:con: nu mai batetzi cimpii...va departatzi de la subiect
Il sustin pe thesoulline si inclusiv 'buricul pamintului'ca spatiu carpatic.
De ce ar fi atit de greu de crezut ca DAKSHA,zeitatea primordiala a ales EXACT zona asta ca leagan al civilizatiei???Ca de aici au plecat cei'7 fii ai luminii'-citeste'rase'...Da'poate va ginditi cum se face ca s-au suprapus peste prima civilizatie o noua generatie de'clone','mutanti'si 'zombies'..sau mai multe?
Ca poate am ajuns in starea asta de kko tocmai pentru ca ni s-au bagat pe git timpenii,ba din vest,ba din est,inclusiv traditii si o religie care n-are nimic de-a face cu arealul dacic,un' popor sfint'-cel evreu care dirijeaza din umbra actuala situatie mondiala.Teoria conspiratiei inca sta pe picioare,trebuie sa fii orb sa nu remarci ca desi avem virfuri,la toate nivelele,sintem impinsi tot mai jos...
Daca 'sparge'cineva arhivele secrete ale Vaticanului

,sa-mi spuna si mie(pe net nu gasiti decit ce se vrea a se da publicitatii),acolo sint mai multe informatii despre originile civilizatiei.Templele,sanctuarele sau piramidele raspindite peste tot in lume nu sint decit copii-mai mult sau mai putin reusite ale 'originalului'.Care-intimplator- se afla'aici' !!!
Cel putin,ma bucur ca mai sint'gashti'de tzicnitzi...lol...care mai cred in'ridicarea',iesirea la lumina a acestei natii.Si ne putem astepta in perioada urmatoare la mult mai multe 'trofee'arheologice-si nu numai-...lol...oricum,capetele[]de sus nu-s prea interesate,mai bine sa raminem un popor de sclavi,nu?
Mda,io tot zic ca Vartic & comp au dreptate,marea linie dacica aflata sub semnatura Dragonului e cea mai buna confirmare.Daca sint aiuriti care inca nu cred ,ii invit sa rascoleasca muntii;eu cel putin am depistat structurile piramidale din zona Crint-Cibin,asezate in jurul cetatii dacice de la Tilishca.
Daca raminem la nivelul asta:'cum sa fim noi primii,cind uite in ce hal sintem,nashpa'de nashpa'...'atunci chiar ca ne meritam soarta [-(
Where dark and light don't differ...