Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
Moderator: anjin-san
stai sa vezi
sincera sa fiu cred ca mi-as petrece noaptea cu....FLORIN de la HI-Q.Misto nu?E un tip super.Dar daca nu se poate cu vedeta vietii mele Laurentiu.
- cristinutza17
O NOAPTE FYERBINTE
BINENTELES CU SERBAN DE LA ANIMAL X SAU DE CE NU
CU COSTI IONITA CA TOT E SEXI
CU COSTI IONITA CA TOT E SEXI
- ADYNA
Ar fi multi!
Cu cine mi-as petrece eu o noapte?Nu neaparat sa facem prostioare.
:con:Cam acestia ar fi:Darren Hayes, Ben Affleck, Johnny Depp, sa nu il uitam pe inegalabilul Keanu Reeves,Calin (voltaj), Smily (simplu),baietii de la animal x, si
daca as fi pe invers cu J.Lo sau Angelina Jolie.
:con:Cam acestia ar fi:Darren Hayes, Ben Affleck, Johnny Depp, sa nu il uitam pe inegalabilul Keanu Reeves,Calin (voltaj), Smily (simplu),baietii de la animal x, si

Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Sabyna*bc - Junior Member
Initial trimis de deedee_lo
Poate si Freddie Prinze Jr.
cum am putut sa uit de el?
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
si inca cineva!
Am mai uitat de cineva, si anume de marian nedelcu (mtv).
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Re: si inca cineva!
Initial trimis de Sabyna*bc
Am mai uitat de cineva, si anume de marian nedelcu (mtv).
E un scump Marian Nedelcu dar mi se pare cam prostut..totusi pentru o noapte..hmmmmm..
*eXista fiinte care-s mult prea triste pentru a putea fi numite oameni*
- Deedee_Lo
- Junior Member
off-topic animalutzo, iar revii la posturile alea inteligente? parca te schimbaseshi...
on-topic: ash petrece o noapte cu cameron diaz shi cristina applegate
on-topic: ash petrece o noapte cu cameron diaz shi cristina applegate
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de SOD
o noapte cu Floarea Calota si o noapte cu Jana Gheorghiu.
yeah right
la toate posturile astea idioate in sfarsit un om serios.
ia-ma cu tine ca sa facem o orgie pe cinste.ii luam si pe animal x cu noi ca sa-i invatam meserie.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Initial trimis de dadius
yeah right
la toate posturile astea idioate in sfarsit un om serios.
ia-ma cu tine ca sa facem o orgie pe cinste.ii luam si pe animal x cu noi ca sa-i invatam meserie.
Hehehe...zici matale ceva!
Cu toate ca titlul-intrebare al topicului poate avea mai multe intelesuri...De ex. copilashii care si-ar petrece "nopti fierbinti" cu X, Animal X, etc, poate ca se gandeau ca ar petrece o noapte pe plaja fierbinte.....jucand Monopoly sau "popa-prostu"

-
MadMax - Junior Member
Mai subtire cu off-topicurile de bagare in seama. Raspundeti (daca aveti chef) la intrebare, nu comentati titlul thread-ului. In afara celor postate cu ceva vreme in urma, revin si mai scriu ca nu as refuza o noapte de nebunii cu fata numitei Anastasia Lazariuc (Ileana, pe numele ei). Sincer sa fiu, nici cu Daniela Dane nu mi-e rusine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma