Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
boring...everything.....everyone.... are so so so so ....boringgggg.....my life ....my job....my friends....in fiecare dimineatza cand ma trezesc imi spun ca azi trebuie sa zambesc mult mult...imi spun ca trebuie sa apreciez tot ceea ce e frumos shi ca trebuie sa descopar tot ce e bun in cei din jurul meu ....dar niciodata nu reushesc sa fac asta......
shi apropo nu vreau sa par ridicola dar ce reprezinta "cm"? poate ca e ciudat ca intreb asta dar chiar nu sthiu shi nu mi e jena.....
shi apropo nu vreau sa par ridicola dar ce reprezinta "cm"? poate ca e ciudat ca intreb asta dar chiar nu sthiu shi nu mi e jena.....
sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
-
tedytza - Junior Member
cm , inseamna "casa miraculosului" care are numele de scena oribilu mosh. in general miraculosu agata fete tinere si neajutorate de pe forumuri, le duce acasa , isi bate joc de ele si p-orma le abandoneaza. deci fii cu mare bagare de seama
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Rock Chick scrie:mda...pers. mai scarboase k voi doi n-am mai vzt p tot forumu'...bleah!!!tocmai am mancat,oameni buni,ce-avetzi?(adresat lui piskeshu shi paianjenului aluia)
cre ejti ma paianjen pacilea?scarbosu dracului!
Auzi gainusha-mpetrita?ma-ntrebi ce am?...am bigudiuri!vrei sa tzi-le imprumut?Shi ma rog frumos, unde m-ai vazut tu?pa threadu cu boze?nu cred ca sunt mai scarbos decat tine!iz dau o batistutza sa faci oushoare-n ea?...binentzeles de piatra.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
-
weed13 - Mesaje: 1868
azi am liber......dupa o lunga perioada de timp....azi imi doresc sa fac multe multe.....am sa incep prin a ieshi la cumparaturi.....doreshte cineva ceva? :yD
v am pupat pe totzi dulcik

v am pupat pe totzi dulcik

sunt atat de putzin dotata pt a trai ....incat simt ca ma pot realiza prin moarte...am fara indoiala mai multe aptitudini sa fiu moarta decat vie....
-
tedytza - Junior Member
eu ar trebui,k sa mananc acu' ceva,sa cobor nu sh' cate scari pana ajung la parter...
k,calc. e la mansarda shi am de trecut de un etaj shi abia apoi ajugn la parter,shi mi-e canm lene...deci e mai bine k mi-e lene,k asha nu am ingrash
lol...dak nu mi-ar fi,m-ash duce sa mananc 

- Titina
- Junior Member
eu ca sa mananc trebuie sa ma deplasez prin cei 3 m din camera mea si dupa sa traversez anevoiosul hol ce ma desparte de bucatarie. cam o jumatate de metru. mi-e ca dau jos niste calori pana acolo, si d-aia prefer sa stau la computer. 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Si mie mi-e lene sa ma duc pana la bucatarie....dar am chemat servitorul sa-mi aduca doua sandwiche si un pahar de lapte. Am pe birou clopotel d'ala in care bat cu mana...si chem slugile cu el.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma