69 - Deasupra ei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Unregistered » Joi Ian 08, 2004 1:41 am

ok

m-am amuzat destul si cred ca ar fi cazul sa intervin.
nu stiu care dintre voi a venit cu ideea stupida ca eu as intra sub acest nume pe acest forum din lipsa de idei sau pur si simplu din plictiseala
.............................think..............credeti ca alta treaba nu mai am?!...

apreciez faptul ca va spuneti parerile voastre despre formatia in care cant si anume 69.
tin sa iti spun ca putin ma intereseaza ca tie(GABIZZU) nu iti place muzica pe care o cantam noi dar
este alegeara noastra si o facem pentru ca asta simtim sa cantam.Daca nu am reusit sa iti acaparam atentia(IN SENSUL BUN AL CUVANTULUI)poate ..cine stie.. de la urmatorul album incolo vei asculta si tu 69 la fel ca ObscureLady

in continuare sunteti liberi sa ne luati la misto sau sa ne apreciati

Andrei Ciubuc
Unregistered

Mesajde piskeshu » Joi Ian 08, 2004 9:23 am

Daca asta simti tu, esti de-o nesimtire crasa!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde xxx » Joi Ian 08, 2004 5:25 pm

daca ati fi citit cu atentie mesajele de pe acest forum ati fi vazut ca nu vocalul este obscure lady

"
....Pai Andrei de cand te caut eu pe net....esti de negasit....
......Cand si daca ..mai intrii da`mi si mie un mail....por favor....
...
Sunt o tipa din public de la Select .... Dak mai treci pe aici...
...sa imi trimitzi mailul tau pt ca vreau sa te intreb ceva...in legatura cu lansarea..si....Not Only !!!
.... Would you ?? ...Thanks... i hope u won`t let me down. c`ya"

parerea mea personala este ca alta treaba mai buna decat sa va pierdeti timpul cu prosti de genul asta nu aveti si cred ca sunteti un pic complexati
nu spun ca imi plac la nebunie cei de la 69 dar cred ca ar trebui sa ii vedeti live inainte sa va dati cu parerea.cel putin eu i-am vazut odata si am ramas placut impresionata
poate pe viitor vor progresa si in privinta textelor care sunt destul de copilaresti
anyway
formatia 69 merita sa fie apreciata
xxx

Mesajde Unregistered » Joi Ian 08, 2004 6:12 pm

numai oameni de mare, mare, kkt pe forumul asta...
va credeti foarte destepti...
asta care a sarit cu ideea ca vocalu e "doamna" aia... esti la fel de destept ca ea, frate!

bravo! m-ati convins sa nu mai intru pe aici niciodata.

pace
Unregistered

.. ignore.

Mesajde ObscureLady » Joi Ian 08, 2004 9:02 pm

You make me ... :bleah:
ObscureLady

Bortzianu'

Mesajde ObscureLady » Joi Ian 08, 2004 9:11 pm

Iar tu idiotule ..poate itzi inchid eu gura aia... vezi cum vorbesti si cu cine vorbesti... si mai ales gaseste pe cineva care sa itzi permita...
ObscureLady

Mesajde Mortisha_Adam » Joi Ian 08, 2004 9:45 pm

wow...............ObscureLady is upset & angry
ce abereaza omu' de plictiseala si in lipsa de ocupatie..........
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Mortisha_Adam
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Ian 09, 2004 8:59 am

Cre ca faptu ca numa coardele ii apara pe 69 e destul de sugestiv...
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Mat » Dum Ian 11, 2004 11:18 am

ok
m-am amuzat destul si cred ca ar fi cazul sa intervin.
apreciez faptul ca va spuneti parerile voastre despre formatia in care cant si anume 69.
tin sa iti spun ca putin ma intereseaza ca tie(GABIZZU) nu iti place muzica pe care o cantam noi ).... de la urmatorul album incolo vei asculta si tu 69 la fel ca ObscureLady
in continuare sunteti liberi sa ne luati la misto sau sa ne apreciati
Andrei Ciubuc

Mí£....eu chiar ví£ apreciez, dar schimbati neapí£rat solistul vocal si faceti si voi niste texte, cí£ nu prea avetzi (adicí£ ati avea ceva, dar mai bine nu erau deloc).

A...si era să uit: n-avetzi nici clape....pai se poate?....tztztztz....;i

Matei Trabuc
Mat

Mesajde Unregistered » Lun Ian 12, 2004 4:41 pm

vreau si eu adresa de mail a lui Andrei....Ce zici Andrei n-ai vrea sa vb.....suntem si vecini.... t pup si astept....
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Ian 12, 2004 4:48 pm

Am citit multe mesaje de aici....si sincera sa fiu nu inteleg kre e problema atatora in legatura cu 69....Sunt superi buni....si mai ales promitatori...
Va plac mai mult Amici kre cad cu o viteza destul de mare?Baieti astia sunt chiar buni...si nu mai fiti asa de subiectivi si pus p reprosuri knd voi nu stiti ce e aia sa compui si sa faci muzik.....Asa k lasati ce e in curtea vecinului pt k nu sunteti mai buni dak va luati de ei.... :P
Toata lumea se vaita k avem trupe de mai mare rasul....dar knd apare ceva bun...suntem prea orbi si rai k sa o recunoastem....nu-i asa?!

Reflectati la ce v-an spus si poate ve-ti fi mai omenosi.....
Unregistered

Mesajde Mat » Lun Ian 12, 2004 5:55 pm

1. Nu se scrie "ve-ti", ci "v-eti"

2. Nu cred cí£ am fost subiectiv....am si zis cí£ apreciez formatzia LXIX, dar asta nu inseamní£ cí£ n-au si puncte slabe (ex: solistul vocal, de a cí£rui voce m-am plictisit destul de repede si mai ales textele :monkey: )

3. íŽmi plac mai mult Amici pentru simplul motiv cí£ sunt o formatzie mult mai buní£ si nu sunt in nici un kz in cí£dere, ba chiar dimpotriví£.

:eat:
Mat
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Ian 13, 2004 1:10 am

as mai zice eu ceva de toata aceasta invazie de neinregistrati.

d.p.m.d.v. e un caz incheiat.

pt domnul solist vocal, fidel cititor al acestui subiect... daca vrei sa discutam in liniste si pace, armonie si intelegere da-mi un mail la the_child_kidnapped@yahoo.com sau contacteaza-ma pe YM la acelasi ID; daca nu... nu...

numai bine.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

sal!

Mesajde PinkAngel » Mar Ian 13, 2004 5:18 pm

Initial trimis de Mat

2. Nu cred cí£ am fost subiectiv....am si zis cí£ apreciez formatzia LXIX, dar asta nu inseamní£ cí£ n-au si puncte slabe (ex: solistul vocal, de a cí£rui voce m-am plictisit destul de repede si mai ales textele :monkey: )

3. íŽmi plac mai mult Amici pentru simplul motiv cí£ sunt o formatzie mult mai buní£ si nu sunt in nici un kz in cí£dere, ba chiar dimpotriví£.

Eu am scris mesajele alea doua....

1.Graba,se stie,k strik treaba! Asa k asta e!
2.Nu am zis de tine in mod special k esti subiectiv...
3.Amici crede-ma k merg din ce in ce mai rau....stiu sigur....as putea spune k stiu chiar de la sursa...Le merge rau....Si k sa te fac sa ma crezi t intreb dak i-ai vazut in ultima vreme...Crede-ma k le merge destul de rau..Intreaba-l si p Andrei kre e la aceeasi ksa de productie... :D
4.Andrei ink vreau adresa ta.....as putea sa fac rost de ea sau de nr de tel de la tatal tau....dar nu vreau asa.

Va pup p toti....
PinkAngel
Junior Member

P.S

Mesajde ObscureLady » Mie Ian 14, 2004 7:01 pm

"wow...............ObscureLady is upset & angry
ce abereaza omu' de plictiseala si in lipsa de ocupatie.........."

...and u should know...
ObscureLady

Mesajde nobody knowes » Joi Ian 15, 2004 1:29 am

foarte multe mesaje interesante p-aici
mai ales ala cu clapele lui.m-ai omorat(de ras).cred ca ar trebui sa il ajutam cu un subiect care sa se numeasca clapemaniac.si mai vine si cu exemple gen amici...ma intreb oare daca are buletin domnul in cauza.in rest ca vorbim despre baietii aia de la 69.
nu imi plac,nu imi displac.

GOT IT?
nobody knowes

Mesajde PinkAngel » Vin Ian 16, 2004 5:07 pm

Initial trimis de nobody knowes
foarte multe mesaje interesante p-aici
mai ales ala cu clapele lui.m-ai omorat(de ras).cred ca ar trebui sa il ajutam cu un subiect care sa se numeasca clapemaniac.si mai vine si cu exemple gen amici...ma intreb oare daca are buletin domnul in cauza.in rest ca vorbim despre baietii aia de la 69.
nu imi plac,nu imi displac.

GOT IT?

despre cine ziceai k a venit cu exemple gen amici?!
PinkAngel

fain....

Mesajde Elizutza » Lun Ian 19, 2004 3:44 pm

Initial trimis de Mat

esti tare prost informat....:))nu se scrie nici ve-ti nici v-eti ci VETI!:)))
Elizutza

Re: Bortzianu'

Mesajde Bortzianu' » Mar Ian 20, 2004 4:12 pm

Initial trimis de ObscureLady
[B]Iar tu idiotule ..poate itzi inchid eu gura aia... vezi cum vorbesti si cu cine vorbesti... si mai ales gaseste pe cineva care sa itzi permita... [/B]

..te astept la primul concert ...

..spune-mi tu cu cine vorbesc? ...

.. ti-ar place sa imi spui tu ce sa vorbesc? .. inseamna ca ai ceva probleme psihice ... nu ai pe cine poseda? ... esti ne f***a? ... asculta 69 .

..si bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Go Away & Play...

Mesajde ObscureLady » Mar Ian 20, 2004 6:48 pm

Poate VEi Fii Uimit Bortzianu... Dar cu sigurantza daca voi venii la `primul concert`...Nu v`a fi pt tine... A-)

...Atitudinea ta ..totusi...ma face sa ma intreb ... daca nu cumva ..tu esti cel ... N3%^&*@ ...

Te inseli AMARNIC daca itzi inchipui ca o sa ma cobor la nivelul tau shi sa itzi raspund la intrebare....

..& U Should KNow..That.. A Lady Never Tells. :fuck:
ObscureLady

Re: Go Away & Play...

Mesajde Bortzianu' » Mie Ian 21, 2004 2:04 pm

Initial trimis de ObscureLady
Poate VEi Fii Uimit Bortzianu... Dar cu sigurantza daca voi venii la `primul concert`...Nu v`a fi pt tine... A-)

...Atitudinea ta ..totusi...ma face sa ma intreb ... daca nu cumva ..tu esti cel ... N3%^&*@ ...[B]A Lady Never Tells.
:fuck: [/B]

ok .. te astept.

..ce inseamna " N3%^&*@ " ???!!! ..nevermind ...

.... cate kg ai bruneto?
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde ObscureLady » Mie Ian 21, 2004 6:28 pm

GueSS Again ... ... Mai Bine Nu.
ObscureLady

Concert 69

Mesajde bogdanovici666 » Lun Mar 01, 2004 5:00 pm

CONCERT 69
Bucuresti
Club A
bogdanovici666
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Mar 01, 2004 7:44 pm

cand? cat e biletu? cine mai canta?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde bogdanovici666 » Mar Mar 02, 2004 12:38 am

Gabizzu scrie:cand? cat e biletu? cine mai canta?

biletul nu stiu cat...oricum pana in 100.000 maxim....datele le ai...
5 martie
ora 19
Club A
Bucuresti
bogdanovici666
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Mar 02, 2004 7:51 pm

n-am ce face vineri seara, asa ca se prea poate sa dau o rait prin club A, numa' sa doreasca cineva sa vie la formatia shash noo.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ObscureLady » Mar Mar 23, 2004 9:57 pm

Bogdan sa`tzi fie rusine :P

Welcome back !!!
ObscureLady

Mesajde bogdanovici666 » Mar Mar 23, 2004 11:54 pm

de ce sa-mi fie rusine mey..?
bogdanovici666
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Mie Mar 24, 2004 7:26 pm

am intervenit si eu...si nu ca sa laud sau sa critic piesa copilasilor de la 69...ci ca sa intreb daca a calcat sau va calca pe aici picior de membru al trupei cu pricina,despre care vorbiti toti. am ceva de vorbit cu vreunul daca apare...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Apr 09, 2004 2:10 am

azi fusei in backstage sa vaz concertu vita de vie, care btw, a tinut cam putin :-S si in deschidere am urmarit formatia 69. desi am plecat la drum cu o parere preconceputa spre surprinderea mea celelalte piese sunt ok iar ei canta binisor. din pacate, raman la opinia mea ca solistu canta cam nashpa. in fine, sunt d-abia la primu album si au tot timpul din lume sa se perfectionez, per ansamblu m-a surprins intr-un mod placut prestatia trupei iar membrii sunt f de treaba, fapt ce l-am apreciat. cred.

mi-e somn si nu mai pot de somn, cred ca mai continui maine daca nu...that's all si virtute baietilor ca stiu ca uneori citesc forumul...
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma