Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde baixinho© » Joi Iun 03, 2004 10:44 am

si mai am si eu:
Izabela scrie:mai ales ca canta

cí£ cantí£ coru cam asa
cí£ cand si mancand. pofta buna pentru masa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Dany_S » Joi Iun 03, 2004 7:15 pm

crazy babe scrie:prima masina pe care am condus-o a fost un mitsubishi eclipse '96 cu doua usi...

Eclipse nu exista cu 4 usi, e numai cu 2

crazy babe scrie: asa era buna masina... se incadra usor, singura ei problema era ca la franare trebuia sa apesi cu putere... si la frane bruste te duceai in fata tare

no comment ~p

crazy babe scrie:... si sunt si foarte joase..

Poate in comparatie cu Expeditionul lui tati, ca pt o masina sport are un "wheel gap" rusinos

crazy babe scrie: vai de cei care trebuie sa stea in spate ca e super incomoda

aici sunt de acord cu tine,d ar e cam la fel la toate masinile din clasa lui Eclipse

crazy babe scrie: acum m-am obisnuit sa conduc SUV-uri ... cel mai mult imi place Toyota Seqouya... e silentioasa.... nici Ford Expedition nu-s prea rele dar se strica foarte repede... taica-mea e odata la 2 saptamani in service cu ea..

ti-a vandut tata eclipse-ul si ti-a luat o sequoia sau cum merge treaba, ca daca el are expedition cum conduci sequoia in acleasi timp

oricum felicitari ca potisa conduci usor mastodontul ala de Sequoia, si e destul de normal un SUV de 40K sa fie silentios

crazy babe scrie: acum are in plan sa-si cumpere un jaguar .. dar mie nu prea-mi plac.. au aer de masini pentru fosile... nush...

am vazut eu cateva fosile de tyranosauri si velociraptori prin Jaguaruri si nu intelegeam, oricum cine sa vrea masina de fosile ca Jaguar, bleah.....ah , si revin cu intrebarea ce masina aveau ai tai in Ro?
Dany_S
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 04, 2004 8:55 am

eyewitness scrie:auzi fatuca tatii...... du-te-n durerea mea la papusile tale bambi si lasa-ne ,da?

Exista papusi bambi ? ~p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 04, 2004 8:59 am

da cum le zice bre la fatucile alea doo de canta ? bembi, bambi , puii mei ca nu jtiu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 04, 2004 9:01 am

Barbie. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Iun 04, 2004 9:04 am

aiule, fa-te ca nu te vede nea. si-a furat-o si dupa aia a dat-o la-ntors.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Shaki » Vin Iun 04, 2004 12:28 pm

Izabela scrie:Poate-mi explicati si mie de la ce vine carpe diem asta.Io stiam ca-i o formatie sau asa ceva.Acuma vad si-ncoace si-ncolo carpe diem carpe diem.Ba mai vad si "carpe diem si felicitari!",o fi vreo urare sau ce?Si ce legatura ar avea cu subiectul de fata?

da, carpe diem este o formatie de alea de rock care canta despre bautura si alte chestii daunatoare, sa va feritzi de asha ceva...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde gaga » Vin Iun 04, 2004 12:46 pm

ghasfdas, damn, mi-a luat ionuzzu.

nu o mintzi, e o trupa, cum am zis si acolo, care canta in latina versuri despre cum sa itz traieshti clipa ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Iun 04, 2004 4:07 pm

din ciclu "azi hipiot, maine mafiot" sau "munca inobileaza cand punca vegheaza"

punca scrie:daca arunci o privire de ansamblu asupra lumii in general,

io incercai o privire de ansamblu asupra lumii asa in particular da nu mi-a iesit. sunt perseverent si o sa mai incerc.

parerea mea e ca punkerii sunt mai putini decat metalistii sau blackerii sau mai stiu eu ce alta "natzie"...

dupa ce avu privirea de ansamblu asupra lumii in general au rezultat urmatuarele inegalitati :
punkeri<metalisti
punkeri<blackeri
punkeri< alte "natii"

nustiu daca nu cumva sunt mai multi decat hippiotzii

iata ca se ivi si dilema, privirea de ansamblu a lumii nu fu fuarte generala pana la cuada astfel ca banuim duar inegalitatea:
punkeri > hippioti

(zic asta pt ca am trecut si printr-o perioada hippie...si in plus,m-a deprimat ce-am vazut anul asta in vama...se imputineaza pe zi ce trec

se pare ca inegalitatea de mai sus , punkeri>hippioti nu este rezultatul unei priviri de ansamblu a lumii in general ci a unei observatii directe ,esantionul studiat fiind localizat clar in vama, fara dubii, si cat timp a avut loc observatia numarul subiectilor se micsora vazand cu ochii, hipiotii se imputinau cazand pe capete, in favoarea punkerilor.

si nustiu de ce am impresia ca in realitate miscarea hippie chiar a murit de mult

momentul culminant al relatarii vine ca o bomba ,sfashaind inimile cititorilor cu muartea prematura a miscarii hippiote. cei mai slabi de inima chiar au riscat un infarct citind relatarea. dar pan la cuada tot raul spre bine, am scapat si de ajtia , niste drogati, alcoolici, umbland cu nerusinare in fundu gol si pictand floricele pe burice. duca-se naibii cu mishcarea lor cu tot.

dar pacat ca unii se incapatzaneaza s-o mai mentina

dar iata suferinta si parerea de rau ca inca mai sunt nejte netrebnici de incapatzanati care incearca in zadar sa resuresciteze miscarea, cu perfuzii si alte alea s-o mentina in viata persifland bunul simt al civilizatiei moderne.

In fine...

iata ca, ca orice opera care se respecta avem si final

eu sunt convinsa ca s-ar putea face si mai mult pentru punk in romania...

partizan si militant convins al lui punk , autoarea este convinsa ca se poate face mai mult pentru punk in romania si sunt sigur ca unul din punctele forte al caietului de sarcini pentru intrarea in ue va fi si dezvoltarea si propasirea punkului in toate judetele, satele si comunele patriei prin informari directe cu cetatenii a unor punkeri cu state vechi , cu un profil punkist bine conturat , atent selectionati in acest sens care in cadrul unor informari periodice, claci si shezatori sa inoculeze ideea de punk intregului popor roman

daca am avea cu cine...

aici suntem uarecum derutati noi cititorii, la cine se refera autoarea , la noi astia din popor care nu suntem receptivi la avantajele punkului pt bunastarea generala a natiunii sau a celor care trebe sa ne informeze si sa ne educe in spiritul punkului ?

si in special,daca am avea fonduri(pt ca asta-i o problema pe toate planurile in tara noastra:lipsa de bani

concluzia ie clara si reprezinta chintesenta tuturor analizelor politice si economice din ultimii 14 ani. autoarea a pus degetul pe rana. daca am avea bani, am avea si rock, si punk si manele si sosele asfaltate si loganuri la scara. nu avem , asa ca n-avem nimic. oricum, asa cum arata si titlul punk is not dead, pentru ca sunt uameni destoinici, muncitori care au trait si s-au zbatut ca punku sa nu muara. bravo lor pentru ca au reusit.
eyewitness

Mesajde baixinho© » Vin Iun 04, 2004 4:30 pm

eyewitness scrie:punkeri<metalisti
punkeri<blackeri
punkeri< alte "natii"

si mai incolo oleaca
eyewitness scrie:punkeri > hippioti

de unde se pot trage concluziile cum ca:
hippioti << metalisti
si
hippioti << blanckeri
plus
hippioti << alte "natii"

e bine?

tre sa-i multumim donsoarei ca ne lumineste.
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Iun 04, 2004 4:50 pm

hippioti << blanckeri

ce e aia blankeri? e aia care are la pajina default pentru IE "use blank" ????
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Vin Iun 04, 2004 5:12 pm

nu. ie aia de langa ei.
ANTI

baixinho©

Mesajde Catzelusha » Vin Iun 04, 2004 6:37 pm

Am placerea de a va prezenta o noua concurenta la concursul "Aberatzia zilei".Se numeshte Usual Flow(Bulbuc Obishnuit pentru apropiatzi), este o fire sensibila care iubeshte muzica buna, trandafirii shi plimbarile in natura.Ishi doreshte o cariera in modelling, contabilitate shi psihologie pentru care prezinta reale aptitudini, dovada sta eseul din care citam:

La moga nu prea o sa vezi/auzi asa-ceva. E firesc atunci cand compui pentru 80% din trupele de gen ca unele sonoritati sa semene, e ceva inconstient ce greu poate fi controlat. Mai rau e cand faci acest lucru in mod deliberat (acum doi ani Laurentiu Duta a folosit aceleasi tobe pentru o piesa de la Susta si una de la Blondy...ca asa a vrut el!). In caz ca nu stiai, muzica se face din muzica, la fel cum cartile se scriu din carti.

=D
Catzelusha

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Iun 07, 2004 12:48 am

Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iun 07, 2004 7:55 am

nanukulitzuka scrie:umm deocamdata nu vin in tara pt ca mi-am cumparat un televizor Toshiba 51 inches....a facut 3000 de para.( iti postez poza sa-l vezi), vin cam in 2 luni.

matinale io deocamdata nu mai vin la o bere macsim doo pt ca mi-am luat un televizor temp 3 de ultima generatie de 51 feet....a facut 3 euroi. (iti postez poza sa-l vezi) , vin si bere cam in 2 luni

vaaaaaa pupiccccc
aiulicutzicu
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
eyewitness

Mesajde eyewitness » Lun Iun 07, 2004 4:32 pm

ugfhell scrie:exista underground in galati
dar depinde ce cauti
electronica sau hip hop?

bre, zicea ajtia ca neshte uameni de bine au auzit iei o chestie de la neshte uameni mai batrani da tot de bine ca s-ar gasi neshte hiphuape si electronica in underground la galati si cu mic cu mare, tarnacuape, wole si fadrome s-a apucat iei sa sape ceva mai in aval de portu bazinu nou si culmea dupe fro 4-5 zile de sapat stradania nu le-a fost in zadar . dadura nene de un filon masiv de hiphuape , in concentratie 87,6 % de tuata frumusetea. de electronica n-a dat da a pus niste rasaduri si daca da cel de sus puate are si iei noroc de un an bun si se face bobu de eletronica cat nuca.
eyewitness

Mesajde eyewitness » Mar Iun 08, 2004 7:29 am

marius moga scrie:yo!
hai sa-mi zic si yo parerea despre artist prin def. cuv. artist=arta! deci creaza!in romania? pula mea o fi mai artista decat cacatii de la noi!asta e! nu zic ca la noi nu sunt dar...............

memet, tradu-ne bre ce-a vrut sa spuna crestinu sau te depaseste si pe matale?
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Iun 08, 2004 8:12 am

apai aiule iel zice ca in principiu un artist este unu care creeaza arta...
si ca in romania el nu zice ca nu sunt artisti da probabil ca poola lui e mai artista decat majoritatea lor.
deci vedeti ba de ce nu scuate marius moga muzica buna, penca in loc sa gandeasca cu poola se chinuie sa gandeasca cu capu ala de pe umeri.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde memetshot » Mar Iun 08, 2004 2:02 pm

Cred ca un pat cu o singura coarda e pentru baietii veseli(a se citi gay),care doresc o stimulare a.nala in timpul noptii.Eu cred c-ar trebui sa dorm in fund ca sa pot scoate ceva.

mai uameni buni io ii zic lu fata asta ca daca dintr-o chitara cu 6 corzi nu se poate scuate niica nou ce poti sa faci cu un pat cu o singura cuarda (a se uita pe avatar)....si iaca ce-mi raspunde iea.
dupa o discutie cu aiu am ajuns la concluzia ca si mobilierul are secs, adica cand te duci sa comanzi un dulap zici si tu "un dulap mascul" sau "un dulap femela". iea fiind fiica unui mare vanzator de mobila din orasul ei stie aceste chestii de finete artistica, de un mare angajament mobilistic, chestii care noo care nu muncim in domeniu ni sunt interzise. sunt un fel de chestii secrete ale mobilarilor.
memetshot

Mesajde memetshot » Mar Iun 08, 2004 2:14 pm

gggggggggggggggggggggggggggggggggg
memetshot

Mesajde gaga » Mie Iun 09, 2004 9:58 am

un rocker de mare angajament, comentariul il gasiti pe pseudoanalize.

nea io nu consider rocku un mod de viatza............s-ar putea spune ca fac parte din categoria tampitzi in negru si cu tzinte............dar nu ma imbrac asa din cauza muz pe care o asc ......asa ma simt bene...........asat cu rocku un mod de viatza e o prejudecata stupida .............ia apare si la aia cu rocku dar si la cei din juru sau.........e patetic sa fii oprit pe strada daka ascultai rock la casti si sa tzi se zica satana......................e sunt patetici si astia care se cred speciali ca asculta rock.................sau cei care asc 3 trupe rock (gen limbi in park etc shituri deastea) si pe urma o fac pe satanisti ..................cunosc un specimen de asta acere cica face spiritism la scoala..........si cand iam surprins pe un caiet niste inimioare(de fata se dadea super suparata pe viatza) mia replicat:''io nus ca tine numi plac mortzii''.......gg

~p
gaga

Mesajde gaga » Joi Iun 10, 2004 10:27 am

thesoulline strikes again ~p
nu e de mirare ca threadurile pe care scrie dumnealui sunt mutate constant pe kterinci

cautati delimitarile pentru ultima acoperire glaciara de pe teritoriul actualei Europe; veti constata, probabil, ca cea mai mare parte a suprafetei era improprie supravietuirii animalelor (papa bun), iar zona cu acces la mare sau ocean, de unde animalele si oamenii ar mai fi putut lua sare (metoda evaporarii, utilizata si astazi in zona orientala, sau consumul direct al apei saline),

in concluzie, in epoca glaciara nu puteau exista animale pentru ca nici ele, nici oamenii de atunci, nu aveau acces la mare ca sa isi extraga sarea necesara condimentarii alimentelor care, in epoca glaciara se gateau doar cu ce se gasea prin supermarketuri si marmota nu avea cum sa ajunga fiindca invele staniolan poleiala.

najpa ~p
gaga

Mesajde wwritza » Joi Iun 10, 2004 1:48 pm

thesoulline scrie: cea mai proasta afacere cu Luna este ca mai apare si o poza in care se vede cameraman-ul, pokenitza !

eyewitness scrie:din ciclul "descoperiri care au revolutionat lumea" azi va prezint:
cum o fi ajuns pokenita din anglia sa filmeze pe luna numa ziarele pot stii.

No zi-le thesaulline, zi-le!! Ca ma bagasi intr-o nebuloasa.....
Ma gandesc ca mi-or fi spalat omuletii de pe Luna creieru' si nu mai tziu minte cand si cum...
Macar aratam bine in poza??? uochii rosii??
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde supermouse » Joi Iun 10, 2004 4:48 pm

Poke- nu erai tu chestia aia cu antene?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde tester » Joi Iun 10, 2004 4:53 pm

izabelutza scrie:Vezi o fata pe strada si te gandesti sa-i dai limbi.

In mod normal incepi si tu cu o inghetzata un gin un floare, s-apoi bagi capul intre picioare. Ni ca si rimeaza.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Iun 10, 2004 4:56 pm

shi ce daca rimeaza?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Iun 10, 2004 5:01 pm

pai e bine sa rimeze...suna mai melodios asa...iar cand rima e neintentionata e cel mai misto!
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde tester » Joi Iun 10, 2004 9:47 pm

daca rimeaza e de bine, ia uite "vorba dulce mult aduce"

elmundo scrie:Intradevar e naspa cu berea la noi, toata lumea zice ca diferenta mare fata de cea din strainatate...

Las ca Ursusu facut in anglia-i ca porku. Cre` ca e de la apa. Ca sa nu mai vorbesc de Ciucu de Suedia.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Iun 14, 2004 9:55 am

Weed-weet scrie: Cert e ca sunt mandra ca sunt romanca si nu o sa uit de unde am plecat ( da , stiu , asta zic toti .. ) ] Nicolae Zamfir [/B] .. si le si placea ..

acordurile armonioase ale saxofonului nicolaio-zanfirian rasunau unduitor incarcand cu un romantism debordant terasa "la Gicu" din Martinica. Melodii ca "poveste de cartier", "clipe" si "in mintea mea" fermecau urechile strainezilor oferindu-le o imagine pitoreasca despre Romania si cultura ei.

Ce ne-ai facut draga noastra 2xweet... Pai Nicolae ai invatat tu la scoala ca il cheama? Restu lumii is stie de Gheorghe Zamfir, dar se pare ca tu stii ceva ce noi nu stim.
Am o rugaminte la tine, in numele celor de acasa:
Stim ca esti mandra ca esti romanca, dar daca spui din astea strainezilor, te rugam mult NU le spune ca esti romanca.

PS: am dat pe gugal si singuru Nicolae Zamfir interesant a jucat la U Craiova. Vorbeai cumva de el ? :D
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Lun Iun 14, 2004 10:12 am

Draci pestriti ! Rusine sa-mi , sa mor de nu-s toata rosie acum .. ptiu ! Nu-s buna la retinut nume :p Si oricum , le-am zis ca e Zamfir , nu am mentionat si numele mic
Si nu am ascultat la o terasa .. era la o ruda , acasa ..
Gata , mi-e rusine :cry: da' nu ca-s romanca :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma