tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase
Moderator: anjin-san
Vixen prea mult aer conditionat dauneaza
. Estem bine, sanatosi, unii dintre noi incercam sa ne cultivam, altii incearca sa ne corupa si sa ne impiedice evolutia spirituala:D. Nu-i asa Anjin? Pai tu crezi ca las cartile asa cu una cu doua? 

-
Brahma - Junior Member

-
Brahma - Junior Member
Am fost la niste cursuri care se tin intr-o sala care are aerul conditionat defect, apoi m-am tarat pana acasa intr-un autobuz incins asa ca n-am stat prea mult.
Umbrela mea, a ramas in detentia precara a altei persoane care va beneficia eventual de serviciile ei! Asa sunt eu, tipul generos si uituc, de n-am nici umbrela!
Umbrela mea, a ramas in detentia precara a altei persoane care va beneficia eventual de serviciile ei! Asa sunt eu, tipul generos si uituc, de n-am nici umbrela!
-
viXen - Junior Member
Eu am mai multe umbrele prin casa, dar nu prea le suport. Asa ca fie stau in casa cand ploua rau, fie merg prin ploaie daca nu ma ineaca
. Anjin iar confunzi sensul cuvintelor? Tu faci cenaclu literar cu carti de joc? Inventivule
Ma mir ca nu mentionasi si cuvantul haine asociat foarte des cu pokerul 

-
Brahma - Junior Member
- care haine?Brahma scrie: Ma mir ca nu mentionasi si cuvantul haine asociat foarte des cu pokerul

Pai mai bine vin-o pe la mine cre'ca sunt cel mai potrivit samurai sa-ti explic shogunulDeocamdata intentionez sa citesc Shogunul

-
anjin-san - Mesaje: 1045
hello. azi nervi si nepermis de multa indulgenta eu fata de mine.
partea buna e ca am mancat un pandispan cu caise...care e extrem de bun.
partea naspa e ca nu ma pot bucura deplin de vremea ploioasa si innorata de afara.
viXen, nu am uitat ce ti-am promis.
partea buna e ca am mancat un pandispan cu caise...care e extrem de bun.
partea naspa e ca nu ma pot bucura deplin de vremea ploioasa si innorata de afara.

viXen, nu am uitat ce ti-am promis.
-
eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
Eliana, care nervi? Viata e frumoasa, uite : anjin se crede samurai si e fericit, vixen n-are umbrela dar este multumita ca se bucura cineva de umbrela ei, eu ma simt bine pentru ca am de gand sa ma cultiv. Nu suntem molipsitori? Si oricum facem cenaclu de poker, deci avem treaba, nu ne arde noua de nervi acum
.

-
Brahma - Junior Member

Brahma scrie:Eu am mai multe umbrele prin casa, dar nu prea le suport. Asa ca fie stau in casa cand ploua rau, fie merg prin ploaie daca nu ma ineaca
am fost dupa cazier, cand ajung pe strada cu politia incepe sa trazneasca, din 3 pasi m-am napustit intr-un copy center, radea ala saracul de fata mea, alarmele urlau si deci fara umbrela, si a inceput potopul!
am zis ca daca tot am ajuns acolo, pot sa iau si cazierul ca tot o sa ma ud, si m-am dus la politie, unde din cauza ploii nu mergea baza de date, si afara se rupeau norii!!
asa ca i-am spus aluia ca eu nu ma grabesc si am stat vreo ora pana am reusit sa plec, dar intre timp isi revenise si baza de date asa ca am obtinut cazierul!!
unii abia asteapta sa scape de la Politie, io nu si nu!
si am ajuns acasa uda pentru nu e asa a inceput din nou ploaia dupa vreo 20 de minute!
-
viXen - Junior Member
asemeni si din partea mea. si da, cam pe seara asa ne vedem.
eu cand nu muncesc, lancezesc si estivez, care implica amandoo unsoi de hibernare. deci d'aia nu am maiajuns p'aci.
eu cand nu muncesc, lancezesc si estivez, care implica amandoo unsoi de hibernare. deci d'aia nu am maiajuns p'aci.
-
Daimon - Mesaje: 5074
Neata peoplez
. Week end placut va doresc si eu, chiar daca acum pe la jumatatea lui. Vremea e frumoasa, plopu nu face mere, cafeaua e inca aburinda. Enjoy "sfanta duminica". Citat dintr-o mare personalitate
):P

-
Brahma - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma