Care forumist(a) are cele mai multe fitze de pe acest forum
Moderator: anjin-san
135 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
I`m With You scrie:Vai ce vocabular.
cine te pune sa citesti? asta pe de o parte. iar pe de alta, prostului trebuie sa ii raspunzi pe intelesul lui. este foarte adevarat ca mi-a trebuit foarte mult timp sa ma cobor la asemenea nivel.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixinho © scrie:cine te pune sa citesti? asta pe de o parte. iar pe de alta, prostului trebuie sa ii raspunzi pe intelesul lui. este foarte adevarat ca mi-a trebuit foarte mult timp sa ma cobor la asemenea nivel.
de fapt am adoptat atitudinea asta tocmai pentru ca EU m-am coborat la nivelul vostru, voi astia care ma tot sugeti de cateva zile! cu baietii (fetele) faini vorbesc pe privat ciufutilor! asa ca sugeti p..a si puteti sa scrieti ce vreti ca eu nu mai intru acilea! eu urasc barfa de aceea v-am luat la p..a!
- nu.conteaza
emilio, daca ejt taren ciocan, intra aici, nu ma f*** la icre in privat. iesi la lumina.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Cutzulache mabucur ca ti-ai mai revenit, dar maintreb de ce nu e banat acest Emilio care isi permite prea multe deja. Acest
e foarte :silly: dupa mine si nu cred ca mai are scapare. :S :j ;h Probabil ca e :gay: ;i ;B :lol:

Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
Bai-x-ule dc altii te injura tu de ce trebuie sa te cobori la un nivel atat de inferior, incat sa te folosesti si tu de limbajul folosit de el.
P.S. : Da mai da-l in "P***A M**I".
P.S. : Da mai da-l in "P***A M**I".
-
Mithos - Junior Member
Buna mithos! Pai,uite,barfele n-au moderator,deci nu e nimeni care sa baneze lichelile astea proaste....de aceea isi fac de cap shi injura ca la usa cortului.
- Catzelusha
piskeshu scrie:Ai grija la inferior ca poate ajunji in ceva lanuri de cereale!
my man!
ps - tre sa astept un download si intre timp si am intrat iar aici, fuck!, si gasesc aceleasi protozoare. a fost pentru ultima oara! :hi:
- emilio
- Junior Member
piskeshu scrie:Ai grija la inferior ca poate ajunji in ceva lanuri de cereale!
Dar imi cer scuze pentru vocabularul meu, greselile provocate de prostia altora si asa mai departe dar conjugarea ta a verbului "a ajunge " mi se pare destul de dubioasa sau ma rog pe jumatate plina de prostie, cat despre lanurile de cereale(ar trebui sa fi putin mai explicit,-a).

-
Mithos - Junior Member
135 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma