Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Weet weet parca insira pomelnicul la biserica. Mai ramane sa bagi la sfarsit : "cu neamul cel adormit" .....ca sa fie totul complet.
Astazi vizibil pe YM fiind am vorbit cu multa lume dupa cum urmeaza in ordine cronologica : marian jan, Necko, Gabizzu, Decret, Wild Rose, Bagheera, Hades, Salvadore Dali, anna|s, Weet-weet, Catzeluhsa. Le urez noapte buna atat lor cat si celor care ma vor mai contacta pe YM. Sau pe care ii voi contacta eu.
De fapt noapte buna la toata lumea, fara nici o exceptie !
Astazi vizibil pe YM fiind am vorbit cu multa lume dupa cum urmeaza in ordine cronologica : marian jan, Necko, Gabizzu, Decret, Wild Rose, Bagheera, Hades, Salvadore Dali, anna|s, Weet-weet, Catzeluhsa. Le urez noapte buna atat lor cat si celor care ma vor mai contacta pe YM. Sau pe care ii voi contacta eu.
De fapt noapte buna la toata lumea, fara nici o exceptie !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte buna...
Catharsis, caci vad ca esti singuru user ramas pe aicea. In seara asta ma culc devreme ca maine ma scol la 6. Shit;P
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
noapte buna si odihneasca-se-n paceeeee fiii Duhului Sfant...in ordinea pomanii data la biseriiicaaaa:
-jadore mafia
-weet weet
-love 2fly
-horibilul mosh
-dia
-hades
-monkului
-lui wild rose
-clasei muncitoare
-lu animalu
-lu necko, conexiunii ei la net, si feciorului
-catzelei
-scorpiei
-matrasitei
-zgubilici andreea a mai sefa dintre sefe :yD
-si tuturor celor pe care i-am omis!
-jadore mafia
-weet weet
-love 2fly
-horibilul mosh
-dia
-hades
-monkului
-lui wild rose
-clasei muncitoare
-lu animalu
-lu necko, conexiunii ei la net, si feciorului
-catzelei
-scorpiei
-matrasitei
-zgubilici andreea a mai sefa dintre sefe :yD
-si tuturor celor pe care i-am omis!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
A zis Necko sa va transmit noapte buna din partea sa. Dumneaei se afla in capitala si nu are de unde accesa netul....dar va transmite toate cele bune prin intermediul meu.
Ceea ce va urez si eu !
Noapte buna !
Ceea ce va urez si eu !
Noapte buna !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Vom pune punct transmisiei noastre directe din aceasta seara. Va multumim pentru atentie. Noapte buna !
Noapte buna, Necko...si auditie placuta la Zavaidoc.
Noapte buna, Scorpiutza ! ma bucur ca m-ai recunoscut. m-am simtit ca o mare vedeta a basketului profesionist nord-american.
Noapte buna, Weet-weet. Vezi sa nu te pierzi prin Paris !
Nopate buna, Wild Rose. Sa stii ca nu ma deranjeaza chestia aia. Cu atat mai bine.
Noapte buna, Archie Gemmill si multumim pentru magnificul gol din meciul cu Olanda de la Mondialul din '78.
Noapte buna, Necko...si auditie placuta la Zavaidoc.
Noapte buna, Scorpiutza ! ma bucur ca m-ai recunoscut. m-am simtit ca o mare vedeta a basketului profesionist nord-american.
Noapte buna, Weet-weet. Vezi sa nu te pierzi prin Paris !
Nopate buna, Wild Rose. Sa stii ca nu ma deranjeaza chestia aia. Cu atat mai bine.
Noapte buna, Archie Gemmill si multumim pentru magnificul gol din meciul cu Olanda de la Mondialul din '78.
-
o vorba veche ce facea parte din obiceiurile mele:
NOAPTE BUNA LA TOATA LUMEA! 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Noapte buna ! ma duc sa fac un NBA si ma culc si eu.
Azi am citit o poezie. Nu are legatura cu faptul ca mergem la culcare, dar doresc sa zic aici o strofa. Poate intra Love2Fly, Weet sau Necko si citesc...si le place acum inainte de culcare.
Trista,dupa un copac pe camp
Sta luna palida,pustie
De vant se clatina copacul
Si simt fiori de nebunie
Sa va facetzi rugaciunea inainte de culcare. Sa nu uitati niciodata acest esential aspect.
Noapte buna !
Azi am citit o poezie. Nu are legatura cu faptul ca mergem la culcare, dar doresc sa zic aici o strofa. Poate intra Love2Fly, Weet sau Necko si citesc...si le place acum inainte de culcare.
Trista,dupa un copac pe camp
Sta luna palida,pustie
De vant se clatina copacul
Si simt fiori de nebunie
Sa va facetzi rugaciunea inainte de culcare. Sa nu uitati niciodata acest esential aspect.

Noapte buna !
-
Noapte buna !
Noapte buna, Moasho !!! :-X
- Trade M.
- Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Sa va facetzi rugaciunea inainte de culcare. Sa nu uitati niciodata acest esential aspect.
Eh...da! ce? visezi frumos daca iti faci rugaciunea? Eu nu-mi mai fac rugaciunea decand aveam 14 ani. Nu de alta....dar uit mereu ca o vita ce sunt.
Anyway....acelasi sfat vi-l dau si eu....
Noapte buna!
-
Love2Fly - Junior Member
Noapte buna, copii!
Oare cum o fi sa dormi sub zapada? Eu cred ca nu e asa cald cum spun unii, ca ghioceii stau sub zapada ca sub o paturica...! Prefer la mine-n pat sub plapumioara. Da' daca zapada ajunge pina la mine la geam la etajul 3 ?! Si stii ceva Moshule? Nu-mi spune mie ca am o obsesie ca nu stii tu cum ninge la mine pe strada ! Ninge de ieri... Mai bine ma duceam la Predeal ... Sau mai bine nu ! Ca acum e la fel de multa zapada aici ca la Girbova si blocul meu seamana acum cu o cabana si cum cabana este mai mica, poa' sa ajunga zapada la geam ..! Mai bine ma culc. Ce ma enerveaza si Andrei asta! Vine, ma ia dupa umeri si-mi spune: "Hai, mami! culca-te, ca au plecat toti forumistii si vorbesti singura! Copiii din ziua de azi!
Noapte buna, copii!
Oare cum o fi sa dormi sub zapada? Eu cred ca nu e asa cald cum spun unii, ca ghioceii stau sub zapada ca sub o paturica...! Prefer la mine-n pat sub plapumioara. Da' daca zapada ajunge pina la mine la geam la etajul 3 ?! Si stii ceva Moshule? Nu-mi spune mie ca am o obsesie ca nu stii tu cum ninge la mine pe strada ! Ninge de ieri... Mai bine ma duceam la Predeal ... Sau mai bine nu ! Ca acum e la fel de multa zapada aici ca la Girbova si blocul meu seamana acum cu o cabana si cum cabana este mai mica, poa' sa ajunga zapada la geam ..! Mai bine ma culc. Ce ma enerveaza si Andrei asta! Vine, ma ia dupa umeri si-mi spune: "Hai, mami! culca-te, ca au plecat toti forumistii si vorbesti singura! Copiii din ziua de azi!
Noapte buna, copii!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Necko, slava domnului ca te-ai culcat. Chiar imi faceam griji pentru tine. Ultima oara cand am fost la Garbova m-am dat cu capac de WC in loc de sanie. Frumos.
Noapte buna tuturor. Maine cand va trezitzi sa va fierbetzi un terci de mazare si sa mancatzi in cinstea mea.
Noapte buna tuturor. Maine cand va trezitzi sa va fierbetzi un terci de mazare si sa mancatzi in cinstea mea.
-
Noapte buna all, cu toate ca m`am trezit acum 10min am fugit inapoi in lumea visurilor ascultand Ben E. King-stand by me
when the nite has come, and the land is dark,and the moon is the only light we wiill see,no I wont be afraid, no I won`t be afraid, just as long as u will stand by me, oh darling darling yeah stand by me....if the mountains will crumblke to the sea no I won`t cry no i won`t shed a tear.....oh stand by me stand by me...so darling darling stand by me, stand by me oh stand by me, oh won`t u stand by me, ohh
Imi cer scuze ca am omis parti din mel inca nu o stiu in totalitate, acum am plecat la nani ascultand berlin. Noapte buna(acum am folosit quick reply:) )
when the nite has come, and the land is dark,and the moon is the only light we wiill see,no I wont be afraid, no I won`t be afraid, just as long as u will stand by me, oh darling darling yeah stand by me....if the mountains will crumblke to the sea no I won`t cry no i won`t shed a tear.....oh stand by me stand by me...so darling darling stand by me, stand by me oh stand by me, oh won`t u stand by me, ohh
Imi cer scuze ca am omis parti din mel inca nu o stiu in totalitate, acum am plecat la nani ascultand berlin. Noapte buna(acum am folosit quick reply:) )
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Noapte buna all ca am stat iar ca porcu pe internet pana dupa 12.
Poate la noapte mai primesc un mesaj in vis ca nu ma descurc bine spiritual vorbind in viata.
Again noapte buna si ne vedem cand apucam(probabil maine cand scriu jurnalu).
Poate la noapte mai primesc un mesaj in vis ca nu ma descurc bine spiritual vorbind in viata.
Again noapte buna si ne vedem cand apucam(probabil maine cand scriu jurnalu).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Nu e nici macar ora 23 si eu sunt moarta de somn, cre' ca merg sa ma culc, ma asteapta inca o zi luuunga!
Noapte buna tuturor!

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Noapte buna !
Noapte buna ! Am iesit ! Noapte buna celor care este !!! [da-ma in judecata *p] Ne "vedem" maine !
:bye:
:bye:
- Trade M.
- Junior Member
Noapte buna, copii!
Ma voi baga in plapuma si voi adormi in timp ce voi asculta un pic de muzica italiana...Pooh... minunat suna... somn usor tuturor!
Ma voi baga in plapuma si voi adormi in timp ce voi asculta un pic de muzica italiana...Pooh... minunat suna... somn usor tuturor!
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
The stories of the street are mine, the Spanish voices laugh.
The Cadillacs go creeping now through the night and the poison gas,
and I lean from my window sill in this old hotel I chose,
yes one hand on my suicide, one hand on the rose.
Ma culc si eu in acorduri de Leonard Cohen. Noapte buna, Necko & Weet-weet. Noapte buna Bubico & vali. Noapte buna Ostatic si dornea.
Si evident...Wild Rose & Love2Fly. Si lu' Satyr...cutitarul forumului.
Si la toti prietenii mei de pahar.
The Cadillacs go creeping now through the night and the poison gas,
and I lean from my window sill in this old hotel I chose,
yes one hand on my suicide, one hand on the rose.
Ma culc si eu in acorduri de Leonard Cohen. Noapte buna, Necko & Weet-weet. Noapte buna Bubico & vali. Noapte buna Ostatic si dornea.
Si evident...Wild Rose & Love2Fly. Si lu' Satyr...cutitarul forumului.
Si la toti prietenii mei de pahar.
-
Noaptea potolit si venet arde focul in camin.
Dintr-un colt pe-o sofa rosha eu in fatza lui privesc,
Pan ce mintea imi adoarme, pan ce genele-mi clipesc
Luminarea-i stinsa'n casa,somnu-i cald,molatic,lin.
...spunea marele Eminescu Mihail.
Noapte buna, dragii mei prieteni !
Dintr-un colt pe-o sofa rosha eu in fatza lui privesc,
Pan ce mintea imi adoarme, pan ce genele-mi clipesc
Luminarea-i stinsa'n casa,somnu-i cald,molatic,lin.
...spunea marele Eminescu Mihail.
Noapte buna, dragii mei prieteni !
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma