Merita ?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde sin ella » Vin Iun 10, 2005 2:08 pm

pentru ca dobitocu nu jtie cum ie si varianta libertatii....daca ia-i reda "libertatea" i-ai face un rau.

poate, desi cainele nostru de la tara cand a prins gustul libertatii mai dadea pe acasa numai ca sa ne salute

nu sunt deloc de acord cu animalele salbatice crescute in captivitate pt mofturi

tocmai asta am vrut sa subliniez: pentru multi un caine sau un animal de casa e un moft. cel mai tare ma deranjeaza propozitii de genul: "tre' sa merg acasa sa ies cu cainele ca altfel face in casa"

inca un avatar cu pisica?

unde? :D

edit:
Sinella, ce spui tu tine deja de cu totul altceva, sh-anume de cum intelege fiecare sa-si ingrijeasca patrupedul. Ce solutii propui, eliberarea cainilor in paduri pentru re-salbaticire? ma tem ca nu e posibil..

Alienor, eu ziceam ca omul tine cainele intre patru pereti si-l scoate afara doar ca sa nu-i faca in casa in ciuda faptului ca il iubeste. Eu nu propun solutii, am lansat o intrebare, dar daca tot ma intrebi: sa nu-si ia omul caine daca stie ca sta de dimineata pana seara la birou iar dupa munca merge la o bere si noaptea doarme la prietena. Nu?
............................
sin ella

Mesajde nocturna » Vin Iun 10, 2005 2:17 pm

Alienor scrie:mai bine suntem atenti cum se scurg in buzunarele functionarilor

da bre, datzi in functzionari, totzi, la gramada, se scurg bani garla ce n-atzi vazut. sultanul bruneiului ar fi invidios. :D
si-l scoate afara doar ca sa nu-i faca in casa in ciuda faptului ca il iubeste.

eventual, sa-l mai duca shi pe la cofetarie, la film, sa-l plinbe cu otobuzu etc. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Iun 10, 2005 2:23 pm

nocti, ie functzionari si functzionari, unii se orienteaza ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Djinn » Vin Iun 10, 2005 2:26 pm

nocturna scrie:eventual, sa-l mai duca shi pe la cofetarie, la film, sa-l plinbe cu otobuzu etc. :D

ah, deci d-aia ma ciocnesc io peste tot de catzei, ba in autobuz, ba in metrou... :p
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde nocturna » Vin Iun 10, 2005 2:28 pm

sin ella scrie:sa nu-si ia omul caine daca stie ca sta de dimineata pana seara la birou iar dupa munca merge la o bere si noaptea doarme la prietena. Nu?

da' in aceleashi conditzii, o pisica poate ? :D

nocturna

Mesajde sin ella » Vin Iun 10, 2005 2:29 pm

sa-l mai duca shi pe la cofetarie, la film, sa-l plinbe cu otobuzu etc.

~p ~p ~p

+ sa-i cumpere flori de ziua lui, sa-i mai cumpere cate o haina de blana ca e mult mai buna ptr pielea si ptr corpul lui :D

o pisica poate?

fie, hai ca azi sunt generoasa ;)
sin ella

Mesajde nocturna » Vin Iun 10, 2005 2:31 pm

bre, haina de blana numa' daca ie inrudit cu patrocle, ca dacai mioritic il omori cu zile. :D

pisica mea doarme 22 cu 24, shi ie fericita/multzumita ca n-o deranjeaza nimeni. :D

nocturna

Mesajde sin ella » Vin Iun 10, 2005 2:36 pm

pisica mea doarme 22 cu 24,

rau ai invatat-o. rusine! :D

ps: o fi vreo pisica de functionar? :D
sin ella

Mesajde nocturna » Vin Iun 10, 2005 2:38 pm

crezi ? pai la ce bani se scurg in buzunarele lor, functzionarii se respecta, are numa de la leopard in sus. :D

nocturna

Mesajde gaga » Vin Iun 10, 2005 2:40 pm

;) nu e asa complicata, in genere catzuii sunt toleranti si se adapteaza. cu aia crescuti afara e alta belea, mai ales "la tzara". la bran am vazut un caine lesinat de sete, i-am dat apa si am intrebat propetaru pensiunii de ce nu-i da el. si a zis "cum duamna sa ii dau apa. ie caine"

al doilea an nu-l mai avea "l-a mancat ursu, asa se intampla in fiecare an ca e legat sa nu deranjeze turistii si nu poa sa se apere. da lom altu."

alta intamplare merluca: eram in preajma vdv campului, un sat plin de tzigani, caruta cu fo 4 colorati + diverse. un tzigan pe jos batea calu cu biciu in cap, mai exact peste ochi, ca sa mearga inainte (!!!!!) cat de prost poti sa fii ... ma rog, am rezistat pana m-am apropiat, mai eram cu doi insi care s-au cacat pi iei cand am sarit la tzigan "de ce dai mah in iel" probabil ca eram cu spume la gura de s-a speriat si s-a dat dupa gluaba (mai mult cotoi decat cal), si calu cand a vazut liber inainte s-a dus mancand nori cu caruta si tziganii dupe iel.

morala mi-a strigat-o tzaganu din carutza (raspunzand la "de ce dai mh in el"): "pai daca suntem saraci!"

no comment. da ma mir de atitudini gigiele si alu yh, pt ca ei nu se compara cu exemplele date de mine.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde sin ella » Vin Iun 10, 2005 2:42 pm

are numa de la leopard in sus.

aha, banuiam eu... ca enbiemul, spre exemplu? :D

ai dreptate, danone, la tara multi caini o duc mult mai rau decat aia ce traiesc intre patru pereti. am si eu o gramada de exemple, dar au fost suficient de concludente ale tale. cat despre tigan, eu cred ca se indepartase caruta si n-ai mai apucat sa auzi continuarea frazei: "pai daca suntem saraci!" ...cu duhul.
sin ella

Mesajde memetshot » Vin Iun 10, 2005 2:58 pm

morala mi-a strigat-o tzaganu din carutza (raspunzand la "de ce dai mh in el"): "pai daca suntem saraci!"

astai can southpark cand ior intrebat pe creatori de ce muare mereu kenny: "pai daca e sarac" :D

continuati
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Sunny Morning » Vin Iun 10, 2005 4:09 pm

Imi cer scuze pentru intirzierea argumentelor mele, draga sin ella, draga hova si alti dragi forumisti scandalizati de monstruozitatea afirmatiilor mele, stau prost cu timpul, da' stiu ca s-au insirat ceva parcele pe subiectul asta-n ultima vreme...
Revenind, am vazut un filmulet (...) si mi s-a pus o intrebare, raspunsul meu instant la toate astea (la faptul ca animalele nu erau de fapt omorite, ci chinuite ingrozitor) a fost tristete, revolta, ura, dorinta de razbunare.
N-am emis pretentii sa fiu un suflet mare sau o gindire etica atotcuprinzatoare, daca asta ar fi fost subiectul discutiei, puritatea propriului suflet, nu m-as fi amestecat! Amenint cu pumnul si strig mama voastra de puslamale, ce va fac daca va prind, de ce nu omoriti, ma, ca lumea, animalele-alea si le lasati sa se chinuie asa! Dumnezeii mamii voastre! (desi nu cred nici in dumnezeu). (Scuze pentru soc!:D )Sunny Morning e o persoana rea, stiu, pe care nu e indicat s-o dai exemplu propriilor copii, si da-o naibii de treaba, nici macar nu e o infocata admiratoare a masei umane. Simte-o pofta nebuna sa le traga niste suturi dureroase-n coaie lu’ nenea ala care calca vulpita pe cap fiindca se zbatea si-l misca de la a-i despica linistit blana de pe burta. Fara sa-i piese ca bietul om si-ar putea pierde capacitatea de-a zamisli si-al treisprezecelea plod, care-ar duce poate mai departe speranta umanitatii pentru un viitor mai bun! Clar deci ca Sunny Morning e o nazista imputita care-ar gaza milioane de evrei si care-si atzitza presupusele odrasle canide sa haituiasca prin parcuri copiii contribuabililor pentru a-si suplini lipsa de compasiune si de sentimente materne...

A, chiar daca n-aveam de gind sa cumpar haine de blana nici inainte, uite de-acu’ numai asa de inimoasa n-o s-o fac, sa moara Dior de foame! Zau, hova, cita mila pentru bietii producatori de blanuri, m-a miscat! :lol:
I'm singing and dancing in the rain...
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Iun 11, 2005 4:11 pm

Dar despre plansul balenelor ce sunt victimele inocente ale braconajului nordic? dar despre elefantzii care sunt masacrati pt. fildeshul lor? dar despre padurile tropicale care ard impreuna cu orice forma de viata existenta in ele, an cu an cate un pic? dar despre padurile defrishate haotic de om? dar despre sutele de lacuri ce se "sting" in toxine si desheuri chimice? dar despre deshertul care creste in dimensiuni clipa cu clipa? dar despre tonele de gunoaie ce au acoperit salbaticia muntelui? dar despre aerul irespirabil ce a acoperit majoritatea orashelor? dar despre stratul de ozon? dar despre anotimpurile ce nu mai au contur? dar despre miile de specii care au disparut datorita noua? dar despre amerindienii Navajo, Cherokee (...) care au fost aproape exterminati sau pushi in "rezevatii naturale" de catre OMUL NOU? dar despre miile de tone de petrol ce plutesc in mare? dar despre "barierele de corali" ce mor putin cate putin in fiecare minut? dar.... ? :rolleyes:
Despre toate astea cand discutam? credeti ca imaginile astea sunt mai putin crude? :nope:
What have we done to the world?
Love2Fly
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma