Initial trimis de CCMUSIC
Si nu mai generalizati mai ales tu Krysti ca nici macar nu ma cunosti si chiar daca mai cunoaste ar fi imposibil sa ma cataloghezi.De ex. sa-ti spun ce-am mai asultat in ultima vreme.Am fost la un concert de muzica clasica flamenco,medievala ,concert sustinut de Maxim Belciug un renumit chitarist roman,dar probabil nu suporti ca altcineva sa aiba dreptate in afara de tine si pun pariu ca vei spune la fel ca eu dau nume asa doar sa dea bine pe forum si sa impresionez.parerea mea e ca habar n-ai de ce si de cine vorbesti.
Felicitari pentru ce ai ascultat. Chiar nu ma interesa, dar daca tot ai adus vorba, bravo!
Mai, eu am habar de ce vorbesc mai mult decat as fi vrut.
Cat despre aberatia aia cu ascunsul: a) nu esti original(a) >vz. subiectul de pe hiq "am cunoscut-o pe zgubilici".. b) in nici un caz nu am de gand sa stabilesc o intalnire cu sly, deedee, animalutza x si andrei in care sa le explic cum e cu muzica... Dar nu e vorba de frica. Argumentele sunt aceleasi, dar imi dau seama ca e useless. Am mai spus-o : daca l-as vedea pe strada pe nu stiu care de la hiq nu m-as duce la el sa-i spun "ba, esti de 2 lei.. esti penibil..." Dar, daca m-ar intreba ce parere am eu despre muzica lui, i-as explica sau sugera unele lucruri.
Repet: nu ma intereseaza ce muzica asculti tu si de ce, dar daca vii si imi spui "eu ascult de toate, deci am dreptate si sunt obiectiva", imi sare mustaru'... Intelegi? Daca n-ai de comunicat ceva rational aici, cred ca poti sa pleci, dar daca ai spune-o ca nu e nimeni cretin (by the way: felicitari pt. ce subiecte ai mai deschis) si se ia de tine aiurea. Dar argumentele "asa imi place mie", "eu ascult de toate" si inca cateva, le-am auzit si nu ma incanta. Ne-am saturat ca nimeni nu spune nimic pe radio sau tv. Nici aici nu se poate?! Pe bune, cititi si posturi vechi, ca la 3 saptamani apare un user nou ca vrea sa-i explic de ce scriu ce scriu, de ce sustin ce sustin, ce e muzica etc.
Vixxen a ridicat niste probleme. Vreun comentariu, ceva?!