the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D
Moderator: anjin-san
Mosule, daca mai treci prin Regie afla ca stau in P4 la 012... Daca nu ma gasesti, sunt ori in P4 la 022 sau P6 la 102... Intreaba de Cubu'... Am scris aici pentru ca e valabil pentru orice forumsit care vrea sa bea cu mine o bere... doua... trei... patru... Valabil doar in timpul saptamanii...
neatzule, parca tu vroiai neshte muzica de la me myself and I... Baga un PM si apoi o vizita daca ai timp...
neatzule, parca tu vroiai neshte muzica de la me myself and I... Baga un PM si apoi o vizita daca ai timp...
-
cubu - Mesaje: 6237
Portnoy..eu vin sa ne batem. Nu imi face nici o placere sa beau beri cu unu care in liceu mergea in wc-ul fetelor pentru a le asculta basinile.
Weet-weet....pai la tine vin. ce sa fac la Mirela ? mai beau si eu o bere cu barbatu'tu....mergem impreuna la peste...la bagaboante. Gasim noi ce sa facem. O sa fie o vacantza de vis. In loc de Tulcea..sunt ferm hotarat sa merg la Montpelierre.
Weet-weet....pai la tine vin. ce sa fac la Mirela ? mai beau si eu o bere cu barbatu'tu....mergem impreuna la peste...la bagaboante. Gasim noi ce sa facem. O sa fie o vacantza de vis. In loc de Tulcea..sunt ferm hotarat sa merg la Montpelierre.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
3882
ma, io cre ca la vara ma duc prin Parris si dupa aia dau o fuga in Bordeauxe.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Mi se pare normal , dupa ce ai vazut Barrcelona. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
3884
da, aiule, si dupa aia, in al treilea tur preliminar, ma duc la Sociedat.
ANTI
-
ai rabdare ca in 2-3 ani o sa ajungi sa vezi meciuri pe la targu Jiu (asta numa in conditiile in care nu promoveaza pandurii in A)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
3885
pai brobabil c-o sa vad si-n retur, ca tre sa dea astia la teveu Pandurii cu Sportul. ca sa nu mai adun ca ie sanse mari sa dea si alte meciuri de la Targu Jiu si-n tur. oricum, apreciez ca-mi porti de grija.
ANTI
-
animaloo , la anu revenim in a si va dam goarne pentru manaria din retur care ne-a bagat in "b". puteati sa-l luati pe dinita mult mai elegant...da zii becali si vezi atasament
pspost realizat cu concursul nocturnei
pspost realizat cu concursul nocturnei
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
3889
mi-em place mai mult aia cu jiji
tot cu ajutoru lu Nightwish.
tot cu ajutoru lu Nightwish.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI
-
aiule nu prea stiu cum l-o luat pe dinita. ce e cert: ie bun ala si impreuna cu claudiu creca or sa faca un cuplu misto. oricum poza e super...
baicsule: in boza aia ie niste mici gresale...care or fii alea nu stu..poate te prinzi :-?
baicsule: in boza aia ie niste mici gresale...care or fii alea nu stu..poate te prinzi :-?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
Moshule .. nu bere , poate ceva rom , cu lamaie verde si zahar , asa e mai bun ... si la bagaboante , daca il duci .. ai incurcat-o !Si ai uitat ca eu nu stau in Montpellier :p stau la o ora de Montpellier :p
Eyewintness ... cum ar fi trebuit sa raspund ? Si ce vroiai sa fac in momentul in care m-ai "atacat" ? Nu pot sa imi tin gura cand cineva se ia de mine ... si am incercat , chiar ti-am trimis scuze .. poate ca nu era cazul .. nu stiu , dar am facut ce credeam ca e bine .. si tu ai continuat .. in fine ... daca se mai intampla .. stiu ce am de facut ....
Eyewintness ... cum ar fi trebuit sa raspund ? Si ce vroiai sa fac in momentul in care m-ai "atacat" ? Nu pot sa imi tin gura cand cineva se ia de mine ... si am incercat , chiar ti-am trimis scuze .. poate ca nu era cazul .. nu stiu , dar am facut ce credeam ca e bine .. si tu ai continuat .. in fine ... daca se mai intampla .. stiu ce am de facut ....
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
aiule io zic sa-ti pui cenusa pe cap (care cap tu hotarasti, dar ai grija sa nu arda-ca nu mai ai cu ce sa arzi p'orma) si sa te duci in francia la o ora de monpelie sa-ti ceri scuze
-
animaloo ,pai in mare i s-a sculat subit lu becali ca vrea cei 150 mii para de la siman pt un jucator si siman astepta banii de la perugia. nu fura banii imediat,nea gigi a reclamat la liga, corleone mana-n mana cu becali a decis asa ca sportu a pierdut la masa verde ultimile meciuri din retur. ca, compensatie becali l-a cerut pe dinita. nu-mi spune ca becali statea in 150 mii mai ales ca siman ii daduse creanta de la perugia...ca-asa ien tenis
-
nu prea te poti pune cu machidonii....astia sunt ai dracu rau.
iti dai seama ca nea jiji nu statea in 150 de mii, dar creca voia sa-i forteze mana sa-l ia pe Dinita. Sincer dupa cate iti spuneam nu stiu prea multe (abia acu mi-am amintit episodu cu sportu si meciurile de la finalul turului).
Oricum io il admir pe becali pt ca e omul care baga cei mai multi bani in fotbal din romania...si asta pentru ca si-a dat seama ca numa daca bagi bani poti sa scoti. din cate am inteles vrea sa-l dea pe radoi, dar pe o suma frumusica...
iti dai seama ca nea jiji nu statea in 150 de mii, dar creca voia sa-i forteze mana sa-l ia pe Dinita. Sincer dupa cate iti spuneam nu stiu prea multe (abia acu mi-am amintit episodu cu sportu si meciurile de la finalul turului).
Oricum io il admir pe becali pt ca e omul care baga cei mai multi bani in fotbal din romania...si asta pentru ca si-a dat seama ca numa daca bagi bani poti sa scoti. din cate am inteles vrea sa-l dea pe radoi, dar pe o suma frumusica...
-
aiule nu prea ai ce face. ca sa iei mai mult de atat tre sa bagi bani calumea si sa scoti capul in europa. sincer de ce sa dai o poala de bani pentru un jucator care nu joaca nici la europene, nici in cupe?
daca steaua mai mere 2-3 tururi valoarea lui radoi ar creste cel putin cu 1 mil pe tur.
Sincer la ora asta el mi se pare cel mai bun jucator din divizia A...
baixule: tare faza cu scaunul ma...
daca steaua mai mere 2-3 tururi valoarea lui radoi ar creste cel putin cu 1 mil pe tur.
Sincer la ora asta el mi se pare cel mai bun jucator din divizia A...
baixule: tare faza cu scaunul ma...
-
....te iert , numa ca nu stiu cand mi-ai zis asta...
Nu mai stiu pe ce thread ti-am zis. M-am enervat dupa ce mi-ai zis ceva legat de O-Zone si nu m-am putut abtine.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
3891
Initial trimis de animaloo
(...) dinita. ce e cert: ie bun ala si impreuna cu claudiu creca or sa faca un cuplu misto
sunt d-aia?
ANTI
-
da ma la amundoi le place sa dea mumu la ciori si catei...cred io...
baicsule: conform cererilor lu' nenea svenaliG as putea sa iau ban daca ai considerat ca io m-am luat de tine si am fost un rau. Deci daca afirmatia de mai sus va deranjeaza rau si sunteti oripilat de acest limbaj dur si poate inadecvat va rog sa-mi dati un pm si in luc de mumu am sa scriu m@#e...Va multumesc pentru intelegere si dece nu - sa va citez - si pentru atentie...
baicsule: conform cererilor lu' nenea svenaliG as putea sa iau ban daca ai considerat ca io m-am luat de tine si am fost un rau. Deci daca afirmatia de mai sus va deranjeaza rau si sunteti oripilat de acest limbaj dur si poate inadecvat va rog sa-mi dati un pm si in luc de mumu am sa scriu m@#e...Va multumesc pentru intelegere si dece nu - sa va citez - si pentru atentie...
-
4063
1-0 pentru Spartak Moscova in minutul 24 (aproximativ). deci ie bine.
ANTI
-
4108
Am primit ieri pe adresa redactiei un e-mail, pe care il redau in totalitate, fara a modifica nimic in el.
My dear Gigi,
Ti-am scris because i want to tell you cí£ le maths de football Spartak Moscova - Dinamo Bukres, in firts manshí£ de deuxieme tour, se va rejuca. The reason is cí£ l'equipe de tradition de footbal roumain n-are voie perdre a quatre goluri diferentzí£. So, the next miercuri, 12 novembre deux mille trois, le deux echipe vor rejuca the match in this conditions: the player from Spartak qui vrea entre a Spartak, reste a banque de rezerve and le jouer de Dinamo qui trebuie sí£ iasí£, rest sur le teren. If in this conditions Dinamo ne marcherazí£ pas, l'arbitre donne pour le oaspeti penalty in minutul 90. I hope que l'equipe de traditie a fotbalului romanesc win.
Good lock for Dinamo.
All my friendship.
Gerhard Aigner,
UEFA Chief Executive
deci e bine
My dear Gigi,
Ti-am scris because i want to tell you cí£ le maths de football Spartak Moscova - Dinamo Bukres, in firts manshí£ de deuxieme tour, se va rejuca. The reason is cí£ l'equipe de tradition de footbal roumain n-are voie perdre a quatre goluri diferentzí£. So, the next miercuri, 12 novembre deux mille trois, le deux echipe vor rejuca the match in this conditions: the player from Spartak qui vrea entre a Spartak, reste a banque de rezerve and le jouer de Dinamo qui trebuie sí£ iasí£, rest sur le teren. If in this conditions Dinamo ne marcherazí£ pas, l'arbitre donne pour le oaspeti penalty in minutul 90. I hope que l'equipe de traditie a fotbalului romanesc win.
Good lock for Dinamo.
All my friendship.
Gerhard Aigner,
UEFA Chief Executive
deci e bine
ANTI
-
4116
probabil ca unii or sa doarma foarte bine in seara asta. ce-nseamna sa ai painea si cutitul si sa crezi ca stii sa le folosesti.
ANTI
-
imi bag picioarele, nu stau sa mai caut threadul despre fachiultate si scriu aici patzaniile traite azi, la primul meu examen la Facultatea Hyperyon, sectia jurnalism.
examenul a fost la Agentii de presa, cu profesorul Victor Martalogu, redactor sef la Agentia Nationala Rompres, si a inceput la ora 10.00. a intrat omul in clasa si ne-a dat subiectele:
I. 1. Ce este o stire de agentie?
I. 2. Spuneti care sunt caracteristicile unei bune stiri de agentie. (Dezvoltati)
I. 3. Ce este liedul?.
II. Redactati o stire dupa urmatoarea conferinta de presa.
S-a tinut o conferinta de presa ad-hoc, in care purtatorul de cuvant al SPP-ului (nume fictiv) a anuntat ca la agentia Regatului (nume fictiv) a avut loc un atac terorist dupa care au urmat foarte multe detalii. La final, "ziaristii" au adresat intrebari pentru a afla si alte informatii.
Primele trei subiecte le stiam, pentru ca le invatasem ca pe apa. La al doilea stiam ca o sa ma descurc avand in vedere ca stiu cum trebuie facuta o stire de agentie, din ce ne-a predat profesorul si luand ion considerare experienta de zece ani pe care o am in presa. Cu toate acestea in momentul in care ne-a spus: "puteti sa va apucati de treaba" m-a taiat (sa ma scuzati) pisarea instantaneu, cu toate ca in urma cu nici juma de ora fusesem la piticu in acelasi scop. (scuze, aiu, ca a fost paragraful prea lung).
evident, i-am adus la cunostinta profesorului: "Domn profesor, eu fac pe mine. am emotii. asta este". mi-a spus sa ma duc la piticul, acompaniat, evident, de asistentul lui. am rezolvat problema, dupa care am revenit in sala. m-am apucat de scris si tin sa va aduc la cunostinta faptul ca imi tremurau mainile (si asta nu din cauza de prea multa masturbare) ceva de numa.
stand in prima banca, profesoru a vazut si m-a chemat la el.
- domnule student, daca nu stiti materia nu este nici o problema. puteti sa veniti cu studentii de la zi.
- stiu, dar am emotii.
- ce stii?
si m-am apucat sa-i turui in stilul meu (repede-repede). cand si-a dat omu seama ca am invatat, m-a intrebat:
- atunci de ce ai emotii?
- ca este primul examen.
- treci in banca si incearca sa te stapanesti.
- bine, dar inainte pot sa fumez o tigare?
- bine.
si m-am dus, dar singur de aceasta data ca si-a dat seama profesoru ca nu am de ce sa ma mai uit pe fitzuici. oricum nu aveam la mine.
acum nu stiu daca ma credeti, dar in timp ce fumam, cu tigarea in gura fiind, mi-am mai aprins o tigare. le-am fumat repede pe amandoua, dupa care m-am dus in sala de examen. eram ceva mai linistit, dar imi transpirau mainile intr-un hal fara de hal.
am stat in examen cam doua ore, in care am scris cam tot ce stiam. notele o sa le aflam luni sau marti. cam asa a decurs primul meu examen la noua facultate.
examenul a fost la Agentii de presa, cu profesorul Victor Martalogu, redactor sef la Agentia Nationala Rompres, si a inceput la ora 10.00. a intrat omul in clasa si ne-a dat subiectele:
I. 2. Spuneti care sunt caracteristicile unei bune stiri de agentie. (Dezvoltati)
I. 3. Ce este liedul?.
S-a tinut o conferinta de presa ad-hoc, in care purtatorul de cuvant al SPP-ului (nume fictiv) a anuntat ca la agentia Regatului (nume fictiv) a avut loc un atac terorist dupa care au urmat foarte multe detalii. La final, "ziaristii" au adresat intrebari pentru a afla si alte informatii.
Primele trei subiecte le stiam, pentru ca le invatasem ca pe apa. La al doilea stiam ca o sa ma descurc avand in vedere ca stiu cum trebuie facuta o stire de agentie, din ce ne-a predat profesorul si luand ion considerare experienta de zece ani pe care o am in presa. Cu toate acestea in momentul in care ne-a spus: "puteti sa va apucati de treaba" m-a taiat (sa ma scuzati) pisarea instantaneu, cu toate ca in urma cu nici juma de ora fusesem la piticu in acelasi scop. (scuze, aiu, ca a fost paragraful prea lung).
evident, i-am adus la cunostinta profesorului: "Domn profesor, eu fac pe mine. am emotii. asta este". mi-a spus sa ma duc la piticul, acompaniat, evident, de asistentul lui. am rezolvat problema, dupa care am revenit in sala. m-am apucat de scris si tin sa va aduc la cunostinta faptul ca imi tremurau mainile (si asta nu din cauza de prea multa masturbare) ceva de numa.
stand in prima banca, profesoru a vazut si m-a chemat la el.
- domnule student, daca nu stiti materia nu este nici o problema. puteti sa veniti cu studentii de la zi.
- stiu, dar am emotii.
- ce stii?
si m-am apucat sa-i turui in stilul meu (repede-repede). cand si-a dat omu seama ca am invatat, m-a intrebat:
- atunci de ce ai emotii?
- ca este primul examen.
- treci in banca si incearca sa te stapanesti.
- bine, dar inainte pot sa fumez o tigare?
- bine.
si m-am dus, dar singur de aceasta data ca si-a dat seama profesoru ca nu am de ce sa ma mai uit pe fitzuici. oricum nu aveam la mine.
acum nu stiu daca ma credeti, dar in timp ce fumam, cu tigarea in gura fiind, mi-am mai aprins o tigare. le-am fumat repede pe amandoua, dupa care m-am dus in sala de examen. eram ceva mai linistit, dar imi transpirau mainile intr-un hal fara de hal.
am stat in examen cam doua ore, in care am scris cam tot ce stiam. notele o sa le aflam luni sau marti. cam asa a decurs primul meu examen la noua facultate.
ANTI
-
baicsule, sincer nu ne intereseaza cum a fost primul tau futut...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
Initial trimis de baixinho ©
I. 3. Ce este liedul?.
ha ha ha, martalogu a data acelasi subiect si acu 6 ani, cand eram si eu de varsta ta
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma