Gaudeamus Igitur !
Moderator: anjin-san
Am intrat azi special sa vad ce-ai facut, Matrashita, felicitari! Mai dai unde mi-ai spus? (am trecut pe langa Universitate si m-am gandit la tine).
Shaki Devil e extrem de nefericita. Cu toate stradaniile ei, prietenul ei a picat licenta si ea ar avea nevoie de o incurajare acum...
Shaki Devil e extrem de nefericita. Cu toate stradaniile ei, prietenul ei a picat licenta si ea ar avea nevoie de o incurajare acum...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Initial trimis de Shaki Devil
ea ar avea nevoie de o incur-ajare
shaki daca te multumesti doar cu incur e ok ca ajare nu mai am...deh e vara , cereri multe....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de Shaki Devil
naspa de tot...poate daca erau stradaniile lui...oricum stai calma mai are timp sa o ia....
-
memetshot - Mesaje: 7050
Shaki,multumesc ca te mai gandesti la mine,da..vreau sa dau tot acolo unde am zis dar pana la Admitere mai am ,pt k e in septembrie.
Imi pare rau pt prietenul tau dar oricine are o a doua sansa!eu o sa-i tin pumnii...
Imi pare rau pt prietenul tau dar oricine are o a doua sansa!eu o sa-i tin pumnii...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
catharsis a terminat cu examenele de vara si e pregatit pt. viata academica.
azi a dat admiterea la politehnica la calculatoare la iasi si a gresit 3 exercitii din 10 la matematica si fizica a facut-o toata bine, ceea ce ii aduce o medie de admitere probabil de 8.57, care si mai probabil ii asigura un loc caldut platit de banii contribuabililor.
subiectele se gasesc la:
http://www.ace.tuiasi.ro/ro/admitere/subiecte/Subiect fizica ingineri varianta D.htm - fizica
http://www.ace.tuiasi.ro/ro/admitere/subiecte/Subiect matematica ingineri varianta D.htm - matematica
azi a dat admiterea la politehnica la calculatoare la iasi si a gresit 3 exercitii din 10 la matematica si fizica a facut-o toata bine, ceea ce ii aduce o medie de admitere probabil de 8.57, care si mai probabil ii asigura un loc caldut platit de banii contribuabililor.
subiectele se gasesc la:
http://www.ace.tuiasi.ro/ro/admitere/subiecte/Subiect fizica ingineri varianta D.htm - fizica
http://www.ace.tuiasi.ro/ro/admitere/subiecte/Subiect matematica ingineri varianta D.htm - matematica
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Felicitari Catharsis,multa bafta in continuare,deja esti student de acum,trebuie sa te tratam ca atare...
Eu mai astept o luna ....pana in 25 august cand e admiterea!!
Eu mai astept o luna ....pana in 25 august cand e admiterea!!
-
2490
oameni buni, va anunt pe aceasta cale ca sunt student si la Hyperion-jurnalism.
va multumesc pentru atentie
va multumesc pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Felicitarile nostre Baixinho,de acum vezi k sunt cu ochii pe tine....demult vroiam si eu sa fac Facultatea de Jurnalism....dak ajungi gazetar sa scrii numai de bine!
-
asa o minte sclipitoare ...este asteptata pe forum. promit sa ii pastrez un loc de moderator. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
2497
Initial trimis de Regina Matrashita
Baixinho (...) dak ajungi gazetar (...)
sunt gazetar.
SOD, felicitari pentru sora ta. seamana cu fratele ei: si frumoasa si desteapta.
multumesc pentru atentie
ANTI
-
SOD are si un frate ? :con:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
2498
nu, foca. hai sa-ti explic pe intelesul tau: fratele lu sora lu SOD este chiar SOD. ai priceput? tu esti ca fetele alea care puse sa rezolve ecuatia (sin x)/n au simplificat n de la sin cu n de la numitor si le-a mai ramas six, de unde au tras concluzia ca rezultatul este 6. exista si-o parte buna aici: ca acele persoane stiu limba engleza.
multumesc pentru atentie
multumesc pentru atentie
ANTI
-
Imi cer scuze Baixinho,eu nu stiam ca esti gazetar.
Scuzele mele...
Scuzele mele...
-
din ultimele zvonuri, catharsis a intrat la iasi la politehnica la calculatoare al 11-lea din 579 de candidati cu nota de admitere 8.86 si prinde si bursa.
lista inca nu a aparut online, asa ca nu e 100% sigur pt. ca nu am vazut nimic personal...
lista inca nu a aparut online, asa ca nu e 100% sigur pt. ca nu am vazut nimic personal...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
o multime de capete luminate pe acest forum , mai nene !
bravo , catharsis ! =D
bravo , catharsis ! =D
-
absolventilor de la ASE
azi 1 august anul de gratie 2003 incepe ultima luna inainte de marea licenta de la ASE.
multa bafta tuturor absolventilor ASE-ului 2003 pt care incepe una dintre cele mai grele perioade din viata lor studenteasca, daca nu grea macar stresanta...
eu unul am sa incep toceala pt licenta cu un drum la mare, deh sa-mi incarc si cu bateriile...
Invatati-Invatati-Invatati (ca cei care nu au invatat sa nu ramana fara surse de copiere)
multa bafta tuturor absolventilor ASE-ului 2003 pt care incepe una dintre cele mai grele perioade din viata lor studenteasca, daca nu grea macar stresanta...
eu unul am sa incep toceala pt licenta cu un drum la mare, deh sa-mi incarc si cu bateriile...
Invatati-Invatati-Invatati (ca cei care nu au invatat sa nu ramana fara surse de copiere)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
Felicitari lui Catharsis si thanx, Animaloo, ca te gandesti si la ASE-isti... Shaki a inceput deja sa toceasca, dar nu si-a terminat lucrarea ptr. ca i-a fost lene, dar mai are timp. Nu e insa prea sigura pe ce-a invatat pana acu'...
aliatzi, right? 

-
shaki, daca te referi lucrarea de diploma, timp ai destul. eu mi-am scris-o intr-o singura zi
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
WooooW!! Cum ai reusit sa faci chestia asta??? Eu mi-am mituit fratiorul mai mic sa-mi tasteze totul, si am vreo 2 capitole cat de cat, dar restu' e vraiste. De fapt depinde, ce facultate ai facut?
aliatzi, right? 

-
shaki ce faci scumpo? mi-era asa dor sa-ti mai aud soaptele...si sa-ti simt rasuflarea in urechiuse...
-
Marturisesc rusinata ca si mie mi-a fost dor de tine, Eye, dar dupa cum am mai spus n-am mai venit pe Net ptr. ca am fost bolnava, si am avut si de tocit 5 materii ptr. licenta asta plictisitoare.
aliatzi, right? 

-
ehe shaki, eu mai am 2 capitole de scris si mai am si program de facut (ca mi-am ales pe partea de info). iar de invatat nu m-am apucat inca si nu sunt deat 2000 pagini.
Abia astept sa se termine si cu licenta asta ca m-am plictisit de ASE
Abia astept sa se termine si cu licenta asta ca m-am plictisit de ASE
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
bravo shaki, felicitari
stiam io ca nu o sa ma dezamagesti si n-o sa ma faci de ras pe forum sa m-arate moshu si baicsu cu dejtu...
stiam io ca nu o sa ma dezamagesti si n-o sa ma faci de ras pe forum sa m-arate moshu si baicsu cu dejtu...
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma