Oribilul Mosh scrie:O porcarie de magazin. Un fel de Europa. D'acolo ti-ai luat tricoul Adidas de apari cu el in poza ? Si eu care credeam ca e original... (:|

Imi mentionase Dia cate ceva legat de existenta acestui magazin. Eu ma refeream la genul muzical IDM...

Tricoul e cumparat dintr-un SH. :B Statutul meu de "bulbuca obisnuita" nu imi permite sa achizitionez haine din magazine "scumpe".
Fii atent ce mesaje dragastoase imi trimite mai nou prietena mea Catzelusha:
"bai, bulbuca, acum stiu de unde itzi vine nickule la ciclu continuu.cu alte cuvinte ai mereu dispozitzia pe care o au unele tute ca tine in acea perioada.ma bucur sincer ca te-am enervat, dar acum du-te shi fa un dush ca prostia ta pute asa tare ca se simte prin tricoul de la adibas.marsh acasa
hmm...vad ca nici pe forum nu prea esti luata in serios, ba chiar tzi se spune ca eshti aroganta shi cu atitudine de mahala.asta e , itzi trebuie mai mult decat citeva clase de industrial ca sa fii bagata in seama.pa, draga."
Sincera sa fiu, incep sa ma simt ca la meci. Moshule, paseaza-mi si mie punga aia de Nutline, ca nu mai am ce rontzai! :lol: Stii tu, la mine in mahala nu se poate trai fara ratia zilnica de seminte...
Nu vad ce anume din ceea ce am scris pe-aici a determinat-o pe biata fata sa creada ca as fi nervoasa... Sunt o fire cat se poate de calma (mi se trage de la plimbarile in natura... si de la ceaiul de tei, remember? :lol: ), insa cum domnisoara sta prost la capitolul Deductii Logice, era de asteptat... Sesizasem mai demult la ea o problema de atitudine si eram curioasa sa vad cat de ambitioasa e rautatea pe care o poarta cu ea si pe care nu se sfieste sa o afiseze cu fiecare ocazie. Am vrut sa o testez, sa vad ce fel de om e. Din pacate a trecut testul, a facut tot posibilul sa imi demonstreze ca e un om cat se poate de meschin. Un om inteligent ar fi reactionat altfel in locul ei. Ea imi vorbeste mie de limbaj de lemn, de probleme de exprimare si de "industrial" (nu stiam ca Mihai Eminescu a predat la liceul industrial)... ;s ...dar nu se uita cum scrie...
Mi-e mila. In fond, o fi si ea o persoana cu suflet... Din pacate, pana acum posesoarea lui nu a facut altceva decat sa imi arate cat de e de rau. De un an si ceva de cand accesez acest forum, niciodata nu m-am confruntat cu o astfel de situatie. E trist. E trist ca ne invatam unii pe altii sa fim infatuati si ranchiunosi si e trist ca se pare ca nu mai stim ce inseamna cuvantul "toleranta".
Catzelusha, sper ca tu esti destul de matura sa accepti faptul ca sunt de parere ca ai comis o greseala. Oricum asta nu ma va impiedica sa te salut cu respect si sa fiu gata sa-ti sar in ajutor daca voi avea ocazia sa o fac. Eu sunt gata sa iert pe oricine si sa arunc orice suparare in marea uitarii.
Am o singura intrebare: daca meciul e blat, am voie sa inchid televizorul? Nu de altceva, dar pentru mine in viata conteaza numai lucrurile frumoase. M-am obisnuit sa le ignor pe cele care nu merita a fi luate in seama.
Numai bine. O.M.! Ne vedem la un Pink Floyd listening session! Numai ca de data asta va trebui sa fii si tu prezent...