Reclame,Publicitate,advertising!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde MiG29 » Mie Iul 09, 2003 12:21 am

Io shtiam k "mexicanii" de la Connex sunt de fapt peruani shi canta in fiecare vara pe litoral.Trujilio Manta sau cam asha se numesc shi canta binisor muzica din zona Anzilor(asta dupa aprecierea mea:D).Interesanta e shi reclama aia la Rompetrol cu ala care pune benzina in Tico de zici k se p..a in rezervor shi mai ales aia gen Teleenciclopedie cu vocea lu Pitis cu cisternele alea mari care se duc shi se reintorc:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Mar Iul 15, 2003 12:58 pm

Initial trimis de MiG29
Interesanta e shi reclama aia la Rompetrol cu ala care pune benzina in Tico de zici k se p..a in rezervor

bah migule e super mishto numa ca e o mica greseala .baiatu nici dupa ce pune pompa la locul ei nici inainte nu pune bushonu la rezervor. trece, se opreste se uita la bushon si pleaca...inchipuieste-ti-o pe nocturna plecand din benzinarie fara capacu de la benzina pus la locu ei. pana acasa nici pt un plin de bricheta nu-i ajunge...
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mar Iul 15, 2003 1:22 pm

Bah Eye,cam asha ie mah,,da nu s-au gandit aia de-au facut reclama k tu le vezi chiar pa toate:j
MiG29

cea mai frumoasa reclama la bere din ultima vreme....

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 20, 2003 8:47 am

...este cea la Stella Artois...cu omul sarac (care avea o carutza cu flori) ce vine la han si cere mancare. I se da mancare...dar nu are cu ce plati astfel ca ii lasa hangiului 2 buchete de flori. Apoi vede cum hangiul isi pune o halba de Stella...si se uita pofticios. Nu stim ce s-a intamplat....dar sfarsitul reclamei ne infatiseaza intreg hanul impodobit cu florile din carutza omului. :p

Pacat ca Stella nu mai e asa de buna ca la inceput....ca si-au batut tampitii de romani joc de ea. Hotii draq ! :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Iul 20, 2003 11:35 am

hai ba, moshule ba! iti face compatriotii hoti?!?! :mad:
mda, si eu.

cea mai mishto reclama mi se reclama aia de la orange prepay, cu "iesim undeva?" "eu cu tine?" "Da!" "doar daca ar lua foc blocu" e geniala.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dzeu » Lun Iul 21, 2003 10:05 am

Cea mai misto reclama este aia de la Ciuc atunci cand il parcheaza pe ala cu 2 sticle in mana.

Alta reclama misto a fost aia de la Connex atunci cand ieseau aia din cort.

In orice caz ar trebui interzise reclamele la detergenti si inalbitori.....parerea mea.
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Iul 21, 2003 12:30 pm

Initial trimis de eyewitness
...inchipuieste-ti-o pe nocturna plecand din benzinarie fara capacu de la benzina pus la locu ei. pana acasa nici pt un plin de bricheta nu-i ajunge...

bre ochisor, ce mai carcotesti despre mine cand nu-s pe faza. io nu demarez nici o data (c. monk) fara capacu de la benzina insurubat bine. asa sa stii (c. moshu') tii, ce de copiraite. :D

in general reclamele ce ruleaza zi de zi la teveu sunt plictisitoare/anoste/fade/cum vreti sa le mai ziceti. dar mai apare cate una interesanta. de exemplu, vazui io una (vad ca astia n-o mai dau), nu mai retin despre ce sticla de bautura era vorba in reclama (probabil ca aiu sa stie mai bine :D
sa vaz daca mai retin exact: actiunea se petrece intr-un bar, o tipa (bine) asteapta pe unu (blind date), se aseaza langa ea un tip (cute guy, de altfel), ea incantata peste masura crezand ca e cel pe care-l asteapta, incepe: "Hy, my name is Alex...are u "David"?", in fine nu el era tipu' pe care-l astepta, intre timp in fatza barului opreste brutal o ditamai hardughie de masina, cu numarul de inmatriculare "David" si de la volan coboara mult asteptatul "David" (e in ghilimele ca nu cred ca asta era numele), un urat, nespalat, burtos. intra in bar. da' sa se apropie de tipa, asta oripilata isi facea planul pe unde sa fuga mai usor, intr-o fractiune de moment, mr cute guy comes to the rescue, se aseaza in fata lui si il intreaba: "Hy, are u "David"? I'm Alex". :D
asta, si mai oripilat decat tipa, se urca rapid in masina si demareaza in tromba. tipa catre 'eroul' ei: "What's your real name?"

mie mi-a palcut reclama. :)

alta reclama destul de dragutza mi se pare si aia de la prigat activ, cu cei doi copii, in parc, pe umerii parintilor, as fi jurat ca-s intr-un montagne russe. :D

peseu: reclama la ciuc mi se pare idioata. :mad:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde punct » Lun Iul 21, 2003 1:31 pm

am vazut si eu reclama asta, ii super, dar pe ala ce il astepta tipa il chema brad iar numarul masinii era "the brad".
X
punct
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iul 21, 2003 1:52 pm

si la ce era reclama defapt ?
(david scria ieri pe Mercedesul lui Couldhard...ca in UK nu este voie sa faci reclama la tigari , in spetza West )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde punct » Lun Iul 21, 2003 1:55 pm

reclama era la o vodka , dar nu ii mai stiu numele
X
punct
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Iul 21, 2003 1:59 pm

moshule, ametit ce esti. zisei ca-i vorba de o nustu de bautura alcoolica da' finutza. si David am zis si io ca titlu generic.

blue, nu cumva 'the brad' si 'david' sunt unu si acelasi? :con:

nocturna

pepsi rocks

Mesajde gropitzica » Lun Aug 18, 2003 12:02 am

Am vazut de curand o reclama la pepsi...nu stiu daca o stiti. Un copil in fata unui tonomat se chinuie sa ia o cutie de coca cola...se chinuie sa o ia pe a doua...si apoi le pune jos si se urca cu picioarele pe ele...si ghici la ce-l ajuta chestia asta?? Sa ia o cutie de pepsi la care nu putea ajunge:) Ma rog trebuie s-o vedeti ca sa aiba efect. Aaa...si reclama la bere cu femeia care devine din ce in ce mai frumoasa nu este de la tuborg. Tuborg doar a copiat-o, originalul este mult mai misto. Am uitat la ce bere era:)
gropitzica
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 29, 2003 10:04 am

Mi se pare geniala reclama (daca ii putem spune asa) care anunta ca ..agresarea copiilor se pedepseste cu inchisoare. Cativa detinuti ,care de care mai fiorosi, fac curat in celula , spala pe jos , spala WC-ul , vopsesec gratiile..etc. Pregatirile erau pentru noul venit. Iar la sfarsit unul dintre detinuti pune o bombonica pe perna din patul noului venit pe care il asteptau. Un soricel vrea sa o ia el...dar detinutul il ia cu blandete si il indeparteaza de bomboana. Marfa de marfa !
Pe TVSport am vazut-o.

In schimb aia cu sarea iodata mi se pare penibila.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Sep 29, 2003 10:19 am

moshule, da' cea mai noua reclama pentru sustinerea campaniei 'folositi prezervativul' ai vazut-o? reclama cu Suzi. "da' stiu eu pe unde a mai umblat Suzi?" :D

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 29, 2003 10:25 am

da. am vazut-o si pe aia. marfa.

o reclama penibila mi se pare aia la Connex cu George. Enervanta. :mad:
am vazut si reclama de care spuneai tu...cu Brad...care nu era chiar asa infiorator....doar ca era domnisoara aia sclifosita. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Sep 30, 2003 11:22 pm

Tocmai am revazut (pentru a cata oara?) reclama aia la Clairol Herbal Pula-n-Cur cu femeia aia din avion care geme ca un urs... Ea (reclama) pare a fi facuta de americani... Oare asa isi manifesta femeile lor satisfactia? Pai daca da, de ce n-au tradus romanasii nostri bre, sa intelegem si noi...
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Joi Oct 16, 2003 11:08 pm

Reclama la coniacu Unirea,nu prima in care buleste ala o mashina cand vrea sa parcheze o basculanta cu spatele,ci aia cu basculanta,mi se pare geniala.Faza cu "Pleaca ma ,k murdaresti vopseaua!"si "E altfel cand basculanta e a ta!" ma amuza la culme.Vad k ai nostrii devin din ce in ce mai creativi.
MiG29

Mesajde monk » Vin Oct 17, 2003 2:30 pm

Super penala reclama asta la Unirea ... mi-a mai lacut si reclama aia cu baba si mosu ala din lada care promiveaza Campania Anti-Plictiseala
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 22, 2003 9:47 pm

Geniale mi se par reclamele la Play Station......cand apar in prim plan tot felul de absurditati.

Ultima e aia cu dantura si 4 omuleti si fiecare rade ca toti dracii cand are dantura in gura. Iar la sfarsit suntem intrebati : Have fun anyone ?

deh..e seara de Champhions League....d'aia mi-am amintit...ca tocmai am vazut-o.

acum ma duc la repriza II sa vad daca intoarce Chelsea rezultatul !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 07, 2003 12:45 am

Au aparut prin oras postere imense ce indeamna nefumatorii sa tipe la fumatori daca acestia fumeaza in prezentza lor.
Este o imagine cu o scrumiera plina cu tigari , iar langa ea sunt asezate o furculitza si un cutit. Si mai spune ceva de genul ca : "am ales sa fiu nefumator. am ales sa fiu sanatos." Frumos spus.

Trista mi se pare reclama la cumparat ursuletzi pentru a ajuta femeile bolnave de cancer la san. Reclama prezinta o fetitza care isi duce mama la culcare, o inveleste, ii da un ursuletz...iar maica'sa o roaga sa i lase lumina aprinsa. Cam sumbra reclama.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde PET » Vin Noi 07, 2003 2:14 am

Am vazut 1 reclama asta...cred ca e la NIKE. Am vazut-o pe MTV...super amuzanta.

Un tip pe strada...tocmai iese de la metrou...si vine unu in fuga si-l atinge...apoi...restul persoanelor incep si fug de respect-va "matza". Jucau prinsa...super amuzanta...daca ati vazut-o.

Reclame super naspa sunt cele la COLGATE. Sora lui diana...are un dinte nou...are neovie de ...blabla.

Care este obiectivul nostru ??? NICI O CARIE !!!
NO MA.AM
PET
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 11, 2003 11:30 pm

de departe cea mai frumoasa reclama pe care am vazut-o in ultima vreme este cea la ciocolata Milka .

cu omu' ala de se duce in alpii elvetieni si arunca un ochi in hangarul unde se producea ciocolata. si vede cum animalutzele lucrau cot la cot..alaturi de celebra vaca. dupa care omu' merge la un supermarket si incearca el sa explice unei femei care cumpara ciocolata ceea ce a vazut : "si marmota impacheta ciocolata...". Iar femeia : "da....cum sa nu !".

10/10 pentru aceasta reclama

pacat ca Milka se produce in Romania la Krafts Brasov si nu mai seamana nicidecum cu cea produsa in Germania. care mergetzi in Germania sa-mi aduceti si mie 1 Milka orijinala.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mie Noi 12, 2003 2:32 pm

Super enervanta reclama aia la Flanco cu .. domnul nae si domnul ... nush cum dracu ii mai zice

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Weet-weet » Lun Noi 24, 2003 10:13 pm

Nu stiu care urmareste M6 sau vreun alt canal francez , dar reclama la Mir , nush ce produs care protejeaza culorile etc , mi se pare idioata , cu o pustoaica ce se plange ca bluza nu mai are culorile de la inceput si apare o tanti , in dungi colorate, orizontale .. penala !
Sumbra e reclama la o organizatie pentru drepturile copiilor " a fi parinte nu e un joc de copii " , cu doi copii ce se joaca de-a mama si tata si bat copilul si urla la el pentru ca nu vrea sa manace .. zic ei .. trist :(
Reclama care imi place tare e la Duplo , de la Fererro Rocher , cu un el si o ea , care trebuie sa incerce noul Duplo .
Ea : "sunteti siguri ca se mananca ? "
El: " numele e definitiv .. sau mai cautati inca ? (...) Ahh , e definitiv .. "
Ea: " A , da , se mananca "
El : " de ce Duplo ? Sunt 3 duplo " ( in franceza suna mai bine :p )
Si prezinta aia cele trei alune peste care e un strat de caramel si ciocolata bla bla bla
Ea: " si este " tout leger " ( nu gasesc traducerea la asta .. )
El : " ehh , nu-i chiar asa important .. "
Ea: " sub nici o forma , nu schimbati nimic ! "
El :" a , nu , in nici un caz "

Mi se pare amuzanta si dragutza :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Dia » Lun Noi 24, 2003 11:51 pm

da reclamele la Red Bull nu va plac ? mie mi se par super haioase ! aia cu printesa si broscoiul...o printesa shshita si haioasa , sau aia cu "vai scaraotzchi dar arati ca dracu ! stiu mah aghiutza mah! :D " ! sau cu "vai...cum indraznesti sa te iei de o doamna goala? " ! si pana si aia cu leonardo "vai leonardo esti nebun " :p ! mie imi plac super mult...sunt printre preferatele mele! niste desene simple si uratzele chiar dar de mare efect ! iar aia cu "nu este ariciul este sobolanul dupa ce a folosit fortran "era super haioasa data la radio...aveau niste voci de mureau de ras ! trecea leul prin padure si ii saluta pe toti si cand ajunge la sobolan zice " buna dimineata ariciule..." si el..."da nu sunt ariciul...sunt sobolanul dar am inceput sa folosesc.." ! :D super tare !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde monk » Mar Noi 25, 2003 5:01 pm

am citit recent revista aia .. topul celor mai 300 de bogati romani ... la inceput e o reclama GENIALA ! ... reclama este la ultimul tip de mercedes si zice cam asa : "Aceasta reclama este doar pentru cei care se uita in revista pentru a se vedea in top !" ... absolut geniala .. probabil ca la cat de mult costa mertzanul ala mai bine iti iei o dacie ...

The Wake Up Show™
monk

Mesajde paiacec » Mar Noi 25, 2003 6:20 pm

Cel mai mult mi-a placut campania antiplictiseala organizata de antena 1 .
Aia cu baba shi volanul e tare rau de tot!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 14, 2004 1:09 pm

Cea mai tare reclama vazuta in ultimul timp : la Mini Morris.
Un om vine cu Mini-ul la parcul de distractii...si intr-un final gaseste loc de parcare si parcheaza. O femeie la vreo 40 de ani cu un copil de mana vine repede la el si ii zice : "gata, da-te jos ! e randul nostru" , crezand ca e masina d'aia de jucarie cum e pe la balciuri. Omul se uita la ea si parca scuzandu-se ii raspunde : "that's my car ! " . La care femeia : "da,da...hai mai repede. e randu nostru ! " . Omu iar : "that's my car ! " . Intr-un final femeia isi da seama...si incepe sa se scuze. SUPERBA reclama.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 17, 2004 6:30 pm

Aaaa...ce vaca sunt...am uitat sa ma prezint....sunt Fulga !
Super simpatica reclama la acest lapte, reclama in care vorbeste chiar vaca de pe cutia laptelui. Pe mine m-a convins...si voi cumpara. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Aug 18, 2004 2:04 pm

Mie numi place deloc reclama asta.Ma calca pe nervi,mai ales numele asta Fulga.Nu puteau shi ei sa gaseasca o Joiana ceva sa suna asa mai traditional?Imi plac in schimb la nebunie reclamele Puma din ultimul timp,mai ales cele cu echipa olimpica a Jamaicai.
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma