Miss FanClub

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

cine ?

Chestionarul s-a închis pe data de Mar Mar 23, 2004 11:53 am

Dia The Koala Bear
3
4%
jane doe
16
23%
Jasmine
4
6%
Nanuka
6
9%
ROXANA
2
3%
Shakti
15
22%
Stormy Lady
3
4%
Superba Oana
8
12%
Wild Rose
12
17%

Voturi totale : 69

Mesajde gabuba » Joi Mar 11, 2004 12:43 pm

ma intreb: oare si la Miss World concurentele se tziganesc cu juriul? :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde bhuttu » Joi Mar 11, 2004 12:57 pm

Nanuka scrie:Mai bine si-asa, decat ca una ca tine..o rokeritza buboasa si slinoasa :bleah:

:z

The message I have entered is too short. I just lenghtened it to more than 10 characters. And tha' good, amigo!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Joi Mar 11, 2004 1:00 pm

Subscriu la ce zice bhuttu.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde memetshot » Joi Mar 11, 2004 1:01 pm

io subscriu ca e deja enervanta....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Joi Mar 11, 2004 1:03 pm

ei bine, eo nu sunt dacord! eo mai vreau!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gabuba » Joi Mar 11, 2004 1:05 pm

ehe, nanukutzi, eu iti zisei ca dupa ce stergi mesajul ala cu zeci de adjective la adresa unor useri cu o anume varsta sa nu mai raspunzi si sa te comporti ca o doamna distinsa (vezi jane doe) . uite ce s-a intamplat daca n-ai vrut sa ma asculti... :)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde CMED13 » Joi Mar 11, 2004 3:48 pm

Nanuko mai nuti mai pune shi tu mintea la cap cu totii cretinii. Daca nu vor sa mai vada pose e treaba lor. Shi tiam mai spus cei care jignesc au problemele lor personale pe care le exprima jingnindute...ceva de primele 4 clase.

Cu toate ca vad ca toti am ieshit al naibei din topic eu totushi zic sa ramie Nanuka shi opinia ei e importanta(shi posele ei). Daca dam afara pe toti cu care nu ne intelegem o sa ramie un group polarizat shi plicticos.
(IMHO)
CMED13

Mesajde Lärägë » Joi Mar 11, 2004 4:23 pm

Adminul nostru care esti pe net,sfinteasca-se Mouse-ul Tau, vie autoritatea Ta
faca-se voia Ta precum in Topic-ul asta asa si pe intreg Forumul,Banul ei cel de toate zilele da-i-l ei astazi si nu ierta greselile ei precum si noi nu iertam prostia ei si las-o sa cada in paranoia si ne izbaveste de prezenta ei.
Amin.
Lärägë

Mesajde Wild Rose » Joi Mar 11, 2004 6:09 pm

In primul rand, nu inteleg de ce va certati atat. Fiecare concurenta este frumoasa in felul ei..
Si-n al doilea rand, vreau sa le multumesc celor care m-au votat (nu ma asteptam), celor care ma vor vota..si celor care nu m-au votat :D

pese: "good luck" jane doe, nanuk, jasmine, oana, shakti, stormy lady, dia, and roxana.. si lasati certurile pentru alta data..pentru ca oricum fiecare este o castigatoare in felul ei.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Tanase » Joi Mar 11, 2004 6:16 pm

Eu tot n-am intzeles ceva...de ce se cearta lumea...ce se castiga? FAptul ca unii au zis ca e mai frumoasa sau mai urata una decat cealalta? Pana la urma e doar un topic cu oarescare succes. Doar nu castiga bmw-uri daca sunt alese miss fanclub. He he....
CA VA SA ZICA MA DEZMINT...nu va mai certati fetelor...si nu va urati succes una alteia ca nu castigati nimic...doar nu e un concurs adevarat nu? Sau e un concurs dar n-ai pentru ce sa te lupti.
Tanase

Mesajde gabuba » Joi Mar 11, 2004 6:55 pm

tu, tanase, tu? :hehe:
eh, tocmai tu care sareai ca oparit cand jane doe isi pusese poze de model, asemeni lu' shakti, acum te dai imapciutor si lingusitor. nu mai meriti efortu'...

oricum , in parsivitatea ta acolo ai dreptate...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Superba Oana » Joi Mar 11, 2004 7:03 pm

mai tanase nu stiu ce sa-ti spun dar pana acum tu ai fost cel mai aprig luptator...si nu mai fi suparat ca isi ureaza succes una alteia ca i-au urat si mandrutei tale...asa ca ...chill out ;e
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Mar 11, 2004 7:52 pm

Tanase , nici nu ma obosesc sa-ti raspund. Nu ma intereseaza parerea ta despre mine...
oricum, poate te intereseaza... eu daca as putea, te-as vota pe tine!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 11, 2004 9:42 pm

pe viitor va rog sa o evitatzi pe Nanuka, iar Nanuka sa ii evite pe cm-isti.
in urma celor scrise pe acest subiect..Nanuk a primit un ban de 14 zile, iar eyewitness o avertizare.

Aliosha scrie:Poate ca bunul nostru prieten Gabriel binevoieste sa "curete" sondajele din moment ce el este amfitrionul acestor evenimente.

done, my Lord !
au fost eliminate clonele si autovotarile.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Mar 11, 2004 9:57 pm

doresc sa-mi redirectionez votul de miss fanclub, de la nanuka catre jane doe, si poati?
multumex frumos.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Lärägë » Joi Mar 11, 2004 11:19 pm

wow,narcisismul era in floare,dupa purificarea sondajului cineva a ramas cu juma' din voturi,cooool,ce impresii proaste mi-au lasat une...
Lärägë

Mesajde CMED13 » Joi Mar 11, 2004 11:28 pm

Moshule nu inteleg exact ce a facut ea rau. Ca sa laudat, sau shia pus opinia......ce sa intimplat cu libertatea de expresie. Intrun loc democratic opiini diferite nu se shterg sau persoanele nu sunt inchise(ban). Inteleg ca a enervat pe citva.....SHI CE??? Credeam ca e normal in societate sa avem neintelegeri? Shi chiar asha sa ajuns ca sa taiati voturi deja puse?? Suparati etc inteleg dar indica un nivel de immaturitate groaznica din partea ta.... Sau cel putin cred ca meritam o explicatie pt ce ai facut??
O sa muriti de plictiseala daca taiati pe toti care nu sunt de acord cu micul vostru "Group"
In My Humble Oppinion.

PS este vreun mesaj horibil pus de ea care a fost sters shi de asta a primit bocancul?
CMED13

Mesajde proXtu » Joi Mar 11, 2004 11:38 pm

poate era bine sa se poata vota si pentru locu' 2 shi 3... ca sa putem vota cat mai multe :lol:
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Lärägë » Joi Mar 11, 2004 11:42 pm

wow se vede ca unii nu intelege despre ce altii vorbeste.Au fost eliminate clonele si autovotarile,ceva nu-i clar?adica fata pe langa faptul ca s-a votat a mai folosit si clone(stii ce-i aia clone?)libertate de expresie ce legatura are?esti normal sau american?a falsat sondajul se numeste sabotaj si inselaciune agravata,scaunul electric o asteapta [-o [-o

later:nu-i frumos sa-ti modifici mesajul fiindca suntem legati in serie,trebuia sa-ti dau quote CMED ;f
Lärägë

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 12, 2004 12:35 am

pt. nanuka au votat urmatorii :CMED13 darkshines PhutreGuy Regina Matrashita tre vali = 6 voturi

darkshines...si-a retras votul. inca nu i l-am retras. ma gandesc daca e corect sau nu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde CMED13 » Vin Mar 12, 2004 12:37 am

Stai shi tu la locul tau fato, nu vorbeam cu tine. Vorbeshti sa te afli vorbind. Tiai pus poza sa te lauzi shi tu asha ca am putin respect pt tine ca femeie dar mult ca curvulita. Nu mai pupa atata pe mosh in fund. Stiu ca multi din voi sunteti prieteni shi traiti prin jignirea altora.
Ce vrei sa spui cu asta "Normal sau American"? Daca e o timpita incercare a ma insulta fii cuminte am 32 ani shi am futut multe timpite ca tine la viata mea. Gura mare....shi gitul adinc.

Moshule ca sa dovedesthy ca sa autovotat....imi inchipui ca ai vazut IP address shi era la fel pt mai multe voturi......daca asta e cazul bine. a meritato.....dar daca asta a fost o scuza....welll e conshtienta voastra. Insa ma simpt prost pt ea caci totusi daca te uiti la mesajele ei inaintea atacurilor userilor era o persoana destul de buna.
Ca sa clarific pt Moshu...glumeam un pic cu treaba de "freedom of speech" caci e prea tentabil sa irit membri mai debili insa mam referit in general....nui nevoie sa dam lumea afara daca numai au spus ceva care nea suparat.
CMED13

Mesajde CMED13 » Vin Mar 12, 2004 12:40 am

Ok, multumesc....nu conteaza...stiu. Dar apreciez raspunsul care lai dat.
CMED13

Mesajde Lärägë » Vin Mar 12, 2004 12:44 am

CMED13 scrie:Stai shi tu la locul tau fato, nu vorbeam cu tine. Vorbeshti sa te afli vorbind. Tiai pus poza sa te lauzi shi tu asha ca am putin respect pt tine ca femeie dar mult ca curvulita. Nu mai pupa atata pe mosh in fund. Stiu ca multi din voi sunteti prieteni shi traiti prin jignirea altora.
Ce vrei sa spui cu asta "Normal sau American"? Daca e o timpita incercare a ma insulta fii cuminte am 32 ani shi am futut multe timpite ca tine la viata mea. Gura mare....shi gitul adinc.

cred ca o ajungi din urma pe cumetra nanuka domnule gospodar stimabil CMED13 :u apropo de stergerea voturilor,nu s-a bazat pe IP ci pe Horoscop ;w
Lärägë

Mesajde CMED13 » Vin Mar 12, 2004 1:02 am

[quote="Da_Game"]cred ca o ajungi din urma pe cumetra nanuka domnule gospodar stimabil CMED13 :u apropo de stergerea voturilor,nu s-a bazat pe IP ci pe Horoscop ]

Mai cred ca iti dai seama ca pt mine nu conteaza ce crezi tu de mine sau de unde am so ajung pe Nanuka. Insa imi place Hipocricia(spelling?) de aicea...cei care bat cel mai mult din gura shi piept cu insulturi...cind sunt insultati inapoi tot ce pot oferi e "vai vai ai sa fii dat afara". intro voce cuminte. Adica daca insulti pe cineva fii gata so shi primeshti.

Dar acum haideti copii sa contiuam concursul shi sa nu mai Pierdem timpul cu mesaje insultatoare. Nu e bine pt inima, creshte tensiunea singelui....and gosh darn it cu toate ca ma enervati tot timpul imi place de voi. :t
CMED13

Mesajde tre » Vin Mar 12, 2004 1:07 am

moaa ce cacat ba frate... mare de tot si mirositor. naspa treaba cu votarile astea sa mor eo, si la toamna o sa ne miram cu totii c-a iesit iar pesedeu'....

nanuko fuarte urat ai facut c-ai votat cu clone, sa muara franta ;(. totusi eu nu-mi retrag votu' c-am votat look si nu atitudine.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Mar 12, 2004 4:13 am

Tanase scrie:CA VA SA ZICA MA DEZMINT...nu va mai certati fetelor...

Te supraevaluezi...
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Vin Mar 12, 2004 9:21 am

CD cat esti tu... nu cumva e si asta vreo clona?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde I`m With You » Vin Mar 12, 2004 11:46 am

Jane Doe,e super Frumusica... Sa nu interpretatzi greshit kiar daca sunt fata...Imi dau si eu cu parerea...E o fata scumpica.Pe locul 2,ar fi NANOOKY,iar pe 3.WILD ROSE
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde shakti » Vin Mar 12, 2004 5:23 pm

don t hate me....
shakti

Mesajde Wild Rose » Vin Mar 12, 2004 5:35 pm

shakti , poza aia cu mine e de acum 2 ani deci.. ai putea sa o stergi de acolo? :D
---
Wild Rose
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma