Akcent

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: CATA BUNA INTENTZIE!

Mesajde Vixxen » Sâm Mar 02, 2002 2:36 pm

Initial trimis de MIKAELLA
Am observat ca suntetzi plini de bune intentzii...BRAVO VOUA!!

nopai cum altfel? ce, numa altzii sa cante shi sa joace?
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Mesajde Kryszti » Sâm Mar 02, 2002 7:31 pm

Fac pariu ca daca face fiecare o strofa aici si mai "perie" Duta produsul final, in doua saptamani iese hitu' mai ceva ca ti-am promis de accent...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

:))

Mesajde MIKAELLA » Sâm Mar 02, 2002 9:44 pm

Bai ,suntetzi chiar fraieri daca nu o acetzi ,pe bune!
Mai am si eu nishte pile...si se face...:)))))))))))
MIKAELLA
Junior Member

Mesajde Vixxen » Dum Mar 03, 2002 1:49 pm

Initial trimis de Kryszti
Fac pariu ca daca face fiecare o strofa aici si mai "perie" Duta produsul final, in doua saptamani iese hitu' mai ceva ca ti-am promis de accent...

da bai! cine/i face propunerea? Kryszti, sa vezi ca in cateva saptamani ne vedem la televizor!!!
huh!am vazut retrospectiva reactorului de la atomic in dimineata asta. saptamana a inceput bine: Sexxi, hiq si ashtia din titlu! frrrrrumos! m/au impresionat for the 5 minutes i could endure...

copilu' Danutz vorbea serios?
Vixxen
Junior Member

UAUUU!!!

Mesajde baiatu » Dum Mar 03, 2002 7:39 pm

SUNT TARI FETELE DE LA AKCENT :D :D :D :D :D
baiatu

Mesajde Kryszti » Dum Mar 03, 2002 9:19 pm

Crezi ca e bine sa imi iau un luc ca nick ( ;k ) ?!
Mikaela, tu cu pilele tale, help!!!

Danutz e un terminat... Iar baiatu... nici in gluma nu trebuie sa folosim cuvintele "accent" si "parere buna" in aceleasi 10 minute...

Ne vedem la televizor! :hehe: :hehe:
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Trmite-ti si mie o copie...

Mesajde Aurolacul » Lun Mar 04, 2002 12:11 am

Crezi ca e bine sa imi iau un luc ca nick ( ;k ) ?!
Mikaela, tu cu pilele tale, help!!!

Danutz e un terminat... Iar baiatu... nici in gluma nu trebuie sa folosim cuvintele "accent" si "parere buna" in aceleasi 10 minute...

Ne vedem la televizor! :hehe: :hehe:

Sa mor eu daca nu ar trebuii sa faceti si asta man. Sunut chiar serios, hai ca va ajut cu lirice, si Mikaella cu pilele, ei poate sa combina cu ceva case de discuri, si pinG! Sunteti la televizor.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Vixxen » Lun Mar 04, 2002 12:28 pm

wow! lipsesc de acasa o zi shi voi copii faceti numai minuni!
imi iau costum de latex azi shi ma duc la aerobic sa get in shape
uhuhuh!:D
i looooove nick! da zic ca are prea putine lanturi...tu sa mai pui ceva...
Vixxen
Junior Member

O MICA IDEE!!

Mesajde MIKAELLA » Lun Mar 04, 2002 2:56 pm

Am o mica idee pentru viitoarea ta freza....ceva in genul nick,dar multicolora cu varfuri argintii.....:)))))))))))))))))))))))))))
LOLOLOLOL
MIKAELLA
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Mar 04, 2002 3:04 pm

Ochelari de soare, alea-alea!?
Fata de smecher d'ala de pare ca le stie pe toate?!
Camasa inflorata a la Cristi enache?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Vixxen » Lun Mar 04, 2002 4:54 pm

da io ce sa pun pe mine fratilor? sau sa intreb mai bine ce sa nu pun? uite, m/am gandit la ceva stil kylie minogue dar mai ca la noi asha...cu ceva ciucuri shi neshte paiete...imi agatz shi ceva shuvite di par de plastic (roz sau verde altfel nu discut!) printre moatzele naturele...
da, mai Kryszti, tot n/am convenit asupra titlului. akush bate producatoru la usha shi noi suntem nepregatitz!
nu draga, nu vrau kamashi inflorate, noi avem bun gust. io propun imitatie ieftina de satin...galben, mushtar, roz sau mov, ghiul! neaparat! pantaloni albi! nu discutam aici! sosete asortate la camasa sau albe! pantofi de lac...colour of ur choice
Mikaella are dreptate, baga nishte varfuri argintii...
Vixxen
Junior Member

Re: Akzent 4 dar prosti

Mesajde akcentutza » Mie Mar 06, 2002 9:26 am

Initial trimis de Andrei2
Mai, fiti mai fetelor serioase...aia e formatie? Ultimii hip-hoperi sunt mai buni decat ei. 4 kk-ti dansand stupid...parca ar fi un remake al dansului din 80..cu niste versuri idioate facute pt pustoaice ce abia au invatat sa tina mouseul in mana...si ala brunetu are o fata si niste versuri de spus de nici nu-l mai injur ca mi-e mila de el..
so...kk-t de melodie, kk-t de trupa...iara daca astia au succes...ma pish, imi fac si io formatie

Eu nu intzeleg ce ai tu cu Akcent...atata akcent in sus akcent in jos akcent e asha...akcent....akcent...akcent...akcent...nu zic cum ca muzica lor ar fi grozava...dar daca stai sa te gandeshti sunt atatea formatzii pe piatza romaneasca care sunt kiar de kkat... daca ei au reushit sa se afirme...muzica buna... proasta..nu conteaza...important e ca au reushit...comerciala..ca toate celelalte...crezi ca in nashparlia asta de tzara o sa se ridice vreodata o formatzie la standard internatzional...?????asha tzara asha artishti...

shi daca tu crezi ca eshti mai bun ca ei..de ce draq nu-tzi faci shi tu formatzie cum te lauzi atata???
akcentutza
Junior Member

Re: bleah.....

Mesajde akcentutza » Mie Mar 06, 2002 9:33 am

Initial trimis de scorpyuta
mah pe mine ma roade o kestie.cat le-o luat sa gaseasca asha versuri inteligente?shi cam cat timp au petrecut in sala...sa exerseze coregrafia asta jalnica cu care se prezinta?(prezentza scenica varza!)...ajtia sunt kiar deplorabili...animalx aia macar se mai sparg in figuri cu ceva miscari mai rezonabile da astia...sunt kiar varza.pe bune acuma eu una le plang de mila....oricum cota de audientza o sa le creasca...nu de alta da fetele sunt limba dupa fatalai machiatzi shi imbracatzi dupa ultima moda cu fitze de baietzi cool in cap,categorie in care se incadreaza shi mai sus numitzii...oricum nu o sa ma vedetzi pe mine ,niciodata!,cumparand akcent!and i mean NEVER!La impins tomberoane ...... poate....
La muzik ................in nici un caz.....

Stai ca nu prea am intzeles...Cine draq te-a rugat pe tine sa cumperi Akcent?:confused:
*** the ones who know nothing about fame haven't lived...***but there is time to reconsider*****
akcentutza
Junior Member

Re: Re: bleah.....

Mesajde Kryszti » Mie Mar 06, 2002 10:50 am

Initial trimis de akcentutza
Stai ca nu prea am intzeles...Cine draq te-a rugat pe tine sa cumperi Akcent?:confused:

Iata... Iar a venit cineva care si-a facut un cont, da doua-trei mesaje pro accent si dispare....
Acent e cea mai penibila si mai odioasa creatie din istoria muzicii romanesti! Manelele alea nenorocite aveau o identitate a lor (era muzica tiganeasca) si erau multi, dar astia au ajunns "mari" doar ca avea ala pile, nu?!

O sa-mi schimb semnatura in "anti-ackent"
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Re: Re: Re: bleah.....

Mesajde akcentutza » Mie Mar 06, 2002 7:12 pm

Iata... Iar a venit cineva care si-a facut un cont, da doua-trei mesaje pro accent si dispare....
Acent e cea mai penibila si mai odioasa creatie din istoria muzicii romanesti! Manelele alea nenorocite aveau o identitate a lor (era muzica tiganeasca) si erau multi, dar astia au ajunns "mari" doar ca avea ala pile, nu?!

O sa-mi schimb semnatura in "anti-ackent"

in primul rand akcent nu se scrie ackent...sau acent...shi ur signature...nu shtiu cum s-a nimerit nu shtiu cum s-a potrivit...ca la noi prostia e la putere...aici aveai dreptate...macar aici..dar sa nu crezi ca ma refer la muzica de pe piatza...ma refer la persoanele care o critica asha de dur...odioasa...cam dur cuvant pentru a descrie nishte baietzi care incearca sa se afirme...upssss!!!!au reushit spre deosebire de multzi altzii..asta se poarta...putzini cunosc dar acei putzini nu reushesc sa se opuna parerii celor multzi...
shi te rog nu-i compara cu manelishtii!alea sunt odioase!!!!:rolleyes:
*** the ones who know nothing about fame haven't lived...***but there is time to reconsider*****
akcentutza
Junior Member

Re: Re: Re: Re: bleah.....

Mesajde Kryszti » Mie Mar 06, 2002 7:18 pm

in primul rand akcent nu se scrie ackent...sau acent...shi ur signature...nu shtiu cum s-a nimerit nu shtiu cum s-a potrivit...ca la noi prostia e la putere...aici aveai dreptate...macar aici..dar sa nu crezi ca ma refer la muzica de pe piatza...ma refer la persoanele care o critica asha de dur...odioasa...cam dur cuvant pentru a descrie nishte baietzi care incearca sa se afirme...upssss!!!!au reushit spre deosebire de multzi altzii..asta se poarta...putzini cunosc dar acei putzini nu reushesc sa se opuna parerii celor multzi...
shi te rog nu-i compara cu manelishtii!alea sunt odioase!!!!:rolleyes:

Uite o lista cu baieti care incearca sa se afirme: Luna amara, DN1, baba novac, destin balcanic, verso, emil, ipr etc.
Nici unul dintre ei n-a lucrat l acontact sa isi faca trupa si sa beneficieze de toate pilele lumii... Asa ca au iesit in fat akkcent!
Asa ca nu ne mai vorbi tu despre baieti care se afirma.
Si daca tot faci distinctia intre cei care cunosc si cei multi, cum se face ca esti in a doua categorie?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde ckride » Mie Mar 06, 2002 8:22 pm

peisaju muzical de la noi era sub orice critica, da cand au iesit si astia am zis ca ma spanzur
ckride
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Mar 06, 2002 8:26 pm

Nici nu e cazul sa facem comparatii cu manelistii aici. Akcent (sau cum naiba se scrie, ca parca mai si conteaza, io stiu ca accent e corect so shove it!) nu cred ca au facut prea mult pentru afirmarea asta, din moment ce un singur membru are cat de cat tangente cu activitatea muzicala, restul fiind fotomodele, nu poti sa zici ca s-au chinuit baietii astia.
Sunt exemplul tipic e formatie facuta pentru bani cu un hit care sa sparga toate top-urile si care sa dispara la fel de subit cum a aparut.
si vezi ca prin carti, cei multi = prostime, si spiritul asta de turma n-a ajutat pe nimeni niciodata, asa dispar originalitatea si apare acea "matrice"
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Mie Mar 06, 2002 8:40 pm

Initial trimis de neamtzu
peisaju muzical de la noi era sub orice critica, da cand au iesit si astia am zis ca ma spanzur

Multam de sustinere. Subscriu
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: bleah.....

Mesajde akcentutza » Mie Mar 06, 2002 9:49 pm

Uite o lista cu baieti care incearca sa se afirme: Luna amara, DN1, baba novac, destin balcanic, verso, emil, ipr etc.
Nici unul dintre ei n-a lucrat l acontact sa isi faca trupa si sa beneficieze de toate pilele lumii... Asa ca au iesit in fat akkcent!
Asa ca nu ne mai vorbi tu despre baieti care se afirma.
Si daca tot faci distinctia intre cei care cunosc si cei multi, cum se face ca esti in a doua categorie?!

kiar daca in ziua de azi...multe kestii ne sunt impuse...nu ni se pot impune gusturile....de unde ai tras tu concluzia ca ma incadrez in categoria celor care urmeaza turma?au avut un avantaj cu radio contactul...dar nu a fost destul pentru discul de aur pe care l-au luat sau oricum urmeaza sa-l ia...!!de vina...daca o pot numi asha,a fost tot lumea...nu-mi spune mie de cine shtie ce formatzii fantoma..shtiu tot ce e pe piatza momentan shi shtiu ca Luna amara, DN1, s.a.m.d se inscriu in categoria best seller....
Daca nu au reushit ghinion...shtiu ca se va intampla shi cu Akcent exact ce s-a intamplat cu toate celelalte...un album-doua poate...shi atat...de versuri n-am ce spune...dar sonorizarea e buna
akcentutza
Junior Member

Re: Re: una dar ...

Mesajde LinX » Mie Mar 06, 2002 10:31 pm

... daca ei au reushit sa se afirme...muzica buna... proasta..nu conteaza...important e ca au reushit...comerciala..ca toate celelalte...crezi ca in nashparlia asta de tzara o sa se ridice vreodata o formatzie la standard internatzional...?????asha tzara asha artishti...

Aberezi !!!!!!!! / cine s-a trezit sa vorbeasca in numele unui popor intreg si al muzicii romanesti (tot ce insemna MUZICA romaneasca)..... "akcentutza" !
LinX
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Mar 07, 2002 6:55 am

...fiecare are dreptul la o parere, si akcentutza si-a demonstrat singura cum akcent e o trupa de moment, e adevarat ca nu sunt atat de scarbosi precum animal x sau andre, dar tot sunt impinsi in fata cu forta si la un moment dat ajungi intoxicat de Brotnei si de altii ca ei...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Mar 07, 2002 12:41 pm

Initial trimis de Zgubilici
...fiecare are dreptul la o parere, si akcentutza si-a demonstrat singura cum akcent e o trupa de moment, e adevarat ca nu sunt atat de scarbosi precum animal x sau andre, dar tot sunt impinsi in fata cu forta si la un moment dat ajungi intoxicat de Brotnei si de altii ca ei...

Eu prefer animal x. Mai, aia suna intr-un fel. Astia sunt un exemplu de non-talent promovat de roton!

Accentuta, nu prea esti coerenta. Tu ce vrei de fapt sa spui?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

inca pentru akcent

Mesajde akcentutza » Joi Mar 07, 2002 1:12 pm

Eu prefer animal x. Mai, aia suna intr-un fel. Astia sunt un exemplu de non-talent promovat de roton!

Accentuta, nu prea esti coerenta. Tu ce vrei de fapt sa spui?!

daca ar fi sa accept ceea ce spui tu...cum ca n-ar avea nici unul vreo treaba cu muzica..ar trebui sa acceptzi shi tu o realitate incontestabila...ai auzit de "scopul scuza mijloacele"??Toata lumea cunoashte principiul asta de viatza shi majoritatea traiesc conform lui pentru ca altfel nu ai nici o shansa sa te afirmi...macar pentru faptul ca au rezistat criticilor ar trebui sa le dai putzin credit...
shi in definitiv...cine n-ar vrea sa ajunga in "top"?:a
akcentutza
Junior Member

Re: inca pentru akcent

Mesajde Kryszti » Joi Mar 07, 2002 1:19 pm

daca ar fi sa accept ceea ce spui tu...cum ca n-ar avea nici unul vreo treaba cu muzica..ar trebui sa acceptzi shi tu o realitate incontestabila...ai auzit de "scopul scuza mijloacele"??Toata lumea cunoashte principiul asta de viatza shi majoritatea traiesc conform lui pentru ca altfel nu ai nici o shansa sa te afirmi...macar pentru faptul ca au rezistat criticilor ar trebui sa le dai putzin credit...
shi in definitiv...cine n-ar vrea sa ajunga in "top"?:a

Presupun ca esti din trupa... Sau cineva f.apropiat trupei...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Re: Re: Re: una dar ...

Mesajde akcentutza » Joi Mar 07, 2002 1:25 pm

Initial trimis de LinX

Aberezi !!!!!!!! / cine s-a trezit sa vorbeasca in numele unui popor intreg si al muzicii romanesti (tot ce insemna MUZICA romaneasca)..... "akcentutza" !

Un popor care habar nu are ce-i cu el...cu unele exceptzii...ca daca nu li s-ar face atata publicitate unor formatzii care nu merita, am putea sa fim blessed numai cu muzica buna..de genul Vitza de vie, Iris, Cargo,s.a.m.d. care fac intr-adevar muzica nu lalaieli...dar asta e...suntem in Romania, nu?
P.S.:shi tu cu numele tau?"linX"??ce?faci reclama la articole sportive?:con:
akcentutza
Junior Member

Re: Re: inca pentru akcent

Mesajde akcentutza » Joi Mar 07, 2002 1:29 pm

Presupun ca esti din trupa... Sau cineva f.apropiat trupei...

adica????
akcentutza
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Mar 07, 2002 1:33 pm

Adica te cam scuzi pt. ce faci si cred ca ori esti membru al trupei, ori ceva sora-frate-impresar-prietena-sotie etc. Pt. ca asta nu e eatitudine de fan: stii muzica lor e varza, dar totusi eu imi un numele accentuta. Dar nu unt eiu de vina, ci asa e publicul!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde akcentutza » Joi Mar 07, 2002 1:50 pm

Adica te cam scuzi pt. ce faci si cred ca ori esti membru al trupei, ori ceva sora-frate-impresar-prietena-sotie etc. Pt. ca asta nu e eatitudine de fan: stii muzica lor e varza, dar totusi eu imi un numele accentuta. Dar nu unt eiu de vina, ci asa e publicul!

Mi se pare ca tu kiar ii crezi sonatzi pe aia de la akcent...ce om intreg la minte s-ar complica cu nishte barfe?!...membru in nici un caz din moment ce itzi garantez ca last time i checked eram fata......shi prietena-sotzie-impresar etc. ash vrea io!
Shi nu am zis niciodata ca muzica lor e "varza"...am zis doar ca e mai buna decat a altora...poate cea mai buna in materie de dance...
Shi akcentutza...a fost doar ca sa le iau apararea cumva!!!
akcentutza
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Mar 07, 2002 2:13 pm

Uite Florin de la hiq e un om fara minte dupa definitia ta. Si eu il apreciez pt. chestia asta!

Hai ca ne lungim pe o tema infantila fara rost
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma