Cea mai frumoasa vedeta din Romania
Moderator: anjin-san
Nu este ea cea mai frumoasa dar nici urata nu este. As putea spune ca e chiar draguta. Si mai ales, ii sta foarte bine cu parul drept.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Claudia de la Cream e interesanta
Nu zic nu. E frumoasa. Aproape perfecta. Dar e atit de rece! Parca-ar fi de marmura. Si din cauza asta nu-mi place.
In schimb imi place foarte mult Teo. Stiu ca nu se inadreaza la acest subiect, dar e atit de calda, de vesela, de spirituala si dezinvolta incit toate acestea ii dau o frumusete aparte. Oricum, e vedeta mea preferata.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Re: bruneta
Initial trimis de Mithos
Monica Dascalu prezentatoarea de la pro tv cred dupa mine ca e cea mai frumoasa vedeta bruneta din romania sau in orice caz cea mai draguta.![]()
![]()
![]()
dar in ciuda faptului ca este iubita stiu eu cui, deci are foarte multi bani, ii place sa se imbrace gratis.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
teo vs. Claudia
Pe Teo n-as freca-o niciodata, pe Claudia, da! Shi nu cred ca mi-ar fi frig! Frumusetea spirituala nu exista decat intre uratzi!!! Subscriu shi eu la M. Dascalu!:B
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
ma bucur
ca mai sunt barbatei care imi impartasesc conceptia mea despre brunete, vai doamne nu ca as avea ceva de impartit cu celelalte, adica : blonde roscate sau satene,castanii ma rog dar brunetele ocupa un loc aparte in "seva" mea.
seva=sufletzelul meu. :o :o :o
:B :B
seva=sufletzelul meu. :o :o :o

Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
Monica Dascalu e si preferata mea...cred ca f multi barbati se uita la stirile de la ora 5 doar de dragul ei..e superba ce sa mai...nu stiu nimik despre ea, cum este la caracter si asa mai departe dar la frumusete da clasa...altele care mai imi plac ar fi Muta si Mangusta.
-
SatyR - Junior Member
Initial trimis de SatyR
Monica Dascalu e si preferata mea...cred ca f multi barbati se uita la stirile de la ora 5 doar de dragul ei..e superba ce sa mai...nu stiu nimik despre ea, cum este la caracter si asa mai departe dar la frumusete da clasa...altele care mai imi plac ar fi Muta si Mangusta.
heheh iti plac tipele cu ochii albastrii si parul negru sa intzelegem...sunt dragutze tipele mai putzin Mangusta...
Va pupic
Nanuka
-
Nanuka - Mesaje: 1510
SEXY SUPERSTAR
VA ZICE FRATELE VOSTRU CINE E BAZA LA NOI IN ROMANIA ARE CE VREA CAPU' VOSTRU : DUPA CE SI-a PUS SI SILICOANE ANDREEA RAICU
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- AnArKy
- Junior Member
Hmm, cele mai frumoase vedete? Pai:
1) Zoe Petre - gaina batrina face ciorba buna
2) Teo si Tanta - nu se poate una fara alta
3) Mihaela Tatu - iei una si te procospesti cu 3 femei
Iar dintre barbati, cred ca nimeni nu se poate compara cu Victor Ciorbea. Pentru privirea lui patrunzatoare.
1) Zoe Petre - gaina batrina face ciorba buna
2) Teo si Tanta - nu se poate una fara alta
3) Mihaela Tatu - iei una si te procospesti cu 3 femei
Iar dintre barbati, cred ca nimeni nu se poate compara cu Victor Ciorbea. Pentru privirea lui patrunzatoare.
- Unregistered
;a ;a ;a ;a ;a
1.Monica Barladeanu altele nu conteaza
Cine nu e de acord inseamna ca e :silly:
1.Monica Barladeanu altele nu conteaza
Cine nu e de acord inseamna ca e :silly:
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
-
Burning|Flame - Junior Member
Barladeanu
Da, are corp mishto, dar are o fatza patrata care nu-ti spune nimic. Asa ca nu ash baga-o nici in top 10!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
4327
oricum, mai bine asa decat ca tine, cu fatza de bidon turtit in flacari
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
STITI CINE ESTE TARE FRUMOASA?VEGAS
Am fost in Tulcea la o manifestare importanta unde s-a lasat cu o cantare.Acolo am vazut-o pe Vegas la un pas de mine si nu-mi venea sa cred ce diferenta era fata de acea Vegas pe care am vazut-o de nu stiu cate ori pe la tv si cea pe care o aveam in fata ochilor in carne si oase.In realitate este mult ,mult mai dulce dacat o stiam eu .
- ANDU
Re: ..
Initial trimis de Nanuk
Ileana Lazariuc a fost colega mea de clasa in generala..la scoala nr 5 din Piata Romana....
Ceea ce pot sa zic despre ea este ca ..cu sigurantza garantata are silicon..deoarece avea chiar sanii foarte foarte mici in clasa 8..genul de plat..buzele dintotdeanuna le-a avut groase..dar din cate am intzeles este ca si-a mai pus si un pic de silicon si-n buze...
In rest ..heh ce pot sa zic ...primul barbat din viata ei este un tip pe care-l cheama Lucius..un tip slabanog dar senzual din fire...
Din generala ne-am mai vazut un picutz si in perioada liceului dar ea deja se inflitrase in lumea mondena datorita mamei...era atat de toanta incat ne spunea ca ii este frica sa se intalneasca cu reporterii din cauza faptului ca nu stie sa se exprime bine...
Altceva??..hmm pai numele ei adevarat este Criganutza Ileana..noi ii spuneam Elena..am fost un pic socata sa-i vad numele real la Tele Ileana...
Era la un moment dat inebunita dupa varul lui Vacaroiu....Costin il cheama...sincer si mie imi placea tipu ..invatza la Sava..
N-a fost niciodata atras de ea ..si chiar un tip Ionut radea de ea la un moment dat..ii se spunea limba de vaca ..probabil cand s-au sarutat nu i-a placut din cauza faptului caci limba ei era aspra..
Hai ca nu sunt reaaaa...dar v-am facut unpicutza imagine despre fosta "copila" Ileana Criganutza...nu sunt minciuni..poate as putea spune mai multe ..dar ma opresc aici
Va pupic,
Nanuk
Eu zic ca aici intervine putin si invidia...
Ce sa ne mai complicam....arata beton...cu sau fara silicoane...
- Unregistered
Initial trimis de M|haElla`
Mie imi place de Monica BArladeanu....
arata super bine!
are toate calitatile posibile
e frumoasa, destepata
arata bine...
nu stiu..pare asa, scumpa...
e tare tipa!
De acord cu tine...
Vara trecuta am vazut`o la mare...si arata super super bine...are nishte ochi...ce sa mai ....cred ca e "mama lor"...

E putin cam micutza de inaltzime...dar se compenseaza....
- Unregistered
eu nu inteleg ce tot atata o ridica lumea in slavi pe Monica Birladeanu.E un produs 100% Alexandrion.Na ca le-am facut reclama si nu m-au platit!E o fata care nu arata rau, dar sunt altele mult mai frumoase si indefinit mai destepte care nu au noroc de atata publicitate si spagi date pe la ziare, sau poate nici macar nu-si doresc asta.
Dar se pare ca ce luceste, ia ochiul!
Asa-i romanul cateodata!
Superficial!!!!
Dar se pare ca ce luceste, ia ochiul!
Asa-i romanul cateodata!
Superficial!!!!
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
Monica Birladeanu (...) spagi date pe la ziare
daca-ti imaginezi ca Moniq da spagi sa apara in ziare inseamna ca joci in alt film.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: STITI CINE ESTE TARE FRUMOASA?VEGAS
Initial trimis de ANDU
Am fost in Tulcea la o manifestare importanta unde s-a lasat cu o cantare.Acolo am vazut-o pe Vegas la un pas de mine si nu-mi venea sa cred ce diferenta era fata de acea Vegas pe care am vazut-o de nu stiu cate ori pe la tv si cea pe care o aveam in fata ochilor in carne si oase.In realitate este mult ,mult mai dulce dacat o stiam eu .
Esti sigur ca nu ai confundat`o?

you think you know me but you really don`t
-
IoanaA - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma