unde te imbraci!!!!
Moderator: anjin-san
no bine tuh migalosule..are nea jiji asta un cias rolecs ,il fur pana maini la apus,moi descurca eu cumv-a.di la chineji lu mata sa fashi ruost di jentzi dalia di voaiaj luis vuiton ca ieshti fitza macsima cu ashe shiva,nu si puati fara dansili,pi buni,shiva deosebit !
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
hovo eo teaj ruga sa nu mai faci insinuari de prost gust cum caj vrea sa va las pe voi pacolosha si sa raman io cu giasmina.cine ma stie ma cunoasjte si jtie ca naj fac asha ceva...decat pentru o suma mare de bani,care nu mio da nimenea,deci nu fac asa ceva.decat ca daca tot nu va convine va dau pe mana la chinejii aia ca am auzit ca stie sa dea un om prin masina de tocat in douaj de minute macsim o juma de ora.deci tu aduci mancarea,cubu vine cu bautura,giasmina cu fizicu,iar necko...ia stai ba ca necko nu aduce nimica.cre ca mai bine nici no mai iau.da sa n-ui spui ca se supara si cine jtie ce ideie ii vine
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
don capitan ceva ie putred..shi nu numa' in danemarca ci shi la noi in A-team..deci jazmina recunuashte ca voi doi suntetz, pardon de ecsprimare, amorezi iar dumneata negi, coshuri shi furunculi..inseamna ca adevaru' ie unteva la mijloc..asha ca bre jasmino ia, repede o poza cu mijlocu'..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
eo constatez ca ncepetz sa mi punetz la indoiala otoritatea mea de sef.ceia ce nu ie normal.ingratilistilor care sunteti.eo ma retrag,bag picioru in iel de ciartar,ca la pari am mai fost,si va las vorba aia in curu gol.asa ca avertizez din nou pentru ultima data.terminatz cu prostiile astea care vile baga n cap necko.
pese: a aparut o schimbare.mai luom in avion pe cineva.ie un tovaras dalmeu nelu de la bucov,canta cocteil muzic,manele adica,sil lasam la london ca ie in drum.am vorbit io un prieten dijei,fetboislim ii zice,sa ii remixeze albumu lui"valuarea si paraii" in ritm de muzica haus anplagd.cum ie asta nu jtiu da la vara sparg piata.la tuate terasele din mamaia numa asta o sa auzitz.vedetz ba?asta ie spirit de intreprizator.
pese: a aparut o schimbare.mai luom in avion pe cineva.ie un tovaras dalmeu nelu de la bucov,canta cocteil muzic,manele adica,sil lasam la london ca ie in drum.am vorbit io un prieten dijei,fetboislim ii zice,sa ii remixeze albumu lui"valuarea si paraii" in ritm de muzica haus anplagd.cum ie asta nu jtiu da la vara sparg piata.la tuate terasele din mamaia numa asta o sa auzitz.vedetz ba?asta ie spirit de intreprizator.
-
asa deci ! Giovaniiiiii ! Jijiiiiiiiiiiiiiiiiii! ia la ei ce pun la cale ! sa plece fara mine la drum!
ei bine, dacai asea, asea sa fie! nu viu io la parisu vietiii lu shanselizu masi si la efelu corespunzator, da poate va prind picioarele pe la domu meu din milano. si nici la scala !
Giovaniiiiiiiiiiiiiiii ! Jijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! aidatzi baieti, aduceti operaii cavem lavoro !
ei bine, dacai asea, asea sa fie! nu viu io la parisu vietiii lu shanselizu masi si la efelu corespunzator, da poate va prind picioarele pe la domu meu din milano. si nici la scala !
Giovaniiiiiiiiiiiiiiii ! Jijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! aidatzi baieti, aduceti operaii cavem lavoro !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
necko,tu nu jtii cu cin te pui iz zic io.pai tu crez ca pa mine ma sperie alde giovani si jiji si dajtia.deci io am badigarzi,unu si unu adica doi.canpioni nationali la local conbat,faza pe faurei "rupei dintzii" si respectiv pe lehliu-gara"spargei fatza",nici sa nu indrajnejt vreodat sa pui picioru in pari ca eo o sa aflu.
auz cat tupeu..pai cand io eram la zdub in italia voi vindeatz motorina la sarbi,jtiu io,si incalcatz iembargou.
da io zic sa facem totuj un harmistitiu dasta tenporar ca ie ziua lu vulturasu si ii stricam petrecerea lu asta micu.ai sa nempacam de dragu lu junioru(hai si alu giasmina,fie,treaca de la mine).
Hai,sa vie muzicantzii.Adi,Costi,Gutza,ai baetz,sa sune chitarele.
auz cat tupeu..pai cand io eram la zdub in italia voi vindeatz motorina la sarbi,jtiu io,si incalcatz iembargou.
da io zic sa facem totuj un harmistitiu dasta tenporar ca ie ziua lu vulturasu si ii stricam petrecerea lu asta micu.ai sa nempacam de dragu lu junioru(hai si alu giasmina,fie,treaca de la mine).
Hai,sa vie muzicantzii.Adi,Costi,Gutza,ai baetz,sa sune chitarele.
-
oshan's 5
shefu, m'am ocupat de pozele pentru pashapuartele false..
1/ mig29 - capitan de curva lunga
2/ necko - mafioto from Severin
3/ jazmina - muierea din spatele/dedesuptul/deasupra oricarui barbat puternic
4/ cubu - complicated dude, like a rubick's cube
5/ subsemnatu' - contabil shef
1/ mig29 - capitan de curva lunga
2/ necko - mafioto from Severin
3/ jazmina - muierea din spatele/dedesuptul/deasupra oricarui barbat puternic
4/ cubu - complicated dude, like a rubick's cube
5/ subsemnatu' - contabil shef
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
?!
-
gata h0vo, m-ai convins !
si de incheiem afacerea asta cu bine si de nu, io te angajez contabil personale pe vita !
migule, da tu crezi ca ma npresionez cu mortali tai conbatzi? ha ha ha ha ce bineam ris. pai in stailu nostru milanezonapolitan nici nai sa jtii ce tea lovit ! dar fie ! facem pace si armiztitzu pentru injeras !
si daca tot ie fiesta io vreau sa cinte si PePe !!! numai iubireaaaaa, doar iubireaaaaa nanana nana nana ... !!!

migule, da tu crezi ca ma npresionez cu mortali tai conbatzi? ha ha ha ha ce bineam ris. pai in stailu nostru milanezonapolitan nici nai sa jtii ce tea lovit ! dar fie ! facem pace si armiztitzu pentru injeras !
si daca tot ie fiesta io vreau sa cinte si PePe !!! numai iubireaaaaa, doar iubireaaaaa nanana nana nana ... !!!
aizzz&co
-
sa cante Salam(de toamna) pt eagle raider boss, ca doar eziua lui
si nu orice zii, e ziua cand devine major!!!
si nu orice zii, e ziua cand devine major!!!
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
Jasmine scrie:are nea jiji asta un cias rolecs
are daca imi faci tu cadou de Sfantu Gheorghe. ajtept si sa ma pupi, nu numai leo cadeo.
ps: ai apasat vreo-data pe Edit?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ratzi ai 'reacu..ma lasarat-z singur pe lume..pei pushca mea, asta ie iechipa?!?..totz vat-z dat la fund..ma rog vb vine..shi am ramas aici de isbelishte..maine trebe sa plecam shi nu miat-z spus egzact traseu ca sa stabilesc shi eo banii de shpaga, etzetera etzetera..
jazmino, bre vez cu rolecsu ala dac-ai original, sa nu fie facatura bre ca daca te prinde dom' capitan te sparge (nu, nu asha cum crez tu..) ca zice ca esht incopetenta shi te sbuara din echipa sa mor eo..tu nu la'i vazut cate ie de rau cant incearca dushmanii s'al faca de bani (incepe de da din eleruane shi mishca din flapsuri de zici ca'i apucat)..parol, ai grije!!
jazmino, bre vez cu rolecsu ala dac-ai original, sa nu fie facatura bre ca daca te prinde dom' capitan te sparge (nu, nu asha cum crez tu..) ca zice ca esht incopetenta shi te sbuara din echipa sa mor eo..tu nu la'i vazut cate ie de rau cant incearca dushmanii s'al faca de bani (incepe de da din eleruane shi mishca din flapsuri de zici ca'i apucat)..parol, ai grije!!
?!
-
hove stai bre ca avurai trebi,ca duar`s om ocupat,biznismen ce aia calului.am avut nejte afaceri cu baetzii aia de la ieuropa,cu geamantane si chinezi portzionatzi.da acuma am ispravit meam luat comisionu.
vez ca diseara la orele 22 circa si ceva plecam.am vorbit si cu nea caisa mecanicu de se ocupa de avion si ca ia pus carburator nou dublucorp,acuma cica zbuara de mamanca pamantu.deci la 21 ne vedem la anircuada in fatza.
giasmino,deci mata vi cu rolecsu,hovo tu vii cu mancarea,cubu cu bautura,necko vine si ea si io vin cu nouhauu.
pese: sa va nmbracatz frumos,ca cand mergetz duminica la slujba,ca ie calatorie inportanta,tre sa ne vada uamenii aia la pari ca suntem baetz seriosi.
vez ca diseara la orele 22 circa si ceva plecam.am vorbit si cu nea caisa mecanicu de se ocupa de avion si ca ia pus carburator nou dublucorp,acuma cica zbuara de mamanca pamantu.deci la 21 ne vedem la anircuada in fatza.
giasmino,deci mata vi cu rolecsu,hovo tu vii cu mancarea,cubu cu bautura,necko vine si ea si io vin cu nouhauu.
pese: sa va nmbracatz frumos,ca cand mergetz duminica la slujba,ca ie calatorie inportanta,tre sa ne vada uamenii aia la pari ca suntem baetz seriosi.
-
imi iau tricoul meu alb reebok pe mine si pe deaspura imi iau o bluza neagra ,kenvelo, larga la gat sa se vada albu si o pereche d blugi clarion si pantofi pablo
///tHE Lion kING\\\
-
bre, cu circulatia asta de uameni nebuni pe dene 1, credeam ca nu mai ajung la tinp sa va prind, c-a durat sa fac chiftelutele astea multe, multe de drum, sa nu zicetz ca vin cu mina guala, macar ca aveam in ia gianta cu cardurile, pasapoartele, cheile, surubelnitele, aparatu de sudura, ochelarii de protectie, guma de mestecat, si cheita de la telefonu fix deacasa, sa nu unble servitoarea si sa dea telefuane la amanti cit lipsesc io. basca topu de euroi si parai launloc, legati cu elstic ca mia fost lene sai pun cap la cap si pajura la pajura. no, bine c-am prins avionu sau ceo fi asta, ca nush dece sta asea inclinat pe partea lu cubu. ie drept ca o tine si pe giasminuta in brate, ca s-a lipit toata de el, saracuta, cica sa nu cada cu capu-n jos si sa ametesca sai vina rau duamne fereste, da totus.
miguleeeee !!! auzi ma, deacolo din cabina cetz strig? sau esti ocupat cu injerasu sal inveti telecomenzile si gioisticurile de la bord? o fi ziua lui miine da nu e cazu sa ne lasi pe mina lui ! h0vo, stai aicisha linga mine si tine-ma de vorba, ca daca nu ma duc peste migu si nush ce-i fac!!!
miguleeeeeeeeee, cam zdruncina, omule, avionu azta al tau. in ce drak ne-ai bagat si unde ne duuuuuuuuuuuu ci?
miguleeeee !!! auzi ma, deacolo din cabina cetz strig? sau esti ocupat cu injerasu sal inveti telecomenzile si gioisticurile de la bord? o fi ziua lui miine da nu e cazu sa ne lasi pe mina lui ! h0vo, stai aicisha linga mine si tine-ma de vorba, ca daca nu ma duc peste migu si nush ce-i fac!!!
miguleeeeeeeeee, cam zdruncina, omule, avionu azta al tau. in ce drak ne-ai bagat si unde ne duuuuuuuuuuuu ci?
aizzz&co
-
Eagle Raider scrie:imi iau tricoul meu alb reebok pe mine si pe deaspura imi iau o bluza neagra ,kenvelo, larga la gat sa se vada albu si o pereche d blugi clarion si pantofi pablo
frate, te dau aia afar din parisi cu d'astea nutz dai seama? mai fasi si oamini astia de rusini!daca zishai de lance-put ca nai haini, ma dadeam de 2-3-5 ori peste cap sitz faceam rost, ma-car pt excursiunea asta. Vorbeam drek cu varamiu, Hiugo busu si te aranja el cum trebe
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
deci dupe cum itz spuneam nene necko, am citit iar pe giurnalu lu matale shi sa muara bibi (habar n'am cine ie asta, da' vaz ca totz o doresc cu piciuarele 'nainte shi cu popa la capatai..) daca n'am sa ma mut in spania dupe ce ne intuarcem de la pari..acuma eo tze'am zis ca o sa fie cam zgaltzaicios drumu ca janghina asta de ciartar creca a fost pilotata shi de catre baronu' roshu..parerea meaa..da' las ca ne scuatem parleala cand ajungem acolo..pan'atunci ini-mini-maini-mo..
meidei-meidei: creca suntem sabotatz (nu, nu suntem incaltzatz cu sabotz) ci creca avem un dushman printre noi..sa va escplic de ce, nu poci, penca'sh da seama..am sa va comunic rezultatele anchetei mele maine..
meidei-meidei: creca suntem sabotatz (nu, nu suntem incaltzatz cu sabotz) ci creca avem un dushman printre noi..sa va escplic de ce, nu poci, penca'sh da seama..am sa va comunic rezultatele anchetei mele maine..
?!
-
asa,ingratzilor,ai ca vam adus si la pari dupa o iescala neajteptata la moscova,ca se pare ca ciartaru boing iera de fapt tupolev si astea stie sa zbuare numa la moscova.deci duamnelor si domnilor,am ajuns pe parisarldegol de circa 15 minute,va rugam respectuos sa coboratz dracu din avion ca parem suspiciuosi.
acuma cubu tu te ndrepti spre stadefrans-portdupari si te ocupi de portofele,hovo ramai cu asta micu sa pregatejt tortu cu lumanarele ,necko tu respectiv decat te duci in sentru la turefel acolosha vizavi de lopera si sondejti terenu,iar eo si cu giasmina ne vedem de ale nuastre.deci acuma ba taranilor ca vorba aia vam adus si la pari putetz sa muritz ferictiz,ceeia ce o sa se sintample daca nu punetz osu la munca ca totz banii ie la mine
acuma cubu tu te ndrepti spre stadefrans-portdupari si te ocupi de portofele,hovo ramai cu asta micu sa pregatejt tortu cu lumanarele ,necko tu respectiv decat te duci in sentru la turefel acolosha vizavi de lopera si sondejti terenu,iar eo si cu giasmina ne vedem de ale nuastre.deci acuma ba taranilor ca vorba aia vam adus si la pari putetz sa muritz ferictiz,ceeia ce o sa se sintample daca nu punetz osu la munca ca totz banii ie la mine
-
gata !!!! sunt major !uraaaaaaa
am facut 18 anisori!!!
:fuck:
eeeeeeeeeeeeeeee ;a
La multi ani!!!
Eagle Raider
am facut 18 anisori!!!
:fuck:
eeeeeeeeeeeeeeee ;a
La multi ani!!!
Eagle Raider
///tHE Lion kING\\\
-
La multi ani, ingersh! sa cresti mare si voinic si sa te unpli de tzoale cu firma pusa acolo unde vrea sufletelu tau :kiss:
si nu face gesturi dastea optsecene ca nu-i frumos si te trag de urechi inmediat de numa !!! hai ! vin la mama sa te tzuce si sa iti traga una dupe ceafa sa-ti vina mintea la cap ca esti major acuma si ai responsabilitati ! asta nu inseamna ca ai voie sa pui mina pe giasminutza ca inca nu-i de nasu tau !!! La multi ani, ma !!!
migule, mi-am tras de la o babeta in carucior, pe care am impins-o chipurile sa o ajut sa dea si ia o tura la turefel, asea un colier de safire albastre si de la tifanis, de n-am cuvinte! merci ma de pari !!!
si nu face gesturi dastea optsecene ca nu-i frumos si te trag de urechi inmediat de numa !!! hai ! vin la mama sa te tzuce si sa iti traga una dupe ceafa sa-ti vina mintea la cap ca esti major acuma si ai responsabilitati ! asta nu inseamna ca ai voie sa pui mina pe giasminutza ca inca nu-i de nasu tau !!! La multi ani, ma !!!
migule, mi-am tras de la o babeta in carucior, pe care am impins-o chipurile sa o ajut sa dea si ia o tura la turefel, asea un colier de safire albastre si de la tifanis, de n-am cuvinte! merci ma de pari !!!
aizzz&co
-
cubu scrie:Bre, au mai fost clone, da erau mai amuzante... Zic io.
Bine ca va imbracati voi in casa sau in baie, io ma imbrac in graba.
Intrebarea nu a fost cum,ci unde...deci fii mai atent.
Eu prefer adidas la tot.....eventual reebok la incaltzaminte
- Vrajitorul
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma