Chematzi gaborii sa vina sa ma ia...nu e vina mea ! (poze de la intalniri forumiste)
Moderator: anjin-san
-titina aruncand priviri nervoase pe sub ochi dar nu stiu cui...... :con:
-katzi si zoso intr-o poza de mare amploare
-asta e o poza intre picioarele lu koala
- pacat ca in poza asta nu se stie pe unde imi umblau mainile
- Decret facandu-si o intrare in stil gangsta : fara poze va rog !
-katzi si zoso intr-o poza de mare amploare
-asta e o poza intre picioarele lu koala
- pacat ca in poza asta nu se stie pe unde imi umblau mainile
- Decret facandu-si o intrare in stil gangsta : fara poze va rog !
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
monk - Mesaje: 2747
- the 3 lilttle birds
- begger .....
- incredibil ....... o poza in care decret ..... da doamnelor si domnilor ... are ochii deschisi.
- titina dupa ce a luat o palma de la moshu ... nu nu pe fund ci in plina fatza ... sa ma rog pe fund , cum vreti voi sa o luati.
- begger .....
- incredibil ....... o poza in care decret ..... da doamnelor si domnilor ... are ochii deschisi.
- titina dupa ce a luat o palma de la moshu ... nu nu pe fund ci in plina fatza ... sa ma rog pe fund , cum vreti voi sa o luati.
-
o poza de mare amploare cu doi giganti ai foromului ......
-
Cateva poze mai vechi pe care n-am apucat sa le postez datorita problemelor pe care le-am avut cu netu'...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Continuam cu pozele vechi :
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Si cu astea cred ca am terminat
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
2 poze de la intalnirea din Arad, dintre o tanara frumoasa pe nickname Shakti si subsemnatul
peseu - nu avem ce face in legatura cu marimea si calitatea pozelor, nu aveam camera digitala asa ca am apelat la un telefon siemens mc60 sau asa ceva.

peseu - nu avem ce face in legatura cu marimea si calitatea pozelor, nu aveam camera digitala asa ca am apelat la un telefon siemens mc60 sau asa ceva.
-
whatever - Mesaje: 2848
in prima poza o avem pe indubitabila, imprturbabila, incomensurabila, surub, incontestabila, j'AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAdore .... in premiera la b1tv .. scuzati expresia
in a dooa poza il avem pe cr3tz si prietenul sau ... comentariile sunt de prisos caci acesti doi celesti ai forumului (defapt doar cretz e de pe forum ) exprima oameni de mare caracter
in a treea poza o avem pe j'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadore imrepuna cu shakti intr-o poza foarte bine venita pentru moshu care are in program sa isi bata maimutza in seara asta
in urmatoarea poza e moshu care incearca cu limba sa prinda o musca din bere ... nu de alta da ii era foame si in BS nu se servesc decat bauturi
mai departe ma prezentez pe mine care sunt si cu j'adore care a rezistat eroic avansurilor mele grosolane
in a dooa poza il avem pe cr3tz si prietenul sau ... comentariile sunt de prisos caci acesti doi celesti ai forumului (defapt doar cretz e de pe forum ) exprima oameni de mare caracter
in a treea poza o avem pe j'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadore imrepuna cu shakti intr-o poza foarte bine venita pentru moshu care are in program sa isi bata maimutza in seara asta
in urmatoarea poza e moshu care incearca cu limba sa prinda o musca din bere ... nu de alta da ii era foame si in BS nu se servesc decat bauturi
mai departe ma prezentez pe mine care sunt si cu j'adore care a rezistat eroic avansurilor mele grosolane
-
eu ... alaturi de iubirea mea, crina si cu shakti ... intr-o poza de mare amploare
mosu intr-o dezbatere despre bani, acte ilegale, prostituate si masini aduse la negru .. bineinteles purtata cu mine ... cred ca vrea sa cumpere ceva ...
precum niste tzarani prosti .. am facut poze in fatza unui mare restaurant din capitala natiunii noastre... in piatza unirii
si ... ca sa se vada si prosperitatea de care dam dovada (eu cu j'adore ca saracu gabi ... ce sa mai .. se stie ce e cu el)
hades cu moshu cu doua din cele 3 beri date de mine ... se optserva ca hade si-a schimbat freza
cred ca ultima poza a iesit asa datorita stralucirii pe care o avea parul lu hades
mosu intr-o dezbatere despre bani, acte ilegale, prostituate si masini aduse la negru .. bineinteles purtata cu mine ... cred ca vrea sa cumpere ceva ...
precum niste tzarani prosti .. am facut poze in fatza unui mare restaurant din capitala natiunii noastre... in piatza unirii
si ... ca sa se vada si prosperitatea de care dam dovada (eu cu j'adore ca saracu gabi ... ce sa mai .. se stie ce e cu el)
hades cu moshu cu doua din cele 3 beri date de mine ... se optserva ca hade si-a schimbat freza
cred ca ultima poza a iesit asa datorita stralucirii pe care o avea parul lu hades
-
si inchei cu o poza de mare amploare ... cei maimari mafioti de pe forum ... in prim plan eu cu moshu
-
Felicitandu-l pe Tanase, dupa concertul Tapinarii din 14 februarie 2005 sustinut la Club A.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Tanase si Oribilul Mosh...doua jagardele de ultima spetza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
26.02.2005
1.Moshu si prietenul sau Jeremiah The Camel
2.monk...oferindu-i flori lui J'adore...in sperantza ca aceasta isi va lua limba in gura cu el
3.monk & OM ....cotzcarii, bagabontii !
4.handicapatu de monk...dandu-se in spectacol la pasaju de la Universitate
5.El Mundo...acelasi baiat fin
2.monk...oferindu-i flori lui J'adore...in sperantza ca aceasta isi va lua limba in gura cu el
3.monk & OM ....cotzcarii, bagabontii !
4.handicapatu de monk...dandu-se in spectacol la pasaju de la Universitate
5.El Mundo...acelasi baiat fin
-
05.03.2005
1. un pishat... moshu in singura poza in care apare si el cu 2 pizde bune. alea de pe fundal
2. un loc cunoscut de multi forumisti, deja nici nu mai e nevoie de introducere... dar tot am sa o fac ... fanutza.
3. pretzurile de la machedonu in lei grei :yD
4. elmundo, un forumist de mare clasa care nu mai are nevoie de introducere.
5. lepra, in premiera
2. un loc cunoscut de multi forumisti, deja nici nu mai e nevoie de introducere... dar tot am sa o fac ... fanutza.
3. pretzurile de la machedonu in lei grei :yD
4. elmundo, un forumist de mare clasa care nu mai are nevoie de introducere.
5. lepra, in premiera
-
1. monk pe sub masa, intre picioarele lu koala :-"
2. acesti 3 celesti, la fanutza, savurand o bere ciuc, la 15.000
3. alt pishat
2. acesti 3 celesti, la fanutza, savurand o bere ciuc, la 15.000
3. alt pishat
-
-
la Machedonu, band bere scumpa. Bergenbier la 2 lei grei !
-
3 aprilie 2005
3 aprilie - Machedonu ...cartierul Titan
Forumisti prezenti ( in ordinea sosirii ) : Oribilul Mosh, El Mundo, Lulu , Dia , adonys, cr3tz , monk, lepra , Titina , J'adore si Il Capo !
1. El Mundo si Oribilul Mosh...primii sositzi
2. Lulu...figura necunoscuta pe fanclub.ro
3. Lulu si cu mine ... colege de suferinta ( moshu e de vina pentru tot :rolleyes: )
4. cr3tz ... m-am tot uitat la el...am incercat sa-l intimidez...dupa aia sa-l agatz... dupa aia mi-am dat seama ca nu am nici o sansa la el...he's playing hard to get
5. adonys...premiera pentru intalniri ...nu se stie daca mai vine vreodata :p
Forumisti prezenti ( in ordinea sosirii ) : Oribilul Mosh, El Mundo, Lulu , Dia , adonys, cr3tz , monk, lepra , Titina , J'adore si Il Capo !
1. El Mundo si Oribilul Mosh...primii sositzi
2. Lulu...figura necunoscuta pe fanclub.ro
3. Lulu si cu mine ... colege de suferinta ( moshu e de vina pentru tot :rolleyes: )
4. cr3tz ... m-am tot uitat la el...am incercat sa-l intimidez...dupa aia sa-l agatz... dupa aia mi-am dat seama ca nu am nici o sansa la el...he's playing hard to get

5. adonys...premiera pentru intalniri ...nu se stie daca mai vine vreodata :p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
1. un cuplu in devenire...
2. ... foooarte afectuosi ( mai ales ElMundo)
3. lepra...isi protejeaza identitatea ( de fapt e o poza proasta facua de monk)
4. un alt cuplu in devenire ( de-aia n-am avut noroc cu cr3tz...l-au acaparat celelalte fete :rolleyes: )
5. Titina ia tot ...si pe toti ..
2. ... foooarte afectuosi ( mai ales ElMundo)
3. lepra...isi protejeaza identitatea ( de fapt e o poza proasta facua de monk)
4. un alt cuplu in devenire ( de-aia n-am avut noroc cu cr3tz...l-au acaparat celelalte fete :rolleyes: )
5. Titina ia tot ...si pe toti ..
i'm missing every part
i'm missing every part
-
1. multumita de cuceririle ei...spre nefericirea celorlalte forumiste :hehe:
2. Moshu si Lulu ( incearca si el saracu`... :p )
3. si tot incearca...da` nimic...
4. pentru ca Il Capo vegheaza :p
5. inconjurat...
2. Moshu si Lulu ( incearca si el saracu`... :p )
3. si tot incearca...da` nimic...
4. pentru ca Il Capo vegheaza :p
5. inconjurat...
i'm missing every part
i'm missing every part
-
1. imblanzirea scorpiilor :hehe:
2. sfarsitul intalnirii ( monk nu era planificat in poza..da s-a bagat si el...sa para "maciomen" :hehe:
3. 3 lutze :p
2. sfarsitul intalnirii ( monk nu era planificat in poza..da s-a bagat si el...sa para "maciomen" :hehe:
3. 3 lutze :p
i'm missing every part
i'm missing every part
-
1. dia shi lulu prinse cu ochii inchisi :p
2. moshu shi dia...(se observa k moshu era luat..
)
3. idem 3
4. idem 4
5. me....mi-era cam rau in acel moment,ink putin shi-mi venea sa vomit,da nush dc
...shi in dreapta se observa el mundo,f tacut shi la locul lui 
2. moshu shi dia...(se observa k moshu era luat..

3. idem 3

4. idem 4

5. me....mi-era cam rau in acel moment,ink putin shi-mi venea sa vomit,da nush dc

- Titina
- Junior Member
1. adonys aprinzandu-shi tigara shi cretz,neshtiind k i se face poza :p
2. el mundo uitandu-se cu mirare la monk,care mananca paine cu mushtar...(+ sare + piper
) (saracu`...intzelegetzi-l k e shi el un om sarac,mort de foame shi nimeni nu-l hraneshte :p )
3. cretz shi moshu(LUAT!!!) batandu-se pe dia
4. dia("nuuu,nu ma lasatzi la uratu` asta de monk,plz help mee!!"),monk(''nashpa...mi-e somn deja...de cand incerc sa-i pun mana pe sani diei shi tot nu reushesc..''),lepra("i'm with stupid :| !!!")...
5. crezt shi lulu....ganditori...
2. el mundo uitandu-se cu mirare la monk,care mananca paine cu mushtar...(+ sare + piper

3. cretz shi moshu(LUAT!!!) batandu-se pe dia

4. dia("nuuu,nu ma lasatzi la uratu` asta de monk,plz help mee!!"),monk(''nashpa...mi-e somn deja...de cand incerc sa-i pun mana pe sani diei shi tot nu reushesc..''),lepra("i'm with stupid :| !!!")...

5. crezt shi lulu....ganditori...
- Titina
- Junior Member
1. cretz shi lulu...iubindu-se...
2. lepra("hihi,ce porc dragutz am in stanga mea!!!!") shi moshu("hohoho,azi il strang in bratze,maine ii bag limba-n gura!")
3. moshu,eu("aoleu,am ajuns langa luatul asta de moshu!!"),cretz("aoleu,ce luat e moshu...tz tz tz... ") shi lulu...("eh,stupid ppl near me...am i beautiful?
") :p
4. me and lulu...
5. adonys("hehe,maine-poimaine ajung shi io sa-i pun mana pe sani..
") and me("ce credetzi voi mey,k am las asha uhsor? ")

2. lepra("hihi,ce porc dragutz am in stanga mea!!!!") shi moshu("hohoho,azi il strang in bratze,maine ii bag limba-n gura!")
3. moshu,eu("aoleu,am ajuns langa luatul asta de moshu!!"),cretz("aoleu,ce luat e moshu...tz tz tz... ") shi lulu...("eh,stupid ppl near me...am i beautiful?

4. me and lulu...
5. adonys("hehe,maine-poimaine ajung shi io sa-i pun mana pe sani..

- Titina
- Junior Member
1. me("yeey,cu toata claia asta de par imi fac haina de blana
"),monk and lepra
2. monk("yeah baby,yeahhh!!Sa vezi ce-ti rup eu kuru`...") shi lepra("Are o p*la asta,de doboara orice stalp cu ea
")...shi moshu("v`au shi io,v'au shi io
")
3. cretz shi adonys(gandindu-se amandoi cum de moshu e luat numai dupa o bere shi ceva....
)
4. moshu("shi asha...dupa cum va spuneam....care este...djvbvuhn...@#%...ati inteles oameni buni?") shi dia("aoleu cum iti sta parul....hai sa te mai aranjez nitzel copil mic shi neobrazat...")
5. lepra("bree,ce faci bree?chiar asha,in public,moshule?!") shi moshu("stai mey copile,sa-ti vedem shi noi micul secret
")

2. monk("yeah baby,yeahhh!!Sa vezi ce-ti rup eu kuru`...") shi lepra("Are o p*la asta,de doboara orice stalp cu ea

3. cretz shi adonys(gandindu-se amandoi cum de moshu e luat numai dupa o bere shi ceva....

4. moshu("shi asha...dupa cum va spuneam....care este...djvbvuhn...@#%...ati inteles oameni buni?") shi dia("aoleu cum iti sta parul....hai sa te mai aranjez nitzel copil mic shi neobrazat...")
5. lepra("bree,ce faci bree?chiar asha,in public,moshule?!") shi moshu("stai mey copile,sa-ti vedem shi noi micul secret

- Titina
- Junior Member
1. lulu,monk("eh,cretzule,nu shtii u cine-i misterul aici...hoho!!!da deja nu mai vad bine....hm...bautura asta..."),cretz shi love2
2. matrashita,moshu,lulu..shi chelnerul:)
3. mana lui moshu
4. matrashita shi moshu...Frumoasa shi Bestia :p
5. monk,cretz,love,katzy
2. matrashita,moshu,lulu..shi chelnerul:)
3. mana lui moshu

4. matrashita shi moshu...Frumoasa shi Bestia :p
5. monk,cretz,love,katzy
- Titina
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma