Videoclipurile din muzica romaneasca
Moderator: anjin-san
contiunui sa ma mir????????????
eu stiu ce e ala r si b,si stiu si de la ce vine.
intrebarea mea era : unde e r si b la accent? clar?
nu-mi trebuiau enumerate trupele ale,de care oricum stiu.
tu ce-mi spui mie acum,ca accent se pricep la toate,ca orice roman? pai tu nu stii ca nu poti fi bun la toate,si de obicei cine zice asta,nu-i bun la nimic?:con:
intrebarea mea era : unde e r si b la accent? clar?
nu-mi trebuiau enumerate trupele ale,de care oricum stiu.
tu ce-mi spui mie acum,ca accent se pricep la toate,ca orice roman? pai tu nu stii ca nu poti fi bun la toate,si de obicei cine zice asta,nu-i bun la nimic?:con:
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Re: 4you
Initial trimis de CCMUSIC
Oricum eu nu sunt de acord cu tine,deci cred ca vom ramane amandoi la aceeasi parere pe care ne-am expus-o putin mai sus...Pa:)
Mesaj inutil dupa parerea mea, din cate vad eu tu nu esti de acord ca barry white e r&b dar ca akcent e...:con:
Nu am indraznit sa dau alte nume pentru ca in mod sigu nu aveai tu cum sa auzi de ele, fiind adeptul muzicii servite pe tava.
Pentru cultura ta generala, intra aici: http://www.rhythmandtheblues.org.uk
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
zgubi 100% de acord cu tine
ce dreacu vrea si baiatul asta,eu nu inteleg!
deci cc music,daca n-ai nimic de spus,abtine-te,parerile fara argumente nu au nici o valoare pt mine.
:mad:
deci cc music,daca n-ai nimic de spus,abtine-te,parerile fara argumente nu au nici o valoare pt mine.
:mad:
- Joao
- Junior Member
Re: Sistem
Cam acum un an am auzit de niste baieti cu formatie, Sistem. Vazusem ici-colo niste show-uri mai mici de-ale lor. Bat in tot felul de chestii si, dupa parerea mea, au un simt al ritmului absolut fantastic. Mai deunazi am vazut pe atomic un clip de-al lor. Poate nu e neaparat original; poate piesa insasi nu e mare creatie; cert e insa ca mi se pare foarte bun clipul si misto lucrat. Cred ca piesa aia se numeste "Emotii, sau ceva de genul asta. E limpede ca ideea baietilor de a face o astfel de formatie nu e originala, mai e o trupa asemanatoare dar mult mai mare prin Marea Britanie, trupa care a avut succes rasunator, peste tot unde a fost. Oricum, am adus vorba de ei, de Sistem, tocmai din cauza videoclipului. E bun. Foarte. Spre comparatie, am mai vazut un clip cu niste idioti, care au preluat melodia aia cu "Lalele". Pai oamenii aia nu au facut nimic pentru clipul ala! Cred ca au platit doar unul sa se joace pe computer. Voci n-au, piesa e de kkt, formatia asijderea. Ma astept ca, in curand, Andre sa preia melodia "Macarale".
I`ll take my chances cause God stopped keeping scores.
- Eve
- Junior Member
Tatiana!
Initial trimis de Zgubilici
Imi place ultimul clip Sarmalele reci, foarte bine realizat iar melodia parca arata o revenire spre sarmalele de alta data :p
vorbim de clipuri ca asta a fost subiectul discutiei. altfel, cred ca baietii aia de la Sarmalele Reci chiar ar putea sa cante si fara ele. Mie imi plac inainte de masa. Sarmalele Reci de altadata? Adica..ti-e dor de Tatiana? Hm, apropos, nu stiu daca piesa aia are clip, tare as fi fost curioasa sa il vad.
Totusi, tara te vrea prost.:silly:
- Eve
- Junior Member
Nu se compara Sarmalele Reci care cantau "La preoteasa" cu cei care canta "Maniac".
De clip-uri am impresia ca au avut numai "Telefonul nu mai suna" - alt clip bun, Maniac si "Daca n-ai fi tu..." - nu stiu sigur cum se numeste dar n-am prea inteles nimic din clip.
De clip-uri am impresia ca au avut numai "Telefonul nu mai suna" - alt clip bun, Maniac si "Daca n-ai fi tu..." - nu stiu sigur cum se numeste dar n-am prea inteles nimic din clip.
-
Probabil ca au devenit si ei mai comerciali decat ne-am fi asteptat. De pilda, mie mi-au placut tare mult pe cand cantau "La Preoteasa", "Gasca de la bloc" sau "Nicu Ceausescu presedinte". Dar, deh, sunt si eu o biata femeie si m-am lasat miscata de "Telefonul nu mai suna" sau "Daca n-ai fi tu". Si poate ca mine mai sunt un milion, carora insa nu le-a placut primul lor album. Cam asta inteleg eu prin comercial. Clipul de la "Telefonul nu mai suna" e slabut de tot, nostalgii, etc. Insa, cum spuneam, nu cred ca sunt importante clipurile lor decat in contextul acestei discutii, cu subiect dat.
- Eve
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
Stiu io clipu de la Tatiana! E o filmare in Martin! Adica nu e clip...
p'asta am lamurit-o. care va sa zica, nu e clip. probabil ca nu a fost niciodata:)
oricum, am vazut ceva clip nou cu Sarmalele eci, cu imi place sa dorm la televizor...dragut.
- Eve
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
Cica asta 'la televizor' ar fi costat 1 miliard. Acuma, io nu l-am vazut niciodata pe tot sa inteleg pe ce s-au dus banii....
Poate atat sa fi costat tot filmul "Pehlivan", cadrele din clip reprezinta o alternanta de momente din film cu scene cu trupa, nu cred sa fi fost chiar asta suma necesara!
-
Re: stigma
Initial trimis de Lancelot
ultimul VIDEOCLIP stigma e un videoclip bun bun. parerea mea.
daca vorbesti de "jumatate tu, jumatate eu", e bun dar furt pe fata. daca vorbesti de altul, mai bine nu ma bagam, nu?
cat despre Sarmalele Reci, nu prea vad cum ar fi putut sa coste 1 miliard clipul ala, poate doar daca au platit bucatile din filmul cu dl Cascaval (bun, tanar, talentat actor, de altfel). De fapt, nu m-ar mira sa fi costat atat, am auzit de sume astronomice pe care le inghit filmarile la reclame, din care noi vedem cam 30 de secunde..
Dar, la naiba, iar vorbesc despre ce nu stiu. Cred ca e reflex:))
- Eve
- Junior Member
Ulitmul clip Stigma este la un cover dupa GG - can't take my eyes of you.
Clipul e simplutz dar frumos, prima data cand l-am vazut (fara sunet) am zis ca o fi vreo trupa straina!
Clipul e simplutz dar frumos, prima data cand l-am vazut (fara sunet) am zis ca o fi vreo trupa straina!
-
Ulitmul clip Stigma este la un cover dupa GG - can't take my eyes of you.
iar piesele suna a depeche mode de la o posta!si look-ul formatiei asisderea.
-
SOD - Mesaje: 6035
am mai spus
Initial trimis de SOD
iar piesele suna a depeche mode de la o posta!si look-ul formatiei asisderea.
depeche stie de stigma si au zis ca le place!
- Joao
- Junior Member
Clip nou pentru Parazitii
practic nu poate fi considerat clip, mai mult un filmulet, partea sonora lipseste cu desavarsire, azi l-am vazut de 3 ori si de fiecare data am ras mai tare decat prima data! Super idee plus ca apar detalii noi la fiecare vizionare.
-
Re: Clip nou pentru Parazitii
practic nu poate fi considerat clip, mai mult un filmulet, partea sonora lipseste cu desavarsire, azi l-am vazut de 3 ori si de fiecare data am ras mai tare decat prima data! Super idee plus ca apar detalii noi la fiecare vizionare.
Cand pot sa vad shi io varianta necenzurata?:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Re: Re: Clip nou pentru Parazitii
Initial trimis de MiG29
Pai iti cumperi CD-ul si gasesti acolo! de pe 15.05.02 e in magazine.
-
Re: Re: Clip nou pentru Parazitii
Initial trimis de MiG29
Pai iti cumperi CD-ul si gasesti acolo! de pe 15.05.02 e in magazine.
La Zdob si zdub clipul a atras atentia in primul rand, apoi melodia, mi se pare mie.
-
Re: Re: Re: Clip nou pentru Parazitii
La Zdob si zdub clipul a atras atentia in primul rand, apoi melodia, mi se pare mie.
Asa am zis shi eu....da nici melodia nu e tocmai rea...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma