Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde tester » Lun Mai 17, 2004 11:11 pm

Cand ajunsei aici am si dat de altii mai harnici, dar cu voia dumneavoastra las pentru posteritate textul (deja scris), la care se referea ante-ul meu.:)

Reno scrie:Sa revin la subiect!Cartea de care am fost marcat cel mai puternic este "SHOGUN" de James Clavell.Actiunea este inspirata din istoria Japoniei cu samurai si toate cele,dar sa nu va ganditi ca-i plina numai de karatisti care sar prin copaci.Personajele sunt complexe,care transmit ceva si nu se invart de colo pana colo aiurea.

Departe de noi aceste gand, la grosimea cartii ar fi nevoie de un numar imens de oameni rai pe care sa-i bata karatistul cel bun.(daca stau si ma gandesc sunt totusi ceva armate printre altele)
Este o carte care merita citita.Apare o comparatie clara intre civilizatia noastra(europeana) si cea japoneza.Aici numai nespalati...alea,alea,iar akolo curatenie pe strazi,alti oameni.

Eventual o deosebire, parca merge mai bine. Asta i-ar face o bucurie lui mihaiu de pe "in Romania", ca tot e suparat el pe gunoaie.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Mai 18, 2004 11:29 am

Aici numai nespalati...alea,alea,iar akolo curatenie pe strazi,alti oameni

numa ca acolo iera multi karatisti daia si d-aia cititorul nu ie asa de incantata de a vizita Japonia
memetshot

Mesajde tester » Mar Mai 18, 2004 3:06 pm

Urmarindu-l pe mirificul reno, in periplul sau prin lumea animalelor.
Mda...am fost si eu la Zoo si am vazuti,boi,vaci,rate,capre,cai,etc.[..]si pisci[..]ursi(unu nu mai avea o laba) si altele,dar nici urma de elefanti cum ziceau unii dintre voi pe aici.
Dezamagit de boii de la zoo, intr-o sclipire de inteligenta realizeaza ca si in bukale poate gasi pe gratis aceleasi lucruri, cum bine remarca si iliescu.(mai animalule), sau chiar acasa in baie.
Nu inteleg de ce au pus animale care se pot vedea si in mijlocul Bucurestiului.

Am baietii care cresc gaini si au cai chiar aici in spatele blocului...sa fie si aici un Zoo ceva???
Asta si merluciu e misto.
creca le pusesera sa umple spatiul.
Cosmic probabil.
Apropo am vazut si maimute d-alea cu poponeatza pe afara...babuini.
Pe langa aspectele negative observate in cursul vizitei de lucru, s-au remarcat pozitiv aceste animale stranii, care se deosebesc capital de semenii lor cu cururile interioare.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mai 19, 2004 8:46 pm

Nanuka scrie:Ummm nu stiu unde sa includ postul asta, o fac aici si e un mesaj pt Iaurta...

Draga mea, eu stiu ca te doare rau de mine, da vezi-ti de curu tau si de viata ta personala, (de fata batrana) .Muahaha m-ai facut sa rad..lol...."bah ash da orice sa intre barbacsu aci ", deci stai calma ca intra da?..esti satisfacuta??...

Ai sa mori, acum hai zgarie-te pe fata*p.

PS: Oricum un lucu sa-ti fie clar, nu da doi lei pe postarile tale, nici nu se oboseste prea mult sa ti le citeasca, are alte treburi mai importante de facut si sincer ar fi aberant sa avem probleme in casnicie din cauza unei necunoscute pe un forum, tu ce zici?..

In final, am sa postez orice si oricum, nu-l deranjeaza pt ca stie ca o fac la misto:yD....deci sorry, nu ti-a iesit pasenta hun:(....

Acum ia-ti zborul..

Ciao

Be, am acilisa in spatele blocului o balta, cand o dati parte in parte? Mud fight, s'moara Gilbert, ma ofer sa organizez eventu. Pentru bilete si alte informatii suplimentare doritorii sunt rugati sa dea piem.
indescifrabil
cubu

Mesajde Shaki » Joi Mai 20, 2004 7:58 am

sSQ scrie:asta am scris-o mai cu atentie, stand pe banca qlind de la istorie :B

Femei ca voi-s de toate, intre sarbatori vizitate, /
Ce simt ca zbor fumate-n gol cu parasuta-n spate. /
Si poate exista-n rate mod sa filatzi mai stilate, /
Ca stimulentu de jeg stins dreptate am ca din vizor se scoate. /
Constantand in capat de drum vazandu-va de molii mancate, /
Apropiindu-ma cu grija printre sticle aruncate, /
Prinzand o serva-observ ca sunteti salvate /
De excederea limitei fara-a scade indexu'-d-ebrietate. /
Sunteti moarte, Sun Tzu in mormantul lui se zbate, /
Ca cica duceti un razboi cu viata, ca de-aia sunteti sparte... /
Evidentele-s in fapte, sfere de cunoastere-inalte /
Sunt inaccesibile pentru o tarfa-n conditii similare date. /
Priviri dubioase, a se citi ochi de proxenet si frate, /
Intersectii-ntunecate, tocuri mari... si sunt mascate /
Boil venerice, de fel se lipesc de voi ca sudate... /
Contemporan nici felatie nu risc, vedea-v-as ghilotinate! /

Din seria "romanu se nascu poet"... Pentru cine vrea sa mai vada versuri de-astea de o valoare inestimabila, sa arunce o privire, e un subiect pe muzica hip-hop...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde tester » Joi Mai 20, 2004 9:54 pm

MrTeo scrie:uitati o poza faina din o excursie a mea
poza cu lac aici
e facuta la vreo 80 km nord de mine.

Sau cum ajungi centrul universului, ca buricul pamantului e luat.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Mai 21, 2004 8:07 am

Nanuka scrie:Inca o fobie pt mine este marea involburata si submarinele. Mi se face frica cand le vad, binenteles pe viu, iesind din apa

io d-aia nu mai merg de ani buni la mare nicaieri in lume, nici n-apuci sa te asezi la suare ca hop apar submarinele din apa unu dupa altu de te baga in sperieti nu alta. turme intregi de submarine invadara litoralele lumii si nu se ia nici o masura. s-a dat dracu si echilibru ecologic, dispare balenele si s-anmultit ingrijorator submarinele.

utyrouet: migule, pe matale nu te ia cu fiori cand te plimbi pe faleza la mamaia?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Nanuka » Vin Mai 21, 2004 8:22 am

Hahahahahahahahahaha pt a doua oara rad cu lacrimi pe acest forum,uitasem de jurnalul lui Pischeshu, okay deco acum 2 min mi-a fost chiar laptopu tras din prisa de al meu barbat, cica rad ca proastaaa cand isi vede floocii hahahaha...

Okay ai fost tare, ma dor burta de la atata ras, lololol....

PS: Deci sincer am vazut un sbumarin iesind din apa, numai unu la viata mea si mi s-a facut rau, vorbesc serios.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde MiG29 » Vin Mai 21, 2004 9:41 am

Auleo aiule,io nici nu mai merg la mamaia ca ma stropejte astia cu suptmarinele shi imi sperie catzelu.Ma gandeam sa ma mut undeva mai in centru tzarii ca den cate jtiu io suptmarinele astea nu prea puate sa iasa din rau.Sau puate?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Vin Mai 21, 2004 9:57 am

migule ai grije (c.c.) ca auzi ca bagara astia si in muresh si in olt puiet de submarin fitofag.
eyewitness

Mesajde MiG29 » Vin Mai 21, 2004 10:16 am

Musca la mamaliga?Din catzi dajtia iese o saramura?
MiG29

Mesajde SOD » Vin Mai 21, 2004 10:19 am

cum musca ba ? chiar nici aici nu lasatzi omu in pace ? voi nu cititzi ce probleme are ?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Vin Mai 21, 2004 10:23 am

daca va spun cam vazut periscopu la un suptmarin pe dambovita ma crede-ti?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MiG29 » Vin Mai 21, 2004 10:38 am

Ba ie clar.A`nceput invasia.Io ma duc sa-mi eau lanseta sa vad ce puot sa fac s-o controlez.O sa eau legatura shi cu Alex ca asta ie mai umblat pen finlandia si jtie cu copca si astea.Uratimi succes.
MiG29

Mesajde memetshot » Vin Mai 21, 2004 10:41 am

ba io cred ca de vina e UE..
apropo suptmarinele astea are E-uri?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Vin Mai 21, 2004 10:43 am

memetShol scrie:apropo suptmarinele astea are E-uri?

are doo. le-am bolduit sa iasa in evidenta: suptmarinele
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Vin Mai 21, 2004 10:44 am

nu bre au u-uri, de unde crezi ca li se zice uboat?
eyewitness

Mesajde MiG29 » Vin Mai 21, 2004 10:58 am

Ie nasol cu suptmarinele astea.Cica acuma ie in sezonu de reproducere shi face pui.Suptmarinei le zice.Ie mici si uratzi da cand se face mari se face frumosi.Cica n-are nici ochi acuma can ie mici.
MiG29

Mesajde Shaki » Vin Mai 21, 2004 11:27 am

Jamesc528 scrie:Hello, hello, it's me again, Picasso,
I made you a ring and I'm pretty
But you must know I'm asking you nothing

Traducerea in engleza la nemuritoarele versuri "Ti-am dat bip si sunt voinic" - "I made you a ring and I'm pretty" :D O-zone rulz!!!
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde SOD » Vin Mai 21, 2004 12:32 pm

as fi dat citatu calumea, cum se face crestineste, da fiind dupa sfatul batranilor, io n-am acces la replay, io nefiind decat un soi de chelea pulii aicisha .

asadar, pretenu vali zice :
eu as bana-o, da iar tzipa 2 muste si mrhyde ca e dictatura pe forum

ca sa se vada ba cinei shefii la forum ,da ?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde vali » Vin Mai 21, 2004 1:32 pm

SOD scrie:asadar, pretenu vali zice :
eu as bana-o, da iar tzipa 2 muste si mrhyde ca e dictatura pe forum
ca sa se vada ba cinei shefii la forum ,da ?
da mah, si? comenteaza cineva?
eu stiu ca sunt jmecker, da nu vreau sa le dau apa la moara, desi mi se cam rupe de parerea lor...
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Dum Mai 23, 2004 6:41 am

o noua stea pe firmament:

[quote="(oana) Psycho"]nu stiu ..............cred te influentzeaza dak nu ascultzi muzica in surdina...ci stai in fatza combinei............................................cineva spunea ca lp nu influentzeaza................pe draq ...................creaza un fel de religie de venerare pt ei....................cunosc pe o colega care era pur si simplu dependenta de ei..........................................................pe mine recunosc exista muzica care ma calmeaza(katatonia...spiritfall...etc).........................orice gen de muzica muzica poate influentza,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,am ascultat odata vreo 6 albume metallica la rand si cu combina la maxim si pe urma ma durea capu........ ]

[quote="(oana) Psycho"]of ....miemi plac cartzile gen jack london-calator printre stele(cartea asat pur si simplu sta la baza filozofiei mele de viatza)..............asta nu inseamna cami place cotz alb ~p ..........................................apoi un alt scriitor szuper mircea eliade ..................''noaptea de sanziene".................una din cele mai misto cartzi scrise vreodata................oricum eliade a scris numai cartzi interesante (la umbra unui crin,uniforme de general...etc)
shi in afara de cartzi sffilozofice.....................imi plac shi cartzile cinice gen balzac(tocmai am terminat de citit)sau Hjalmar Bergaman(nu stu dak atzi citit nui tocmai cunoscut e suedez)_testamentul e sarcastica cartea desi e foerte usor de citit ]

de...........urmarit.......... fatuca.................. asta.......................................promite
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Mai 24, 2004 8:33 am

g..........e................n................i....................a........................l
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde piskeshu » Lun Mai 24, 2004 8:48 am

Mie mi-a placut "Colt alb"! :D
Oana esti tare! :o Te mai asteptam!.................................................etc.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Lun Mai 24, 2004 8:57 am

............. chiar .......... nu .............. credeam ..................... ca lutza ................ de baza .......................... va fi declasata ..................... dupa ce .................. a luat avant ................. pe rock .................. si literatura ..............
m-am inselat ...................... :D

a luat-o la ........................ PUNCTE .......................... oana psaico ....................... ceva poze oana? ..........................
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Lun Mai 24, 2004 9:03 am

io............... cred............... ca.............. va.............. ruade............. individia............... neputinta.............. si............. pizma.............

parerea.................... mea..............
ANTI

baixinho©

Mesajde tester » Lun Mai 24, 2004 10:54 pm

Aruncandu-mi timid privirea pe rock, vad acest post din care am sa incerc sa-mi lamuresc cum sta treaba cu rockerii astia nespalati :
nanuka scrie:Cei mai buni prieteni ai mei sunt rockeri, ma refer la prieteni romani...
Este extraordinar sa fi rocker, desi pe mine niciodata nu m-a atras prea mult acest stil, nu ma pasioneaza dar nici nu imi displace,
Dragi romani verzi, minunate antiteze pe aci, dar sa vedem ce avem in continuare :
Acel feeling de a te duce pe tren la munte, de a face tigara posta, de a fredona o melodie in timp ce altul canta la chitara, de a merge cu cortul si seara sa faci un foc de tabara sau fripturi la gratar,de a manca impreuna din aceaiasi conserva, de a nu a avea prea multi bani in buzunar, dar sa nu-ti pese prea mult....acest sentiment este extraordinar....
Rockerii m-au invatat sa fumez si sa beau lol..mi-am luat un pumn rau in fata la faza asta din partea profei de chimie, dar nu mi-a parut rau deloc....

Eh, unii fredoneaza altii canta, important e sa fie aceeasi melodie, seara trebuie sa se incheie intr-un mod exceptional, fripturi la gratar, vitelu-n protap, pui la rotisor, iar daca tot NU v-ati saturat impartiti si voi o conserva-n sapte.
Si nu beti lol ca-i toxic, stia profa de chimie ceva, ceva.

Binenteles ca rockul este un mod de viata, acesti oamei sunt speciali si diferiti de restul, nu ma refer la lookul lor ci la faptul ca sunt persoane simple, le plac lucrurile simple, nu vb in sensul rau al cuvantului

Concluzia e ca totul sta in feeling nu neaparat in look, in sensul bun.

Pace si prosperitate.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Mai 25, 2004 8:08 am

1k omule am zis fan nu fanatic....nu am fost la un concert......dar cd originale...si"tone"de materiale am shi eu.....................so...
2mai intrebat de ce vreau sami enervez colegi shi ei ma streseaza.....k de cate ori au ocazia vin cu cd playeru dupa ei cu manele
3 .de haine............fiecare se imbraca cu cei place lui....shi cum se simte el bine......dak m-as imbraca cu roz bombon cu picatzele....mas simtzi ca dracu
p.s. ai zis ca chestia cu fanu...a fost ce mai tare chestie care ai auzit-o anu asta......ma bucur ca ai ras(o sa itzi trimit factura)

shi straics aghen

testere: mie asta imi place mai la rockeri ca desi nu au bani stau si baga friptane peste friptane...dupa cum bine ai evidentiat si tu, dupa friptane la gratar (cine stie poate si niste don perignon si caviar) impart o conserva
memetshot

Mesajde tester » Mar Mai 25, 2004 12:55 pm

Hehe, dupa don perignon bagi si tu o tanita sau saniuta, tot posta normal. Dupa care fandezi pumnul profei si te-ai scos, ejti rocker.

Iar dupa ce bagi si niste caviar in tine, faci posta o tzigara ca sa-ti intre-n inima feelingul simplu de rocker.

Ps oare cum ar merge un don postalit?
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 26, 2004 7:04 am

nanukulicutzica scrie:Sa nu te dai cu creion negru in interiorul ochiului

indicat ie sa nu te dai cu nici un fel de creion in interioru ochiului existand riscu de-a ramane chioara
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma