Moderator: anjin-san
Initial trimis de Alin
pei d'asta mi-e frica si mie,de.....oricum,ma risc,ce sa fac![]()
![]()
![]()
SOD... ii gasim disperatului asta o bucata maine la concert? :con:Initial trimis de Alin
pe cine?:D![]()
![]()
![]()
![]()
pe cine?
Initial trimis de angus
nenea sopra, fii te rog amabila...
Initial trimis de Sopra Tutt1
dinu - ca sa aiba intrare gratuita trebuie sa aiba cont pe site si sa se inscrie. Daca nu... or sa fie tratati de cei din backstage ca orice alti clienti.
Initial trimis de angus
la ce pret o sa fie tratati ailalti clienti ?
iti dau voie sa ma...Initial trimis de angus
da' daca viu degeaba, imi dai voe sa te ...
Poate ca tu ai fost facuta cu un chip in cap si esti mereu online :o, nu toti suntem asa dotati :cry:.Initial trimis de angus
si lu' dinu de ce nu-i raspunzi? sa-ti desenam?
Probabil ca in lista de pretzuri gasesti si intrarea... scuze ca langa barman si picolitza nu am adaugat si bodyguardInitial trimis de dinu
Nu lista de preturi maaaa, intrarea !!!
Initial trimis de angus
1. "la ce pret o sa fie tratati ailalti clienti" a zis dinu, si nu io, da' nu-i bai, ca si mie mi se pare o intrebare pertinenta, ca si dorinta mea de a apasa pe un boton si a vedea lista celor inscrisi, in loc sa caut prin tot subiectul. de ce ar deranja pe unii? ca io inteleg mai greu si uit repede. deseneaza-mi. mai ales ca o astfel de lista nu implica nici o responsabilitate, nefiind nici o garantie ca cei de pe lista vin (ca asta aminteles totusi din prima).
placerea e de partea meaInitial trimis de angus
2. mersi
poti sa o iei cum vrei... probabil ca nu mai am voie nici sa ma *** ... ca hop si tu.Initial trimis de angus
3. adica vreai sa spui ca sunt mai online ca tine?! o iau ca pe un compliment.
ok, te anuntz cand ma relaxez definitiv... cat mai tarziu sperInitial trimis de angus
4. mai am un punct pe ordinea de zi, dar il voi dezbate cu alta ocazie, cand vei avea mintea mai relaxata. acum simt tensiuni!
poate ca: nu te supara sora.Initial trimis de angus
5. nu te supara, frate!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator