vama veche - rahat expirat

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 24, 2003 12:43 pm

Initial trimis de Sa Moara!
Adevarul este ca trebuie sa fii retardat sa poti scoate din putzul gandirii asemenea versuri de duh:
"am sa-mi trag un glontz in cap, si-am sa-mi fac o gaura"
(probabil ca gaurile pe care le au nu le mai ajung)...
"si-am sa vad lumea prin ea intr-o alta aura"
(no comment), de fapt rusinos si penibil...
Imi si imaginez revelatia pe care o au cei care asculta asemenea deseuri.
Despre muzica: o amestecatura de plagiat si melodii de adormit fraierii.
"sa nu uitzi vreodata de inima ta"
(Uau!!!)
"lumea asta moarta va-ncerca sa-tzi fure dragostea"
("mort" este doar talentul vostru)
Nu am sa mai continui, dupa cum am mai spus:
Vama veche = rahat expirat
Auzi, au compus ei o melodie care va "zgudui lumea", epilog, si ajungand la concluzia ca este sublima s-au gandit sa compuna si un album ptr ea, asa ca sa nu se simta singura.
PENIBIL
Adevarul este ca epilog nu este rahat expirat este rahat vechi, de la vama veche (especially for you)
cei care asculta vv sunt ori disperatzi ori... ori...
Unregistered

Vama Veche

Mesajde vamaveke » Joi Iun 12, 2003 5:29 pm

Vama Veche este un vis frumos, iar muzica lor e un fel de Return to Innocence

http://www.vamaveche.kestii.ro
vamaveke

Re: Vama Veche

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Iun 13, 2003 9:26 pm

Initial trimis de vamaveke
Vama Veche este un vis frumos, iar muzica lor e un fel de Return to Innocence

Ce frumos stii tu sa spui anumite lucruri... Perfect de acord!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: Re: Vama Veche

Mesajde vamaveke » Mar Iun 17, 2003 2:58 pm

Initial trimis de Dreamy_Girl

Ce frumos stii tu sa spui anumite lucruri... Perfect de acord!

MERCI! ;)

PS: Povestea merge mai departe

fanii vama veche sunt rugati sa intre pe
http://www.vamaveche.kestii.ro [siteul meu]
si sa-si dea cu parerea

pa

ps: povestea merge mai departe
vamaveke

e pula

Mesajde bonzo » Mar Iun 17, 2003 8:45 pm

Poate ca nu am vrut sa inteleg...
Mi-am adus aminte nu\iste versuri, ale unei melodii:
"SAi incercat/Sa te ascunzi in cuvinte/Ai cautat/Un inteles inainte/Te-ai intrebat/Cum va fi prima oara..." Directia 5-"Nu e greu"
Nu cumva si eu ma ascund in cuvinte si caut unn inteles inainte?
bonzo
Junior Member

Re: e pula

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Iun 17, 2003 9:21 pm

Initial trimis de bonzo

Dragul meu, observ ca ai citat mesajul meu fara sa raspunzi la el in vreun fel. Ce ai vrut sa spui prin asta... Does it mean that you feel the way I did when I wrote it?
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde PenicilinaV » Sâm Iun 21, 2003 5:54 am

Vama Veche e o idiotenie care se autointretine din cauza acelui fenomen de autoinductie care se intampla in cabluri:) In cazul lor, din cauza ca se strang copii pe plaja si se imbata de mor ca ar asculta si manele ca oricum nu ii mai intereseaza ce asculta ca oricum numai sunt in stare de nimic. Uite care e faza, eu zic sa ne rezumam la planul meu cu .. adunatul turor intr-un loc si sa ii obligam sa faca treaba :))).

Eu cred ca o sa imi fac o formatie intitulata BUCURESTI, si atunci va dati seama, orice cacat as scoate pe piatza, o sa ma iubeasca lumea o perioada. Sau poate.. Mamaia.. "acolo unde se intalneste" moldoveanul cu olteanul si se alinta si se giugiulesc. Va puteti imagina asa ceva??? Va zic eu, toate se intampla in mamaia :))) ahhhhahahaha

Bai, dar hai sa facem totusi o comisie condusa de mine si sa fim un pic mai rai cu idioteniile din melodii. De ex, NON-SENS trebuie pur si simplu trasi pe roata.

Multa bafta si noroc
PenicilinaV

Well...

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Iun 21, 2003 10:25 pm

Dragul meu, scuza-ma ca iti atrag atentia, dar nu ti se pare totusi ca esti putin cam prea radical? Vama Veche, ba chiar si Non-Stop au si ei fanii lor, care s-ar putea simti raniti de cuvinele tale... Cred ca nici tie nu ti-ar placea s-auzi pe cineva vorbind asa despre formatia ta preferata...
Inteleg perfect, este parerea ta si ti-o respect, dar da-mi voie sa iti dau un mic sfat prietenesc: Daca vei exprima ceea ce simti cu ceva mai multa delicatete si diplomatie, nu vei avea decat de castigat...
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: vama veche - rahat expirat

Mesajde Titina » Dum Iun 22, 2003 6:44 pm

Initial trimis de Sa moara!!!!!!!
...sarutul lor poate intr-o zi va schimba lumea...

Sa shtii k shi pe mine ma oftica fraza aia,inclusiv video-clipul de la melodia "Epilog",care mi se pare plictisitor shi......e,lasa...mai bine nu-i mai "jignesc" ,k o sa sara fanii lor,la gatul meu....k exista multi fani.... :mad:
Titina
Junior Member

Re: Re: vama veche - rahat expirat

Mesajde Dreamy_Girl » Dum Iun 22, 2003 9:25 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Sa shtii k shi pe mine ma oftica fraza aia,inclusiv video-clipul de la melodia "Epilog",care mi se pare plictisitor shi......e,lasa...mai bine nu-i mai "jignesc" ,k o sa sara fanii lor,la gatul meu....k exista multi fani.... :mad:

De gustibus non disputandum...
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: Re: Re: vama veche - rahat expirat

Mesajde Titina » Dum Iun 22, 2003 10:17 pm

De gustibus non disputandum...

Lol....chiar..... :D
Titina
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Iun 22, 2003 10:33 pm

Initial trimis de PenicilinaV

Eu cred ca o sa imi fac o formatie intitulata BUCURESTI, si atunci va dati seama, orice cacat as scoate pe piatza, o sa ma iubeasca lumea o perioada. Sau poate.. Mamaia.. "acolo unde se intalneste" moldoveanul cu olteanul si se alinta si se giugiulesc. Va puteti imagina asa ceva??? Va zic eu, toate se intampla in mamaia :))) ahhhhahahaha

Bai, dar hai sa facem totusi o comisie condusa de mine si sa fim un pic mai rai cu idioteniile din melodii. De ex, NON-SENS trebuie pur si simplu trasi pe roata.

Multa bafta si noroc

Pun pariu ca nume ca Liviu Pustiu sau vali vijelie nu iti sunt straine!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mie Iun 25, 2003 9:39 am

Initial trimis de Love2Fly

Pun pariu ca nume ca Liviu Pustiu sau vali vijelie nu iti sunt straine!

Si asta e un lucru rau sau bun? Ca sa stiu ce parere sa imi fac despre tine. Se vede clar ca nici tie nu iti sunt straine, din moment ce le amintesti pe forum.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

pentru retardul care sa se duca draku cu moartea

Mesajde Unregistered » Mar Iul 08, 2003 10:47 pm

Initial trimis de Sa Moara!
Adevarul este ca trebuie sa fii retardat sa poti scoate din putzul gandirii asemenea versuri de duh:
"am sa-mi trag un glontz in cap, si-am sa-mi fac o gaura"
(probabil ca gaurile pe care le au nu le mai ajung)...
"si-am sa vad lumea prin ea intr-o alta aura"
(no comment), de fapt rusinos si penibil...
Imi si imaginez revelatia pe care o au cei care asculta asemenea deseuri.
Despre muzica: o amestecatura de plagiat si melodii de adormit fraierii.
"sa nu uitzi vreodata de inima ta"
(Uau!!!)
"lumea asta moarta va-ncerca sa-tzi fure dragostea"
("mort" este doar talentul vostru)
Nu am sa mai continui, dupa cum am mai spus:
Vama veche = rahat expirat
Auzi, au compus ei o melodie care va "zgudui lumea", epilog, si ajungand la concluzia ca este sublima s-au gandit sa compuna si un album ptr ea, asa ca sa nu se simta singura.
PENIBIL
Adevarul este ca epilog nu este rahat expirat este rahat vechi, de la vama veche (especially for you)
cei care asculta vv sunt ori disperatzi ori... ori...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Aug 03, 2003 10:45 pm

latraii de la vama vache iar si-au scos lipsa de talent la lumina.
...intr-o zi de vara ..
Imi vine sa borasc...
Astia chiar sunt prosti? Sau prostii sunt altii (cei carora le place muzica lor) ?
Poate vor sa stranga bani sa faca schimbarea de sex "pe bune" dupa ce au aflat ca treaba cu "intorsul barbat" din armata era doar o metafora. Chestia asta i-a dezamagit cumplit.
Lasati-ne rapanosilor...

mah poate tu asculti adrian goanga minune, care ii clar mult mai talentat decat vv, asa-i? adica, vv canta despre cum le merge viata la aia pe care nu-i pupa-n cur tot pamantu, si restu canta despre cum mor toti tiganii si despre cum is gata sa se sinucida daca nu-i mai fute cineva o data. asa ca toti aia care predicati despre lipsa de cultura a vv, ascultatii cu atentie, comparatii cu ailalti cantareti romani, si dupa aia ganditi-va cine reprezinta mai bine cultura romaneasca, vv sau fabrizio si tot restu.
Unregistered

Mesajde vlad@vamaveche.kestii.ro » Lun Aug 04, 2003 11:57 am

pentru toti fanii vama veche:

va astept.
vlad@vamaveche.kestii.ro

Mesajde vlad@vamaveche.kestii.ro » Lun Aug 04, 2003 11:57 am

pentru toti fanii vama veche:

va astept.
vlad@vamaveche.kestii.ro

Re: Re: Re: vama veche - rahat expirat

Mesajde vlad@vamaveche.kestii.ro » Lun Aug 04, 2003 12:03 pm

PS: Ignorati-i pe cei care nu stiu ca Ura nu naste copii.. si ca Visele nu pot muri...

Vama Veche este un vis frumos. Si doar asta conteaza. Fanii ma inteleg. Degeaba aceste discutii intre persoane cu gusturi variate, degeaba atatea injuraturi pe forumuri... nu ajuta cu absolut nimic.

Asa cum a zis Tudor Chirila dupa premiile MTV Award [care, apropo, au fost o mare mare porcarie], "fanii Vama Veche sunt mai putini, dar mai destepti, mai frumosi, si lista poate continua".

Asa ca, iubiti fani Vama Veche, lasati-i pe ceilalti sa spuna ce vor. Nu conteaza. Noi iubim la fel de mult Vama.

POVESTEA MERGE MAI DEPARTE.

A! Si va astept in Brasov la Cerbul de Aur, unde o sa sustina Vama Veche un recital.
vlad@vamaveche.kestii.ro

Re: Re: Re: Re: vama veche - rahat expirat

Mesajde Dreamy_Girl » Mie Aug 06, 2003 5:36 pm

Initial trimis de vlad@vamaveche.kestii.ro
PS: Ignorati-i pe cei care nu stiu ca Ura nu naste copii.. si ca Visele nu pot muri...

Vama Veche este un vis frumos. Si doar asta conteaza. Fanii ma inteleg. Degeaba aceste discutii intre persoane cu gusturi variate, degeaba atatea injuraturi pe forumuri... nu ajuta cu absolut nimic.

Asa cum a zis Tudor Chirila dupa premiile MTV Award [care, apropo, au fost o mare mare porcarie], "fanii Vama Veche sunt mai putini, dar mai destepti, mai frumosi, si lista poate continua".

Asa ca, iubiti fani Vama Veche, lasati-i pe ceilalti sa spuna ce vor. Nu conteaza. Noi iubim la fel de mult Vama.

A! Si va astept in Brasov la Cerbul de Aur, unde o sa sustina Vama Veche un recital.

Ce frumos stii tu sa vorbesti... Anyway... 18 ani e o melodie SUPERBA!!!!
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: Re: Re: Re: vama veche - rahat expirat

Mesajde Dreamy_Girl » Mie Aug 06, 2003 5:42 pm

Initial trimis de vlad@vamaveche.kestii.ro
PS:

Am intrat si eu pe site-ul tau...E dragutz...Ti-am semnat si eu guestbook-ul.
Dreamy_Girl
Junior Member

Daca ati avea ceva interesant de zis ar fi mult mai bine!

Mesajde Unregistered » Mie Aug 06, 2003 8:34 pm

Am incercat sa fac fatza aberatiilor pe care le etalati pe forum si nu am reusit sa citesc mai mult de 2 pagini. Probabil banuiti de ce. Daca nu, iata un raspuns cat mai direct: NU PREA VA DUCE CAPU' oameni buni. Daca ati avea pareri interesante si modalitati adecvate sau macar atractive de a le face cunoscute ar fi ceva... Dar din pacate am vazut numai analfabeti si "ilogici" care scriu pe forum doar pentru a isi demonstra ca pot si ei sa aiba o parere si ca pot sa o exprima unei multimi fara un efort prea mare de gandire. Bai oameni buni, reveniti-va!!! Refuz sa cred ca Romania este chiar asa departe de integrare. Nu va place vama veche? SUPER ascultati altceva. Va place Vama Veche? SUPER cumparati-va albumul. Nu cred ca e cazul sa va amintiti on line de lectiile de gramatica si de logica.

Pentru cine nu a priceput mesajul (nu ma astept sa fie usor, dar faceti un mic efort macar), iata o explicatie pe scurt: BLEAH!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Aug 07, 2003 12:54 pm

Penibili sunt retardatii ca tine care nu pot sa inteleaga semnificatia versurilor.
Initial trimis de Gavozdita
pt a nu stiu cata oara pe acest forum:DOAMNE MARE TI E GRADINA!!!!!!:con:
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Aug 07, 2003 11:59 pm

bah voi totzi suntzi chiar terminatzi...va fut in gura pe totzi de idiotzi....cum putetzi sa vb asa de vama veche??? ai draq d prapaditzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Aug 08, 2003 3:10 am

Initial trimis de Sa Moara!!!!
Ce sa le mai spun celor carora le place un deseu precum voma veche?
Depande cati ani aveti, daca sunteti inca minori va pot intelege, daca sunteti majori va dau un sfat iesiti draku afara din casa si luati contact cu lumea reala, cred si eu ca labagiilor le place....
Cand va veti maturiza veti ajunge singuri la concluzia asta:
vama veche = voma veche = rahat expirat.
Unregistered

asculta

Mesajde Unregistered » Vin Aug 08, 2003 3:17 am

Initial trimis de Unregistered
[Asculta "Nu ma uita undeva"si poate "Te vreau oriunde-am fost"B] [/B]
Unregistered

Incultura la rang de virtute

Mesajde viosound » Vin Aug 08, 2003 3:50 am

Daca nu intelegeti metaforele,explicati cum intelegeti dezacordurile,non-sensurile si banalitatile din alte texte.
viosound
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 09, 2003 9:15 pm

Cand citesc mesajele de pe acest forum nu pot decat sa ma intreb cu ce au gresit baietii de la Vama Veche ca numele lor sa fie tarat in cearta asta imbecila. In cele cateva pagini pe care am avut rabdare sa le citesc am gasit abia cateva care sa nu contina injuraturi pe care le aud doar la cei mai inculti tigani din mahala. Ca acestea erau adresate celor de la VV si fanilor lor sau celor care ii detesta nici nu mai conteaza, important (si trist in acelasi timp) este ca niste oameni care pretind ca au trecut de Epoca de piatra nu pot sa-si exprime parerea intr-un limbaj civilizat...

Nu va place Vama Veche? Foarte frumos... Va place? La fel...Gusturile nu se discuta, iar daca totusi o faceti, nu-i mai jigniti pe cei care au o alta parere decat voi. Chiar credeti ca pe ceilalti ii intereseaza ca, in opinia voastra, formatia lor preferata e un "rahat expirat" sau mai stiu eu ce? (Apropo, interesanta metafora, Eminescu s-ar simti complexat daca ar vedea-o...) Sau ca voi credeti ca rap-ul si manelele sunt "de cacat"?

Va spun eu: NU! In continuare, rockerii o sa asculte rock, manelistii manele, raperii rap s.a.m.d., fara sa fie influentati de parerile altora (exceptie facand doar cei care nu au deloc personalitate si care asculta muzica doar pt ca e "la moda" sau ca le-a spus nu stiu cine "Ba, sa asculti formatia X, ca e misto!")

Subiectul asta a fost incheiat inainte sa fie postat primul mesaj, iar singurul motiv pentru care am scris e pentru ca, in naivitatea mea, inca mai cred ca mentalitatile pot evolua si romanii vor inceta intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat sa fie un popor de inculti...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Aug 10, 2003 4:47 am

Initial trimis de Unregistered
Penibili sunt retardatii ca tine care nu pot sa inteleaga semnificatia versurilor.

si eu am copiat la mate si la sport!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Aug 14, 2003 5:48 pm

latraii de la vama vache iar si-au scos lipsa de talent la lumina.
...intr-o zi de vara ..
Imi vine sa borasc...
Astia chiar sunt prosti? Sau prostii sunt altii (cei carora le place muzica lor) ?
Poate vor sa stranga bani sa faca schimbarea de sex "pe bune" dupa ce au aflat ca treaba cu "intorsul barbat" din armata era doar o metafora. Chestia asta i-a dezamagit cumplit.
Lasati-ne rapanosilor...

Ai perfecta dreptate, plagiatori!!! Manipulatori!!!
Unregistered

Mesajde alex`freak » Sâm Aug 16, 2003 8:26 pm

mai frate, multumesc mult ca m-ai luminat, io care ascultam ca proasta vama veche si cadeam in profunde stari de meditare si mi se mai lumina sufletul ca mai exista si poezie in 'muzica' romaneasca. Iti sunt foarte indatorata, insa asi dori sa stiu si eu cum ai ajuns la asemena concluzii........ciudat.......
daca stau sa ma mai gandesc nu prea cred ca capu`(scuzati cacofonia ,insa il reprezinta pe prietenu` nostru) tau patrat ar putea sa ajunga la concluzii mature, asa ca mai pune mana pe o carte si arunca-ti pe geam cd-urile cu candy, brady, bamby, adrian prostia minune si mai bine.. arunca-te si tu...

sa fiti cuminti si destepti!
alex`freak

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma