Concurs cu premii
Moderator: anjin-san
143 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
pentru juriu si nu numai, rotoriticu sau CFN-ul pozat ieri, la ezat o luna de la najtere
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
avem a va anuntza cum ca Shaki, Necko si ssonja (da, si ssonja) au trimes variantele lor pe pimeu. ajtem cu interes pe afecs si djin.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
care cum ar veni, s-a tras cortina peste inca un concurs. tinp de cateva zile, userii au avut dreptul sa faca propuneri pentru numele lui Cutzu Fara Nume alu aiulicutzelu. unii au propus la misto, altii au tratat subiectul in mod serios, cert este ca au existat multe variante de nume. cei cinci jurati si-au pus mintea la constributie, au socotit ca zece din multele nume "aruncate" in posturi sunt cele mai interesante, mi-au trimis variantele lor pe pm, iar eu le-am pus cap la cap si a rezultat un nume castigator, propus de unul dintre userii logati pe acest forum. felicitari invinsului, onoare invinsilor.
~p~p

ANTI
-
trecand la lucrurile serioase, sa spunem ca, dupa ce am pus cap la cap ce am primit pe pimeu, avem urmatoarele rezultate:
3 propuneri: Ozzy (Necko, Shaki, Djinn)
2 propuneri: Cezar, (Necko, Shaki), erik (NEcko, ssonja), gogol (Necko, aphextwinz), Grigore (Djinn, aphextwinz), Manole (Djinn, aphextwinz), puskin (Shaki, Djinn), wisky (Necko, Djinn)
1 propunere: aldo, Alf (alffie), Astin, bach, Belzebut, Benji, Berzerk (zerk, zerky), Chuck, duli, eros, gelu, gorky, luca, Loducu, mario, Micsunel, Moromete, mozart, Paspartu , Pepsi, piper, rocker, Rolf (fara mr.), romi, satyr, shoby, soso, Temistocle, Toby, tomis, tony, Tzutzu, vlad.
in concluzie, numele (fostului, de-acum) CFN este Ozzy, iar posesorul sticlei de uischean va fi Pinguinul Sadic. s-o bei sanatos.
3 propuneri: Ozzy (Necko, Shaki, Djinn)
2 propuneri: Cezar, (Necko, Shaki), erik (NEcko, ssonja), gogol (Necko, aphextwinz), Grigore (Djinn, aphextwinz), Manole (Djinn, aphextwinz), puskin (Shaki, Djinn), wisky (Necko, Djinn)
1 propunere: aldo, Alf (alffie), Astin, bach, Belzebut, Benji, Berzerk (zerk, zerky), Chuck, duli, eros, gelu, gorky, luca, Loducu, mario, Micsunel, Moromete, mozart, Paspartu , Pepsi, piper, rocker, Rolf (fara mr.), romi, satyr, shoby, soso, Temistocle, Toby, tomis, tony, Tzutzu, vlad.
in concluzie, numele (fostului, de-acum) CFN este Ozzy, iar posesorul sticlei de uischean va fi Pinguinul Sadic. s-o bei sanatos.
ANTI
-
multumesc pe aceasta cale concurentilor si juriului pentru sprijin, deja am anuntat amiralu despre botezu fiarei, a stranbat putin din carma (deh nu ie rockerista) dar a acceptat numele, deci ozzy va ramane cutzu forumului
premiul il va aduce luni la bucuresti gaga, deci cajtigatoru, pinguinu sadic, tresa contacteze pemeistic useru gaga pentru o intalnire.
premiul este una butelie ionel plinbaretzu, orijinala (nu cacat tinbrat din alimentara) in tzipla lui
cu aceasta ocazie redeschidem tredu pentru eventualele comentarii, pareri, injuraturi
traiasca ozzy!
premiul il va aduce luni la bucuresti gaga, deci cajtigatoru, pinguinu sadic, tresa contacteze pemeistic useru gaga pentru o intalnire.
premiul este una butelie ionel plinbaretzu, orijinala (nu cacat tinbrat din alimentara) in tzipla lui
cu aceasta ocazie redeschidem tredu pentru eventualele comentarii, pareri, injuraturi
traiasca ozzy!
-
felicitari Pinguinul Sadic
traiasca OZZY
traiasca OZZY
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Cred ca juriul a facut o alegere minunata, numele i se potriveste de minune. Traiasca ozzy si familia lui !! Si... betie crancena lu' Nashu'!! brava!! 

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
cutzulache e un scump si are o figura de filosof, de intelectual, nu de ozzy... dar fie, juriul a decis. traiasca ozzy si nashu mare din capul mesei, frumos plang ochii miresei. sau asta era de la petrecerea de burlaci
?

............................
- sin ella
Shaki scrie: sa-i traiasca lui aiutz shi sa ramana la fel de frumos
cin' sa raman frumos, aiutzu sau ozziutzu?

Sa cresti mare si rau Ozzy si sa ai parte de puradei de rasa nu derbedei!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Auzitzi fratzilor, da pe mine de ce nu ma anuntza nimeni ca am castigat? ca fusei plecat in concediu si nu am aftat nimik. Parerea mea.....

A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
-
Pinguinu - Junior Member
ozzy , azi 23 august 2006
-
continuare
-
143 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma