Catzelusha scrie:Am placerea de a va prezenta o noua concurenta la concursul "Aberatzia zilei".Se numeshte Usual Flow(Bulbuc Obishnuit pentru apropiatzi), este o fire sensibila care iubeshte muzica buna, trandafirii shi plimbarile in natura.Ishi doreshte o cariera in modelling, contabilitate shi psihologie pentru care prezinta reale aptitudini, dovada sta eseul din care citam:
La moga nu prea o sa vezi/auzi asa-ceva. E firesc atunci cand compui pentru 80% din trupele de gen ca unele sonoritati sa semene, e ceva inconstient ce greu poate fi controlat. Mai rau e cand faci acest lucru in mod deliberat (acum doi ani Laurentiu Duta a folosit aceleasi tobe pentru o piesa de la Susta si una de la Blondy...ca asa a vrut el!). In caz ca nu stiai, muzica se face din muzica, la fel cum cartile se scriu din carti.
=D
Draga prietena canina,
Deductiile tale sunt foarte...ilogice. E adevarat ca sunt o fire sensibila, insa despre muzica buna mai stam de vorba cand o sa afli ce e ala IDM. Cu florile si natura aproape ai nimerit-o, pentru ca imi plac lucrurile frumoase. E firesc, nu crezi? E dragut din partea ta ca mi-ai facut o prezentare atat de amanuntita si ca te preocupa viitorul meu, insa trebuie sa te dezamagesc. Deocamdata nu-mi doresc decat sa imi finalizez studiile. Imi pare rau, dar se pare ca nu am abilitatile psihologice pe care mi le-ai atribuit (Ma simt flatata. Merci, tu!), pentru ca ar fi fost interesant sa te tratez. Se pare ca ai ceva probleme psihoNotorii. E posibil sa suferi de "aberantism sever".

Sper sa rezolvi. Bafta si numai bine. Te pup, tu!