Initial trimis de aphextwinz
zau? ia baga un material sa-tz sustzina obiectivitatea afirmatziei (shtiu ca-tz place plost, shi mie imi place) dar nu au fost singurii.
nu au schimbat stilu? huh'? asculta in ordine, lost paradise , gothic, icon shi draconian times sa zicem. dar sa te speli in urechi inainte, k?
am ascultat p. lost melodie la nokia. cred ca varianta nokia de p. lost suna mai aproape de original decat piesele aphex twin cantate de tipu' tau. mai filtreaza shi tu omule
la muzica electronica nu trebuie sincronizare? mda, la tones-urile de la mobil, la muzica facuta cu impulse trackeru' shi cu alte scule meseriashe (intreaba pe dj wannabe-s ashtia de pe aici ca itzi dau iei lista) care ii fac pe totzi sa creada ca pot face muzica. daca asta-i muzica electronica pe care o shtii matale, du-te shi baga-tz doo degete in priza sa le dezvetzi de la tastat tampenii.
auzi, bai, fecior, inca nu tzi s-a uscat saliva in barba de data trecuta, sau ce? nu se poate avea o discutzie cu tine fara sa tragi un partz pe care il ridici la rand de "argument obiectiv". Daca vrei argumente obiective, pune labutza shi asculta/citeshte. Nu ma indoiesc ca ai ochi shi ureki sa faci cele doua actziuni. Insa mai e nevoie de inca o etapa - sa pricepi.
"argumentu" cu telefonu mobil o consider o imbecilitate la modul cel mai "obiectiv", shi o pun pe seama faptului ca ai o grava deformare de perceptzie. Pentru inceput, cumpara-tzi o muzicutza. Ia-o ca pe un sfat de bun simtz shi realist decat ideea ta cu bagatu degetului in priza. In urmatoru pas, umbla nitzel la calitatea discursului.