Comentarii impertinente la subiectul de interpretare
Moderator: anjin-san
Da tu, nocturno, nu canti?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
io cant numa in doo situatzii, de fericire, cant imi maresc ashtia salaru shi se termina revizia tehnica la apa calda, shi de suparare, cant se scumpesc tzigarile. cam atat. shi tzinand cont de faptu ca de azi se scunpesc tzigarile, num mai ramane decat sa cant. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
Total offtopic: am fost mai devereme pe acasa sa-mi schimb pantalonii, si ce crezi? La chiosc tot pretul ala vechi era la tigari! O intreb pe aia, pai nu sau schimbat preturile? Ia zice: da, da cu pretul vechi le-am luat, cu pretul vechi le dau! Era sa-mi cada sapca din cap si banii de la ciorap cind am auzit asta. cred ca era nebuna!!
In alte ordine de idei, imi faci si mie o melodie cum ia facut annie lu gabitzu? pliiiis? ca scorpy a zis nu. cica nu stie cintece porcesti, cu toate ca eu nu i-am cerut asa ceva!
In alte ordine de idei, imi faci si mie o melodie cum ia facut annie lu gabitzu? pliiiis? ca scorpy a zis nu. cica nu stie cintece porcesti, cu toate ca eu nu i-am cerut asa ceva!
-
bre alexe, shezi domol, ca io inca traiesc in evul mediu indepartat privind cu sperantza spre cretacicu shi jurasicu infloritor ce ma ashteapta shi pe mine, maine-poimaine, daca o da domnu. io n-am bre noroc de tehnici, microfuane shi alte alea, in cel mai rau caz pot ca sa-tz trimet prin poshta nishte benzi dalea de magnetofon, pe care io le numesc documente istorice, ca pe vremea aia aveam voce, inca nu ma apucasem de fumat, shi o cantam paia cu "o ratzushca sta pa lac, mac, mac"
sau, in cel mai bun caz pot sa-tz trimet o inregistrare pe caseta audio daia veche, prafuita shi uzata pe care au fost inregistrate de-a lungul vremii ais of beis, maical gecson, genius, andre, bambi shi treisudeste. nu e musai sa ai casetofon, la vocea mea poa sa fie shi o rajnitza denumit pompos casetofon.
deci, cum ar fi mai bine?

deci, cum ar fi mai bine?
-
*lol*, mi-ai amintit de casetofonul pe care il aveam eu cind eram pe post de sitar, la o fabrica de soia. Pe atunci ascultam men without hats si journey. frumoase amintiri.
Revenind la propunerea ta, avind in vedere ca nu ai posibilitati tehnice (dar vad ca de bunavointa nu duci lipsa), m-am razgindit: dar ar fi fenomenal de bine daca imi poti trimite o acadea supta pe jumatate, niste roshii in bulion de casa si o periutza de dinti.
Chestia cu bucata sonora o lasam pentru mai tirziu, cind o sa aiba gabitzu banii lui si o sa te poata tzine in puf si ciocolata roz + dividiuri si alte scule elementare pentru acest mileniu. :yD
Revenind la propunerea ta, avind in vedere ca nu ai posibilitati tehnice (dar vad ca de bunavointa nu duci lipsa), m-am razgindit: dar ar fi fenomenal de bine daca imi poti trimite o acadea supta pe jumatate, niste roshii in bulion de casa si o periutza de dinti.
Chestia cu bucata sonora o lasam pentru mai tirziu, cind o sa aiba gabitzu banii lui si o sa te poata tzine in puf si ciocolata roz + dividiuri si alte scule elementare pentru acest mileniu. :yD
-
raraidracu de uameni rai. cum mia taiat ei mie elanu artistic.
roshii in builon de casa este exclus, productzia in ultima vreme e sub orice critica de infecta, da' pot satz trimet in schimb nishte cartofi noi, care acuma is vechi fiind de anu' trecut, periutza de dintzi am una care num mai trebe da' spal pantofii cu ea, daca o vrei ie a ta, shi ma angajez so impachetez frumos shi sa scriu fragil pe pachet ca sa ajunga intacta, acadeaua nush la cetz mai trebe ca duar itz trimit periutza de dintzi.
bine mah, cu interpretarea pe alta data, cand o fi, o sa-tz trimet io o invitatzie la concertu meu de debut de la atheneu.
roshii in builon de casa este exclus, productzia in ultima vreme e sub orice critica de infecta, da' pot satz trimet in schimb nishte cartofi noi, care acuma is vechi fiind de anu' trecut, periutza de dintzi am una care num mai trebe da' spal pantofii cu ea, daca o vrei ie a ta, shi ma angajez so impachetez frumos shi sa scriu fragil pe pachet ca sa ajunga intacta, acadeaua nush la cetz mai trebe ca duar itz trimit periutza de dintzi.
bine mah, cu interpretarea pe alta data, cand o fi, o sa-tz trimet io o invitatzie la concertu meu de debut de la atheneu.

-
bad bad Annie misto, vocea ti-au laudat-o altzii destul, eu te laud pentru accent.
E foarte bun, si asta nu vine doar de la mine ci de la catziva englezi get beget care au precizat la cuvintele Stop si Before un accent american, in rest usor accent englezesc.
La seasons in the sun accent nedefinit
E foarte bun, si asta nu vine doar de la mine ci de la catziva englezi get beget care au precizat la cuvintele Stop si Before un accent american, in rest usor accent englezesc.
La seasons in the sun accent nedefinit

Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
nu stiu ce voce ai...ca nu se aude nimic in melodia aia. ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Jos palaria pt bad bad annie. Are o voce super, iar de interpretat, interpreteaza remarcabil. Gasesc vocea ei peste majoritatea vocilor din industria romaneasca, care obisnuite cu play-backul si cu exces de delay sau reverb, falseaza grav cand vine vorba de cantat live. Bravo bad annie. Nota 10
O alta voce care mi-a placut destul de mult, este acea a lui depechmind. Nu are ea aceasi capacitate de interpretare ca si bad bad annie, dar are un timbru tare simpatic, o voce sensibila. Frumos depeche. Ai ales si melodii misto.
O alta voce care mi-a placut destul de mult, este acea a lui depechmind. Nu are ea aceasi capacitate de interpretare ca si bad bad annie, dar are un timbru tare simpatic, o voce sensibila. Frumos depeche. Ai ales si melodii misto.
-
SatyR - Junior Member
whatever, compozitia imi suna mai degraba a improvizatie...(incearca sa compui de la simplu la complex, ca sa obtii o linie mai clara)...
in afara de aceasta mica critica, am doar cuvinte de lauda pt. tine... :B
abia astept piesa completa de care ziceai...
in afara de aceasta mica critica, am doar cuvinte de lauda pt. tine... :B
abia astept piesa completa de care ziceai...
-
7vies - Junior Member
Moshule.....a zis mama ca nu cantzi mai bine ca mine *p si sa nu mai fi trista, ok?
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Va multumesc pentru aprecieri.
k@tzy ...e prea greu Avril. Nu pot.
Mtz...mai baga tu o piesa...si bag si eu in replica
k@tzy ...e prea greu Avril. Nu pot.
Mtz...mai baga tu o piesa...si bag si eu in replica

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
foarte dragutz k@tzy
cred ca asa-i cantzi bursucului noaptea la culcare...sa adoarma
cred ca asa-i cantzi bursucului noaptea la culcare...sa adoarma

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma