Sinucidere

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce metoda de sinucidere alegetzi ?

prin impuscare
3
0%
spanzuratoare
1
0%
taierea venelor
1
0%
luat pastile (otravire)
7
0%
"hara-kiri"
1
0%
aruncare de pe bloc
1
0%
dat foc
1
0%
aruncat in fatza metroului /trenului
2
0%
curentare
1
0%
citind "Gardianul"
19226
100%

Voturi totale : 19244

Mesajde Titina » Joi Apr 24, 2003 5:50 pm

... :confused: ce mai subiect....(??)
So,....daca ar fi....cred ca lipseshte de-acolo,din sondaj,un lucru: sa-ti bage cineva "treizeci de mii" de cutzite in tine :D
Mi-a venit asta in minte,ca tzin minte,...era metoda cea mai des "intalnita" in poveshtile inventate de mine cand eram mica... :D
Totushi,am votat shi io ce mi s-a parut mai simplu in momentul ala:sa ma arunc de pe bloc.(da' mai bine nu...n-am chef sa mor)
Titina
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Mai 05, 2003 3:46 pm

N-am idee Aliosha, ca nu l-am cunoscut, dar sa mori asa aiurea de tanar...
O metoda la care m-am gandit in vacanta: sa te arunci in fata metroului
Shaki

Mesajde SiMiCs » Lun Mai 12, 2003 9:27 pm

Eu zic ca cea mai buna modalitate de a te sinucide ar fii sa te impusti :lol: numai ca daca nu ai pistol :con:..se pune si problema asta ..ei nush nu m-am gandit niciodata la chestia asta ..nu am de gand sa ma sinucid ..Doamne fereste! :)
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde BEATMAN » Mie Iun 18, 2003 11:50 pm

Satzi bagi capu intr-o punga si sa te sufoci
Am incercat si jur ca nu merge de loc
BEATMAN
Junior Member

Mesajde NEmessIS » Lun Sep 15, 2003 11:33 am

Hmm... acum am ajuns si eu pe-aici.
Mai, da' zau ca e greu sa alegi din lista aia :D Impuscatul e prea complicat... de unde naiba fac rost pe puscoci?!
Spanzuratoarea e prea chinuitoare...
Pastilele... daca nu iei destule? daca te gaseste cineva? naspa!
Taiatul venelor? la fel... poti sa scapi, ceea ce nu e de dorit.

Am votat electrocutare... dar nu asa, oriunde, ci pe un stalp de inalta tensiune, sa te vada tot poporul ... sa se stranga lume acolo, sa incerce sa te convinga sa nu o faci, ca viata merita traita blablabla... si atunci PZZZZT!!!! sa te prajesti. :j
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
NEmessIS
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Sep 15, 2003 11:36 am

NEmessIS, o sedinta cu nenea pisalogul ai incercat?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Lun Sep 15, 2003 12:53 pm

deci vez bre memesiz sa vorbesht cu oaminii aia de pe langa linii sa faca doo trei:
unu) sa nu foloseasca blitzu ca se voaleaza filmu de la scanteile care sare din matale shi
doi) cei din blocurile de langa, sa opreasca aparatele electrocasnice, ca daca se arde vrunu shi tu ai ghinionu shi scapi, te omoara oaminii aia in bataie shi nai rezolvat nimica.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Weet-weet » Mar Sep 16, 2003 3:49 pm

E trista varianta pe care nemessis a ales-o .. si nici asa de usoara ... pana sa mri ti se face parul maciuca .. nu-i dragutz deloc
Eu alesei pastilele ... Da , se poate sa te gaseasca acreva , sau se poate intampla sa nu iei de care trebe si sa ai parte de efecte nasoale si sa fii trist cand te trezesti .. Iar cu taiatul venelor .. doare cam tare , stiu sigur .. dar daca ai vointa si nici un motiv sa mai ramain in viata , da-i drumul ! Dar e pacat .. nu ai venit pe lume degeaba .. parerea mea , din experienta stiu ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde bhuttu » Mar Sep 16, 2003 3:54 pm

Taiatul venelor, as a matter of fact, e una din cele mai putin dureroase metode de sinucidere. Plus ca iti lasa timp cacalau sa-ti constientizezi moartea.

Poate hipotermia sa mai fie asa usurica, da' nu cred...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 16, 2003 4:06 pm

oare sunt eu ultimul mare clasic ramas in viatza ? doar eu am ales spanzuratoarea...cea mai barbateasca metoda de sinucidere. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Sep 16, 2003 4:10 pm

Pai tu ai ales spanzuratoarea cu gandu' la erectia aia monstru de la sfarsit. Speri si tu ca poate-poate...
[color="#dfdfdf"]muie foca, cioara borata[/color]
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 16, 2003 4:14 pm

nu mah. nicidecum. mi-am amintit de moshuletzu ala din Shawshank Redemption.....
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3213

Mesajde baixinho© » Mar Sep 16, 2003 4:48 pm

foca, sa ne-anunti si pe noi cand si mai ales cum s-a autosinucis singura ea insasi maimutza ta.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

...

Mesajde Hades » Mar Sep 16, 2003 8:22 pm

prin impuscare... clar... un glontz in ochi... si esti dus... nu stai juma de ora pana 'aterizezi'...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Norbert » Joi Dec 04, 2003 10:15 pm

Am revenit abia acum dupa mai mult timp deoarece am avut probleme cu netul. Am hotarit sa mai joc sah inca 3 ani jumate de acum in colo, poate cine stie ajung la capatul tablei cu pionul si i-mi iau regina inapoi, asta ca sa nu zic ca sunt baiat rau si nu astept, decocamdata mai merge ce mai merge si din punct de vedere financiar dar dupa acesti 3 ani jumate, ori apare ceva bun in viata mea, ori renunt la ea. Cea mai buna metoda am spus-o mai sus cind am scris si anume este Natrium Pentobarbital, aia e metoda de moarte ca boieru, 15 grame din prafu ala dizolvat intr-un pahar cu apa bei, inainte cu o ora sa iei asta, iei un antivomiting si adormi dulce si te trezesti mort. Nu pistol sau alte metode demne de un ageamiu. Din 1000 oameni 1000 au murit, deci riscuri sa te mai trezesti sunt doar doua: ori sa nu iei antivomitingu, atunci dupa ce bei aia, vei vomita dupa un timp deci nu mori dar ramii cu sechele permanente f grave, ori iei tot ce trebe, dar te gaseste un idiot de om care sa te salveze, te duce la spital si te salveaza dar poate ramii paralizat toata viata, conditii deci sunt: alegerea unui loc unde nu e nimeni pe o perioada de 2 zile. lasati pistolul, sau trenu ca astea sunt metode violente care nu garanteaza 100 % reusita. Vreau sa spun ca ce spun eu aici nu este aberatie sau altceva, f serios vorbesc si in leg cu intentia mea. De ce mai astept ? Simplu, sper sa apara steaua mea norocoasa in viata sa nu zic ca nu am mai asteptat cit se mai poate. Chestia cu raiu si aia, e vrajeala oricum. Astept pareri.
Norbert
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Dec 04, 2003 10:32 pm

mie mi-e frica de durere, asha ca aleg pastilele! daca vrei cu adevarat sa te omori nu te poate nimeni impiedica!!!(asta nu-i o afirmatie gratuita!)
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Love2Fly » Joi Dec 04, 2003 11:47 pm

f serios vorbesc si in leg cu intentia mea. De ce mai astept ? Simplu, sper sa apara steaua mea norocoasa in viata sa nu zic ca nu am mai asteptat cit se mai poate. Chestia cu raiu si aia, e vrajeala oricum. Astept pareri.

Ai 25 de ani omule! cum s-a ajuns la asta??? Astepti sa-ti rasara steaua norocoasa, dar ai facut ceva ca ea sa rasara? daca o sa astepti sa ti se intample ceva nu ti se va intampla nimic. Eu zic sa te f@$I in ele de ganduri "negre" si sa iei taurul de coarne, sa te zbati, sa te chinui si daca dupa toate astea nu o sa mearga nimic in viata ta atunci poti sa te intorci la gandurile pe care le ai acum. INSA INCEARCA!
Numai bine!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde F|y! » Vin Dec 05, 2003 9:01 pm

Eu m-as arunca de pe bloc! ;D Ca sa mai zbor putin inainte de a intra in pamant. Si asa, am vrut sa ma apuc de parasutism inainte de planorism, dar nu m-au lasat ai mei ;g Dar o fac eu si pe asta!...ma refer la parasutism! Ca de sinucis... :shock: :hehe: ;i nu am nici un motiv!
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Dec 06, 2003 9:00 am

Initial trimis de Fr@ctured
am vrut sa ma apuc de parasutism
Dar o fac eu si pe asta!...ma refer la parasutism!

daca ai nevoie de peshte da un tzignal
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

sinucidere

Mesajde usualflow » Lun Dec 08, 2003 6:35 pm

lasitate
usualflow
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Dec 09, 2003 1:12 pm

Cateodata sunt lashi cei care nu-s in stare sa o faca! Deci problema nu-i asha simpla cum ai pus-o tu!
piskeshu
banned

Mesajde paiacec » Mar Dec 09, 2003 2:30 pm

Daca ar fi sa ma sinucid,ash alege sigur curentarea.De ce?Mi se pare o moarte destul de rapida shi mai putzin dureroasa decat celelalte.Plus ca am o obsesie pentru ciufulitul parului...
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Norbert » Mie Dec 10, 2003 1:09 am

Ptr Love2Fly

Pai crezi ca nu am analizat sansele de reusita ? Tu ai impresia ca nu am facut ce am putut ? am incercat tot am dat inainte si am pus la bataie tot ce am avut, dar mi-am dat seama ca ce doresc eu nu pot sa obtin prin fortele mele proprii. Si nu numa eu, ci si familia sunt de aceias parere numa ca ei i-mi cer sa ma consolez. Ba chiar mi s-a spus "nu te mai chinui ca nu ai sanse". Deci nu numa eu cred ca nu am sanse (sa zici ca asa avea obsesie) ci majoritatea o spun. Asa ca eu nu ma pot suporta asa, numai un noroc m-ar putea salva deci de aia astept, asta e ultima sansa. Dar mai sunt 3.5 ani. Daca e sa fie e, daca nu, nu este vina mea, zilnic sunt trist si deja nici nu stiu cum oi rezista acest timp dar cu gindul ca mi-ar putea apare norocul mai ma face sa respect termenul. Si oare de ce o fi lasitate sa mor ? Nu pricep deloc. De ce sa fie privita moartea asa de rau, daca este o cale ca sa se scape de chin ? Macar mor fericit ca nu apuc batrinetile alea scirboase !
Norbert
Junior Member

Mesajde Radu123 » Mie Dec 10, 2003 2:34 am

Eu am iubit atat de mult incat era sa mor de vre-o 10 ori: impuscare, inima rea ....

Am spus ca nu mai mor pt o fata (cel putin nu asa rapid) dar din cate vad eu am ceva tendinte sinucigase in mine (din moment ce mi-am fixat data mortii :) cu toate ca tind sa nu-mi respect programul, ieri ziceam ca o fac azi, am timp e abia 2 noaptea ...)

Adevarul e ca nu mai vad ce sens are ... cand pierzi TOTU, fara sa existe nici un motiv pt care sa patesti asta, cand nici macar nu esti inteles ...
Ma trezesc dimineata si ma gandesc, iar nu am murit, pacat, cand o sa mi se intample si mie ceva bun?? Sa fac efortul sa ma sinucid? Ce sens are sa traiesti intr-o astfel de lume?? o lume in care nu ai nici un prieten adevarat (toti te tradeaza), o lume in care toti ...
O noua zi :(. :( :( Daca vrei pot sa-ti spun deja tot ce o sa mi se intample azi ... nu are nici un sens... am pierdut totul, nu exista nici o scapare ...

Nu exista chin mai mare decat sa traiesc in paradis fara persoana iubita
;P
si
Cat de mult imi doresc
Pamantul sa ma ingroape
Durerea sa mi-o ia !!!
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
Radu123
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Dec 10, 2003 11:24 am

Ba, oameni buni, ce-i cu voi? Atzi innebunit? Sfatul meu sincer e sa mergetzi la un psiholog!
piskeshu
banned

Mesajde F|y! » Mie Dec 10, 2003 9:36 pm

Initial trimis de Radu123
Eu am iubit atat de mult incat era sa mor de vre-o 10 ori: impuscare, inima rea ....

Am spus ca nu mai mor pt o fata (cel putin nu asa rapid) dar din cate vad eu am ceva tendinte sinucigase in mine (din moment ce mi-am fixat data mortii :) cu toate ca tind sa nu-mi respect programul, ieri ziceam ca o fac azi, am timp e abia 2 noaptea ...)

Adevarul e ca nu mai vad ce sens are ... cand pierzi TOTU, fara sa existe nici un motiv pt care sa patesti asta, cand nici macar nu esti inteles ...
Ma trezesc dimineata si ma gandesc, iar nu am murit, pacat, cand o sa mi se intample si mie ceva bun?? Sa fac efortul sa ma sinucid? Ce sens are sa traiesti intr-o astfel de lume?? o lume in care nu ai nici un prieten adevarat (toti te tradeaza), o lume in care toti ...
O noua zi :(. :( :( Daca vrei pot sa-ti spun deja tot ce o sa mi se intample azi ... nu are nici un sens... am pierdut totul, nu exista nici o scapare ...

[B]Nu exista chin mai mare decat sa traiesc in paradis fara persoana iubita

;P
si
Cat de mult imi doresc
Pamantul sa ma ingroape
Durerea sa mi-o ia !!! [/B]

Radu123...eu zic sa consulti un psiholog, sau macar incearca sa vorbesti cu tine... daca te ajuta cu ceva. Am trecut si eu prin d'astea, am avut parte de dezamagiri, dar nu am ajuns sa ma gandesc vreodata ca a fi mai bine sa mor, desi din versurile pe care le scriu, asta reiese! :p Asa ca, incearca sa privesti partea plina a paharului, chiar daca acesta uneori iti pare gol! ;) Poate vei reusi sa treci peste problemele pe care le ai, si nu uita ca viata iti mai face si altele, mai grave!
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Norbert » Mie Dec 10, 2003 11:16 pm

Fr@ctured !

Chiar tu zici: "viata i-ti face altele si mai grele" dar eu te intreb ce dracu suntem noi cobaii ei ca sa ne faca numa necazuri si suferinta ? Nu te gindesti ca unii poate nu sunt dispusi sau nu poate rezista atitor suferinte ? Ce sa faca psihologu ? Ala este graitor noi astia avem nevoie de rezolvarea problemelor nu de bla bla bla. EU nu cunosc situatia lui Radu123 dar sunt de parere cu el. Ce nu inteleg este de ce ala care vrea sa se sinucida este privit ca bolnav mintal ? De ce este privita moartea asa de negru cind ea din contra uneori este singura sansa de a scapa de chinu asta de viata ?! Tu nu-ti dai seama ce e viata ? Bani nu, aia nu, munca multa, iubire cu parteneru numa la inceput ca apoi dispare, apoi batrinetea aia lunga de la 50 ani la 85 si apoi tot murim, ce naiba e asta ? E un chin. Macar daca eram miliardar in dolari barim o duceam ca boieru pina muream si nici atunci nu se stie daca eram dispus sa ajung la 80 ani fara sa mai vad si sa mai aud cum trebuie. Sau este o invidie pe cei care se sinucid deoare ce ei nu au in gena instictul supravietuirii in orice conditii si deci ei sunt privilegiati ca pot scapa de chin orcind pe cind ceilalti sunt obligati sa indure ? Cum e ? Deci hai sa o luam si asa. Ne trimiteti la psiholog si suna cam asa "pai daca io indur si ajung orb la batrinete si deci sufar in viata mai mereu de ce sa ai tu sansa sa scapi" ! Asta este parerea mea.
Norbert
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Dec 11, 2003 9:23 am

Dragii mei ! Sa stitzi ca nu mi-e ciuda pe voi! Mergetzi shi sinucideti-va linishtitzi! Vreau sa va asigur de indiferenta mea totala! da atunci nu mai intrati atata pe forum , ci vedeti-va de treaba!
piskeshu
banned

Mesajde Norbert » Joi Dec 11, 2003 11:29 pm

Ptr Piskeshu

Pai tu nu ar trebui sa intri pe subiectu asta ca nu prea ai nimic in comun cu acest subiect asa ca.....
Norbert
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Dec 12, 2003 12:46 pm

Norbert : stii ce ma enerveaza pe mine cel mai mult la astia care au gasit ca metoda suicidu? (adica care voi sa se sinucida ma).
1. ca nu se gandesc decat la ei...adica nu stau sa se gandeasca, ba io daca fac asta ce-o sa simta mama,tata,pisicu si purcelu
2. sunt unii care facand asta nenorocesc un om nevinovat.
am un caz in familie (adica unchi) care mergea omu linistit cu masina cand i s-a aruncat unu in fata masinii si a murit. norocul unchiului meu e ca nevasta tipului a declarat la politie ca nu era prima oara cand ala incerca sa se sinucida. daca tipa nu unchimio ajungea la zdup, penca asa era legea (si inca e) in romania.
3. ca nu reusesc mereu. adica reusesc prea de putine ori. tot timpu auzi ca nustu care a baut detergent sau mai stiu io ce. in acest moment ala e dus la spital si pe el se cheltuie bani cacalau...

Intr-adevar sunt si cazuri in care suicidu este un lucru bun/normal/onorabil. sunt de acord cu eutanasierea, poate prin moartea ta scapi alti oameni (acu cativa ani un soldat de palstilina a aruncat la cativa metrii de el grenada care a picat aproape ce neste combustibil si colonelu unitatii s-a aruncat efectiv pe grenada), dar in majoritatea cazurilor motivele sunt mai mult decat handicapate: nu s-a culcat ala/aia cu mine. iubita m-a parasit. nu am castiga la loto....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma