Auzi, zice ca nu e proasta shi vine in primul post cu ceva de genul:
daca vreti puteti sa ma intrebati si "de ce esti asa de proasta" ca nu ma supar.
zice ca nu-i curva si vrea sa se culce (pe bune) cu totzi adminii.
Se shi mira ca ne luam de ea.

Moderator: anjin-san
daca vreti puteti sa ma intrebati si "de ce esti asa de proasta" ca nu ma supar.
Initial trimis de X-Tina Aguilera
E,afla ca nu e vorba despre ''celebrul X''
Initial trimis de JustMe
Bai ia lasati fata in pace. Ce voi cand erati mici n-ati incercat sa vedeti o pagina de web cu mircul sau sa faceti un chat pe Gozilla?
Ia zi fata mamii, ce mai zicea X, e sanatos, cei mai fac parintii, cum e vremea pe la el?
Nu pe bune acuma, ati (nu a-ti) scris nu stiu cate mesaje ca sa va luati de asta mica, sunt chiar revoltat. Nu vedeti ma ca e si ea un sufletel mic aici pe forumul vostru de metalisti, rapperi si 3sudisti?
Initial trimis de baixinho
7 ani de cand ce anume? De cand nu mai ai dreptul sa porti buletin?
PS: Rezultatul la ecuatia din semnatura ta este: 13.
PS1: Unu' singur si-a batut joc? Doar atat ai priceput? Nu ma mir!
\Initial trimis de xkran
io te iubesq :kiss:
Initial trimis de vali
lasa ca vin alti aurolaci in locul tau
Initial trimis de X-Tina A.
\
...am inteles ca nu-ncetati cu batjocurile...
PS:Daca n-o sa mai intru eu pe site-ul asta,de cine o sa va mai bateti joc,??!!
Initial trimis de xkran
Pai daca shi pe mine ma iei asha urat dupa ce itzi zic ca te iubesq .. m-am suparat ...;P .. shi nu-ti mai arat cum sa-ti faci mail ... :no:
eeee....zic shi eu(ca sa aiba la ce sa raspunda vali,c'ai vazut ca imediat a raspuns)...ce-ai vrea sa-ti spun?(I love you more than anything in this world!)?
'' ;v ''
Initial trimis de K-Risma
Xkran and X-Tina Aguilera
Sitting in a tree
K-I-S-S-I-N-G
First comes love
Then comes marriage
Then comes X-Tina Aguilera with a baby carring!
;r
:kiss:
:G
loooool!!!!
Initial trimis de X-Tina
...doar nu credeti ca am vreo 7 ani!!Totushi...am:
_____
[(5x454545)-\/21025]-(2x146+2272275) ani...
Initial trimis de Calypso
Nu ai 7. Din calculele pe care ne silesti sa le facem rezulta ca ai cu 6 ani mai mult=13 anishori. Sic! Sunt mai mare k tine! (nu m-am putut abtine sa nu fac remarca asta)
Si, ca sa fiu ontopic, am si eu o intrebare: ce intrebari ai fi vrut tu sa ti se puna cand ai facut subiectul? Pls sa raspunzi.
*edit: mai am o intrebare: de ce nu te inregistrezi, totusi, daca tot scrii atatea mesaje?
X-Tina Aguilera, cand o punem?
Dar eu vreau sa o pun cu tine, ce nu intelegi?
PS: Tu ai stat vreodata singura pe un chat? Ca eu nu obisnuiesc!
Initial trimis de Nicholas_Alex
Wow...X-Tina...ai inceput deja sa ma insheli cu adminii???...huh...nu ma asteptam la asa ceva din partea ta...
Mai ti minte ce am vorbit pe chat?...azi am patit-o iar..
Eram in magazin la Tomis, cumparasem niste salam, cind am inceput sa vad niste lumini albe...mi-a cazut salamul pe jos, si am leshinat iar...sa fie oare din cauza toxinelor cu care m-am injectat in sala de forte?
Am aflat ca sint 7 rase diferite de goauli!!!!
1.Nu te-nshel cu nimeni!!!Chestia cu ''mine shi Xkran'' o facuse prietena mea,cu porecla K-Risma...
2.mai tu iei cumva droguri????!!!!!
3.poti intra shi tu pe chat???!!!Ca vroiam sa te intreb ceva legat de chestia cu salamu'....*lol*
4.cine shtie ce ''boala'' oi avea...lumini albe...oi avea shi SIDA!!!(glumeam).(deci nu ma infecta shi pe mine)
Inseamna c-o sa fiti pe jumatate morti...
PS:am 6 intrebari sa-ti mai pun,in legatura cu...parola,mailul,etc.
Nu le scriu aici.Intra pe chat.(sper sa fiu pe-acolo)
1.Nu te-nshel cu nimeni!!!
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator