Comentarii (im)pertinente la "Forumistul lunii"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

3983

Mesajde baixinho© » Mar Noi 04, 2003 10:01 am

Initial trimis de Gabizzu
pt fiecare vot anulat vreau argumentare clara si la obiect

"asa vreau eu" - am incheiat citatul.
aceasta argumentare ar fi buna?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Love2Fly » Mar Noi 04, 2003 2:23 pm

Se pare ca luna asta unii useri si useritze isi cam baga "p@#$" in el de vot. Adica propuneri ironice si la kterinca....Hai domne sa votam Catzelusha si Ora 13 si un sfert in fiercare luna pt posturile lor pline de interes ce ne mai strofocam atat?
Rusinica bre! rusinica! inca nu v-ati revenit!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 2:39 pm

daca tu crezi ca faptul de a aprecia interesele unui baiat din basarabia inseamna ca miam bagat patdiezdolar in iel de forum, te insheli. ai ceva inpotriva basarabenilor?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Love2Fly » Mar Noi 04, 2003 3:00 pm

Stai mai neatza linistit ca nu m-am referit la tine, am citit si eu posturile de care ziceai tusi mi s-au parut interesante. Departe de mine vreo acuzatie pt tine!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Noi 04, 2003 3:02 pm

love2fly macar cetisi posturile lu domn cenaclu' flacar? nu? atunci de ce vorbesti?! ai ceva impotriva diasporei? invidiosule!
iara pe hampu il votasi si tu.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 3:04 pm

in general o mare parte a populatiei romaniei isi cam baga **** in iel de vot indiferent daca-i pt constitutie , senat , presedinte, legalizarea prostitutiei , tunel aerodinamic ,administratori vs useri sau forumistu lunii. asa ca bagatu organului in toate a devenit o latura esentiala a vietii romanului...get used with the idea :D
eyewitness

Mesajde neatza » Mar Noi 04, 2003 4:34 pm

deci am revazut shi eo voturile shiam loat la conshtiintza remarca lu lovedoifly sham ajuns la urmatuarea concluzie:
pe hampu duin votu lu naituish la votat shi iel
pe iuzaru cu nume ubliabil lam votat eo

=> de aici ca ramane un singur vot din cea zis naituish care nu ar fi justificat in viziunea lui lovedoifly. shi, din moment ce eo am fost scos din discutzie, atuncia eom pun urmatoierea intrebare: care iuzari shi iuzaritze ishi baga patdiezdolar in iel de vot?

neatza

Mesajde cubu » Mar Noi 04, 2003 11:38 pm

Initial trimis de Love2Fly
Hai domne sa votam Catzelusha si Ora 13 si un sfert in fiercare luna pt posturile lor pline de interes ce ne mai strofocam atat?

Hai sa lasam caterinca la o parte... Avand in vedere ca luna asta a fost ce a fost, m-am gandit sa nu-i votez pe cei implicati, asa ca primii care-mi vin in minte sunt neaGabitz, Hades si bineinteles, favoritul meu, CrashOver... Numai ca sunt invidios pe calitatile lor si nu o sa-i votez...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 04, 2003 11:55 pm

Eliminand voturile la misto , voturile impertinente, voturile ce fac referire la nick , voturile ce fac referire la avatar , voturile ce fac referire la masonerie , voturile ce nu au acoperire .....am calculat asa pana in momentul de fatza :

Love2Fly & Weet-weet 6 p
Nicholas_Alex 5 p
aphex , xorion 3 p
eye 3 p
baixinho 2 p
jaxxx , Gabizz 1 p

Chiar daca luna asta a fost aiurea....si suntem cu totii suparati...va fi un forumist al lunii....ca nu se poate altfel. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 05, 2003 12:21 am

Bai nene, decat sa castig in asemenea "conditiuni" mai bine nu mai castig da?:rolleyes:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 9:37 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Eliminand voturile la misto , voturile impertinente, voturile ce fac referire la nick , voturile ce fac referire la avatar , voturile ce fac referire la masonerie , voturile ce nu au acoperire

eo zic ca mai bine luna viitoare sa faci matale neshte nominalizari (cel mult trei iuzari) ca sa nu mai votez eo sau altzii pe cine nai tu chef shi dupaia sa te superi.

neatza

Mesajde nocturna » Mie Noi 05, 2003 10:05 am

neatza, corect.

pentru teribilul mosh:
io zic mai bine sa eliminam toti iuzarii care nu e de treaba si nu e seriosi si sa lasam lutzele si lutzii sa-si ia tributul.
bine mah, da' cu cenaclul_flacar ce-ai avut? io vreau sa mi se ia in calcul votul pentru CENACLUL_FLACAR, si nu glumesc. pai post ca al lui n-am mai vazut de multisor si mie mi-a placut. iaca si dovada:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=9124

penultimul post, ca sa nu te hobosesti matale prea rau.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 10:16 am

la fel shi in ce priveshte votul meu! chiar am votat serios, indiferent ca tzie itz place sau nu. daca ai citi mai bine posturile lui calin ai opserva ca omul a participat la o gramada de concursuri natzionala shi internatzionale de folclor romanesc, asta in conditziile in care in basarabia sunt comunishtii rusofili la putere.

votu numaru doi nul mai argumentez ca mie lene, asha ca trec la votu trei al iuzarului cu nume indescifrabil unde daca ai bunavointza (ca sa nu mai zic datoria de admin) sa citeshti postul cu flash mob, vei afla ca am postat shi eo un raspuns decstul de mare pacolo, semn ca ma intereseaza problema.

ashtept ashadar sam vad votul loat in considerare.

neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 05, 2003 11:20 am

domnule neatza , domnishoara Nightwish , stimatzi domni si doamne....unii useri voteaza doar simbolic la acest concurs...de aceea probabil nu regasiti voturile domniilor voastre la clasamentul general.
totusi nu trebuie sa va suparati ! va puteti exercita in continuare dreptul la votul simbolic. :yD

Este hotararea marelui divan , reunit as'noapte intr-o sedintza exceptionala cu portile inchise.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 11:41 am

putem sa shi injuram simbolic fara a fi luatzi in considerare?

neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 05, 2003 11:42 am

marele divan spune ca nu e voie !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Mie Noi 05, 2003 5:14 pm

moshule ... da cu gabubu ce avusi ? io i-am dat pct pentru ca aia cred io ... daca mie mi se pare ca a facut progrese si tie nu dc sa nu ii dau puncte ? adica daca nu e totat lume de parere cu tine nu tre sa mai votez ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde eyewitness » Mie Noi 05, 2003 5:19 pm

Initial trimis de monk
adica daca nu e totat lume de parere cu tine nu tre sa mai votez ?

bre monk tu asa din profil aratai destul de inteligent ...
NU, nu trebe sa mai votezi ,ce ti-e asa greu sa intelegi?
eyewitness

Mesajde gabuba » Mie Noi 05, 2003 7:38 pm

m-am uitat mai bine, daca mie moshu imi anuleze oricari vot ar trebui sa anuleze 87.9% din voturile forumistilor indiferent catre care user se indreptau... dar cu sperantza ca o sa-i vina mintea la cap, mai sper totusi la un loc in primii 5 ;P
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 05, 2003 7:53 pm

ma gandeam sa iti dau o medalie de bronz...dar daca te multumesti cu primii 5...iti dau un loc 4. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Noi 06, 2003 12:26 am

mosh, mosh , mosh... zisei si eu asa... orietativ! da poti sa-mi dai un loc si dintre primele doua pozitii... :A :-"
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 09, 2003 11:09 pm

In sfarsit, valoarea imi este recunoscuta...lol....nu ca as avea asha ceva. Astept insa critici referitoare la clasamentul de luna asta caci, nu-i asha? la astea ne pricepem cel mai bine.
Multumesc totusi celor care m-au votat!:o
Love2Fly
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 9:59 am

eo cel mai bine ma pricep la multe lucruri care, dat fiind faptul ca se intampla in realitate, va vor ramane necunoscute. totushi ma pricep shi la critici, dar nu asta voi face acum. vreau sa profit de acest prilej pentru a-l felicita pe oribilu pentru metoda ingenioasa prin care a reushit sa ignore nishte voturi fara a supara pe niminea. bravo!

adica de ce sa nu bag sho critica? domnu lovedoifly, ascunderea in spatele persoanei II pl a diferitelor pronume, e o forma, atenuata ce-i drept, a lashitatzii. ori spui ce ai de spus despre cineva folosind pronumele adecvate pentru fiecare stuatzie, ori spui ce ai de spus despre tine, shi in cazul asta, foloseshti pers. I sg. Chiestia asta cu "noi" ie foarte ambigua (care "noi"?) in lipsa unui element ajutator (ex: noi, cei care scriem pe tredu asta; noi, cei care ...). Lipsind acest element, rishti ca generalizarea dorita de tine sa se transforme in exact contrariul sau.

neatza

Mesajde Love2Fly » Lun Noi 10, 2003 10:07 pm

Prin pronumele ala persoana a II-a plural nu vreau sa generalizez.....
No' mersi pt critici, am sa tin cont de ele!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Noi 10, 2003 10:46 pm

da, moshu m-a scarbit inca odata (asta daca mai era nevoie).
de remarcat faptul ca nu a trecut punctele, ca in celelalte luni fara exceptie.
ete... da ce-mi pasa mie? e moshu! ce pretentii sa am?! a ajuns sa-mi manance si voturile, dupa care incepe a se da eternul nostru prieten impartial. *p :rolleyes:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 10, 2003 10:54 pm

daca nu ai dorit sa cotizezi..ce sa-ti fac ? cu 3 beri si o pizza erai forumistul lunii. ce sa fac eu de esti calic ?
Love2Fly...a inteles cum merg lucrurile pe aici...si a dat o masa la pizza hut , Weet-weet imi aduce un vin de Bordeaux , iar Nicholas imi face cunostintza cu Mirela.

asa..ca ciocu mic !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 12, 2003 11:43 pm

Deci Gabizzule stii ce ai de facut data viitoare, da? si nu numai pe Moshu trebuie sa-l cinstesti ci si pe mentorul tau spiritual!:) caci vorba aia: "eu te-am facut, eu te f@#$ primul, eu te omor!"
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Dec 01, 2003 2:20 pm

luna aceasta, dragii mei, lucrurile stau clar: plec acasa cu 1 punct. asta daca nu se razgandeste moshu si isi anuleaza punctul....
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 01, 2003 2:25 pm

depinde cu ce ma ungi in seara asta !

Love2Fly ..Gabizz a facut subiectul despre complexe pe 1 decembrie ! deci nu e in noiembrie.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Dec 01, 2003 11:11 pm

Daca vrei sterge-i voturile mele:!)
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma