Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde gaga » Lun Iun 14, 2004 12:50 pm

dragostea este o traire pozitiva, departe de onanie si calcaie, are un efect puternic regenerator asupra fiintei umane si este inaccesibila acelora care o desconsidera. Mult succes!

zice ionuzzzzzzzzu' de frunte thesoulline zis si liniutza sau rigla prin asemanarea cu colturoasele instrumente.
descoperitorul dragostei perfecte neiubindu-se pe sine insusi nu vede apropierea de onanie, dar de mare exceptie este fraza: " are un efect puternic regenerator asupra fiintei umane si este inaccesibila acelora care o desconsidera. "

cere cum regenereaza ea dragostea tesuturile probabil ca o sa vedm in alt episod, dupa ce nu am accesat ceea ce nu ne dorim sa accesam.
lojic. care este.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde tester » Lun Iun 14, 2004 3:08 pm

Apox scrie: Sunt un amator de virusi (a se citi colectionar) si am nevoei de virusi. Mi-a venit ideea asta acum 5 minute si chiar vreau sa colectionez virusi. Cum v-am spus sunt la inceput adica nu am in colectie nici un virus. V-as ruga daca s-ar putea sa i-mi trimiteti virusi pe adresa ApoX_Creater@yahoo.com sau sa imi spuneti situri cu virusi, v-as ramane indatorat. Pa Pa "

Lasand la o parte faptul ca m-am oferit sa-i trimit niscai virusi de raceala la plic, as anuntza si pe aceasta cale ca colectionez urmatoarele:

poze cu pamela anderson ( inceput acum 4 minute)

ceasuri vechi de arama, sec XIX( inceput acum 2 minute jumate)

actibilduri cu orice ( am unu DEJA ) inceput acum 14 ani.

orice altceva incape pe meil.

bestial, multumesc.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Iun 14, 2004 3:11 pm

Sunt un amator de virusi (a se citi colectionar)

nu am in colectie nici un virus

ba io sunt colectionar de gogonauti si branze margherita. deci pana acu nam nici o bucata in colectie dar pentru ca sa colectionez vam zis poate va faceti mila de mine simi trimiteti si mie niste una sau doo bucate.
deci va multumesc anticipat si nu uitati, pene de gorgonzoli si aripi de fartolaci numai colectionez dupa ce colectia mea care navea nici un obect a ars in intregime.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde tester » Lun Iun 14, 2004 3:15 pm

Rog seriozitate ( si ofer).

memetshoale, dau la schimb colectie baterii usor folosite( doar trebuie scoase din lanterna) cu oricare din colectiile tale ca amandoo-mi plac( de 5 minute)
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Iun 14, 2004 3:20 pm

dau gogonauti pentru 2 grame de seriozitate pura. Ba, dar daca nu e pura, ai belit cariciu....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Necko » Lun Iun 14, 2004 3:21 pm

bah, da colectia mea de shervetele unde-o fi? ca nu mai stiu nimic de ea de 32 de ani ! chiar, unde-o fi? ma duc sa iau aer....
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde tester » Lun Iun 14, 2004 3:31 pm

E pura, prospta adusa din venezuala. 3 gogonautzi si facem afacerea.

Daca nu, o indoi cu faina si o vand cu amanuntul.

Servetele de hartie adica batiste?
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde weed13 » Lun Iun 14, 2004 3:33 pm

donez cu conditia returnarii donatiei una bucata scama buric, proaspata si virgina daca se poate zice asa. astept donatie 3 cm sarma din cupru, inconjurata in jurul unui deget cu diametru de 2,5 mm. daca nu este, astept filament bec spart.
weed13

Mesajde Necko » Lun Iun 14, 2004 3:42 pm

nop. nu batistutze. shervetzele de-alea cu modele pe marjini si dantelate si cu gaurele si scrise cu nume de restaurante in culori frumoase.

weed, daca spuneai ieri... numa ce-am aruncat fro 3 becuri pocnite prin ecsplozie indusa.
aizzz&co
Necko

Mesajde weed13 » Lun Iun 14, 2004 3:48 pm

nici o problema. insa voi vb cu furnizorii dvs de curent, sa ia curentu, astfel voi sa credeti ca s-o ars becurile. si in felu asta, sa imi donati mie becurile, pe care ulterior le voi sparge, ca mie imi trebe numa filamentele. multumesc oricum necko. sa nu ma uiti data viitoare, te rog. ok ?
weed13

Mesajde baixinho© » Lun Iun 14, 2004 4:53 pm

antitodo scrie:las ca esti destept

replica a celui mentionat mai sus catre "amicul" danone. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde baixinho© » Lun Iun 14, 2004 9:45 pm

Italia sunt un fel de Juventus Torino.

gura mamii lui de acord intre subiect si predicat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 14, 2004 10:01 pm

1.nu stiam ca pe acest subiect se corecteaza greselile de gramatica
2.ce am spus este corect. Italia = in acest caz o multime ...deci cere plural la verb
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Iun 14, 2004 10:07 pm

cere si ti se va da... subiect multiplu.
ANTI

baixinho©

Mesajde Necko » Lun Iun 14, 2004 10:09 pm

mosule, n-ai dreptate decit la pct. 1.
la pct. 2, daca e dupa cum spui tu, si substantivul "echipa" defineste o multime si nu spui "echipa sunt". deci n-ai dreptate.
aizzz&co
Necko

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 14, 2004 10:30 pm

dar cand spui asa : "Steaua sunt prea buni. nu ne punem cu ei ! " ?
e corect : "Steaua e prea buni ! " ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Necko » Lun Iun 14, 2004 10:36 pm

ce naiba, moshule, ca e prea simplu sa pui intrebari de astea de 2 lei. sigur ca nu spui
"Steaua e prea buni !" spui "Dinamo e prea buna ! " :P
aizzz&co
Necko

Mesajde tester » Mar Iun 15, 2004 12:32 pm

monstersnatch scrie:are careva habar care sunt titlurile originale de la
biciul fermecat
sora 13
mesagerul invincibil

Bineinteles:
· 白癜风的全新根治疗法 · 牛皮癣不复发成现实!
· 网络广告全程解决方案 · 个好项目赚钱就是快 13
· 根治胃肠病失眠抑郁症 · 我国治乙肝获重大突破

Cu ultimul am mici dubii :D
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde usualflow » Mar Iun 15, 2004 3:38 pm

Catzelusha scrie:Am placerea de a va prezenta o noua concurenta la concursul "Aberatzia zilei".Se numeshte Usual Flow(Bulbuc Obishnuit pentru apropiatzi), este o fire sensibila care iubeshte muzica buna, trandafirii shi plimbarile in natura.Ishi doreshte o cariera in modelling, contabilitate shi psihologie pentru care prezinta reale aptitudini, dovada sta eseul din care citam:
La moga nu prea o sa vezi/auzi asa-ceva. E firesc atunci cand compui pentru 80% din trupele de gen ca unele sonoritati sa semene, e ceva inconstient ce greu poate fi controlat. Mai rau e cand faci acest lucru in mod deliberat (acum doi ani Laurentiu Duta a folosit aceleasi tobe pentru o piesa de la Susta si una de la Blondy...ca asa a vrut el!). In caz ca nu stiai, muzica se face din muzica, la fel cum cartile se scriu din carti.

=D

Draga prietena canina,
Deductiile tale sunt foarte...ilogice. E adevarat ca sunt o fire sensibila, insa despre muzica buna mai stam de vorba cand o sa afli ce e ala IDM. Cu florile si natura aproape ai nimerit-o, pentru ca imi plac lucrurile frumoase. E firesc, nu crezi? E dragut din partea ta ca mi-ai facut o prezentare atat de amanuntita si ca te preocupa viitorul meu, insa trebuie sa te dezamagesc. Deocamdata nu-mi doresc decat sa imi finalizez studiile. Imi pare rau, dar se pare ca nu am abilitatile psihologice pe care mi le-ai atribuit (Ma simt flatata. Merci, tu!), pentru ca ar fi fost interesant sa te tratez. Se pare ca ai ceva probleme psihoNotorii. E posibil sa suferi de "aberantism sever". :monkey: Sper sa rezolvi. Bafta si numai bine. Te pup, tu!
usualflow
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iun 15, 2004 3:54 pm

Cum poa sa-ti placa IDM -ul shi sa ascultzi Simplu? Asta nu-nteleg io la tine!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde aphextwinz » Mar Iun 15, 2004 3:58 pm

asta nush' unde s-o pun
asha ca iaca:

http://www.mmedia.is/stjarna/

pen' cei cu conexiune proasta: http://www.mmedia.is/stjarna/Idiot.wmv - right click shi save
aphextwinz
Junior Member

Mesajde usualflow » Mar Iun 15, 2004 4:46 pm

piskeshu scrie:Cum poa sa-ti placa IDM -ul shi sa ascultzi Simplu? Asta nu-nteleg io la tine!

Nici nu-i nevoie. E ceva ce tine de caracterul meu aberant, varzet si vomitator. :N

Daca tii neaparat, o sa discutam si despre asta intr-o buna zi. \:/
usualflow
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Iun 15, 2004 5:31 pm

*loool* tare de tot wmv-ul lu´ aphex. *loool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde tester » Mar Iun 15, 2004 6:38 pm

beton armat, ce zice gagiu in germana?
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 15, 2004 8:28 pm

Usual Flow scrie:Draga prietena canina,
.....mai stam de vorba cand o sa afli ce e ala IDM

O porcarie de magazin. Un fel de Europa. D'acolo ti-ai luat tricoul Adidas de apari cu el in poza ? Si eu care credeam ca e original... (:|
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Iun 15, 2004 9:54 pm

Bine ma ca-ti cumperi tu haine numai din centru...
indescifrabil
cubu

Mesajde tester » Mie Iun 16, 2004 1:05 pm

nanuka scrie:Nu le poti face pe toate deodata, de bine de rau, acum avem casa noastra, am strans din dinti si ne-am putut mobila tot apartamentul cu stricturile necesare

Asta e un pic ca aia cu rockerii care bagau friptane si apoi imparteau o conserva, tot asa strictul necesar de 2999$ cu imagini.
Vorbeam mai ieri cu consoarta si ii explicam ca ne este imperios necesar un Lamborghini Diablo sa ajungem mai repede la serviciu.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mie Iun 16, 2004 4:33 pm

tot legat de citatul de mai sus

ma intreb cum de si-au luat casa si de fapt au mobilat apartamentul, ca nu prea ma prind! S-a transformat casa in apartament sau cum?
Dany_S
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Iun 16, 2004 4:43 pm

nu te-ai prins bre ? citeste mai atent "am strans din dinti". deci daca stranji bine din dinti poti sa transformi casa in apartament si invers si in plus o mai si mobilezi cu "stricturile necesare"

io creca numa in canada merje treaba asta ca io aici in bucale am strans din dinti pana mi-a crapat macsilaru si tot n-am reusit sa transform garsoniera confort 2 in vila cu piscina
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Dany_S » Mie Iun 16, 2004 5:01 pm

sa vedem daca la mine merge

deci cu cat strang din dinti mai tare cu atat ar trebui apartamentul sa devina o casa mare si frumoasa!

va anunt maine daca a functionat!
Dany_S
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma