Intalniri forumiste sezonul 2004-2005

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cutuma© » Mie Iun 16, 2004 9:45 am

ce-am avut de zis legat de sambata am zis pe privat, nu tzin in mod deosebit sa spal rufele in public, dar tzinand cont de anumite lucruri imi cer shi aici scuze fatza de cele 3 fete pentru atitudinea shi comportamentul pe care l-am avut. Pe viitor trebuie sa vedem cum facem ca sa se simta toata lumea bine....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde baixinho© » Mie Iun 16, 2004 10:29 am

exact cum a zis vali pe forum dupa o discutie intre mine si dana: la intalnirile forumiste participa NUMAI forumisti. iubitii, iubitele, prietenii, sotiile, amantele - toate aceste persoane pot indura cateva ore absenta consortului/consoartei. evident, exista si exceptii, numai ca aceste exceptii sa nu devina o obisnuinta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Iun 16, 2004 10:36 am

bre da cazu de asara lantalnire, se pune ca fu forumista ca nici raducu nici sumu nu ie forumisit"???
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Wild Rose » Mie Iun 16, 2004 11:48 am

Aliosha.. m-am saturat sa tot explic aceasi chestie dar totusi, sa clarificam ceva: Am venit pentru ca am fost sunata (cu 2a ore inainte) si invitata. Despre aceasta intalnire s-a vorbit si sambata trecuta, in Fire. Chiar si bunul tau prieten Baluba mi-a dat mesaj sa-mi comunice ca ne vedem sambata la Ruine...
Oricum, Baixu are dreptate. Aceasta conversatie n-ar trebui sa aibe loc pe forum, ci intre 8 ochi (sau mai degraba 6) ..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 27, 2004 10:13 am

Dupa cum spunea si Wild Rose...ieri a avut loc o mica intalnire. Ea,eu si Fly! aka Fr@ctured aka Lil^Angel.

Locul : Segargea
Timpul : incepand cu orele 17

Fly! este o persoana tacuta, timida si putin morocanoasa. Cred ca eu si Wild am speriat-o...prin showul pe care l-am facut. (adica...am vorbit numai prostii, ne-am dat palme, ne-am jucat cu omuletzii ~p )
Fly! la inceput nici nu a dorit sa manance clatite cu noi, motivand ca ea nu obisnuieste sa manance in oras. "daca imi trebuie ceva...imi fac acasa ! ".
Pana la urma s-a lasat covinsa...si tot pana la urma...schitza cate un zambet la ceea ce faceam eu cu WR.
Totusi sa stiti ca in morocanosenia ei...Fly! este o persoana simpatica. Am discutat cu ea despre avioane, despre proza lu' Bacovia si alte chestii de mare cultura. :rolleyes:
La sfarsit am fost s-o duc in fatza Postei Titan, de unde trebuia s-o ridice cineva care nu mai venea...iar Fly! s-a speriat foarte tare, crezazand ca s-a pierdut. ~)
Pai cam asta este rezumatul.

--------

Am hotarat cu Wild Rose sa facem o masa mare la Segarcea...masa de 6 persoane in separeu. D'aia unde mancam 3 fripturi de persoana si bem 4 kile de vin....si la sfarsit suntem toti ca la celebra intalnire de asta iarna din Cafeneaua Actorilor.
Hades...strange bani...sa ai macar 300 k pe tine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Dum Iun 27, 2004 10:19 am

bre , titlu la tredu asta "intalniri fomiste" ie la plesneala sau ala care-l facu fu chiar fomist mancand ru-ul
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 27, 2004 10:32 am

cred ca a facut zoso o gluma ! :p

later : da, chiar zoso a fost. "Thread edited by zoso on 06-06-2004 at 08:08."
hai ca am corectat. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde F|y! » Mar Iun 29, 2004 4:28 pm

Da, s-a intamplat si marea minune... pe 26.06.2004 m-am gandit ca ar fi frumos sa merg la o mica intalnire forumista, daca tot am ajuns si pe la Bucuresti. :) Am avut onoarea si, in acelasi timp, placerea sa il cunosc pe Gabriel aka Oribilul Mosh, cu care m-am intins la povesti despre Bacovia, Blaga si Macedonski. Wild Rose a fost o dragutza ca si pana acum si m-a luat din Mall cu masina... dupa ce ne-a lasat soferul intr-o intersectie, habar nu am unde (la cat am umblat eu prin Bucuresti... :P ), Alinuzza a constat cu stupoare ca mai trebuia sa mergem; dupa ce am facut cativa pasi si am intrebat in stanga si in dreapta, am decis sa luam un taxi pentru a nu-l lasa pe OM sa astepte. Zis si facut! Dupa lupte seculare am ajuns la restaurantul unde trebuia sa ne intalnim si cu Gabi, care s-a lasat putin asteptat... Te iertam, te iertam.. :) Gabi mi s-a parut un tip foooooarte vesel si hazliu, m-a cam luat drept DEX de cate ori scotea cate un cuvant... :)) Eu nu am prea luat parte la discutie, dupa cum spunea Gabi, sunt mai timida, insa mi-a placut sa stau si sa ii ascult povestind tot felul de chestii! :)
Va pup pe amandoi, Alina si Gabi, chiar m-am simtit bine in compania voastra si va astept pe la Deva. Daca voi m-ati dus la clatite, eu va duc la zbor :)

:kiss: all!
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde dark_soul » Lun Iul 05, 2004 3:57 pm

putina atentie..anunt: maine, la ora 5, la ruine va fi o mini intalnire forumista, cu mine si cu shaki...daca mai vrea careva sa vina ne gasiti acolo, sau trimite-ti pm-uri! iar pentru cine nu vrea sa ne vada... stay away! (aviz amatorilor) ;m
prea multe defecte si doar o viata
dark_soul
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Iul 05, 2004 4:00 pm

maine o sa ma intalnesc cu Livione si cu piskesu sa le dau premiile la concursul CE Portugalia 2004. cine vrea sa fie de fata, este primit cu bratele deshise.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Iul 05, 2004 4:01 pm

bun, si cine merje maine la ruine si nu vrea sa va vada ce face?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde SOD » Mar Iul 06, 2004 10:37 am

pai mergem si stam colosha la zona "micul cel bun si gustos" ca sa nu ne vada careva si sa vina dupa autografe.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 06, 2004 10:40 am

eu nu vin la La Ruine ca ma bate SOD. as vrea sa o intalnesc pe Shaki si dark soul...dar nu pot veni la La Ruine. ~(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Iul 06, 2004 10:41 am

asha sa faci, ca daca te vede Sod, chiar ca te bate.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde piskeshu » Mar Iul 06, 2004 10:44 am

Baicsule, s-a inventat teleportarea sau vii azi la Cluj? :o
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Mie Iul 07, 2004 8:09 am

A fost si intalnirea forumista...
Au venit: dark_soul cu Sylvia, o prietena (nu e forumista), Shakti, Tanase, MihaiMOF. Mi-a placut de Mihai, baiat inteligent, pacat k a plecat primul. I-am mancat toate pateurile Mishei... sper k nu s-a suparat pe mine :). A fost o intalnire dragutza. Cel mai mult am stat La Ruine eu cu Shakti (Shaki si Shakti... sa nu ne confundati... pe forum i mean, din cauza asemanarii de nick-uri :)). Shakti e o fata foarte simpatica, am vorbit mult despre betziile noastre, prieteni si ce face ea in facultate :yD. De asemenea, trebuie sa remarc ce prietene finutze si de bun simt are Misha. Mi-a lasat o impresie foarte buna Sylvia. :)
edit: pana in ultimul moment l-am ashteptat pe Piskeshu, dar n-a venit... ce dezamagire :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Mie Iul 07, 2004 8:14 am

Shaki, tu te-ai imbatat? Stai linistita ca tot vin io candva!
piskeshu
banned

Mesajde baixinho© » Mie Iul 07, 2004 9:06 am

de-acu nainte voi scrie despre intalnirile forumiste de la biblioteca.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 07, 2004 9:13 am

Ia sa mai scriu si eu cate ceva pe aici.

Si ieri si alaltaieri m-am intalnit cu forumistii numiti Decret,Aliosha si Superba Oana.De fiecare data am luat masa impreuna (nu stiu unde am dus-o). Am servit masa (nu stiu cui) fie in KFC Cora, fie la Arena, fie acasa la Aliosha.
Ieri a venit si un prieten d'a lu' Aliosha, numit Dinescu Radu. Tre' sa remarc ce prieten finutz si de bun simtz are Aliosha. Bea bere cu cola, mananca salam de vara si se crede comandantul flotei intergalactice. (bine...nu tre' sa va miratzi...seful galaxiei este automat si comandantul flotei intergalactice).
A...si am vorbit la telefon si cu forumistul numit Cruela.
eu : "ce faci , Irina ? tatal lui Dorel la telefon ! "
ea : "da, Moshule ! ce faci ? "
A...si Decret sta pana la 12 noaptea cu noi, el care la 10 seara era demult in pat.
edit : pana in ultimul moment am ashteptat-o pe nocturna, dar n-a venit... ce dezamagire ~(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iul 07, 2004 9:15 am

fusei cu pishcheshu in cluj, sh-am pierdut trenu. *p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde piskeshu » Mie Iul 07, 2004 9:18 am

Asta am vrut sa zic shi io ca nu puteai fi in doo locuri deodata! :D
piskeshu
banned

Mesajde shakti » Mie Iul 07, 2004 10:44 am

eu stiam ca o intalnire presupune cel putin 2 oameni , se pare ca ptr mosh nici 5-6 nu sunt suficienti... iti multumim ca ne ai impartasit intalnirile tale cu aliosha si cu oana si poate ne inveti si pe noi cum putem sa iti fim pe plac cu intalnirile.
P.S. a fost super ieri ...si dc tot a venit vara , de ce sa nu ne intalnim mai des la o bere...

shaki poate vine si stef ca sa poti sa bei:D
don t hate me....
shakti

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 07, 2004 10:47 am

shakti...nu inteleg de ce te iei de mine ! nu am voie sa scriu ca ma vad cu Aliosha , Decret sau Oana ?
suntem 4 forumisti....ne-am intalnit...eu zic ca e intalnire forumista...
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde shakti » Mie Iul 07, 2004 11:02 am

daca faci baza de shaki pentru ca a scris pe forum de intalnirea de ieri...
chiar ai scris la mishto ...poate ca nu ti dai sema ce faci
don t hate me....
shakti

Mesajde baixinho© » Mie Iul 07, 2004 11:15 am

exista pemee, exista si yahoo messenger, exista si porumbei calatori. ia abuzati putin de ele (de variante, adica). daca aceste posturi ar fi fost scrise acum o saptamana se dadeau cel putin doua avertismente.
ANTI

baixinho©

Mesajde catharsis » Dum Iul 18, 2004 7:12 pm

maine vine subsemnatul catharsis prin bucuresti pt un consult ce ar putea duce la o operatie. ideea e ca s-ar putea sa aiba timp de o intalnire cu cativa forumisti prin jurul orelor 13-14, asa ca daca va intereseaza vb cu matrasita, mosul sau cu mine la 0744-531425
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde whatever » Mar Iul 27, 2004 9:24 pm

asta poate nici nu e intalnire, dar oricum vroiam sa zic ca m-am intalnit cu o fata foarte draguta pe nume Andreea, aka Shakti. Ne-am cunoscut noaptea pe la 1 pe strand la baute :D si azi iar ne-am intalnit la un prieten acasa. Andreea, vezi sa mai vii p`aici pe la inceputul lui august, stii tu de ce :D
whatever

Mesajde vali » Mie Iul 28, 2004 7:59 am

in weekend, cine vine la intalnire la sighisoara?
some people deserve to die
vali

Mesajde baixinho© » Dum Aug 01, 2004 10:32 am

zilele trecute a avut loc o intalnire forumista la care au participat urmatorii: Necko, danone, aphextwinz, Neatza, wwritza si ultimul pe lista cu voia dumneavoastra. pana am ajuns eu acolo nu stiu ce s-a consumat, dar dupa aterizarea mea la Bucegi (restaurantul, nu muntii) s-au servit multi cartofi prajiti cu multa carne, 200 mililitri bitter, extrem de multe beri tuborg si cam atat. a fost misto. am vazut-o prima data in viata mea pe wwritza, care facuse o vizita la dentist.
ANTI

baixinho©

Mesajde vali » Lun Aug 02, 2004 6:57 am

zilele trecute a avut loc o intalnire forumista la care au participat urmatorii: eu cu korn bitch, de 2 ori, odata la cetate si odata in tren. a facut 18 ani, arata mai delicios; eu cu stefan, de 2 ori la rustic
some people deserve to die
vali

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma