Domnu' Bortzianu' are chef de provocari( oricum, intre noi fie vorba, iti dau dreptate in leg cu ultimul mesaj pe care l-ai postat. Si eu astept sa vad ce ii poate capul cu adevarat...nu de alta, dar m-am saturat sa il tot cert) Eu am iesit...

Moderator: anjin-san
Initial trimis de Draga
LOL, vreau si eu bilet la spectacolul asta... :p
[b] Piciulika am si eu o intrebare: daca MM a cantat live cu TNT, inseamna ca CD-ul fetelor nu continea si partea lui de voce? Ma cam indoi... le insoteste la toate concertele si canta mereu cu ele live?! :con:
In alta ordine de idei: am ascultat zilele trecute "Fara gheata nu e viata", dar nu cred ca era varianta originala - e pe o compilatie "pirat" ( asta e :p nu dati cu pietre-n mine!) care mai contine si "Ani de liceu", piesa care aici suna destul de diferit de varianta single pe care o auzim peste tot. Asa ca ma bate gandul ca sunt modificate si puse pe ritmuri mai de discoteca...
Ce vroiam sa spun e ca mi-a placut foarte mult (cu notabila exceptie a versurilor, care mi se par neinspirate) si ca eu cred ca ar fi un single foarte bun pentru vara (poate ca la asta s-au si gandit), dar nu sunt convinsa ca varianta asta care-mi place mie (are un sound misto de tot, ritm, e foarte buna pentru dans) e originalul, sau s-a bagat "piratul" pe ea...
:con: [/B]
Initial trimis de AnDrEi
Marius Moga este unul din producatori cei mai renumiti la ora actuala din Romania .. el face parte dintr`un colectiv de prestigiu .. cel mai tari sunetisti .. producatori si managari sunt la Mof .. de ce spun asta? deoarece chiar daca studioul este printre ultimile ca valoare ( ma refer la suma de $ care s`a investit ) .. el are in componenta la productie trupe renumite in romania .. artisti renumiti ..
Cel mai tare studio este cel a lu` Kerestei ( cred ca asa se scrie .. nevermind , studioul lui valoareaza 80.000 $ ) dupa care studioul lu Costi Ionita & Duta ( circa 60.000 $ valoareaza studioul ) .. pe cand Mof .. circa 15-20.000 .. dar .. utiati-va pe piata muzicala .. si vetzi observa .. ce? Mof in mai putin de 2 luni .. a ajuns unde altii se chinuie de ani intregi !
Multumesc
Initial trimis de Draga
eu cred ca ar fi un single foarte bun pentru vara (poate ca la asta s-au si gandit), dar nu sunt convinsa ca varianta asta care-mi place mie (are un sound misto de tot, ritm, e foarte buna pentru dans) e originalul, sau s-a bagat "piratul" pe ea...
:con:
Initial trimis de Piciulika
Nu stiu cat de live sau cat de "peste" a fost prestatia. Eu apreciez gestul lui. Adika daca nu gasea microfon deschis, nu canta. Clar.
Din cate stiu nu le insoteste in concerte..eu nu am asccultat allbumul TNT, asa ca nu stiu cum stau lucrurile. sunt mai multe variante ale piesei pe album....
Initial trimis de Mihai-MOF
e o discutie inutila asta...
in primul rand ce intelegeti prin fitze? pe urma, in ce context ti se pare x sau y fitzos?
sio pe orma, care e legatura intre fitze si muzica pe care o canta sau compune cineva?
sa nu iti inchipui ca nenea piratii fac mai mult decat sa copie o piesa de pe un cd pe altul... exista o varianta club la "ani de liceu" si poate pe aia ai auzit-o...
da.. ne-am gandit![]()
e o discutie inutila asta...
in primul rand ce intelegeti prin fitze? pe urma, in ce context ti se pare x sau y fitzos?
sio pe orma, care e legatura intre fitze si muzica pe care o canta sau compune cineva?
Initial trimis de AnDrEi
Ha ? Astept raspunsurile voastre fetelor ;-)
Initial trimis de Ascultator
Pe ultima melodie, dragul meu Marius Moga, "Sa zburam...", care este totusi per genere o melodie hitoasa...ai bagat 3 kile de Antares...si la tine si la Smiley...Se vede rau daca stai sa asculti bine...Ar trebui totusi sa bagi alte efecte...ma rog, dar sincer sa fiu nu cred ca ai intrat deja in posesia lor.
Nu, nu a folosit Antares Autotune in "Sa zburam spre cer". De folosit, l-a folosit la altii, care nu prea se descurca. Smiley are voce prea clara si puternica pt a avea nevoie de "imbunatatziri".
Initial trimis de AnDrEi
Mai oameni buni .. la piesa "Sa zburam spre cer" Moga si cu Smiley s`au completat reciproc.. parerea mea nu?
Nu, nu a folosit Antares Autotune in "Sa zburam spre cer". De folosit, l-a folosit la altii, care nu prea se descurca. Smiley are voce prea clara si puternica pt a avea nevoie de "imbunatatziri".
Initial trimis de copiutzu
Ai dreptate! Fac o pereche minunata..... de cizme :p
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator