Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
gabuba, fii convins ca pe neatza il duare la salam daca tu esti mort de oboseala sau nu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sara buna. ce faceti mey? auz necko, la copii astia mai mari, daca nu ii voie seara cu cafei, mere o cacao ? cu o pita cu gem sau ceva? sa-mi zici, ca pe urma ma duc sa ma dau mare aicia la noi la tara cu ce mi-ai zis tu, sa le zic ca am cetit pe internet baaaaa... nu ca voi (adica iei)
-
weed13 - Mesaje: 1868
Buna dimineata, copii adormiti!
ce bine ca a ploat! cu strigaturi si cu bubuituri, dar in sfirsit paraca s-a mai racorit.
10x Weet-weet ! (tot timpul trebie sa fiu atenta sa nu scriu weed in loc de weet si invers
).
weed13, seara, copiii mai mari au voie nu numai cacao si pita cu gem, ci si ceva tarie, sa zicem o palinca buna, cu margelute si o tigare rasucita din foi de tutun.
o zi buna tuturor!
ce bine ca a ploat! cu strigaturi si cu bubuituri, dar in sfirsit paraca s-a mai racorit.
10x Weet-weet ! (tot timpul trebie sa fiu atenta sa nu scriu weed in loc de weet si invers

weed13, seara, copiii mai mari au voie nu numai cacao si pita cu gem, ci si ceva tarie, sa zicem o palinca buna, cu margelute si o tigare rasucita din foi de tutun.
o zi buna tuturor!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna dimineatza, forumishti
!
Imi e din ce in ce mai lene sa ma trezesc dimineatza, k sa nu mai spun de spalat, imbracat si plecat, nu k v-ar interesa
Ma duc sa-mi fac un ness...
:kiss: u all!

Imi e din ce in ce mai lene sa ma trezesc dimineatza, k sa nu mai spun de spalat, imbracat si plecat, nu k v-ar interesa

Ma duc sa-mi fac un ness...
:kiss: u all!
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
haha! supersuarec o sa se trezeasca la 11 AM pana in sept! ce nashpa!! nu se compara cu 7 AM.
Necko? online? treaza? s-a facut cafeaua? ce? nuh! nu vreau ca eu inca nu m-am culcat si vreau sa dorm totusi in noaptea asta:)
Hai neatza forumisti! si care mai dormiti la 7 AM sunteti varza!
Necko? online? treaza? s-a facut cafeaua? ce? nuh! nu vreau ca eu inca nu m-am culcat si vreau sa dorm totusi in noaptea asta:)
Hai neatza forumisti! si care mai dormiti la 7 AM sunteti varza!
-
Love2Fly - Junior Member
Buna dimineata, matinali si nu numai !
Love2, sigur ca e gata cafeaua! e gata de la 6.30 si deja sunt la a doua ceasca. Tu du-te linistit si culca-te si cind te trezesti mai pun de-o tura.
Love2, sigur ca e gata cafeaua! e gata de la 6.30 si deja sunt la a doua ceasca. Tu du-te linistit si culca-te si cind te trezesti mai pun de-o tura.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
buna dimineata
save-ti o zi cum vre-ti.
save-ti o zi cum vre-ti.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ce dimineata ba? voi amu va treziti? io la 5 eram deja in brazda, si aveam cosite deja doo arii. si amu o inceput sa ploaie, da am vint acas sa ne deie mica un pahar de jinars, sa ne mai intarim o tzara, ca sa putem mere iar inapoi.
buna dimineata si la voi.
buna dimineata si la voi.

-
Buna dimineatza, 7ives. Ce film ai gasit ?
Eu am inceput dimineatza cu niste pateuri de la Forneti si un Skol d'ala cu 12 % gratis. Infecta bere.
Eu am inceput dimineatza cu niste pateuri de la Forneti si un Skol d'ala cu 12 % gratis. Infecta bere.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ba piskeshule, ticu-mio ma bate tare rau daca nu cosasc. chiar de ploua. ca asa nu au de manca animalele (io adica
) si nu dau lapte si tate alealalte. si asa ca murim de foame. si cum el saracu ii bolnav, numa io am ramas stalpu casei. da il pun mintenas pe fratele meu mai mic, Nica, sa zambeasca la soare, sa se faca vreme buna, sa ma bronzez o tzara, ca sa fiu cinash pt fete.
tu ce mai faci ma? io in sf mi-am tras net acas, fara dial up. ia de pe net iahu, sa nu zica lumea ca vb direct cu tine aici. adica se poate, da stii tu, ca avem noi chestiile alea personale...

tu ce mai faci ma? io in sf mi-am tras net acas, fara dial up. ia de pe net iahu, sa nu zica lumea ca vb direct cu tine aici. adica se poate, da stii tu, ca avem noi chestiile alea personale...

-
7 , ma bucur ca-ti place de Beethoven. ~)
Eu cred ca ma apuc sa vad Ben Hur. Tine vreo 4 ore.
tu-ti iei vreodata pateuri de la Forneti, din statia lu' 335 ?
Eu cred ca ma apuc sa vad Ben Hur. Tine vreo 4 ore.
tu-ti iei vreodata pateuri de la Forneti, din statia lu' 335 ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
buna dimineata necko. ca daca ii sa nu pun la socoteala faptu ca acum ma pun sa dorm, ii dimineata. ii 3 ceasu meu, si asa ca ma duc sa dorm, ca piste o ora am de cosat. asa ca mneatza !!!
-
Revine intrebarea: Buna dimineatza Necko sau Noapte buna Wild Rose?
A mai trecut o noapte, am mai facut o interfatza, ce viatza palpitanta am...
De fapt pe dupamasa se palpita treaba ca imi scot maselutza buclucasha.
A mai trecut o noapte, am mai facut o interfatza, ce viatza palpitanta am...
De fapt pe dupamasa se palpita treaba ca imi scot maselutza buclucasha.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma