Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
off-topic
on topic.... joc pool cu el
nu samy... am apasat pe nr de posturi din acel thread si acolo apar toti cei care au postat in acel topic si nr de mesajeSamy scrie:Oare chiar a numarat posturile fiecaruia de pe alb sau negru ?

on topic.... joc pool cu el

-
Catalánul - Mesaje: 625
Deasupra mea, pe tavan, e o musca care are capu spart si-o gheoamba rupta! s-a tot invartit pe langa picioru meu al drept pana i-am tras un bobarnac cu degetu al mare de la el, de s-a dus de-a berbeleacul pana in perete, langa care a stat in nesimtire oaresce timp. Dupe ce si-a venit in simtiri a zburat spiralant si sinusoidal pana la tavan unde a ramas pana in clipa de fatza
Dedesubtu mustii e un norisor de fum albastrui, dedesubtul norisorului e o shapca, apoi urmez eu. in dreapta mea e o cutie de bere plina ochi sio sticla de gotca pe jumatate golita, iar in stanga mea, 4 cutii de bere goale ochi. In fatza mea e o chestie patrata si luminoasa si pe ea il vad pe unu uitandu-se urat la mine. Si-acu ma gandesc: "Bah, ce-mi vine sa-i dau astuia una peste oichi!"
Dedesubtu mustii e un norisor de fum albastrui, dedesubtul norisorului e o shapca, apoi urmez eu. in dreapta mea e o cutie de bere plina ochi sio sticla de gotca pe jumatate golita, iar in stanga mea, 4 cutii de bere goale ochi. In fatza mea e o chestie patrata si luminoasa si pe ea il vad pe unu uitandu-se urat la mine. Si-acu ma gandesc: "Bah, ce-mi vine sa-i dau astuia una peste oichi!"
- Siver_
-
Daimon - Mesaje: 5074
- nodingat
cr3tz: De obicei este foarte vorbaretz, dar ieri nu shtiu ce a avut...
Trinnity: Cred ca este foarte rasfatzata...shi nu shtiu unde a vazut ea ca in avatarul meu scrie ca sunt o papusha barbie...defapt, fiecare traduce cum shtie...
Trinnity: Cred ca este foarte rasfatzata...shi nu shtiu unde a vazut ea ca in avatarul meu scrie ca sunt o papusha barbie...defapt, fiecare traduce cum shtie...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Banuieshte ca am zis adevaru'. Ma tot uimeste cu descrierea: cu bani si modesta.... Si frumoasa......
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Ţară: Romania
Regiune: Bucureşti
Stadion: AxinTia Arena
Limbă: Romanian
Serie: # 6 in VI.63
Regiune: Bucureşti
Stadion: AxinTia Arena
Limbă: Romanian
Serie: # 6 in VI.63
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
-
v1n3ri - Junior Member
daca ar avea o pisica complet neagra, nu ca a mea, i-ar da numele de Vineri 13 ;-)
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma