Initial trimis de Love2Fly
[B]Cred ca nu e zi sa vorbesti despre zbor:D
Esti exact ca tipele alea de pe Clinceni: "vai vai! azi zbor si imi face domn Radu acrobatie! ce ma bucur, ce ma bucur" si cand le lasau instructorii in simpla, toata lumea era cu sufletul la gura sa nu comita vreo pozna tipa din planor. :bleah:
Sper totusi, ca tu nu esti asha:p
Off-topic:
Cred ca vorbesti de Radu Cristea... nu? Da, ai dreptate, e bun la acrobatie, anul acesta l-am vazut evoluand la Campionatul National de Acrobatie cu Planorul, tinut la Deva. A iesit pe locul 2... desi eu nu m-as urca cu el in planor la o tura de looping'uri
:p Cat despre fazele cu "ah, fac acrobatie cu..." zau ca nu ma caracterizeaza, tata fiind instructor, m-a invatat ca sunt o eleva ca oricare alta, nu am pretentii sa fiu in centrul atentiei, sa beneficiez de zboruri ce ma baga in scaun... dar nu pot spune ca imi displace acrobatia!
Speri bine, nu sunt "asa", din contra, acum lipsita de orice modestie, pot spune ca instructorii ma dau drept model celorlalti elevi datorita faptului ca la mine se pot vedea absolut toate fazele zborului in tur de pista!
on-topic: azi am avut parte de cateva filmuletze cu zborul in unda prin Germania...acolo chiar se zboara. Niciodata mai jos de 4000 m :rolleyes:

:kiss: