Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde F|y! » Mie Dec 10, 2003 9:20 pm

Initial trimis de Love2Fly
[B]Cred ca nu e zi sa vorbesti despre zbor:D
Esti exact ca tipele alea de pe Clinceni: "vai vai! azi zbor si imi face domn Radu acrobatie! ce ma bucur, ce ma bucur" si cand le lasau instructorii in simpla, toata lumea era cu sufletul la gura sa nu comita vreo pozna tipa din planor. :bleah:
Sper totusi, ca tu nu esti asha:p

Off-topic:
Cred ca vorbesti de Radu Cristea... nu? Da, ai dreptate, e bun la acrobatie, anul acesta l-am vazut evoluand la Campionatul National de Acrobatie cu Planorul, tinut la Deva. A iesit pe locul 2... desi eu nu m-as urca cu el in planor la o tura de looping'uri
:p Cat despre fazele cu "ah, fac acrobatie cu..." zau ca nu ma caracterizeaza, tata fiind instructor, m-a invatat ca sunt o eleva ca oricare alta, nu am pretentii sa fiu in centrul atentiei, sa beneficiez de zboruri ce ma baga in scaun... dar nu pot spune ca imi displace acrobatia!
Speri bine, nu sunt "asa", din contra, acum lipsita de orice modestie, pot spune ca instructorii ma dau drept model celorlalti elevi datorita faptului ca la mine se pot vedea absolut toate fazele zborului in tur de pista!

on-topic: azi am avut parte de cateva filmuletze cu zborul in unda prin Germania...acolo chiar se zboara. Niciodata mai jos de 4000 m :rolleyes: :D
:kiss:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 12, 2003 1:04 am

Ca mi-am gasit cablu sa leg pc-ul de televizor. (nu la modul fizic..ci la modul psihic :rolleyes: )
Acum vad filmele de pe computer la televizor. Si asta in mare masura ii datorez unui om, pe numele sau Nicholas Alexandru ....care nu a precupetit nici un efort ajutandu-ma cu instalarea. Desi se uita la Kill Bill, desi dorea sa isi bata maimutza la niste filme suedeze.....m-a indrumat pas cu pas...nelasandu-ma in voia sortzii.

Iti multumesc, Nicholas ! :kiss:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Dec 26, 2003 7:39 pm

K afara ie polei shi k din cauza asta nu au venit colindatorii.K aseara m-am imbatat cu niste prieteni.K azi am fost in orash shi nu iera nici dracu da toate barurile iera deschise.K o sa fac o baie buna.K o sa ies in orash shi iar o sa ma imbat.K ie lumea vesela k ie sarbatoare.K am facut rost de GTA1 shi k o sa fac rost shi de Pharoh sau Zeus.k mai am putzin shi plec.K am baut bere turceasca shi ie buna.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Decrypter » Vin Dec 26, 2003 11:01 pm

1. Un cozonac cu mac
2. O portie dubla de mamaliga cu sarmale
3. Inca un cozonac cu mac
E relativ usor sa inmultesti doua numere prime si mai maricele... distractia incepe abia cand trebuie sa descompui rezultatul :)
Decrypter
Junior Member

Mesajde Mortisha_Adam » Lun Dec 29, 2003 10:32 pm

un cd cu manowar pe care-l cautam de mult ca-mi lipsea s'atat
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Mortisha_Adam
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Ian 06, 2004 4:58 pm

Azi ma bucura enorm de mult sa vad ca Necko mi-a zis La multi ani ... si ca restul lumii atat de prietenoase si amabile ma lasat naibii la o parte .
Multumesc , ma face fericita faptul ca vad cui ii pasa de mine , asa la inceput de an :D
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde memetshot » Mar Ian 06, 2004 5:00 pm

wet-wet ,, hai nu plange acu pt atata lucru...La multz ani...uite degia 2 iti spusera..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Mar Ian 06, 2004 5:03 pm

faptul ca a venit aiu in permisie
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Mar Ian 06, 2004 5:11 pm

weet weet.. eu am vrut sa iti si tie si lu necko la multi ani dar am uitat absolut, desi m-am tinut sa nu uit... tie ti-am zis oricum pe YM!

deci... weet weet *p
si Harry Potter 5 .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Weet-weet » Sâm Ian 10, 2004 2:17 pm

Azi plec !
Lumea ma place mai mult decat credeam ...
Plec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 11, 2004 1:21 am

cum mah weet , doar Necko ti-a zis la multi ? dar ceilalti care au scris pe subiect...ce ti-au zis ? :mad:

on topic : pe duhul burtzii l-a incantat ca azi am mancat tort si inghetata. si am baut si niste liquer irlandez...de care imi recomanda Mirela mai demult. era albicios si vascos...de ziceai ca-i sperma. i-am si zis lu unchiu : "ce-i asta bre ? vin la tine acasa si imi dai muie ? " :rolleyes:
avea gust de un fel de ciocolata. asa o avea si sperma gust ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Lun Ian 12, 2004 11:23 pm

azi m-am simtit bine cand am gasit ceva ce imi doream de mult

http://balazs.impulzus.com/pop.swf
some people deserve to die
vali

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Ian 14, 2004 5:58 pm

Azi am primit in sfirsit ceva ce astept de vreo luna...si anume Alien Quadrilogy!!! 9 DVD-uri!!! Cind dracu o sa am timp sa ma uita la toate, este cu totul altceva.

Mai trebuia sa fie unul, BiCurious, da´ lipseste. Cred ca l-au furat aia de la posta..:(
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Anna|s » Joi Ian 15, 2004 12:34 am

dupa o noapte in care nu am putut sa dorm defel, de dimineata, in drum spre fac, l-am vazut in 300 pe ala din reclama de la Naty, care infuleca napolitane intr-o masina... frumoasa entitate! A-)
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 15, 2004 12:48 am

ma intreb ce te faci daca maine dimineatza in drum spre facultate, in autobuz te asezi langa un oarecare si constati ca e Orlando Bloom, iar acesta te intreaba daca ai un foc.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Anna|s » Joi Ian 15, 2004 12:51 am

acest lucru esteimposibil !

... s-a lasat de fumat! :U
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Ian 15, 2004 7:38 am

fumator, nefumator de bun tot ie bun ;D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Joi Ian 15, 2004 10:47 am

am trait sa o vad si p-asta: fetele vorbesc de baieti buni! :D oare cat de des figureaza in discutile lor numele : Oribilul Mosh ?! ;s
nici nu vreau sa ma gandesc :p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

3...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 15, 2004 11:08 pm

3 ciocolate Bueno Kinder. Stiu ca e nesanatos, dar a fost o mare incantare.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 15, 2004 11:12 pm

Aurolace...esti bogat. am vrut sa-mi cumpar si eu un kinder bueno...si era 30 000 lei. nu mi-am permis. am zis ca mai bine beau 2 beri de banii astia.

ma incanta ca azi am luat salariu si mi-am facut toate poftele pe ziua de azi. :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Ian 16, 2004 12:23 am

Am ajuns acasa si e bine , da' nu mai bine decat la mama ..
Azi fusei si in Montpellier si am dedus ca Mirela trebuie sa fie happy ca e acolo , e un oras super , cel putin particica vazuta de mine ...
Am chipsuri si inghetata :yD welcome kilos ! ;P
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde J'adore » Vin Ian 16, 2004 7:42 pm

Cd`urile mult dorite din romania, asta ca sa ii exasperez pe vecinii mei, gabitzu stie, ciocolata poiana yummy, ah si sa nu uit de posterul cu parazitii, desigur ca pe alea cu B.U.G nu le`am primit
:rolleyes:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

UN vechi...

Mesajde Aurolacul » Sâm Ian 17, 2004 2:17 am

Joc pe care l-am gasit shi l-am jucat vreo 4 ore: Chip's Challenge.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Ian 27, 2004 12:31 pm

ca am fost la McDon si mi-am luat un happy meal cu personaje din Lord of the ring....toata sapt voi papa numa la Mac ca sa fac toata colectia.. :)
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde paiacec » Mar Ian 27, 2004 4:39 pm

MI-am reparat blugii!Ce poate fi mai frumos decat sa nu simtzi cum itzi intra aerul rece intr-o zona careia ii place caldurica?Ashadar,traiasca ala de a inventat peticul!
pese - cred ca a murit!:a
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde piskeshu » Mar Ian 27, 2004 4:50 pm

Sefa mea sh cu mine am plecat sa luam merinde. Shi dupa ce le-am luat noi, ne-am intors. Eu incarcat, le duceam pe toate aproape, ea cu micii si cartofii prajiti. Si se facu cum ca la un moment dat aluneca pe gresie shi pica in cur. Beton!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde paiacec » Mar Ian 27, 2004 4:56 pm

Mr. P, shefa a picat pe gresie sau pe beton?

Mai mi-a incantat ceva sufletul pe ziua de azi.Mi-a luat shefu CD - writer.Voi deveni un mic pirat!;m
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde ROMIKA » Mar Ian 27, 2004 4:58 pm

ma incanta faptul ca mai am o ora de stat la servici si o sa plec acasa.....uraaaaa
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
ROMIKA
Junior Member

Mesajde Delphyna » Mie Ian 28, 2004 10:39 am

Azi dimineata ma vazut in sfarsit cativa cm de zapada alba... pufoasa... wow! O incantare... ca de exact 16 zile de cand s-a terminat vacanta mea n-am avut parte decat de ploi alternativ cu cateva ore de zi senina... si desi e aproape de pranz inca nu s-a topit complet!
Pacat ca eu nu am sefi prin apropiere sa le admir alunecarile prin zapada!
Numai bine!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde wwritza » Mie Ian 28, 2004 11:29 am

si pe aici cam la fel....in sfarsit vad si eu zapada pe anul asta....
daca as fi fost acasa, poate deja m-as fi saturat de ea, dar aici ii duc dorul....asa E oamenii, nimik nu-i multumeste
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma