Izabela scrie:mai ales ca canta
cí£ cantí£ coru cam asa
cí£ cand si mancand. pofta buna pentru masa.
Moderator: anjin-san
Izabela scrie:mai ales ca canta
crazy babe scrie:prima masina pe care am condus-o a fost un mitsubishi eclipse '96 cu doua usi...
crazy babe scrie: asa era buna masina... se incadra usor, singura ei problema era ca la franare trebuia sa apesi cu putere... si la frane bruste te duceai in fata tare
crazy babe scrie:... si sunt si foarte joase..
crazy babe scrie: vai de cei care trebuie sa stea in spate ca e super incomoda
crazy babe scrie: acum m-am obisnuit sa conduc SUV-uri ... cel mai mult imi place Toyota Seqouya... e silentioasa.... nici Ford Expedition nu-s prea rele dar se strica foarte repede... taica-mea e odata la 2 saptamani in service cu ea..
crazy babe scrie: acum are in plan sa-si cumpere un jaguar .. dar mie nu prea-mi plac.. au aer de masini pentru fosile... nush...
eyewitness scrie:auzi fatuca tatii...... du-te-n durerea mea la papusile tale bambi si lasa-ne ,da?
Izabela scrie:Poate-mi explicati si mie de la ce vine carpe diem asta.Io stiam ca-i o formatie sau asa ceva.Acuma vad si-ncoace si-ncolo carpe diem carpe diem.Ba mai vad si "carpe diem si felicitari!",o fi vreo urare sau ce?Si ce legatura ar avea cu subiectul de fata?
punca scrie:daca arunci o privire de ansamblu asupra lumii in general,
parerea mea e ca punkerii sunt mai putini decat metalistii sau blackerii sau mai stiu eu ce alta "natzie"...
nustiu daca nu cumva sunt mai multi decat hippiotzii
(zic asta pt ca am trecut si printr-o perioada hippie...si in plus,m-a deprimat ce-am vazut anul asta in vama...se imputineaza pe zi ce trec
si nustiu de ce am impresia ca in realitate miscarea hippie chiar a murit de mult
dar pacat ca unii se incapatzaneaza s-o mai mentina
In fine...
eu sunt convinsa ca s-ar putea face si mai mult pentru punk in romania...
daca am avea cu cine...
si in special,daca am avea fonduri(pt ca asta-i o problema pe toate planurile in tara noastra:lipsa de bani
eyewitness scrie:punkeri<metalisti
punkeri<blackeri
punkeri< alte "natii"
eyewitness scrie:punkeri > hippioti
nanukulitzuka scrie:umm deocamdata nu vin in tara pt ca mi-am cumparat un televizor Toshiba 51 inches....a facut 3000 de para.( iti postez poza sa-l vezi), vin cam in 2 luni.
ugfhell scrie:exista underground in galati
dar depinde ce cauti
electronica sau hip hop?
marius moga scrie:yo!
hai sa-mi zic si yo parerea despre artist prin def. cuv. artist=arta! deci creaza!in romania? pula mea o fi mai artista decat cacatii de la noi!asta e! nu zic ca la noi nu sunt dar...............
Cred ca un pat cu o singura coarda e pentru baietii veseli(a se citi gay),care doresc o stimulare a.nala in timpul noptii.Eu cred c-ar trebui sa dorm in fund ca sa pot scoate ceva.
nea io nu consider rocku un mod de viatza............s-ar putea spune ca fac parte din categoria tampitzi in negru si cu tzinte............dar nu ma imbrac asa din cauza muz pe care o asc ......asa ma simt bene...........asat cu rocku un mod de viatza e o prejudecata stupida .............ia apare si la aia cu rocku dar si la cei din juru sau.........e patetic sa fii oprit pe strada daka ascultai rock la casti si sa tzi se zica satana......................e sunt patetici si astia care se cred speciali ca asculta rock.................sau cei care asc 3 trupe rock (gen limbi in park etc shituri deastea) si pe urma o fac pe satanisti ..................cunosc un specimen de asta acere cica face spiritism la scoala..........si cand iam surprins pe un caiet niste inimioare(de fata se dadea super suparata pe viatza) mia replicat:''io nus ca tine numi plac mortzii''.......gg
cautati delimitarile pentru ultima acoperire glaciara de pe teritoriul actualei Europe; veti constata, probabil, ca cea mai mare parte a suprafetei era improprie supravietuirii animalelor (papa bun), iar zona cu acces la mare sau ocean, de unde animalele si oamenii ar mai fi putut lua sare (metoda evaporarii, utilizata si astazi in zona orientala, sau consumul direct al apei saline),
thesoulline scrie: cea mai proasta afacere cu Luna este ca mai apare si o poza in care se vede cameraman-ul, pokenitza !
eyewitness scrie:din ciclul "descoperiri care au revolutionat lumea" azi va prezint:
cum o fi ajuns pokenita din anglia sa filmeze pe luna numa ziarele pot stii.
elmundo scrie:Intradevar e naspa cu berea la noi, toata lumea zice ca diferenta mare fata de cea din strainatate...
Weed-weet scrie: Cert e ca sunt mandra ca sunt romanca si nu o sa uit de unde am plecat ( da , stiu , asta zic toti .. ) ] Nicolae Zamfir [/B] .. si le si placea ..
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator