi
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 06, 2004 8:34 am

Nicholas_Alex, amintind de vremurile sale bune. ~p

Nicholas_Alex scrie:Daca inchizi o broasca tzestoasa intr-o cutie ai ii pui lacat, noaptea vine mama ei si deschide lacatul cu un fir de iarba fermecat. Apoi il lasa jos linga lacat si pleaca cu puradelul dupa ea. Tu il iei, iti faci o taietura pe deget si bagi firul de iarba acolo. Acum poti deschide orice lacat cu degetul! Nu stiu daca merge si la yale! Eu am incercat asta acum vreo 25 de ani, dar nu a venit nici o broasca. Probabil din cauza ca stateam la bloc. :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 07, 2004 7:58 am

MiG29 scrie:Danone sux

:D :D :D
---------
eyewitness

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mai 07, 2004 5:28 pm

aberatzie de 5 mai: ia uitatzi ce scrie Chrisylla in jurnalul ei:

DepecheMind, sa ai tu o viata ca a mea si sa sustii ca-i plicticoasa. Dar, sigur, ce-ti pasa, la cate telenovele si romane de 2 lei de aventuri inghiti in fiecare zi, sigur ca nimic nu-ti mai pare iesit din comun. Imi cer scuze ca nu-s contesa de CeMaiFaci, incurcata cu Fat Misto care se lupta pentru ea cu un clan de samurai prin vraji voodoo.

Nu, nu esti contesa CeMaiFaci, dar stiu sigur ca te-ai incurcat cu vreun virus de'ala secsual XXX primit pe e-mail. :D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde tester » Sâm Mai 08, 2004 2:22 pm

Aurolacul scrie:Ar fi frumos ca sa ni se acorde forum. Limba, probabil ca vom folosi un dialect stricat romanesc mixat cu cuvinte englezesti, americane, shi dracu mai stie ce cuvinte din alte limbi. O sa facem un thread cu dictionar, ca sa ne intzelegeti mai bine.

Prima masura luata preventiv, folosirea unui dialect special, folosesc cuvinte englezesti, americane, alaskaciene, australiene, etc. si voi va intrebati daca sa deschideti forumul sau nu.

Important e ca va exista un thread cu dictionar.

Puneti-l pe mr Teo/dornea moderator, in schimbul de noapte si s-a rezolvat.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Mai 10, 2004 11:09 am

Oribilul Mosh scrie:Am mai bagat cateva emoticoane noi.

~a

asta ie in scopu de a preamari shi slavi adminii? :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 10, 2004 11:39 am

ma mir ca ti-ai dat seama singura. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde tester » Lun Mai 10, 2004 1:28 pm

Nanuka scrie:Inca o porcarie mi s-a parut Hell Boy..nu va duceti la cinema cu gandul sa-l vedeti pt ca va cheltuiti banii aiurea ....sincer vorbesc

Deci ie foarte greu sa mergi la cinema cu alte ganduri, poate prin clasa a 8-a, B.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Mai 11, 2004 3:15 pm

Nanuka scrie:
Esenta rasismului nu se bazeaza pe culoare sau pe nivelul de inteligenta al unei persoane ci mai degraba pe convietuirea colectiva a doua rase intr-un loc specific. Diferentele sunt prea mari d.p.d.v al comportamentului individual si din aceasta cauza se creeaza o repulsie reciproca non verbala.

Nanuka.

estrapuland, po sa zic ca esentza omuciderii nu se bazeaza pe omor sau pe gradul de violentza al criminalului, ci mai degraba pe convietzuirea colectiva a criminalului shi a victimei sale intrun loc specific.

sdfhig: imi pare rau ca am pus o virgula la locu iei da nu mam putut aptzine. promit sa nu mai fac.

aJKLUIQWE: aaaaa... locul ala specific ie cumva raiu ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde cubu » Mie Mai 12, 2004 1:24 am

E cam veche, si anume din 2003, dar merita toata atentia. Din ciclul "Te plac asa cum esti / Imi place cum gandesti". De mare angajament forumurile Akcent, AndreEa, Trei Sud Vest, etc. N-am mai ras de mult asa!
SiMiCs scrie:Ce asi schimba la baieti de la AKCENT hmmm o intrebare cam grea poate nu pot sa raspund la ea.Cred ca nu asi schimba nimik imi place felul lor de a fi imi plac piesele lor etc. Toti te plac asa cum esti!!!!!! :)

dhhqdhqd: To'arsii adminii, ia uite ce semnatura are don'soara cristina :D http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=34209#post34209
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Mai 12, 2004 6:48 am

Nanuka scrie:Btw "honey" take a look of what you said "everytime someone attacks you, you counter with insults ", what should I do???...staying away?..keeping my mouth shut?...letting people to "attack" me?...that's what you do?..when someone is is coming with arguments against you or somthing that you dont like...are you staying far from it??..huh??...

Nanuka scrie: dar am fost finuta si n-am comentat nimic pt ca asa e frumos sa nu jignesti omul

din ciclul : "ipocrizia salveaza romania"
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Mai 12, 2004 9:50 am

ba chiar mai finutza decat ie la genunchi. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Mie Mai 12, 2004 2:51 pm

e prima uara cand mi se intanpla ra rad la fiecare recitire a unui post (respectiv subect de-a binelea) postat de un gigel pe forumu' de jocuri:

esti de kk

--------------------------------------------------------------------------------

intru mai demult pe serv...joaca st cu inca unu...min 14 si ceva ..st map res...se joaca iar.....se termina meciu...intru...in joc...st imi da kick....inca cateva faze...azi intru iar...sa spectez ca nu ma interesa za joc....st cu unu juca..se termina meicu...ala pune parola....pai mai dute-n sloboz de nesimtit gogosarule..daca ai tu rcon trebuie sa suferi....poti sa zici ca vrei sa joci numai tu cu ala si gata.....sau nici sa spectez nu mai am voie ca e serveru lu tactu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde tester » Mie Mai 12, 2004 3:29 pm

Haha, bine dispus m-am dus sa vad continuarea si nu am fost dezamagit:

EroarE scrie:sunt de kkt fazele astea ....[]si e destul de trist... adca mi-ar spune doi jucatori (doi jucatori buni, nu noobi) "ba oroare, ne lasi si pe noi sa mai facem unu ?" i-as lasa, teoretic, depinde de mai multi factori... dar ideea e macar sa se incerce cu vorba si dupa aia daca vrei sa arati ca pana la urma TU esti seful pe server ii dai kick si gata... dar e mitocanesc gestul. :x

Ideea e sa ii lasi sa incerce cu vorba si numai apoi le tragi un kick de nu se vad, sa simti la maxim puterea absoluta, totusi finalul povestii e neasteptat.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 14, 2004 7:10 am

azi, din ciclul, "parvenitismu salveaza comunismu" am cules pt dvs:

Oribilul Mosh scrie:SOD(...) Planuiesti o plecare de 2 saptamani intr-un loc lipsit de net, sau ce se intampla ?

...si ne stoarcem creierii pe "politic si social" sa raspundem la intrebarea : de ce nu merje trebile in romania ?

uadijim: ce decent ar fi fost cu un pemeu si-o stergere de post, dar deh ...Domnu a dat, Domnu a luat, Domnu fie laudat !
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 14, 2004 8:42 am

ce decent ar fi fost ca prietenul tau sa isi vada de ale lui si la fel si tu.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 14, 2004 9:00 am

vis a vis de postu de mai sus ,un mare intelept spunea candva: vazand o pasare care se tara ranita , viermele crezu ca simte cum ii cresc aripi.
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 14, 2004 9:04 am

Inca nu sunt ranit. Stati linistiti. Mai e pana sa va creasca aripi.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 14, 2004 9:56 am

moneda ac strop shtie
eyewitness

Mesajde tester » Sâm Mai 15, 2004 5:04 pm

Referitor la sexul oral, aflam unde greseam pana acum:

Citat:
Originally Posted by Crystalized
atunci trebuie sa bagi putina tandrete

Nicholas Alex scrie:Tandrete in sexul oral? *lol* Cum vine aia? Sa-i soptesti cuvinte de dragoste inainte sa o bagi in gura??
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Mai 17, 2004 3:41 pm

apai nu dau niciun link ca e mai multe dar nu pot casa nu opserv ca am o gramada de urmasi pe calea incoierentei. Si unde sepot ecsprima mai bine urmasii mei decat pe subectul cu cartea care ne-a marcat. Acesta este un subect de unde invatat ca japonezii nu sunt duar caratisti, mai un citat din universal recunoscutii "parazitii" care zice ca jos chilotii (pardon cenzura) si alte multe chestii dastea inteligente.
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma