Initial trimis de MIKAELLA
Am observat ca suntetzi plini de bune intentzii...BRAVO VOUA!!
nopai cum altfel? ce, numa altzii sa cante shi sa joace?
Moderator: anjin-san
Initial trimis de MIKAELLA
Am observat ca suntetzi plini de bune intentzii...BRAVO VOUA!!
Initial trimis de Kryszti
Fac pariu ca daca face fiecare o strofa aici si mai "perie" Duta produsul final, in doua saptamani iese hitu' mai ceva ca ti-am promis de accent...
Crezi ca e bine sa imi iau un luc ca nick () ?!
Mikaela, tu cu pilele tale, help!!!
Danutz e un terminat... Iar baiatu... nici in gluma nu trebuie sa folosim cuvintele "accent" si "parere buna" in aceleasi 10 minute...
Ne vedem la televizor! :hehe: :hehe:
Initial trimis de Andrei2
Mai, fiti mai fetelor serioase...aia e formatie? Ultimii hip-hoperi sunt mai buni decat ei. 4 kk-ti dansand stupid...parca ar fi un remake al dansului din 80..cu niste versuri idioate facute pt pustoaice ce abia au invatat sa tina mouseul in mana...si ala brunetu are o fata si niste versuri de spus de nici nu-l mai injur ca mi-e mila de el..
so...kk-t de melodie, kk-t de trupa...iara daca astia au succes...ma pish, imi fac si io formatie
Initial trimis de scorpyuta
mah pe mine ma roade o kestie.cat le-o luat sa gaseasca asha versuri inteligente?shi cam cat timp au petrecut in sala...sa exerseze coregrafia asta jalnica cu care se prezinta?(prezentza scenica varza!)...ajtia sunt kiar deplorabili...animalx aia macar se mai sparg in figuri cu ceva miscari mai rezonabile da astia...sunt kiar varza.pe bune acuma eu una le plang de mila....oricum cota de audientza o sa le creasca...nu de alta da fetele sunt limba dupa fatalai machiatzi shi imbracatzi dupa ultima moda cu fitze de baietzi cool in cap,categorie in care se incadreaza shi mai sus numitzii...oricum nu o sa ma vedetzi pe mine ,niciodata!,cumparand akcent!and i mean NEVER!La impins tomberoane ...... poate....
La muzik ................in nici un caz.....
Initial trimis de akcentutza
Stai ca nu prea am intzeles...Cine draq te-a rugat pe tine sa cumperi Akcent?:confused:
Iata... Iar a venit cineva care si-a facut un cont, da doua-trei mesaje pro accent si dispare....
Acent e cea mai penibila si mai odioasa creatie din istoria muzicii romanesti! Manelele alea nenorocite aveau o identitate a lor (era muzica tiganeasca) si erau multi, dar astia au ajunns "mari" doar ca avea ala pile, nu?!
O sa-mi schimb semnatura in "anti-ackent"
in primul rand akcent nu se scrie ackent...sau acent...shi ur signature...nu shtiu cum s-a nimerit nu shtiu cum s-a potrivit...ca la noi prostia e la putere...aici aveai dreptate...macar aici..dar sa nu crezi ca ma refer la muzica de pe piatza...ma refer la persoanele care o critica asha de dur...odioasa...cam dur cuvant pentru a descrie nishte baietzi care incearca sa se afirme...upssss!!!!au reushit spre deosebire de multzi altzii..asta se poarta...putzini cunosc dar acei putzini nu reushesc sa se opuna parerii celor multzi...
shi te rog nu-i compara cu manelishtii!alea sunt odioase!!!!:rolleyes:
Initial trimis de neamtzu
peisaju muzical de la noi era sub orice critica, da cand au iesit si astia am zis ca ma spanzur
Uite o lista cu baieti care incearca sa se afirme: Luna amara, DN1, baba novac, destin balcanic, verso, emil, ipr etc.
Nici unul dintre ei n-a lucrat l acontact sa isi faca trupa si sa beneficieze de toate pilele lumii... Asa ca au iesit in fat akkcent!
Asa ca nu ne mai vorbi tu despre baieti care se afirma.
Si daca tot faci distinctia intre cei care cunosc si cei multi, cum se face ca esti in a doua categorie?!
... daca ei au reushit sa se afirme...muzica buna... proasta..nu conteaza...important e ca au reushit...comerciala..ca toate celelalte...crezi ca in nashparlia asta de tzara o sa se ridice vreodata o formatzie la standard internatzional...?????asha tzara asha artishti...
Initial trimis de Zgubilici
...fiecare are dreptul la o parere, si akcentutza si-a demonstrat singura cum akcent e o trupa de moment, e adevarat ca nu sunt atat de scarbosi precum animal x sau andre, dar tot sunt impinsi in fata cu forta si la un moment dat ajungi intoxicat de Brotnei si de altii ca ei...
Eu prefer animal x. Mai, aia suna intr-un fel. Astia sunt un exemplu de non-talent promovat de roton!
Accentuta, nu prea esti coerenta. Tu ce vrei de fapt sa spui?!
daca ar fi sa accept ceea ce spui tu...cum ca n-ar avea nici unul vreo treaba cu muzica..ar trebui sa acceptzi shi tu o realitate incontestabila...ai auzit de "scopul scuza mijloacele"??Toata lumea cunoashte principiul asta de viatza shi majoritatea traiesc conform lui pentru ca altfel nu ai nici o shansa sa te afirmi...macar pentru faptul ca au rezistat criticilor ar trebui sa le dai putzin credit...
shi in definitiv...cine n-ar vrea sa ajunga in "top"?:a
Initial trimis de LinX
Aberezi !!!!!!!! / cine s-a trezit sa vorbeasca in numele unui popor intreg si al muzicii romanesti (tot ce insemna MUZICA romaneasca)..... "akcentutza" !
Presupun ca esti din trupa... Sau cineva f.apropiat trupei...
Adica te cam scuzi pt. ce faci si cred ca ori esti membru al trupei, ori ceva sora-frate-impresar-prietena-sotie etc. Pt. ca asta nu e eatitudine de fan: stii muzica lor e varza, dar totusi eu imi un numele accentuta. Dar nu unt eiu de vina, ci asa e publicul!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator