as pastra numai 100.000 din ei din care mi-as face o afacere profitabila din care sa stiu ca nu o sa duc frica zilei de mane si daca imi mai raman vreo 10.000 de para o sa ma imbat ca un porc pana se termina bani iar restul i-as dona la un orfelinat sau la un spital de nebuni fiidca probabil acolo voi ajunge cand voi fi batran si ii bine sa gasesc niste conditii bune de cazare nu
Sica Wine, partea cu spitalu de nebuni nu merge....am fost shi eu acolo, shi m-au dat afara, au zis ca sunt prea de tot...asha ca nu itzi recomand, ca s-ar putea sa ii pierzi itzi dau eu o idee: o gogosherie pe langa mine cred ca e foarte bine, nu de alta da mie imi plac mult gogoshile
FX47 - wish | more Can U feel it?...I don't think so...
Cat de tare....dar ala e un mare daca....asa ca daca ar fi un daca bun...=))
Probabil mi-as face un ditamai squad-ul unde sa fie toata tare..iar apoi as face cel mai mare bloc unde sa stea toti boschetarii.....plm
Restul droguri si bautura...
nu stiu de ce dar am impresia ca in zilele noastre 1mil de dolari nu inseamna asa de mult.eu as cumpara o gramada de spatii comerciale sau apartamente pe care leas inchiria pe urma sami scot investitia.amin