Voua chiar va place rockul?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde pacha » Lun Dec 26, 2005 9:58 am

Lasati-l pe Jorj ca e copil de treaba.Dar desi i s-a atras atentia tot nu-si da seama ca a urcat in vagonul gresit.
pacha

Mesajde Eagle Raider » Mie Dec 28, 2005 1:26 am

avem vagoane destule ,ce vrei sa ramana vro`unu neocupat !
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde speedpussycat » Mar Sep 26, 2006 5:40 pm

may.mie imi place rock-ul pt k prin el imi pot exprima liber sentimentele!in legatura cu rockeritzele bete:or fi ele bete si borasc prin w.c.-uri,dar toata lumea stie k cele mai mari curve sunt maneliste si din toata chestia asta,partea proasta e k p maneliste le duci d nas fara sa le imbeti k sunt proaste in schimb rockeritzele trebuiesc imbatate!da stiti kre e chestia?toata lumea zice k rockeritzele sunt asa si p dincolo:cred k va uitati la prea multe filme americane(nu de alta dar alea prostesc)!cunosc o gramada d rockerite kre consuma alcool dar nu ies in evidenta prin asta si nu au treaba cu sexul sau mai stiu eu c!culmea e k sunt foarte destepte!ma rog,e vorba d rock si k sa intelegi rock adevarat tre sa ai cap dar cum manelistii duc lipsa,n-ai c sa ceri k "d unde nu e,nici Dumnezeu nu cere"!ma deranjeaza k au aparut unii kre isi iau chitari in trupa tipa k niste fete si spun k sunt rockeri dar ma inknta ideea k lumea trage spre rock
speedpussycat
Junior Member

Mesajde Shaki » Mar Sep 26, 2006 7:23 pm

am shi eu un sfat.... nu care cumva sa itzi postezi cugetarile pe forumu de rock, k s-ar putea sa introduc o noua clauza de ban direct pt prostie
mai bine itzi faci jurnal :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma