Jijilica tu n-ai mancat bataie de la mama ta can erai mic? Te rog sa nu incepi cu faze de genu "aa, ziceti voi ce vreti răilor, ca eu am primit mai multe complimente decat critici!" Iti zic eu complimentele alea sint toate (aproape, sper) la misto. Chiar ma gandeam la Piskeshu si la ce a relatat in jurnalul lui. Bre Jiji! E grav cand nu iti dai seama can cineva isi bate joc de tine! Ori mimeaza Piskeshu foarte bine si te face sa crezi ca te admira, ori spune intr-adevar ce crede despre tine, adica ca are o parere excelenta.
In ceea ce te priveste o sa ma abtin de la comentarii. Totusi o remarca fac: imbracat asa si cu varteju ala in frunte ne vorbesti noua de stil si te dai priceput? Si io care chiar am "cumparat" cateva gogosi de la tine! Cubule angajeaza-ti stilist, nu autist! Hai ca tot am inceput: ia zi-ne bre cum e cu miscarile alea sacadate prin discoteci? Se face loc in jurul tau si se uita toti la tine? De ce nu te-ai dus la preselectie pentru reclama la Booster? Cred ca ai fi dansat mult mai misto decat asta:
The best dance moves ever
nbm rautaciosule acuma inteleg aluzia la Titina. Chiar ma intrebam eu cine o fi Titina asta si ce legatura am io cu ea? Am zis sa astept, sa nu intreb si sa ma conving singur. Poza in fata oglinzii a spus tot. Dammit man, my middle name is not Narcis