Top Useri

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde bhuttu » Joi Mai 09, 2002 1:31 pm

"
Oribilul Mosh - are, fara indoiala, cel mai mishto avatar si cea mai tare semnatura. Pe langa asta, posturile lui sunt intotdeauna la obiect, bine documentate si pline de un bun-simt nemaintalnit. Nu cred sa fie multi oameni pe aceasta planeta la fel de culti, de inteligenti si de simtiti ca si Oribilul Mosh. Suntem niste oameni norocosi sa-l avem printre noi! Oribilul este fara indoiala forumistul meu preferat!

Sopra Tutti - "Traind in cercul nostru stramt...
"
Ia, zi Oribilule, ma apropii de adevar? :)

"La mishto n-am luat pe nimeni, niciodata/Oare?"(Parazitii)
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Re: Nominees

Mesajde MiG29 » Joi Mai 09, 2002 4:39 pm

Initial trimis de bhuttu

AcidJazz - asta e baiat de treaba dar are o problema: ori sufera de mania persecutiei, ori a prins un context nefavorabil, si l-au cam jumulit "baietii" prin unele locuri.
.

Io zic k am cate putzin din ambele....da bine k ai observat:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 10, 2002 6:28 am

Daaaa..bhuttu ! Exact asta asteptam eu de la tine ! Asa mai merge,fratioare ! :)
Am sa tin cont de cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Mai 10, 2002 7:13 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Daaaa..bhuttu ! Exact asta asteptam eu de la tine ! Asa mai merge,fratioare ! :)
Am sa tin cont de cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat ! :D

Ia zi moshule, la urmatoarea descriere la fel ma platesti?
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 10, 2002 7:16 pm

Nu..eu sunt multumit cu asta pe care mi-ai facut-o !
Vezi...ca a lasat Dana niste bani pentru tine...sa ii faci si ei o descriere la fel.
Sa ne intalnim sa tzi dau !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

In continuare

Mesajde bhuttu » Vin Mai 10, 2002 7:27 pm

Pe cine am mai remarcat:

Mirela - ce-mi place la ea mult de tot e sloganu' ala cu Incessu patuit Dea, cat si faptul ca pare a fi printre cei mai iubiti useri. Ce nu-mi place la ea e ca traieste drama monahului din "Asa grait-a Zarathustra", ala care n-auzise ca Dumnezeu a murit. (Mirela, nu stii tu oare ca femei destepte nu exista?) :j

Rolf - m-am convins ca intr-adevar este enciclopedia forumului. Daca ar zice mai putin din carti si mai mult de la el, cred ca mi-ar place si mai mult.

LMG - inca nu sunt convins ca e un user real. Cred ca este un bot programat ca din cand in cand sa intre pe Literatura si sa scrie exegeze. :)

Si o sa tot revin...
bhuttu

Mesajde bhuttu » Vin Mai 10, 2002 7:34 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nu..eu sunt multumit cu asta pe care mi-ai facut-o !
Vezi...ca a lasat Dana niste bani pentru tine...sa ii faci si ei o descriere la fel.
Sa ne intalnim sa tzi dau !

Hai ba ca de Dana chiar zisesem ceva... Si nu tocmai de rau!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 10, 2002 7:44 pm

Daca mai raspunzi cu quete la posturi...itzi dau avertisment ! Scrie in regulamentul forumului...ca nu se apasa butonul "raspunde" la un nou mesaj ! Ci butonul "trimite" !
Mare atentzie !

...................

Dana...te-o fi miluit cu ceva inainte ! ..deoarece e in scadere de popularitate...si avea nevoie de cateva cuvinte frumoase la adresa ei ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Mai 10, 2002 7:50 pm

Initial trimis de Zgubilici
A mai aparut de curand un personaj foarte interesant cu niste mesaje pe masura. Nu stiu cine e, a venit de doua zile, dar in asta foarte scurt timp m-a convins ca se pricepe si ca as putea invata multe de la el, ladies and gentlemen, I give you [B]SOD [/B]

multam mult de apreciere!
m-ai lasat amar de vreme sa te cred baiat si cand colo.....cred ca o sa ne cunoastem in curand!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde darkshines » Vin Mai 10, 2002 7:53 pm

joao rocks :D
he likes oriental aestethics n stuff [ so do i ]

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Re: In continuare

Mesajde MiG29 » Vin Mai 10, 2002 8:06 pm

Initial trimis de bhuttu
Pe cine am mai remarcat:

Ce nu-mi place la ea e ca traieste drama monahului din "Asa grait-a Zarathustra", ala care n-auzise ca Dumnezeu a murit. (Mirela, nu stii tu oare ca femei destepte nu exista?) :j

Ce de ateii pe aicia....incredibil
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Re: In continuare

Mesajde Mirela » Vin Mai 10, 2002 8:27 pm

Initial trimis de bhuttu
(Mirela, nu stii tu oare ca femei destepte nu exista?)

L-am remarcat si eu pe bhuttu.....caruia daca vrei sa-i fii "pe plac" trebuie sa ai aceleasi gusturi ca el...sau sa-i accepti pupincureala...

Despre faptul ca sunt(sau sper ca sunt)printre cei mai iubiti useri...e dreptul meu de "zeita" sa fiu iubita asa cum e dreptul tau sa nu ma inghiti.Insa atat cat mai ai timp...iti spun sa bati in retragere si sa nu arunci cu noroi acolo unde nu e cazul ca atunci iau cu adevarat foc...Baga la cap motto-ul meu(iar de nu stii ce inseamna vin la mama sa ti-l traduc si dupa aia mai vorbim)

Iar despre femei destepte...arunca o privire prin literatura,politica sau pe unde mai vrei tu si-ai sa vezi acolo multe femei destepte si multi barbati destul de destepti sa se lase indrumati sau chiar condusi de ele.(pacat ca nu imi aduc acum aminte nici un nume...)Mai ia si exemplul japonnez,unde acum cateva secole daca nu era ea se ducea samuraiul de rapa cu toata arta lui de luptator(asta ca tot citeam din Shogun aseara...)

ps: No hard feelings...stiu ca refuzul meu ti-a ranit orgoliul de cocosh dar incearca sa traiesti si cu asta...
:o
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 12:09 am

Initial trimis de SOD

multam mult de apreciere!
m-ai lasat amar de vreme sa te cred baiat si cand colo.....cred ca o sa ne cunoastem in curand!

Funny funny, daca nu reiese foarte clar din mesaje daca esti baiat sau fata inseamna ca esti baiat?
mai mult ca sigur o sa ne cunoastem(backstage, right?), poate ne-am cunoscut deja...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 11, 2002 12:49 am

Si eu am crezut mai mult de o luna Zgub ca esti baiat. Pe urma am realizat ca apartii sexului frumos si ca esti un "copil frumos", dupa cum frumos a spus Florin hi-q.

:D
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 11, 2002 12:51 am

Intra'devar..Zgubilici este un copil frumos. Poate cel mai frumos copil de pe forum !
Da,da....esti un copil frumos Zgubi !

(eu am stiut inca de la inceput ca e fata...dar numai dupa ce i-am vazut poza am realizat ca e un copil frumos )
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 1:07 am

;P ma cuprind emotiile citind aceste cuvinte marete.
OK, recunosc, am preferat sa raman in anonimat dar nu am spus ca as fi baiat/fata si nici un alt detaliu, am vrut ca mesajele sa conteze, nu eventuale cicatrici pe piciorul stang, culori de par si alte aspecte irelevante.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 11, 2002 1:14 am

Pai mesajele conteaza...doar ca acum nu mai esti un simplu anonim...ci esti un copil prea'frumos ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mai 11, 2002 1:16 am

Da copil frumos, ne-ai castigat respectul prin mesajele tale frumoase. :p
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 1:25 am

Pai imi pare bine sa vad asta si va multumesc, dar ce s-a intamplat cu voi doi de va tot aprobati calduros unul pe altul? sau e concurs care poate sa exprima "copil frumos" in mai multe feluri? :)
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 11, 2002 1:32 am

Pai ne aprobam..ca suntem in unanimitate de acord ! Esti cel mai frumos copil pe care il stim noi ! ;)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Sâm Mai 11, 2002 1:37 am

Si eu as vrea sa-l nominalizez pe Aliosha pentru ca pe langa alti "rechini" ai forumului (nu nominalizez pe nimeni pt ca nu vreau sa-mi fac dusmani) are f. mult bun simt si vorbeste si cu noi muritorii de rand.
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 11, 2002 1:41 am

Si eu nu vorbesc cu voi ? ;P
De mine de ce nu zici ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Sâm Mai 11, 2002 1:46 am

A da... scuze... si Oribilul Mosh e "meserias". De altfel el a fost primul care "m-a bagat in seama" inca de la primele mele posturi. Nu vreau sa para a pupat in cur, pt ca nu obisnuiesc asta, dar baietii merita toate laudele..
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 11, 2002 1:52 am

Multumim ! Noi te-am bagat in seama....pentru ca te-am citit ca fiind un om valoros si de treaba..care are ceva de zis !
Altfel...nici nu ne uitam la tine !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Sâm Mai 11, 2002 1:55 am

Si eu va multumesc la randul meu... si inchei cu multumirile pentru a nu aglomera topicul si a nu-l transforma intr-o sedinta veche de partid in care fiecare multumea fiecaruia pe rand si isi strangeau mana tovaraseste... :D
Bagheera
Junior Member

Re: Re: In continuare

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 11, 2002 2:12 am

Initial trimis de Mirela

Despre faptul ca sunt(sau sper ca sunt)printre cei mai iubiti useri...e dreptul meu de "zeita" sa fiu iubita asa cum e dreptul tau sa nu ma inghiti.Insa atat cat mai ai timp...iti spun sa bati in retragere si sa nu arunci cu noroi acolo unde nu e cazul ca atunci iau cu adevarat foc...Baga la cap motto-ul meu(iar de nu stii ce inseamna vin la mama sa ti-l traduc si dupa aia mai vorbim)

(asta ca tot citeam din Shogun aseara...)

ps: No hard feelings...
:o

:D (am incercat sa mai latesc gura la gremlinul asta, da' nu mai poate, saracu!)
Multiubita si stimata Mirela (ce mers de zeita are fata asta. Incredibil!)
Daca vrei un raspuns... Istericalele tale nu fac decat sa-mi intareasca ale mele convingeri misogine, conform carora toate femeile se cred frumoase si destepte, dar nu toate recunosc. Ce sa zic... femei frumoase sunt, slava Domnului.Destepte insa... io stiu vreo 3, din care una e Margaret Thatcer.
Daca vrei o parere... Il prefer pe :) lui :(
Daca vrei un sfat... Data viitoare cand deschizi Shogunul, nu mai citi dupa litere. Uita-te printre randuri, vezi acolo ce scrie? O sa-ti fie un exercitiu util in viata. :)
Daca vrei o problema offtopic... Bhuttu vorbeste cu Mirela. Cand vorbeste serios si cand glumeste?
Daca vrei sa scapi de mine... Pa!

PS: Imi promisesei un link la poezii de Villon...
bhuttu

Mesajde SOD » Sâm Mai 11, 2002 2:57 am

Initial trimis de Zgubilici

Funny funny, daca nu reiese foarte clar din mesaje daca esti baiat sau fata inseamna ca esti baiat?
mai mult ca sigur o sa ne cunoastem(backstage, right?), poate ne-am cunoscut deja...

gamatica -scoala primara
un zgubilici-doi zgubilici - masculin
o zgubilitica-doua zgubilitice- feminin
neutru nu avem ca nu a plouat si n-a crescut.noua,la baieti,ne place femininu'.saru'mana!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 8:19 am

"Zgubilici" nefiind inca un termen aprobat de limba romana nu cred ca i se pot aplica pentru realizarea descrierii regulile gramaticii romanesti. Mi-am asumat acest ID din simplul motiv ca nu mi-a venit altul in minte.
In planurile mele de viitor este si raspandirea acestui cuvant pe plan mondial si crearea unui nou curent de ...atitudine ;)
Zgubilici
Junior Member

Mesajde gaga » Sâm Mai 11, 2002 9:50 am

Cine si de ce mi-a sters postul prin care-mi exprimam admiratia :bleah: pentru acest thread pe pupincurishti?

Moshule?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Rolf » Sâm Mai 11, 2002 9:54 am

Bhuttule, afla ca de la mine vorbesc. Daca intreaba cineva din ce se face kevlaru, normal ca ma uit pe net, ca se pare ca io gasesc cel mai repede :D da cind e vorba de experiente, pareri, ginduri etc... 90% sunt pur personale, nu din carti sau din auzite.
Rolf
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma