tnt - ani de liceu

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce parere aveti despre tnt - ani de liceu?

videoclip bun - piesa buna
115
47%
videoclip bun - piesa nu prea reusita
18
7%
videoclip nu prea reusit - piesa buna
28
11%
videoclip nu prea reusit - piesa nu prea reusita
85
35%

Voturi totale : 246

Mesajde panamea » Joi Ian 09, 2003 5:21 pm

Initial trimis de TIM

...Mai sa fie!!!:con: ...de parca ar fi interzis!!! Hmmm!...Nu ma intereseaza TNT, sub nici o forma! Nu dau 2 bani nici pe felul in care canta, nici pe aspectul lor, nici pe melodia in sine:bleah:....
Sa fim realisti!!! Are ce sa ma intereseze? Am intrat aici, din curiozitate( vroiam sa vad ce pareri exprima omenirea de nationalitate romana referitor la...asa ceva :bleah:), si am continuat sa postez in virtutea faptului ca m-am ingrozit vazand cati fani poate avea INCA O FORMATIE DIN CATEGORIA "AL DREAQ DE COMERCIAL SI DE PROST", si pe ce ton si cu ce vorbe mi s-a rapuns la opinie!!!:mad: :mad: :mad:
Any problem?:confused:
....THANKS LARA0275 !:)

da

nu e interzis frate. dar am impresia ca daca postezi aici te cam intereseaza :)
panamea
Junior Member

Mesajde Afroditta » Vin Ian 10, 2003 1:28 am

TNT sunt fitoase, n_au voci deosebite(desi nu_s nici afone), au un clip de prost gust, iar piesa e o bataie de joc (e ceva ciudat atunci cand incep sa cante refrenul ultima data, dupa scena cu copii plictisiti de la repetitie, cand mananca ele bombana aia...e ceva care ma zgarie pe urechi). Mai simplu, sunt jalnice. Niste"Dolly" ceva mai maricele. Fetitele de la Dolly canta ca nu le place la scoala, astora nu le place la liceu...
Afroditta

Mesajde TIM » Vin Ian 10, 2003 9:32 am

Initial trimis de panamea

da

Zau??!...asa functioneaza sistemul?:mad: Hmmm! ...Da, tre' sa recunosc,...toata viata mi-am dorit ca principala mea controversa cu omenirea sa fie subiectul "TNT":D .......Ar trebui, probabil sa-repet , ca sa pricepi si tu" MA INTERESEAZA PAREREA PERSONAJELOR DE PE AICI DESPRE TRUPA, NU TRUPA IN SINE!"
aDICA, TU AI SENZATIA CA CEI CARE AU POSTAT PE AICI CONTRA TNT, SUNT EXTRAORDINAR DE INTERESATI DESPPRE TRUPA, SAU CE???:confused: ...
Ai inteles, "frate"??? Sau vrei sa-ti desenez?:D
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Ian 10, 2003 3:37 pm

Initial trimis de Sabyna*bc
Da, am vazut si eu zilele astea de cateva ori ba pe atomic, ba pe mtv videoclipul si imi place.E originala ideea cu remixul , in rest despre trupa nu prea stiu .......... sa vedem ce vor mai scote in timp!
-eu zic ca:videoclip -bun;piesa-jaf
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Ian 10, 2003 3:40 pm

da

-TNT-tzaranci de la Pocreaca care ishi doreau sa ajunga ''staruri'
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Ian 10, 2003 3:42 pm

Initial trimis de Afroditta
TNT sunt fitoase, n_au voci deosebite(desi nu_s nici afone), au un clip de prost gust, iar piesa e o bataie de joc (e ceva ciudat atunci cand incep sa cante refrenul ultima data, dupa scena cu copii plictisiti de la repetitie, cand mananca ele bombana aia...e ceva care ma zgarie pe urechi). Mai simplu, sunt jalnice. Niste"Dolly" ceva mai maricele. Fetitele de la Dolly canta ca nu le place la scoala, astora nu le place la liceu...
-bravo!!asha este!
Unregistered

Mesajde crazzyfan » Sâm Ian 11, 2003 1:50 am

Initial trimis de Unregistered
-TNT-tzaranci de la Pocreaca care ishi doreau sa ajunga ''staruri'

daca esti baiat cu siguranta ti-ai dori ca ele sa se uite la unul ca tine, iar daca esti fata esti invidioasa de o sa pocnesti.

ele vor ajunge staruri, pe cand tu..... o sa ramai asa cum te-ai inregistrat - un nimeni
crazzyfan
Junior Member

Mda

Mesajde Florin Hi-Q » Lun Ian 13, 2003 11:15 pm

Initial trimis de crazzyfan

daca esti baiat cu siguranta ti-ai dori ca ele sa se uite la unul ca tine, iar daca esti fata esti invidioasa de o sa pocnesti.

ele vor ajunge staruri, pe cand tu..... o sa ramai asa cum te-ai inregistrat - un nimeni

Ele vor ajunge staruri...:-) Sper!
Florin Hi-Q

Ya right....

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 14, 2003 12:00 am

Fiecare formatzie rasare si apune, exact ca Soarele de pe cer:) asha ca fraze precum:
Ele vor ajunge staruri...:-) Sper!

nu-si au rostul pentru cu toti cunoastem ca e o chestiune de zile, saptamani sau luni pana cand TNT vor trece si ele in anonimat. Hai sa ne amintim(care putem) de formatzii ca "X-trance" "doua usi" si alte prostii de formatzii care au activat prin anii 97 pe piatza romaneasca si care acum se zbat in anonimat.
Deobicei ce vine rpd pleaca mai repede desi...sincer sa fiu TNT imi cam plac totusi nu sunt asha increzator precum Florin.
Inca o chestie pe care as mai vrea sa o dezbat este:
"De ce le luatzi fratilor(producatori si asa-zisi compozitori) inca din clasele a 9-a, a 10-a? nu va ganditi ca practic facandu-le stele le distrugeti ca intelect? adica ce vor mai invatzat fetele de la TNT de acum inainte la scoala(daca se vor mai duce) doar cum sa-si "scoata cercelul din buric" si sa se rupa in figuri....
anyway....fuck it!
Love2Fly
Junior Member

Re: Ya right....

Mesajde Mihai-MOF » Mar Ian 14, 2003 1:15 am

Initial trimis de Love2Fly
De ce le luatzi fratilor(producatori si asa-zisi compozitori) inca din clasele a 9-a, a 10-a? nu va ganditi ca practic facandu-le stele le distrugeti ca intelect? adica ce vor mai invatzat fetele de la TNT de acum inainte la scoala(daca se vor mai duce) doar cum sa-si "scoata cercelul din buric" si sa se rupa in figuri....
anyway....fuck it!

Acum te intreb si eu: cine ai vrea sa cante "Ani de liceu", niste tipe de 25 de ani. Iar fetele sunt in clasa a XI-0a si, crede-ma, si-o fura daca chiulesc de la scoala...
Mihai-MOF

Aceeiasi chestie....

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 14, 2003 1:39 am

Acum te intreb si eu: cine ai vrea sa cante "Ani de liceu", niste tipe de 25 de ani. Iar fetele sunt in clasa a XI-0a si, crede-ma, si-o fura daca chiulesc de la scoala...

Intradevar numai niste fete de liceu puteau canta asha ceva insa nu toate melodiile lor sunt bazate exclusiv pe liceu iar ceea ce critic eu este faptul ca in ziua de azi(si nu ma refer exclusiv la TNT) multe formatzii de adolescentzi (cu varste sub 18 ani) au turnee peste turnee si normal in turneu nu prea ajungi la scoala. Vorbeam cu o astfel de vedeta si imi spunea ca in semestrul I a fost cumulat...cam 3 saptamani la scoala. Asta nu cred ca se cheama scoala....si cred ca asta e valabil pt fiecare tanar(a) vedeta....trist....ma intreb cand vor apune ca formatzie si vor constata ca sunt incultzi(te) ce vor zice si pe cine vor da vina(daca o vor da)....nu mai vorbesc de verbul "a citii" care pt vedete el e o amintire!:) bine...acum nu ma refer la TOATE vedetele (de exemplu baietzii astia de la Hi-q, K-gula, Vama...etc...par inteligentzi) dar marea majoritate sufera mult de fenomenul asta al "cizelarii" creierului!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Ian 14, 2003 1:52 am

Probabil din punctul tau de vedere ar fi ideal ca toti sa fie high, cu trei joint-uri in buzunar si ascultand AfroMan

hai sa nu vorbim de pasiunile fiecaruia,ok?hai sa nu iti sparg capul,ok?hai sa vorbim despre TNT,ok?hai sa nu iti spun ca aceste texte duc spre incultura notorie si incultura crasa,ok?hai sa nu discutam ca esti un limitat(a) care vrea sa fie "cool" si care crede ca viata e un "fun" continuu,ok?mai bine hai sa nu mai discutam.

nu cred ca e relevant faptul ca daca un pusti de 15 ani are o formatie nu se mai duce la scoala si nu invata si asa pierde mult.e alegerea lui,e viata lui.poate ca daca nu ar canta s-ar droga si ar fugi de acasa,la asta te-ai gandit?problema e mesajul.pentru ca mesajul asta e perceput gresit de unul de 10 ani si el asa face,cac asa "trebuie".daca altii au crescut pe "ani de liceu/cu emotii la romana",acum pustanii stiu ca trebuie sa aiba absente la romana.asta e.
love2fly,de unde stii tu ca kgula si tudor chirila cantau in liceu si nu se duceau la scoala?ca eu nu stiu....
bravo baixule!
marian jan

1433

Mesajde baixinho© » Mar Ian 14, 2003 11:54 am

Initial trimis de Mihai-MOF
Acum te intreb si eu: cine ai vrea sa cante "Ani de liceu"(...)

Acum te intreb si eu: "Ani de liceu" era singura melodie ce putea fi preluata?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Aceeiasi chestie....

Mesajde Mihai-MOF » Mar Ian 14, 2003 1:42 pm

Initial trimis de Love2Fly

multe formatzii de adolescentzi (cu varste sub 18 ani) au turnee peste turnee si normal in turneu nu prea ajungi la scoala. Vorbeam cu o astfel de vedeta si imi spunea ca in semestrul I a fost cumulat...cam 3 saptamani la scoala.

Ai sa razi dar, cle putin in cazul TNT, nu se pune problema asa. Scoala e la fel de importanta ca si muzica si daca e vorba de concerte acestea vor fi in mod sigur puse in asa fel inca sa aiba timp si de una si de alta
Mihai-MOF

Mesajde panamea » Mar Ian 14, 2003 1:44 pm

Initial trimis de Alin

hai sa nu discutam ca esti un limitat(a) care vrea sa fie "cool" si care crede ca viata e un "fun" continuu,ok?mai bine hai sa nu mai discutam.

de unde tragi tu concluzia asta. mie chiar mi se pare ca te autodescrii. sa stii ca viata nu e doar marihuana si bere
panamea

Re: Re: Aceeiasi chestie....

Mesajde KoRn_bitch » Mar Ian 14, 2003 3:04 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

Ai sa razi dar, cle putin in cazul TNT, nu se pune problema asa. Scoala e la fel de importanta ca si muzica si daca e vorba de concerte acestea vor fi in mod sigur puse in asa fel inca sa aiba timp si de una si de alta

Mah eu am auzit altceva ... adica ca nu prea viziteaza scoala ... ma rog probabil colegii lor sunt niste mari mincinoshi ... cine stie ... da va spun ca shi la mine in liceu sunt cateva asha numite "vedete" de exemplu Giulia (Candy) shi nu prea serveste scoala ... Indiggo nici ele nu prea veneau pe vremea cand inca mai erau in liceu ... shi nici altele ca ele .. sa fie TNT diferite? NU CRED .... acu tu stii mai bine Mihai nu??? OARE???
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Deci, cum spuneam....

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 14, 2003 8:41 pm

Ai sa razi dar, cle putin in cazul TNT, nu se pune problema asa. Scoala e la fel de importanta ca si muzica si daca e vorba de concerte acestea vor fi in mod sigur puse in asa fel inca sa aiba timp si de una si de alt

Si vrei sa-mi spui mie ca TNT se mai gandesc la scoala si la ce teme le-au mai dat profesorii, sau la ce a mai facut Mihai Viteazu in luptele sale sau la formula apei. Prostii...cred ca au in cap doar cum sa faca cat mai multzi $$$ si cum sa castige mai multa simpatie.
Love2Fly
Junior Member

Re: Deci, cum spuneam....

Mesajde panamea » Dum Ian 19, 2003 4:07 pm

[quote]Initial trimis de Love2Fly

Si vrei sa-mi spui mie ca TNT se mai gandesc la scoala si la ce teme le-au mai dat profesorii, sau la ce a mai facut Mihai Viteazu in luptele sale sau la formula apei. Prostii...cred ca au in cap doar cum sa faca cat mai multzi $$$ si cum sa castige mai multa simpatie.
[/QUOTE

Ai dreptate si tu, putin...

Dar totusi, mai bine cauta sa faca ceva in viata (chiar bani) decat sa bantuie cluburile, sa se imbete pe la chefuri si sa se drogheze, asa cum fac majoritatea fetelor de varsta lor...
panamea
Junior Member

Re: Re: Deci, cum spuneam....

Mesajde Crazzyfan » Lun Ian 20, 2003 12:18 am

Sa nu exageram: cele de varsta lor care se imbata si se drogheaza sant minoritate nu majoritatea.
Dar totusi nu inteleg de ce alora care declara la tv. ca anul asta au fost la scoala doar o zi (ex. Pops, Andra) si care sunt tot liceene, nu le mai cere nimeni sa fie exemplu pt generatia lor.
Sau TNT va zgarie pe creier fiindca reusesc sa faca si scoala si muzica.
Crazzyfan

ete na

Mesajde Love2Fly » Mar Ian 21, 2003 1:40 am

Sau TNT va zgarie pe creier fiindca reusesc sa faca si scoala si muzica.

Scartz......nici o vedeta nu se duce mai mult de 20% la scoala si trece cu note mari pe ochi frumosi...

Ai dreptate si tu, putin...

Dar totusi, mai bine cauta sa faca ceva in viata (chiar bani) decat sa bantuie cluburile, sa se imbete pe la chefuri si sa se drogheze, asa cum fac majoritatea fetelor de varsta lor......

Lol....bah or fi cateva drogate dar nu toate....sau ....ma rog....:con: ...din cate am cunoscut eu....TOATE...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Ian 24, 2003 1:20 am

Cine mai vorbeste de muzica man?Care muzica?Dupa parerea nici nu se pune problema!Fetele alea sunt numai o imagine(ca si multe altele) in spatele careia se ascunde masina aia mare mare de facut bani.Sau poate ca faci remix la ani de liceu in 2002 din pasiuni culturale(nu prea...)?
Unregistered

Mesajde crazzyfan » Vin Ian 24, 2003 1:49 am

Initial trimis de Unregistered
Cine mai vorbeste de muzica man?Care muzica?Dupa parerea nici nu se pune problema!Fetele alea sunt numai o imagine(ca si multe altele) in spatele careia se ascunde masina aia mare mare de facut bani.Sau poate ca faci remix la ani de liceu in 2002 din pasiuni culturale(nu prea...)?

Bine, bine, dar acum trebui sa le punem la zid fiindca vor face bani? nu cred. Intrebarea este daca ne place sau nu imaginea.
crazzyfan

Mesajde the Zephyr » Vin Ian 24, 2003 1:56 am

Pai aici era vorba de imagine sau de muzica pe care o canta?Eu cred ca e mai importanta muzica, desi se gasesc si numai "imagini" pe la noi....
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde copiutzu » Vin Ian 24, 2003 10:06 am

Mai, nu-mi vine sa cred. O intreb pe vara-mea (clasa a-X-a) daca stie cine a compus si cantat piesa si imi zice ca ... TNT !!!! IAC.
Astia micuti habar n-au cat pot sa ii fraiereasca aia de la atomic si aia care au scos piesa.
Vreau sa le intreb pe cele 2 "rebele" (presupun ca inca mai semneaza parintii pentru ele, cat sunt ele de rebele) daca stiu cine a compus piesa si cu ce ocazie a aparut.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde copiutzu » Vin Ian 24, 2003 10:08 am

Initial trimis de copiutzu
Mai, nu-mi vine sa cred. O intreb pe vara-mea (clasa a-X-a) daca stie cine a compus si cantat piesa si imi zice ca ... TNT !!!! IAC.
Astia micuti habar n-au cat pot sa ii fraiereasca aia de la atomic si aia care au scos piesa.
Vreau sa le intreb pe cele 2 "rebele" (presupun ca inca mai semneaza parintii pentru ele, cat sunt ele de rebele) daca stiu cine a compus piesa si cu ce ocazie a aparut.

Scuze, am gresit numarul :)). Sunt 3 de fapt. Dar atat de mici si neansemnate, ca aproape sunt 2 looooool :))
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Bune

Mesajde Bortzi » Vin Ian 24, 2003 10:54 am

DA. comparativ cu alte chestii aparute pana acum in peisajul muzical romanesc, piesa e buna. De ce sa fim rai si sa nu recunoastem ...Daca nu va place intoarceti-va la animalx cei plini de efecte pe voce (mai corect EFECTUL folosit si de ei si de andre,si de alte asia si alte.... e un TUNER de voce ...care corectand vocea ....pentru ca starurile nu au termiant lectiile de canto... da acest tip de sunet) ..Pai la fetele astea pe care le discutam... nu aud nici un TUNER pe voce..deci canta ele ..si nu o fac rau..Nu va place, intoarceti-va la andre... cu mosule ce tanar ai fost sau ... atatea si atatea ..ca aveti de unde alege din cei 13 ani de libertate a exprimarii ....
Bortzi

Re: Bune

Mesajde copiutzu » Vin Ian 24, 2003 11:13 am

Initial trimis de Bortzi
DA. comparativ cu alte chestii aparute pana acum in peisajul muzical romanesc, piesa e buna. De ce sa fim rai si sa nu recunoastem ...Daca nu va place intoarceti-va la animalx cei plini de efecte pe voce (mai corect EFECTUL folosit si de ei si de andre,si de alte asia si alte.... e un TUNER de voce ...care corectand vocea ....pentru ca starurile nu au termiant lectiile de canto... da acest tip de sunet) ..Pai la fetele astea pe care le discutam... nu aud nici un TUNER pe voce..deci canta ele ..si nu o fac rau..Nu va place, intoarceti-va la andre... cu mosule ce tanar ai fost sau ... atatea si atatea ..ca aveti de unde alege din cei 13 ani de libertate a exprimarii ....

Eu m-as intoarce la Celelalte Cuvinte, Conexiuni, Forceps, Neurotica..., dar nu cred ca se mai poate
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Ian 24, 2003 11:58 pm

Se fura fratilor si deja se cam vede si lumea incepe sa se prinda!E super-bine ca exista forumul asta pt.ca asa omuletii astia pot sa vada ca lumea deja se cam prinde de smecheriile astea care defapt sunt cam de 2 lei.nu mai prea merge asa mai baieti,nu mai prea merge hehe!
Peace y'all!
Unregistered

Mesajde Bortzianu' » Sâm Ian 25, 2003 12:41 am

...pai lumea s-a prins de la inceput... doar ca nu aveau alte variante ... ori te bucuri de ce ti se da..ori ..iti faci tu muzica si dovedesti ca esti mai bun..daca nu.. stai pe vine..
Bortzianu'

Mesajde Unregistered » Dum Ian 26, 2003 12:02 am

Mai baieti, ma bucur ca vorbiti intre voi, dar care-i legatura cu TNT?
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma