Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde baixinho© » Mie Mai 26, 2004 8:57 am

....pai a cui..?? ... so ... cei care erati fani hi-q ... si acum din cauza acestei schimbari nu mai sunteti ... asta e .. problema voastra .. stilul e acelasi ... noua piesa ... e super tare... deja a facut un salt enorm in top 100.... mai are un pic ... v-a fi number one.... iar Nico ... e super sexy, frumoasa, haioasa si ... are o voce criminala....

io cred ca unii uameni are mari probleme cu punctele de suspensiune. "v-a fi numer one" e de lanu de secara, da m-e lene sa caut threadu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mie Mai 26, 2004 9:19 am

[quote="NewDetails pe Rock strain la Industrial"]-nu stiu ori esti prea ..... ori nu citesti tot postul... cat despre divinitate iti zic ca are legatura....chiar m multe ]

itzi raspund acia ca sa nu porcaiesc tredu ala:

ori sunt prea ori nu citesc cat despre divinitate cu multe puncte-puncte shi m multe da nici o intrebare. ce sa iau sistematic din toata varza pe care o arunci cu mushchiu emfazei ?

cat despre cantitatea de muzica pe care am ascultato eo, pot satz dau un raspuns aproape in totalitate destul de exact la un fix aproximativ in sensu ca am ascultat 9812356 de tera litriiii triunghiulari cubi la patrat pe ora, da asta numa in conditziile in care sunt inchis intro cisterna fotosensibila izolata seismic care aluneca in sus pe o panta cu inclinatzia de 15 grade celsius martzi seara intre orele 21.23 shi 23.47. asta numa in luna martie.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Noapte buna

Mesajde NewDetails » Mie Mai 26, 2004 11:45 pm

atat?... bravo ...te-ai chinuit?

1.pai nu stiu; tu ce crezi? :Ia echerul in mana si stai si analizeaza fiecare prop(poate gasesti intelesuri nebanuite----------mai stii)
ca altfel nu vad de ce a trebuit sa mai raspunzi;dai dovada de ...... ;inca o data;

2.daca tie ti se pare o prostie de ce o mai bagi in seama(chiar asa ...se poate ? adica care este....te cobori la nivelul meu )---asa ca taci daca vrei sa pari destept.
And i'm out! Vreau sa multumesc fanilor care au fost alaturi de mine .........
( u 'll be hearing from me not soon...)

3.oricum sunt cativa pe aici care tin sa-si incrementeze nr de posturi asa ca inteleg de ce tii neaparat sa-mi raspunzi la fel de previzibil----->oricum trb sa recunosti ca n-ai ascultat destula muzica la viata ta (ca sa te subestimez----asta am mai vazut-o la cineva ).period.

dar este interesant sa vezi cum react mintea umana ;(apropo credema stiu ca nu pot sa-ti dovedesc cat de ...... esti; dar incerc sa ma distrez : cause I'm just fcking with u ......u know that....)Acum poti sa te reintorci fericit la industrial --ca sa-ti mai gasesti alti oameni de contrazis........

4.eu treb sa inchei disc ptr ca vad ca nu are sens(atata timp cat nu imi aduci cotrargumente --in special la idei---NotaBene: si incearca sa-ti cobori capul spre ideea textului "spre ce vrea sa zica")

aaaaaaa chiar ai un procentaj destul de bun: 6ppd (maniac rau :::a fost zi in care nu ai postat???)

SI inca o chestie marunta: Te prinzi greu ptr un om cu : 3,713.05 (si inca cateva idei apuse)Mai uitate la posturile, pe care le-am scris __> asa ti-ai fi dat seama ca nu am leg cu rockul fie el industrial .
Respect rockul ca exprimare muzicala , si nu cer respect ,.......de la rockeri in general.
Dar observ cum devine tot mai greu sa luminnezi intunericul.....
As vrea sa apuc si ziua in care oameni vor trata problemele cu respect chiar si acolo unde nu ar merita respectate.
AAAAAAAAAAight chillllllllll
NewDetails
Junior Member

Mesajde tester » Mie Mai 26, 2004 11:55 pm

Postul de mai sus a venit la tzanc, nici nu mai trebe cautat prin tot forumul si apoi adus aici:).

Si altii poate vor urma exemplul. Respect!
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Mai 27, 2004 12:19 pm

si nu numai atat ! io vreau sa zic respect, pace, yo, ma men ! industrial forever ! iu nou. aim sou faching briliant. yo ! pace ! yo !
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Joi Mai 27, 2004 1:21 pm

ar trebui totusi punctate cateva, cum ar veni infiintzata rubrica "perla perlelor" :D

1. "Ia echerul in mana si stai si analizeaza fiecare prop" - banuind ca prop = propozitzie, ar fi tare interesant de studiat propozitzia (nu fraza, da?) cu echerul. daca iese in unghi obtuz e najpa ~p

2. "u 'll be hearing from me not soon..." --- ~p popocatepetl

3. ".period." dupa period, trb sa recunoscpunct punct

4. "cum react mintea umana " - aici un pic de confuzie se nascu, o fi pus un "a" in plus SAU se referea la reactzie; si daca da, la care reactzie, biologica, chimica, fizica? fuarte suptil :D

5. "eu treb sa inchei disc ptr ca vad ca nu are sens" - dp cr mai cnt cu alt frz ch subl

6. " :a fost zi in care nu ai postat?" - iar confuzeaza bietul baiat cu ingerashi si aripiuare, fara a face mai exacta intrebarea: zi de munca, zi lumina, ziua lui de nastere sau onomastica, intervalul de timp de 24 de ore in care pamantul efectueaza o rotatzie completa in jurul axei sale?

7. "Mai uitate " - adica mai priveshte tu insutzi fara cratima. (in traducere-l gasim, in viatza mai greu, daca n-ai o ruda ca asta in viatza iei o ruda a lui: MOLIFTUL)

infinit respect ~a
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Joi Mai 27, 2004 2:37 pm

Izabela scrie:Ce s-ar mai putea scoate dintr-o chitara cu 6 corzi:nu mare lucru,s-a cam scos tot ce se putea.

da ce s-o putea scoate din o penis si o vagin, ca sex sigur nu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde tester » Joi Mai 27, 2004 10:37 pm

tortulet scrie:fetelor vreau sa va spun ca si eu sunt lesbi in sufletul meu numai ca mama ma facu barbat , cineva care este lesbi se ofera sa ne cunoastem in vederea fanteziilor mele accept numai lesbi )))) bravo fetelor ce daca va faceti toate lesbi o sa va prindem si o sa va violam )) bafta si nu uitati ca si eu sunt lesbian !

Sufletul omului, o mare necunoscuta, uite un pic de neatentzie din partea mamei si iesi fata baiat si nu ori de care, lesbian cu acte.

Lesbieni si lesbiene din toate tarile, unitzi-va.

Respect maxim tuturor celor care se respecta si merita respectul !

Ps period ala e tare(pct 3) :) Poate vroia sa zica tri puncte "..." da mai smecher, ori e fata si vroia sa zica altceva.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Mai 27, 2004 11:54 pm

adicalea, daca e lesbian, da limbi in cur nu?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Joi Mai 27, 2004 11:57 pm

zoso scrie:da mah, si? comenteaza cineva?
eu stiu ca sunt jmecker, da nu vreau sa le dau apa la moara, desi mi se cam rupe de parerea lor...

si ce-ai de vorbesti asa tare? care lutza vrei sa te-auda ? esti in asha hal de nefutut?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde piskeshu » Vin Mai 28, 2004 10:55 am

Izabelea scrie:Dupa parerea mea as vrea sa iasa invingatoare ori Virginia ori Iustin sau in cel mai improbabil caz George.
In ciuda faptului ca-i bucurestean (i hate those motherfuckers) George pare al dracului de ardelean.
Totusi ,pan' sa se termine showul ar fi bine sa mai vedem niscaiva partide de sex
intre Monica si George \/ Iustin si Virginia

Io, dupa parerea mea, precum shi inainte de ea, ash vrea tare multe, dar cel mai putin probabil as vrea foarte mult sa castige George, acest bucurestean al dracu de ardelean, dar pana atunci niste orgii n-ar strica deloc.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde vali » Vin Mai 28, 2004 11:00 am

SOD scrie:esti in asha hal de nefutut?
te bagi sau nu?
some people deserve to die
vali

Mesajde SOD » Vin Mai 28, 2004 12:55 pm

vezi ma ca-tzi curge shefia pe la coltzurile gurii.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde tester » Vin Mai 28, 2004 5:50 pm

Ceva mit americanesc zice de invidia falusului,la femei,
ei bine la lesbianul de mai sus e pe dos, limbile au directzia gresita mentzionata de SOD.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Mai 31, 2004 6:05 am

Nanuka scrie:cat despre tine Gabuba...ai sa ai multe de pierdut in viata cu ingamfarea de care dai dovada..

pai gabizzule, in primu rand ,cu ingamfarea, vei avea de pierdut o mie de para pentru un pat pe nuapte la las vegas , in al doilea rand o punga de alune de 20 para si in al treilea o plimbare cu limuzina la 100 para/ora
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Nanuka » Lun Mai 31, 2004 10:58 pm

eyewitness scrie:pai gabizzule, in primu rand ,cu ingamfarea, vei avea de pierdut o mie de para pentru un pat pe nuapte la las vegas , in al doilea rand o punga de alune de 20 para si in al treilea o plimbare cu limuzina la 100 para/ora

Eyewitness,

Vezi ca deja te bagi in vietile personale ale oamenilor...deci nu trage concluzii numai ca asa te taie pe tine capu...

Nu-mi cunosti casnicia, familia,parintii s.a.m.d ca sa-ti poti permite sa faci o asemenea afirmatie....

Daca ti-as spune ca bunicamiu este senator si face parte din PRM m-ai injura si-ai spune ca sunt o cretina imbecila..deci ma abtin de la mai multe detalii.
Plecarea mea din Ro nu are nici o legatura cu interesul material , nu m-am pretat niciodata si nu ma voi preta la "un pat pe noapte" la Las Vegas sau la "o punga de alune" asa cum ai afirmat...am fost cu sotul meu pe care-l iubesc si-am avut o vacanta excelenta....

Si btw ce am afirmat mai sus nu mi se pare o aberatie...asta e un pretext de-al tau sa mai isti un pic de galceava sau ma rog din plictiseala.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Mar Iun 01, 2004 6:34 am

Nanuka scrie:Daca ti-as spune ca bunicamiu este senator si face parte din PRM m-ai injura si-ai spune ca sunt o cretina imbecila

tanti, de cate ori s-a intamplat sa vezi un post de-al lui eyewitness in care sa injure un user pentru ca nu stiu ce au facut parintii lui (cu atat mai putin bunicii)? si te mai intrebi de ce ti se baga posturile pe aberatia zilei. pai d-aia, ca furnizezi materie prima non-stop.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Iun 01, 2004 7:11 am

nanukulitzuka,

in primul rand iti multumesc in mod deosebit ca te-ai gandit sa postezi direct pe acest tred si ca astfel imi usurezi munca de a mai cauta posturile tale pe forum

in al doilea rand apreciez eforturile tale de a-ti face publica viata, casnicia, familia , parintii pe forum , io personal nu le cunosc dar cu ajutorul tau am reusit vrand ,nevrand sa-mi fac o idee. nu io am pus n+1 poze cu tine, nu io am descris viata ta in amanunt pe forum, nu io am scris de cum ti-ai inselat sotzu (pe care-l iubesti) pe forumu de sex, nu io am descris excursia la las vegas si multe altele. io duar am citat ce ai spus matalutza cu cuvintzelele tale.

in al treilea rand LOOOOOOL cu senatoru pmr, m-ai dat pe spate ,sincer sunt profund impresionat . a fi senator in romania postdecembrista este o mare realizare (sa nu-mi spui ca-i dolanescu :D)...chiar ca-i de aberatia zilei
eyewitness

Mesajde Nanuka » Mar Iun 01, 2004 8:09 am

Moshpoolica,

Yo nu mi-aduc aminte sa-mi fi facut viata publica, punandu-mi poze asta nu inseamna ca-mi dezvalui si lucruri pvt din viata personala...oi fi vreun psychic, paranormal ceva de-ti poti permite sa faci asemenea afirmatii. Cat depsre Las Vegas la fel n-am dat detalii pana n-am fost intrebata, chiar nenea faiantzaru m-a mustrat..de ce nu am dat detalii, ca asa era frumos si nimeni nu se mai lua de mine...naiba stie, cum o dai tot nu-i bine.

Depre parinti chiar nu-mi aduc aminte sa fi zis ceva,baga tu aici un link sa te cred...am dat decat un mic ex astazi depsre bunicul meu, pt ca sincer a fost deranjanta afirmatia ta...eu nu m-am pretat si nu ma voi preta niciodata le ce-ai afirmat mai sus cat despre afrimatiile tale, eu nu sunt rahatul tau sa-ti permiti sa te joci asa ushor cu vorbele...

Florin trebuie exclus definitiv din limbajul tau si nu numai al tau ci al toturor ce au de gand sa faca glume proaste aspura mea.,...

Cat despre inshelat a fost o gluma proasta interpretata greshit...a trecut aproape jumatate de an de la acel post si unii inca isi mai reamintesc...

Daca va este ciuda ca altii o duc mai bine decat voi, foarte bine..rodeti-va unghiile dar nimeni nu va da dreptul de a insulta in mod constant o persoana numai pt ca asa va face voua placere, nu va place dati un ignore..din pacate eu nu pot ignora moderatorii.

De azi inainte eu nu va mai dau apa la moara, poate intr-o buna zi veti gasi alte lucruri mai importante de facut si ma veti da uitarii..Doamne ajuta!:yD
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde memetshot » Mar Iun 01, 2004 8:37 am

nanuchi...esti superba si esti si intelijenta, nu cum ar spune altii. Uite de egzemplu postu de sus este pus egzact unde trebe.

Moshpoolica

cred ca asta e de avert...

Yo nu mi-aduc aminte sa-mi fi facut viata publica, punandu-mi poze asta nu inseamna ca-mi dezvalui si lucruri pvt din viata personala

duamne fereste. adica noi nici nu stim ca iejti casatorita cu un nene caruia ii place sa se dea cu tone de jel. la fel nu stim ca stai in canada pe banii lui. Abarnavem.

epre parinti chiar nu-mi aduc aminte sa fi zis ceva

duar ca ai trimes lu mama ta niste multe poze, care intai aparura pe fc.

Florin trebuie exclus definitiv din limbajul tau si nu numai al tau ci al toturor ce au de gand sa faca glume proaste aspura mea.,...

te-ai gandit ca aiu poate are si el vrun preten pe nume Florin. Cum ii va zice de acu incolo?

a fost o gluma proasta

ai si altfel de poante in prgram?

Daca va este ciuda ca altii o duc mai bine decat voi,

aiule, auzisi bre? invidiosule!
De azi inainte eu nu va mai dau apa la moara, poate intr-o buna zi veti gasi alte lucruri mai importante de facut si ma veti da uitarii..Doamne ajuta

Duamne fereste
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Iun 01, 2004 9:42 am

nanuka,
sincer , esti preferata mea pe forum si imi doresc din tot sufletul sa nu cazi in fro abatere si sa-ti iei banu de doo luni pentru ca m-as simtzi singur si stingher atata amar de vreme. tomna de asta nici nu cer adminilor sa te avertizeze pentru jigniri gandindu-ma ca daca atata poti atata oferi si in plus sunt si egoist , tin fuarte mult la jucariile mele.

doi la mana, nu imi amintesc sa fi pomenit de familia ta ,parintii tai samd si as fi curios sa-mi dai quote-urile unde o fac pt ca altfel tot ceea ce spui ie in totala discrepantza cu realitatea. habar n-am cine ie florin si nici nu ma intereseaza. da-mi un quote din cele 7 mii de posturi unde am pronuntzat acest nume , io insa iti pot oferi , daca vrei, n posturi unde tu singura si nesilita de nimeni vorbesti de acest florin si familia ta. deci , daca nu ai argumente nu sari ca tzatza ofuscata. retine ca, personajul principal , unic si de necontestat al operei mele pe acest forum esti numai tu , in tuata splendoarea cu care ni te oferi, familia, sotzu si prietenii tai lasandu-ma rece si neinteresandu-ma catusi de putin. tu esti mai mult decat suficienta...

btw, rodeti-va unghiile , se foloseste numa in cazu in care unghiile e o noua marca de masina care necesita eventual un rodaj (dar nici macar atunci :D)
eyewitness

Mesajde tester » Mar Iun 01, 2004 12:35 pm

Eu ceva tot nu inteleg.

Se posteaza pe un forum public, inclusiv poze din profil, fatza, spate.
Bun, dupa care vin utilizatorii inregistrati si-si dau cu parerea, daca ii buna totul e roz bombon, daca e rea se strica treaba.

Sunt subiecte special create pentru aceste pareri, sunt subiecte create pentru a evidentzia greselile gramaticale, sunt subiecte pentru a scoate in evidenta si pentru alti utilizatori ce ni s-a parut amuzant, aberant, interesant. Este pana si subiect de comentarii la poze, deci daca postezi o poza e foarte posibil sa ai cateva comentarii bune sau rele.

La fel cu orice postezi pe forum.

Daca unii nu pot sa vada partea hazlie, evidentiata cu mult talent si de unii de mai sus, concluzia e sumbra.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Iun 01, 2004 1:01 pm

shaki scrie:stati un moment pe ganduri si vedeti daca faceti asta cum trebuie.

io nu prea am luat lectzii de stat pe ganduri da lumea zice ca am o pozitie destul de buna cand stau pe ele, adica spatele drept , mainile regulamentar intinse in prelunjirea cuapselor si fruntea sus si gandul la ganduri :D
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Iun 01, 2004 1:57 pm

ppink2pantherr scrie:uite k ma bag si eu.... *p ...abia aku am aterizat pe forumu asta....so...mie'mi place la nebunie de justin....e un dulce....... :drool: ...l'as papa... :eat: ...si nici usher nu e mai prejos...e chiar bunicel bunicel.... :drool: ...ce sa zic...mi-as petrece zeci de nopti cu aman2...

50 de puncte si 48 de cuvinte. este o performanta.
ANTI

baixinho©

Mesajde Dany_S » Mar Iun 01, 2004 11:50 pm

zoso scrie:[quote Dany_S]
The haunted mansion - ...cu Eddy murphy in rol masculin principal,
ar fi fost ceva sa fie in rol feminin principal, nu?
un fel de tootsie 2...[/QUOTE]

eu iti inteleg durerea, dar nu stiu daca ai urmarit vreodata un festival de premii pt film, cand decerna respectivele premii, chiar mentioneaza ca actorul respectiv a fost in rol masculin, asa ca suna-i si plangete ca nu se exprima corect
Dany_S
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Iun 01, 2004 11:55 pm

piskeshu scrie:Un exemplu de incoerentza amestecata cu rasism (a se vedea tot postul demigrantului).

mi-ai gasit trasaturile de personalitate ascunse, nota 10, sunt un rasist incoerent
bravo :A :A

ah, da, si poate imi explici si tu, nea coerentu', ce legatura are faptul ca am emigrat cu postul respectiv ca nu m-am prins
Dany_S
Junior Member

Mesajde tester » Mie Iun 02, 2004 12:01 am

Poate d-aia nu o luat Dustin Hoffman oscaru` in Tootsie, nu o stiut exact unde sa-l treaca pe raboj.

Asa ca l-o primit jessica Lange, mai sigur.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Iun 02, 2004 6:13 am

dany, da matale ai auzit de celebra operatiune denumita in termeni populari editarea postului daca mai bagi unul in mai putin de trei ore pe acelasi thread si intre timp nu a mai scris nimeni?
ANTI

baixinho©

Mesajde piskeshu » Joi Iun 03, 2004 9:18 am

Antitodo scrie:Iar pustii cu tricouri cu Exploited ...pt inceput sunt ok...(pt ca nu poarta Metallica sau linkin park)...de la purtatul si ascultatul unei singure trupe se mai poate face un pas ...pana la a merge la un concert autohton de punk...apoi inca unul pana la a asculta inca vreo 2-3 trupe de punk...si tot asa in vreo 10 pasi copilu a devenit punker....apoi mai vreo 20 de pasi si invata si ideologia...etc...etc...

Shi dupa ce invatza ideologia vine la mine la mare, Sighishoara etc. si-mi taie cortu , imi cere bani de tzigari, ba ma mai shi amenintza cu bataia! Ce ideologie avetzi voi ma ? Mizerabililor!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Joi Iun 03, 2004 10:41 am

Izabela scrie:Mai slabiti-ma dom'le cu cargoul asta,nishte betivani cantand un rock depashit.!

o intrare in forta.

Desi apare ca un subiect cu rating de cinci stele,n-o sa m-apuc acuma sa-l citesc,dar cred ca-s mai mult pareri contradictorii.

tot e bine ca stie sa numere pana la 5

E o moda acum in Romania sa canti despre alcool.Nu ma mir ca santem pe un loc fruntas la acest capitol in Europa.

e suntem...dar stii sa numeri pana la 5 ti se iarta
si de unde stii matale ca suntem pe loc fruntas? daca suntem inca simpli soldati??

Iar ultima piesa,aia cu tipu' care isi bea amaru' ca l-a lasat iubita e supraevaluata.E o piesa destinata celor mai de jos.

adica io care stau la etajul 7 nu pot sa o ascult?

in concluzie....desi n-am scris nicio idee. IlutZzzA , dupe cum spunea si nocturna: be our master si spune-ne noo cum e cu roacele astea si ce ar trebui noi sa ascultam. fi RockYoda noastra.
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma