Ce postere avetzi pe-acasa?
Moderator: anjin-san
126 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
lol sincer eu mai stiu ce culoare are de fapt peretele(vopseaua)......peretii inclusiv tavanul sunt tapetati cu postere(hmm metallica o gramada ) ...am multe poze printate cu moonspelll ,katatonia,my dieng bride etc ,de obicei pozele au si versuri ........peisaje crepy........oricum sunt lipite unele peste altele pe straturi si daca incepi sa dezlipesti afli evolutia preferintelor mele de a lungul timpului ........hm cred ca am inceput cu prodigy
hy

Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
-
DeathBride - Junior Member
Posterul cu Inxs!!
ROBAKITA scrie:Desi la mama acasa in camera mea predominau cel mai mult postere cu RICHARD GERE,BRAT PITT,INXS,DEPECHE MODE,MADONNA,acum la sot acasa nu mai gasesti asa ceva pe pereti,dar in schimb am postere cu pisici,un cal fain,un iepure,un ciine si ceva postere DISNEY,asta bineinteles in camera fetei,in camera noastra am un peisaj din natura cu o cascada faina de tot.
Buna Robakita!
Interesante postere aveai la mama acasa!

Aussie girl
- Sydney_
hmm...posterele le schimb mai tot timpul,dar momentan cred k am cu: PIO,LP,Evanescence,Nightwish,Avril,Andreea B,Marilyn M.,X-tina,Fred Durst,Kurt Cobain,etc.....dar in astea is puse pe peretzi...k in rest...am atatea...de am shi vandut vreo juma' din ele 

- Titina
- Junior Member
Eu inca mai am un poster cu Figo si unul cu Raul de cand eram mic... Le tin pentru amintirea vremurilor cand credeam ca fotbalistii sunt tari, ca dau cu piciorul in minge bine...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
126 mesaje
• Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma