Initial trimis de Mihai-MOF
pai daca e minune... nu stii ca minunile aduc audienta?
:a
Voi nu v-ati prins inca? Pe langa ca e minune e si extraordinar de frumos, ca barbat vorbesc. Si sunt multe femei in Romania...
Somebody turn my mouth off

Moderator: anjin-san
Initial trimis de copiutzu
Dar orice minune tine trei zile, asta nu se mai termina => NU E MINUNE, e doar o imitatie nereusita de muzica
Initial trimis de ja sam pitbull
Dar chiar asa, ce ai tu cu Adisor? Ce nu iti place? Muzica lui imi aminteste de Giuseppe Verdi. Doar tu nu o intelegi. HAHAHAHA
Initial trimis de Bortzianu'
..Pe mine era sa ma calce Adrian acum 2 ani , la mare, cu BMW-ul lui ...
..normal ca circula prin locuri nepermise autovehiculelor.. Prima mea reactie a fost (pe bune ): ba boule!!! ..Ma uit.. un chistoc in masina ... .. ma uit mai bine ... unul cu moaca de pitbull (fara aluzii..) ) ... dau sa-i mai zic duoa de cald ...cand colo ..ceva ca ..un alt pitbull urias ...a aparut in fata mea : nici asta n-avea gat ..diferenta era ...de vreo 1 metru jumate insa ...intre el si Adita.....normal ..bodyguardul ca re ...venea pe jos, pe langa masina.... Si doar m-a privit cu ochii aia inexpresivi si ..m-am calmat ..Normal ca m-am facut nevazut cat ai clipi... ca daca nu ma teleporta individul...
..de fapt nu aveam chef de scandal ..ca ma grabeam..
.. de fapt ce voiam sa zic e ca seamana cu un pitbull ...
..da da ..giuseppe VERDE .....
Initial trimis de copiutzu
Ce noroc pe bodyguard ca nu aveai chef de scandal)
Initial trimis de Nightwish
haha. :lol: serios?! jalnic.
las' ca am mai vazut anu' trecut prin vara, la Teo, cica o formatie: un travestit (un el care visa sa devina o ea) alaturi de un el si cantau tare 'divin' o melodie 'nemaipomenita' ('Adio, adio...'nu mai stiu cum...) amandoi erau absolut patetici dar problema era alta: melodia era copia fidela a piesei "Sleeping Sun". awful. :bleah:
Initial trimis de Draga
[BDaca ai ascultat piesa Nicolei poti sa-ti dai seama cam ce gen de piesa consider eu ca ar merge la Eurovision.
[/B]
?_)Initial trimis de dadius
de ce nu ii trimitem pe O-Zone astia?
toata lumaea i place si ii iubeste! sunt simpatici,haiosi si piesa asta cu la lu lei e misto.
da.. am ascultat-o.. e buna.. dar mi se pare ca incearca sa copie niste stiluri la moda acum afara, insa nu-i iese f bine...
?_)
Raspunsul pt ca trebuie o piesa in prima auditie e bun?
Initial trimis de dadius
o
Oricum erati cam suparati dupa ce s-a anuntat rezultatul.A intrat in primii 6 cu chiu cu vai.oricum e f bine ca altii nu viseaza sa ajunga asa departe.
important este ca publicul a placut-o si a votat-o...a fost pe trei dupa cei de acasa... si asta e excelent...
Initial trimis de Unregistred
Vad ca se agita lumea teribil pentru Eurovisionul asta.
Initial trimis de belenenses
Ati incercat careva sa sunati de pe Orange la televoting ? Ca desteptu' de Miron asa a prezentat ... sunati de pa Orange, Connex si Romtelecom-digital. Am incercat si io de cateva ori sa votez pentru Open dupa primele rezultate (ca erau cei mai slabi si aveam toate sansele sa"prind" un vot ca sa vad ca intr-adevar functioneaza treaba) ... cand colo ... stupoare ... "Apel respins" .
Sun azi la Orange , vorbesc cu consultanta de acolo si-mi spune ca de pe Orange nu se pot apela numere de Telverde !! Si-mi reamintesc fazele din studio cu Temisan incercand sa voteze de pe 4 telefoane ... sa inteleg ca erau toate Connex ?! Ce parere aveti de chestia asta ?
In alta ordine de idei ... MOF iubitilor, aveti o problema cu Monica Anghel ... si una cu publicul. Aia cu Monica Anghel e clara ... nu-i da mai mult de 2 puncte Paulei in finala decat daca ii bagati ceva serios la inaintare (masini? case? ). Aia cu publicul ... n-o prea puteti rezolva ... sunt inca multi care voteaza Valahia in ciuda kkturilor gen Banana si Scufita, dar mai ales in ciuda celebrelor hituri "Suge..." si "P..a,...", inca si mai multi care voteaza Costi Costita... si Slava-Domnului, destul de multi care s-o voteze pe Nicola, macar sa am certitudinea anul asta in sfarsit vom trimite pentru prima data o piesa RAPIDA !!! (si Doamne-Ajuta sa nu fie a lui Temisan !)
Ati incercat careva sa sunati de pe Orange la televoting ? Ca desteptu' de Miron asa a prezentat ... sunati de pa Orange, Connex si Romtelecom-digital. Am incercat si io de cateva ori sa votez pentru Open dupa primele rezultate (ca erau cei mai slabi si aveam toate sansele sa"prind" un vot ca sa vad ca intr-adevar functioneaza treaba) ... cand colo ... stupoare ... "Apel respins" .
Sun azi la Orange , vorbesc cu consultanta de acolo si-mi spune ca de pe Orange nu se pot apela numere de Telverde !! Si-mi reamintesc fazele din studio cu Temisan incercand sa voteze de pe 4 telefoane ... sa inteleg ca erau toate Connex ?! Ce parere aveti de chestia asta ?
In alta ordine de idei ... MOF iubitilor, aveti o problema cu Monica Anghel ... si una cu publicul. Aia cu Monica Anghel e clara ... nu-i da mai mult de 2 puncte Paulei in finala decat daca ii bagati ceva serios la inaintare (masini? case? ). Aia cu publicul ... n-o prea puteti rezolva ... sunt inca multi care voteaza Valahia in ciuda kkturilor gen Banana si Scufita, dar mai ales in ciuda celebrelor hituri "Suge..." si "P..a,...", inca si mai multi care voteaza Costi Costita... si Slava-Domnului, destul de multi care s-o voteze pe Nicola, macar sa am certitudinea anul asta in sfarsit vom trimite pentru prima data o piesa RAPIDA !!! (si Doamne-Ajuta sa nu fie a lui Temisan !)
iubitilor, aveti o problema cu Monica Anghel ... si una cu publicul. Aia cu Monica Anghel e clara ... nu-i da mai mult de 2 puncte Paulei in finala decat daca ii bagati ceva serios la inaintare (masini? case? ). Aia cu publicul ... n-o prea puteti rezolva ...
Initial trimis de AnDrEi
Prieteni, eu tin sa va urez succes in finala preselectiei , eu unu nu pot sa ma uit la Tv ca sunt plecat din localitate pe undeva pe la munte .. dar .. i`ll call u Mihai :-) vezi si tu mailu` [B]mghiduc@mof-records.ro , altfel te bat:p [/B]
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator