Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Mie Iun 23, 2004 10:32 pm

gabuba scrie:da, cubu ma impresioneaza prin vastele sale capacitati de comunicare [probabil considera , exact ca si vali, ca diplomatia nu aduce nimic bun]. ah, si prin ifosele de marinar pe car ele exercita fara jena.

Diplomatia o folosesc numai la oameni, gabuba. D-aia care a invatat chiar sa navigheste si care nu mai traieste de mult in copaci. Ai grije la marinari ca in ultima vreme e la mare cautare, mai ales pe la primarii.
gabuba scrie:pai tocmai, mie chiar nu prea-mi mai pasa.

Sa inteleg ca ai scris postul asta pentru ca nu-ti pasa.
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Mie Iun 23, 2004 10:56 pm

nu iti doresc nici in cele mai groaznice momente din viata ta sa simti ce simt eu acum.
cateodata vezi lucrurile de sus si ti se par infime.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cubu » Mie Iun 23, 2004 11:16 pm

Te iert de data asta, ti-am vazut postul de pe "Say what...", dar sa stii ca nu se cade sa te folosesti de tragedii de genul asta pentru a face impresie.
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Joi Iun 24, 2004 12:06 am

a simti diferit de a dori a face...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dany_S » Joi Iun 24, 2004 7:04 am

HABEEB scrie:
iar ontopic... nu maninc niciodata la mc do sau kfc... sux... afara sint "restaurante" pentru aia care vind un sac de cutii goale de cola si vor de mincare

baiatu asta sigur lucreaza la o companie de sondaje.....i-a intrebat pe toti ce-i de afara care au mancat la kfc si mcdo cu ce se ocupa si-a ajuns la concluzia ca toti sunt vanzatori de cutii de cola goale!

Da la aia d-inauntru nu le-ai facut bre sondaj?
Dany_S
Junior Member

Mesajde balrogu' » Joi Iun 24, 2004 12:09 pm

citat Nanook:
" Florin lucrand la Bell Company, are oportunitatea de a folosi aceasta noua tehnologie timp de 10 saptamani gratuit.

Numarul se formeaza printr-un router ce face legatura prin internet, este mult mai convenabil. Pentru moment va fi in stadiu de experminent. Stiu ca acest sistem va fi disponibil numai in Canada si Statele Unite, cred ca va trece o perioada pana va aparea si in Europa."

Ha! S-a inventat de mult apa calda!
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iun 24, 2004 12:12 pm

io coleasha la uzina in atelier o am de vro 2 luni numa ca romania nu-i in ioropa care o sa mai ajtepte mult si bine. ai dreacu de inapoiati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Nanuka » Joi Iun 24, 2004 9:14 pm

balrogu' scrie:

Ha! S-a inventat de mult apa calda!
Ho ho ho deci yo una ma indoiesc sa fie la tine acolo in negria giangal bangal, "Voice over IP", cel mult liene, mamutze, sidoshi si alte alea. Cat despre apa calda, s-a inventat ea de mult da voi visati ca s-o aveti*p...
That's my ShiT
Nanuka

Cand Nu Stii Informeaza-te.

Mesajde basstard » Joi Iun 24, 2004 10:03 pm

Nanuka scrie:Hmm deocamdata acest sistem nu este pus in functiune. Florin lucrand la Bell Company, are oportunitatea de a folosi aceasta noua tehnologie timp de 10 saptamani gratuit.
Numarul se formeaza printr-un router ce face legatura prin internet, este mult mai convenabil. Pentru moment va fi in stadiu de experminent. Stiu ca acest sistem va fi disponibil numai in Canada si Statele Unite, cred ca va trece o perioada pana va aparea si in Europa.
Detalii mai multe nu am deocamdata, tot ce stiu este ca va fi mult mai ieftin sa dai telefon over sea, sub 1$ minutul..in jur de 50 de cents sau chiar mai putin..

Asta a pus capac!!!! Draga mea nanuka, daca taceai filosof ramaneai!! Nu stiu daca imi amintesc bine dar citisem undeva pe forum ca activezi/ai activat in domeniul calculatoarelor. Refuz sa cred ca un calculatorist poate scrie asa ceva (refuz asta pt ca daca as accepta ar trebui sa il jignesc mult mai mult decat l-a jignit mama natura)
Draga mea, EU SUNT IN ROMANIA SI EU FAC VOIP DE MAI BINE DE UN AN. Compania la care lucrez se ocupa printre altele si cu asta.

Ia un pix si o hartie si noteaza:
- tehnologia VoIP a fost introdusa CA SERVICIU COMERCIAL in anii 90 (da cu gugal dupa anu exact, n-am vreme sa caut)
- routeru de care vorbesti se cheama GATEWAY
- tehnologia VoIP implica: originarea apelului (directa sau prin retea TDM), codarea vocii din analog in digital, transmiterea pachetelor in POP-ul cel mai apropiat de destinatie, decodarea pachetelor digitale si transformarea lor la loc in analog si daca e cazul terminarea apelului prin retea TDM.
- ca echipamente implica: gateway de originare (daca e cazul), gatekeeper (de preferinta inca unu de backup) si gateway-ul de terminare(la fel daca e cazu). Intre echipamente de gen IP phone sau IP Softphone scapi de originare/terminare si implicit de costurile aferente
- serviciile VoIP se imaprt in 3 categorii majore: cartele, dial in si direct connection

- in Canada Voip-ul nu e deloc experimental, se foloseste pe scara larga de ani buni
- in afara de Bell mai sunt companii gramada care ofera servicii de telecomunicatii prin VoIP. Iti dau exemple numa aia cu care colaborez io: ICS, MDC, Galaxy Telecom

- in Romania, inca dinainte de 1 ianuarie 2003 (cand RTC a fost nevoit sa lase garda) se facea VoIP (pe usa din dos dar se facea din plin, in principal originare de apeluri). Dupa 1 ianuarie 2003 serviciile VoIP au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Cateva exemple:
RDS Tel
Astral Telecom
AR Telecom
PC Net
ALO DA
Arpicom
Telsys
Magic Telecom
Bio-net
Nexcom
Eurodata
Net Service
Voice Link
daca dai cu gugal pe "VoIP Romania" mai gasesti, astia sunt dintr-un review pe care l-am facut acu ceva vreme

In concluzie, mi se pare de prost gust si jignitoare abordarea ta "voip e o jucarie noo inventata de nasa si la voi in lumea a III-a nu ajunge curand". Draga mea, ca si cultura nu faci fatza lumii a III-a din care ai plecat, deci nu e cazu sa vii cu fitze din astea.

Inainte de a citi postul editat de barlogu, eram cu telnetu' pe un Gateway de VoIP si dadeam cu: IFADDR -IP xxx -GATE xxx -MASK xxx -> COMMIT -> REBOOT. Si vine tzatza Floare din Bobohalma de Quebec si imi zice ca "la voi acolo nu sunt sanse sa ajunga curand minunea asta a tehnicii". Nanuko, daca erai langa mine azi cand am citit asta iti dadeam cu gateway-u in cap sa vezi cum e VoIP made in Romania.
(Transmite-i lu Florin ca IFADDR si SYSCONF merg si in Romania si ca sculele voastre Welltech made in USA sunt de tot rahatu, Audio Codecs ii bat de ii ia nevoia)

PS: imi cer scuze daca te-am jignit, nu asta a fost intentzia, nu am nimic personal cu tine dar m-a revoltat si m-a jignit profund postul tau.

EDIT: Reclama: Daca vrei iti ofer servicii VoIP canada-romania cu 11 c/min (orasele mari), 15c/min restu tzarii si 30c/min retele mobile.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Nanuka » Vin Iun 25, 2004 1:04 am

Voice over IP este o tehnologie care pana acum nu a fost accesibila decat Companiilor. Eu ma refer la Voice over IP residential pentru clientii ca mine si tine. O persoana de rand nu poate avea acces la tehnologie scumpa si atunci compania sotului meu a scos un proiect care este in faza finala Voice over IP in paralel cu linia telefonica.

Tot ce ai nevoie este un router, orice model si acces la internet high speed.
Din pacate pierzi accesul la serviciile 911.

Toate aceste date tehnice nu pot folosii muritorului de rand.
Un client fara experienta vrea sa conecteze in spatele routerului o alta "cutie" Bell si sa vorbeasca lunga distanta ieftin.
Bell a reusit sa produca un sistem care este abordabil si simplu de instalat, fara numere, date, routere etc.

Merci pt mesajele de pe YM...:)...frumos din partea ta.
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde basstard » Vin Iun 25, 2004 1:37 am

Nanuka_over_IP scrie: Voice over IP este o tehnologie care pana acum nu a fost accesibila decat Companiilor

~p ~p ~p Nooooo, pliiiiiz stoooop.
Din cele 3 tipuri de servicii pe care ti le-am descris doar Direct Connection a fost gandit pt piatza corporate (a fost gandit... ca acu e plina piatza residential de cutiutze precum cea de care vorbesti tu)

Cartelele telefonice internationale folosesc exact aceeasi tehnologie. Si alea is pt residential! Dial in la fel!
Singurul serviciu disponibil in Canada si USA dar nedisponibil inca in Romania ( in Europa functioneaza) e serviciul long distance direct, adica tot ce e local merge pe compania locala (Telus in cazul tau probabil) iar cand formezi un prefix itzi intra automat prin operatorul de long distance . Smecheria e ca sistemul sa permita routarea separata a apelurilor fara echipamente suplimentare in gradina clientului (si asta implica facilitatea CLIP/CLIR din partea ambelor companii + alte chestii pe care RTC inca nu le-a implementat complet in RO si nici nu are interes sa o faca, pt ca facandu-le isi pierd clientzii)

Routerul de care vorbesti tu nu este o noutate si nu a fost inventat nicidecum de Bell. Tu vorbesti de un VoIP Gateway pt residential si SO-HO, care functioneaza ca second line, in sensul ca in fundul lui ai si linia telefonica normala si ai unsingur telefon. Ridici receptorul si daca vrei sa suni long distance apesi # si primesti ton de LD (Pe o nota mai sus)
Noi vindem asa ceva de o gramada de vreme. Intra pe http://www.i-box.ca si vezi detalii despre cutiutza cu pricina.
In plus cutiutza minune (Bell, I-box sau whatever) poate fi folosita si la Polul Nord daca ai o conexie de internet decenta (> 64k/s) deci nu vad care ie faza cu USA si Canada only. Plm, ti-am mai zis ca nu s-a pus coada la pruna peste ocean! Mai uita-te pe Discovery si vei vedea de ex ca in nordul Europei s-a ajuns la un nivel de civilizatie (si informatizare) mult desupra Americii.

Ca raspuns la concluzia ta, un client fara experientza isi ia cartele sau long distance direct (dial in daca e in Ro). Daca vorbeste mult long distance se informeaza!
Ca fapt divers mai e un sistem interesant: http://www.oriunde.com
Deci inca o data, serviciul minune al Bell-itzilor nu e nici pe departe nou/revolutzionar/inovator/etc. Nu mai musca la bullshiturile marketingului de kkt. Da-i cu gugal (asa i-am gasit eu pe oriunde.com cand cautam concurentzii nostri)

PS: e bine ca ai raspuns aici, postu se incadreaza numa bine in subiect, nu mai trebe luat si citat ca aberatzie :D
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 25, 2004 9:09 am

nanukulitza scrie:Sturioni este foarte gustos, este peshte dar mai de lux

sturionii sunt pesti cartilaginosi, vestigii din care s-au pastrat in numai
3 familii, in Romania existand familia Acipenseridae si anume: morun, nisetru, pastruga, cega si viza (nu, nu aia de canada).
fiecare reprezentant al acestei specii este un sturion. De la doi in sus, da nu prea sus ca e ilegal, sunt mai multi sturioni. este multe care vinde in piata flori si tentreaba haoleo ce frumoase ie garoafele mele.

propun infiintarea kterincii din categoria "ESTE MULTE". locul 1 pana acum.

sturionul e "mai de lux" fiindca nu se intalneste pe orice plai si continent, datorita migratiei din apa dulce in sarata si a temperaturii apei necesare depunerii icrelor, mai scazuta in europa occidentala, de aia pana acolo ajunge "mai de lux", chestie normala pt categoriile de persoane care umbla cu strainii care le invatza tampenii, cu cortu la pescuit la dunare sau la cazane, la coltz de dunare ie mai putin de lux.
singurul sturion care se mai gaseste pe coastele atlantice ale europei este shipul.
In rest occidentalii trebuie sa importe, sturionii (incetisor sa nu-tzi scranteshti ochiu vazand ca substantivele se articuleaza) prefera dunarea, marea neagra, caspica si volga, plus ceva forme stationare prin baical, lacuri de acumulare si fluvii adiacente.

ah si sturionii astia s-au inventat inainte de voice-ul ala, cam pe vremea dinozaurilor, ca sa fac legatura cu ce e mai sus.

(sursa: das tierreich de nach brehm in traducerea prof. dr. dinulescsi schnapp sub indrumarea prof. dr. m.a. ionescu, membru al academiei romane)
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Iun 25, 2004 9:13 am

nanuka...sturioni asta este cumva peste de acvariu?

aiule: nea ala tradusu din care citasi spusa si chestia cu sturionii care este inaintea lu voice IP sau ai bagat asta de la tine (vezi ce face calculatuarele din om)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Vin Iun 25, 2004 9:15 am

Nanuka scrie:...am luat 10 la oral

nici nu-mi faceam probleme
eyewitness

Mesajde Nanuka » Vin Iun 25, 2004 9:16 am

Sturionii sunt niste pesti, mariiiiiiiiii...extremmmmmmmm de mariiiiiii....sa-l pape pe eyewitness, asta mi-as dorii:yD...sorry deci va rog sa ma scuzati domnilor profesori academicieni pt faptul ca n-am scris corect da sunt in faza de baut berik la oara asta*p

CE NESIMTIT ESTIIIII AIULEEEEEEE..............MA REFREAM LA EXAENUL DE ORAL LA LIMBA SI LITERATURA ROMANA:YD
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde eyewitness » Vin Iun 25, 2004 9:19 am

Nanuka scrie:MA REFREAM LA EXAENUL DE ORAL LA MIBA SI LITERATURA ROMANA

io la ala de limba nu de miba. sorry...
eyewitness

Mesajde baixinho© » Vin Iun 25, 2004 9:20 am

nanuckulitza, esti varza cu carne, draga mea. in primul rand, aiu nu a spus ca ai fi luat 10 decat la proba orala a examenului de miba (poate ne spui ce inseamna miba) si literatura romana, singurul lui comentariu fiind "nici nu-mi faceam probleme". in al doilea rand, cand drcu o sa te dezveti sa raspunzi la orice ironie altfel decat cu o jignire?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Iun 25, 2004 9:21 am

a fost odata o marmota ..... ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde piskeshu » Vin Iun 25, 2004 9:21 am

MA REFREAM LA EXAENUL DE ORAL LA MIBA SI LITERATURA ROMANA:YD

Poate la MISA?!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Vin Iun 25, 2004 9:24 am

o marmota

care marmota invela sturioni in staniol

nanuki, florin al tau are tzitei? si daca are itzi da si tie unu din ei?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Nanuka » Vin Iun 25, 2004 9:25 am

Am vrust sa scriu "limba" si cu asta basta dar am gresit pt ca beau bere si asta este...si poti sa crezi ce vrei , nu ma intereseaza...okay gata..postati ce vreti..papa
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde baixinho© » Vin Iun 25, 2004 9:27 am

si eu am vrust sa ma duc in maiami sa ma plimb cu limuzina, dar am baut limonada de portocale. si daca nu te intereseaza, ce te ataci asa?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Iun 25, 2004 9:38 am

postati ce vreti

aviz cemeishtilor: sa nu facetzi asha ca iote ce patiti: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=279281&postcount=424
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Iun 25, 2004 10:03 am

baixinho © scrie:si eu am vrust sa ma duc in maiami sa ma plimb cu limuzina, dar am baut limonada de portocale.

bre baixu, faci cumva referire la reclama aia la nescafe? cum care? aia cu rushii aia doi de-shi bieau cafeiu pin seberia!

danone, io am tras deja un semnal de alarma pe cemeu vizavi de lincu lu matale! deci screloza ne mananca!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Vin Iun 25, 2004 10:59 am

cinefilule, deci fac referire la vreau eu, da? i-a uite, ma! repede, sa te bagi tu.
ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Vin Iun 25, 2004 11:17 am

ma scuzatz tomnu baix, n-am frut sa-l jicnesc(c. dvs.) pe cel mai infocat discipol alu puruteanu!

p.s. de bagat nu se baga decat tricoul in pantaloni, dupe cum spunea deunazi colegu piskeshu parca), da` oricum, ie bine!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Vin Iun 25, 2004 1:27 pm

deci sa fie untima uara, da? oche.
ANTI

baixinho©

Mesajde ROXANA » Vin Iun 25, 2004 1:56 pm

Aberatia si kterinca De Toate Zilele a lui Nanuka....
cand greseste ceva ....'beau bere si asta este' sau "dc am gresit ceva asta este sunt cam drunky la ora asta"
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 25, 2004 1:59 pm

ROXANA, lasa prostiile...si raspunde-mi cat mai grabnic la pm...ca mor de nerabdare. ~p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde TECK » Vin Iun 25, 2004 7:12 pm

Ok, asta e primul post, si ultimul. Am fost invitat de Oribilul Mosh sa postez aici. (Moshule, sa lasi postul asta sa fie vazut de toata lumea, poate altii vor incerca sa realizeze ceva si sa se schimbe in comportament)
In primul rind vreau sa spus asta administratiei:
Pacat de eforturile voastre de a face o comunitate eleganta, cu subiecte interesante de discutie... vor fi intodeauna citeva putori de membri care vor face tot ce le este posibil sa dea cu cacat in tot si sa dea o imagine negativa forumului.
Acest fenomen il gasesti pe orice forum... si forumuri am vazut sute, de cind fac parte din comunitatea vBulletin.org:
http://www.vbulletin.org/forum/member.php?u=2758

Acum e rindul sa ma adresez putorilor:
Sint sotzul lui Raluca (Nanuka).
Eyewitness, cine esti tu ma jigodie sa mi te adresezi sotiei mele de acesta maniera:
eyewitness scrie:Multumesc dar asa sunt eu cu curvele proaste, inculte, tzuape si infatuate (definitia la infatuat o gasesti in dex)

Esti un leshinat timorat, strivit de o cariera de cacat si plin de ifose de intelectual de circiuma.
Nici cind cunosti o persoana nu te adresezi unei femei de genul asta, ma corditule.
Te aranjez eu ma putoare, sa nu crezi ca esti safe daca esti ascuns in ghena ta si eu departe de tine.
Te-ai trezit cu internetul in brate si acum esti erou ma? Jagardea...

Danone, sa nu te amesteci in discutzie ai intzeles? Vezi-ti de treburile tale, nu te priveste... Cel putin tu ai finetea de a vorbi printre rinduri, in loc sa fii directa.
Si potoleste-te... fii normala, nu ai incerca sa iesi in evidenta cu tot felul de remarci si comentarii inutile, care nu fac decit sa indispuna pe toata lumea, ca nu cistigi nimic in a-ti atrage antipatia altora.
Ce sint cu remarcilea asta mai pe voi:
"Nu scrii corect gramatical, esti asa si pe dincolo, nu stii anumite chestii" etc.
Pai ce importantza are felul cum scrii mai? Te face mai bogat? Sincer sa fiu, putin imi pasa mie cum scriu, daca scriu asa este pentru ca asa vrea muschiu' meu dorsal.
Pai cum vreti sa aveti o comunitate unita daca nu exista un mod de communicatie constructiv??? E esential asta.
In loc sa critici o persoana si sa rizi de ea, ajut-o in loc, iti va fi recunoscatoare si te va ajuta si ea la rindul ei...

A fi uman si prietenos e o calitate, nu un defect.
Atit am de spus, pentru cei care stiu sa asculte, nu sa insulte.
TECK

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma