convertire la islam
Moderator: anjin-san
127 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
offtopic
ion necunoscutu ie prea lung antipateco, imi ia doojde secunde sa-l scriu. unu mai scurt n-ai?
ontopic
n-am
ion necunoscutu ie prea lung antipateco, imi ia doojde secunde sa-l scriu. unu mai scurt n-ai?
ontopic
n-am
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mah oameni buni. ati profitat de faptu ca am fost plecat de acasa si a-ti facut mijtouri de o sibianca de-a mea, de ati alunga-to de pe forum.
voi nu ati inteles ca fata are o problema, si in loc sa o ajutati mai rau ati facut.
IoanA,daca mai citesti pe aici si daca vrei, ne putem intalni. imi povestesti care e problema, discutam, si cu siguranta te pot ajuta. cunosc destul de multe amanunte despre multe tipuri de religii. am si lucrat ca misionar in propavaduirea adevarurilor absolute care depind foarte mult de punctul de vedere al fiecaruia. nu e bine sa iti expui publicului asta rautacios toate problemele. mai ales cele serioase.
oricum e bine ca te documentezi serios inainte de a pleca in Egipt.
voi nu ati inteles ca fata are o problema, si in loc sa o ajutati mai rau ati facut.
IoanA,daca mai citesti pe aici si daca vrei, ne putem intalni. imi povestesti care e problema, discutam, si cu siguranta te pot ajuta. cunosc destul de multe amanunte despre multe tipuri de religii. am si lucrat ca misionar in propavaduirea adevarurilor absolute care depind foarte mult de punctul de vedere al fiecaruia. nu e bine sa iti expui publicului asta rautacios toate problemele. mai ales cele serioase.
oricum e bine ca te documentezi serios inainte de a pleca in Egipt.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
127 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma